![]() |
Re: Pareri
Mai, tu sigur nu ai venit la mine, ca ai o fuzeta rupta :) In plus, subliniam faptul ca nu am tinut cont de numarul de masini ci de nevoile fiecarui club.
Facem legitimatii, ok? Buuuuun... Un club are 10 masini expuse, 10 legitimatii, da? Bun. Se duce un membru cu cele 9 legitimatii in buzunar, si alta la gat (dupa ce primii 10 au intrat inauntru cu legitimatia). Mai baga 9 oameni, fiecare cu legitimatii. Daca tu ai impresia ca cineva are timpul sa se uita dupa vreun CNP, te inseli si stii prea bine ce a fost la poarta. Asta ca un dezavantaj principal al legitimatiilor care, dovedit, asa vor fi utilizate. Cu diplomele ai dreptate. Nu costa nici mult si este un semn de apreciere o diploma de participare, corect! |
Hondare , ca te am prins aici vin cu o intrebare la care eu nu am gasit raspuns "de ce sa ales pentru data de 13-14 martie in conditiile in care iarna a fost cum a fost " .
|
@T@zMania . nu o lua personal. nu am nimic cu tine .
faceam referire la faptul ca sunt din ce in ce mai multi care sar cu pieptul inainte in apararea organizatorilor gasind scuze si dand explicatii cand defapt nu este treaba lor sa faca asta ci a organizatorilor. te rog reciteste postul meu si sper sa intelegi ce am vrut sa spun. @hondarul nu sunt avocatul nimanui . doar incerc sa exprim ce altii poate au spus cu cuvinte mai putin frumoase . cred ca faci o confuzie , nu sunt printre cei ofensati ca nu am luat o cupa sau ca a luat altcineva. sincer ma intereseaza putin spre deloc cupele. consider ca nu vin cu scopul de a castiga ceva. te rog citeste-mi postul de pe topicul cu intrebari , nu are rost sa ma repet in unele afirmatii vrei intrebari coerente, la obiect? 1. cine face parte din juriu si care este procedeul de jurizare (note , calificative, etc) 2. de ce nu s-a tinut cont de selectia masinilor cum s-a promis in ceea ce priveste legitimatiile , se pot folosi bratari ;) nu mi-o lua in nume de rau. nu am nimic de castigat si nimic de pierdut din toate astea. incercati sa acceptati criticile si sa tineti cont de ele . |
Quote:
Nu am venit cu fuzeta, eu sunt ala care a venit cu roata de rezerva desumflata. :lol: |
Quote:
|
Quote:
Despre selectia masinilor am zis de ce, in alt post. Fac si eu ca tine - nu ma repet :lol: Despre juriu, a fost acelasi juriu ca la toate editiile. Si daca sunt apreciati si pusi la bataie de 4Tuning, cred ca nu ai de ce sa ai motive de indoiala asupra calificarii lor referitoare la masini si tuning. Nume, evident, ca nu se pot da. Si e normal sa acceptam criticile, cele fondate. Ca altfel nici nu as purta acest dialog civilizat cu tine pentru a te lamuri in ceea ce te intereseaza. Apreciez formularea ta. Poate ar trebui sa invete si altii de la tine cum sa puna problema, daca exista ceva ce nu le convine. Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
De ce nu dai numele juriului? Ti-e frica? :lol: Lasa ca vezi tu,te stie lumea! Cine nu stie unde sta Hondaru, va duc eu! :lol: Critici? Probabil, dar se pot lua ca niste sfaturi/ ajutoare/ idei pentru urmatoarele show-uri. |
incercati sa nu mai faceti totul pe fuga ca apoi sa justificati greselile cu "nu a fost timp"
cum spunea si GGD , s-a hotarat peste noapte organizarea showlui? dati bratari pt toti expozantii si prietenele/nevestele/amantele lor si gata. lasati invintatiile pt persoane care vin acolo pt o perioada scurta de timp ,nu expozanti care dintr-un motiv sau altul sunt nevoiti sa plece si sa vina in mod repetat. organizati o intalnire cu toti expozantii in care sa fie pusi la curent cu organizarea. nu mai mizati pe transmiterea "din gura in gura" (urata formulare dar asta e :) ) a informatiilor. spre ex nici eu nu stiam de parcarea gratuita si sunt sigur ca sunt mult mai multi in aceeasi situatie juriul este secret? de ce? macar procedeul de jurizare este public ? sau cerem prea mult? eu nu am auzit nicaieri asa ceva.... dar poate nu stiu eu... am participat la showri in diverse orase , organizate de cluburi sau persoane fizice cu muuuuult mai putina experienta decat 4Tuning. si am plecat de fiecare data cu un sentiment placut , a fost mereu cineva care s-a interesat de noi , au fost legitimatii , totul ok. dupa atata publicitate agresiva , promisiuni cat si perceptia ca "e 4tuning (=experienta , profesionisti) " multi pleaca cu un gust amar dupa 4Tunig days. poate pt ca asteptarile sunt direct proportionale cu publicitatea , grandoarea evenimentului si prestigiul organizatorului. am intrat pe topicul CNCA , unde am vazut ca Gratian a cerut scuze tuturor participantilor care au venit sa stea in frig. un gest frumos. bravo. sunt sigur ca Gratian putea dormi linistit si daca nu isi cerea acele scuze , dar este un gest frumos si poate ca trebuie urmat de mai multi in loc sa se caute scuze si motive. |
Quote:
merci ca ai postat o poza cu masina mea, care nu facea partea din expozitie, dupa ce am mers cu ea in jur de 250 de km prin ploaie si namoale de la craiova la bucuresti si care, spre deliciul tau avea o problema cu termostatul, piesa ce nu prea are legatura cu tuningul ;) masina are la o masuratoare pe dyno cu benzina de strada 464 Whp, este postata si o fisa pe aici pe forum si de atunci puterea a mai crescut un pic papa |
Fiidnca tot e topicul de pareri, haideti sa punctam concret ce ar trebui facut pentru urmatorul eveniment:
0. respect pentru expozanti 1. cu cel mult o saptamana inainte o intalnire intre organizator si expozanti. Acolo se pot trece in revista toate nelamuririle si se poate stabili concret, cate masini vin, unde se pun, s.a.m.d. 2. legitimatii pentru expozanti, plus inca o invitatie sau legitimatie/bratara pentru sotii/prietene 3. (copy/paste punct 1,2 si completati 3...in acest fel, vedem ce lista obtinem la final). |
Quote:
|
Quote:
dar 8-9 pagini de pe topicul ''accident drift'' cine le-a sters??????????? v-a deranjat faptul k 95% dintre cei care aupostat sambata seara si noaptea v-au criticat pentru superficialitatea cu care au fost tratate masurile de siguranta care trebuiau aplicate???? de specificat ca aceste masuri sunt obligatorii la orice competitie profesionista..... sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede baiatul accidentat cat si gabi si sa nu ramana cu sechele. daca nu stii care sunt masurile de siguranta iti pot da link-ul pe pm. |
Quote:
again...no comment........ |
Quote:
a trebuit sa intram cu japca ptr ca cei de la paza erau cu nasul pe sus si degeaba explicam ce si cum...trebuia sa fie o lista cu masinile care au acces lasata la poarta,noi eram pe lista,dar lista nu era la poarta;) 1. cu cel mult o saptamana inainte o intalnire intre organizator si expozanti. Acolo se pot trece in revista toate nelamuririle si se poate stabili concret, cate masini vin, unde se pun, s.a.m.d. 2. legitimatii pentru expozanti, plus inca o invitatie sau legitimatie/bratara pentru sotii/prietene 3.lista cu masinile care au acces gratuit in incinta romexpo sau legitimatziile de parcare sa fie impartite la toate cluburile expozante. |
Am si eu o intrebare, de ce e singurul salon la care nu a existat nici o revista
Nu am gasit sa imi cumpar aproape nimica de baut acolo doar daca stateam la masa...aiurea acest lucru. Despre reviste sa inteleg ca nu mai se fac niciuna? |
1. nu am avut probleme la intrare. am avut masina expusa.
2. in afara de niste "de aia ajunsi cu mertan" care comentau eronat nu am avut ce obiecta. 3. stampila nu m-a deranjat atat timp cat am intrat si am iesit cat am vrut eu, ca la un moment dat ma cunosteau toti cei care se aflau la usa. 4. mancarea nu a fost o problema, m-au tinut picioarele sa ma duc sa cumpar ceva. am gasit shaorma foarte buna cu 6 lei. nu mi-a fost rau. cafea am gasit din belsug la nadir (stand REVO), cale pe care tin sa-i multumesc, mai ales ca a fost gratuita atat pentru mine cat si pentru prietenii mei. nadir, m-ai scos din mizerie!:lol::lol: sunt mort dupa cafea. 5. la noi in stand a fost bahaus. toti care au vrut sa ne cunoasca au fost bineveniti si cred eu ca s-au simtit bine (coman razvan, gabi - mai vreau bautura de aia, si ma mai gandesc la pro(punerea) ta:lol::lol:, bogdanel - mi-ai lasat urme pe masina de la cioc, dohc - i love you, man!:lol:, pheerya - manca-te-ar tata de frumusica:lol:, andrei suzuki - multumim de ajutor, HAI - multumim de promptitudine si multi altii - credeti-ma, au fost multi, ah, si sa nu uit, si nu in ultimul rand, Gratian - multumim de apreciere, a contat foarte mult pt. noi). 6. pentru asta am venit, sa cunosc oameni, nu tastaturisti. 7. ma doare-n fund ca nu am luat premiu. 8. ma doare-n fund cat a castigat 4tuning. 9. am descoperit altfel cat valoreza munca mea datorita aprecierilor sau deprecierilor. stiu ce am de facut mai departe. 10. restul e Cancan |
Quote:
|
Quote:
asta a fost tare!:lol::lol::lol: |
Quote:
Pe cand vedem primul Pagani Zonda cu bec de far in loc de releu de alternator ? |
O solutie a intrarii ar fi ca invitatiile sa fie valabile pe toata perioada evenimentului pentru ca facand un calcul mic , ai 3 masini expuse , 3 invitatii pt exponanti + 3 pentru femeile lor + 3 pentru hostese + inka 2-3-4-10 pt alti membrii ai clubului inseamna cel putin 20 de invitatii pentru o singura zi ... cred ca daca ar fi fost invitatiile valabile in toate cele 2 zile , cred ca nu se mai plangea nimeni acuma ca nu au putut intra si chiar unii expozanti au platit intrarea + parcarea ...
|
Quote:
Ma si mir cum de au reusit cam toti cei de pe acolo sa primeasca invitatii, din ce m-am uitat asa, din afara, am vazut ca la un stand cu 4 masini, de exemplu, s-au dau 20 de invitatii. Eu spun ca e mai mult decat suficient, indiferent cati prieteni ai si cati vrei sa intre. Sigur ca daca lasi masina vineri seara in stand si nu te mai doare capul pana duminica seara, nu o sa vina nimeni sa te roage frumos acasa, cu curieratul, sa-ti iei invitatia Nimeni din cei care s-au oprit la biroul organizatorilor (si uimitor, absolut toata lumea a reusit sa-l gaseasca) nu a plecat fara invitatii de acolo pentru ambele zile, daca avea masini expuse. |
Quote:
tu pur si simplu nu vrei sa intelegi ... da asta e,suntem obisnuititi cu oameni ca tine...tastaturisti si atat :) tare postu lu sageata :D |
ma inclin in fata domniei voastre d-le EvLSant0S!:lol::lol::lol: multumesc de apreciere.:-)8)
|
Quote:
|
Quote:
Esti exact ca o baba care sta pe marginea drumului , mananca seminte si barfeste pe toata lumea . Respect si Felicitari pentru baietii din Craiova care au participat ! smiley: peste tot in Romania sunt ciobani , cocalari , tzarani .... ! |
Quote:
io sunt de parere ca in parcul rece sa ramana regula PILOT + 2 pasageri (sotie, prietena, prieten etc) In felul acesta locul acela ar fi sigur, in momentul in care toti ce cunosc un pilot SUNA LA TELEFON ,,vino sa ma bagi si pe mine aici ca sa vad si eu" si se aduna 100 de oameni, iar in momentul unui incident nefericit ca cel de sambata REZULTA VICTIME !!! atata timp cat parcul rece nu este plin de lume riscurile sunt mult mai mici ! sa ne gandim k scapa o masina de pe cric sau explodeaza un furtun de apa deoarece a fiert masina etc etc si pe langa sunt oameni , iar se lasa cu victime ! |
Ok pai sa incep intai prin a spune ca am venit si sambata si duminica de la 10 dimineata. (Fan serios, venisem pentru drift, noroc cu pauzele specifice ca altfel nu vedeam salonul :))
Si revenind la pareri sugestii reclamatii: 1. pretul la intrare a fost ok zic ca nici mult nici putin. 2. m-a deranjat in schimb ca nu a existat o minima sonorizare in care sa se spuna cine cu cine se da la drift ... eu venind si anul trecut stiam in mare cam fiecare ce poate ... de la un moment dat ziceai ca eram comentator sportiv le spuneam celor din jur acum vine Tengu, acum se dai Hai, acum se da KNS si tot asa .... 3. legat de acel accident imi pare rau pentru cel accidentat cat si pentru cel care l-a accidentat. le doresc sa fie cu moralul tare ... 4. tot legat de accident sper ca Gratian sa vada acest post sau daca nu il vede personal sa ajunga la urechile lui ... as propune ca intre gardurile de metal sa existe acele bidoane(nu stiu termenul exact) cum sunt pe DN1 pentru delimitarea benzilor, si umplute cu apa pentru a prelua in caz de incidente neprevazute din momentul masini astfel daca scapa de sub control ajunge mai greu la public. 5. circuitul de drift a fost mai mare ca in evenimentele precedente insa calitatea terenului a lasat de dorit. nu stiu de ce a acceptat gratian drifturile acolo dar sunt sigur ca nici el nu a fost multumit de locatie (sper) 6.nu doresc sa-i iau apararea lui Gratian nici macar nu ne cunoaste, dar nu mi se pare corect sa ii sara toata lumea in cap pentru ca el incearca sa faca ceva bun. eu zic ca cel mai bine sa nu mai comenteze tot cei de pe bara care habar n-au ce e aia drift sau n-au condus vreodata o masina cu tractiune spate. in momentul in care esti cu masina in drift ai o sumedenie de variante prin care poti sa pierzi masina. auzisem pe topicul legat cu accidentul ca masina era trecuta ... pai daca e sa judecam dupa aspect toate masinile sunt trecute ca mai noi de 95 nuprea am vazut ... important nu este anul fabricatiei ci starea tehnica. pot sa cada tablele de pe ea daca franele si directia sunt bune masina poate sa concureze. 7.poate data viitoare nu sunt singur exact daca pe 3 vor fi drifturi pentru ca am vazut ca este rezervat sau pe 10 dar daca se va tine tot in acelasi loc in romexpo macar sa se mature praful de pe circuit... si daca n-are cine sa o faca ma ofer eu si cu inca un tovaras... doar sa ne anuntati din timp. adica cu o seara inainte. Cam asta mi-a venit in minte la ora asta sunt sigur ca idei sunt multe sper ca cine are puterea sa le puna in practica sa arunce un ochi si aici. Cu respect un fan inrait 4tuning B.O.V. |
Quote:
ceea ce n-ar fi o idee rea sa incerce cumva pe viitor sa existe un loc amenajat care sa fie la 1m fata de nivelul solului in care sa stea rudele soferilor prieteni etc ... in felul asta daca doamne fereste se intampla un eveniment neplacut masina o sa intre sub spectatori nu in ei. |
voi stiti ca la salon au fost de sute de ori mai multe persoane decat sunt aici si nu isi dau cu parerea?, va dati seama ce s-ar intampla daca ar sarii toti soferii in sus de gropile de pe strada? va dati seama cate nereguli sunt in jurul vostru in viata de zi cu zi? voi aveti pretentia ca o mana de oameni sa creeze perfectiunea la un astfel de eveniment la care se ridica oameni cu pretentii de genul tastaturistilor sau de genul eu cu spoi;er nu am luat premiu dar a luat ala cu bodykit? este incredibil unde au ajuns romanii in ziua de azi, aloooo unde sunt fe;icitarile pentru masinile cu f multe cupe expuse?, unde sunt multumirile ca s-a organizat un astfel de veniment? la critica suntem primii , ca asha-i in romania, exista o vorba "Traim in romania, si asta ne ocupa tot timpul!"
|
asa suntem noi astia tastaturistii , mereu nemultumiti si cu pretentii.
asa este , ai dreptate.... unde au ajuns romanii in ziua de azi .... se ridica cu pretentii...cata nesimtire !!! eu unul iti multumesc si te apreciez foarte mult pt felul cum gandesti si te exprimi. bravo ! vezi ca vorba "Traim in romania, si asta ne ocupa tot timpul!" ai inteles-o gresit ;) |
Am tot citit ce s-a scris pe forum si initial am zis sa nu spun nimic dar.. totusi.. ar trebui sa fim cat de cat multumiti ca exista cineva care organizeaza astfel de evenimente si indirect care ne strange pe toti pasionatii la un loc. Calitatea evenimentului nu este intotdeauna data de organizator ci in mare parte de expozanti. Ar trebui sa ajungem la un nivel al civilizatiei in care sa realizam singuri daca masina detinuta este sau nu de expus si mai apoi sa dam vina pe organizatori ca au lasat sa intre x si y care avea doar folie pe capota. De asemenea, nu putem critica toti expozantii ca au avut o mica zgarietura nu stiu unde, ca nu stiu care avea putin praf pe deflectorul de nori si alte chestii de genul acesta. Mie, de exemplu, mi s-a rupt pleoapa la salon si a trebuit s-o retusez acolo. Dupa retusare, toti ar fi putut sa spuna ca ia uite-l si pe ala.. cu ploapa lipita.. Trebuie sa tinem minte ca aceste masini sunt masini cu care multi merg zi de zi iar in Romania, sa ti o masina intacta si sa si circuli cu ea, este imposibil. Sa fim fericiti ca le avem si pe acestea si sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ne permitem o masina de hartaneala si una care sa stea in garaj si pe care s-o scoatem numai pentru evenimente...
In alta ordine de idei... in loc sa ne dam la picioare unii altora mai bine am incerca sa ne ajutam ca sa iasa un eveniment frumos. Nivelul din Romania nu permite castiguri extraordinare din aceasta pasiune (pentru expozanti si cluburi) lucru pe care il stim cu totii dar pana la urma de aceea se numeste pasiune si nu afacere.. Faptul ca organizatorul castiga bani este evident.. dar riscul de a iesi pe minus tot el si-l asuma... S-ar incumeta vreunul dintre noi sa faca un astfel de eveniment? Daca da, de ce nu o face? Multumesc pentru rabdarea de a citi acest post si in numele clubului ACS Anonymous MotorSport vreau sa multumesc atat organizatorilor cat si vizitatorilor in speranta ca nu v-am dezamagit cu prestanta noastra. |
Recunosc ca pana la acest eveniment si eu eram unul dintre cei nemultumiti ,cu pretentii dar acum mi'am schimbat radical parerea. Asta datorita faptului ca am putut participa 'activ' la eveniment si am observat ca nu este absolut deloc usor... stiu ca s-a dorit ca evenimentu sa iasa foarte bine si toti din echipa 4tuning au facut tot ce au putut.
Asadar parerea mea este ca evenimentul a fost unul reusit !!! |
locul 34 gollum.... golf 100%
https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-20...nti_pag:2.html https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-20...nti_pag:6.html LOCUL 19 e BMW M5 nu seria 7 https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-20...nti_pag:3.html LOCUL 85 e Corrado nu VENTO Ce pretentii sa mai ai?? Foarte destepti si pasionati cei care au facut ”pollul” asta. LE https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-20...nti_pag:4.html locul 44....vw si atat....dap interesting... noi astia tastaturistii,.... ce vedem noi de toate |
Quote:
Eu unul îţi mulţumesc pentru postări, fără tine chiar m-aş crede într-o discuţie normală, şi aş putea lăsa garda jos să discut normal, aşa cum a făcut-o Bishop, de exemplu, căruia îi mulţumesc pentru intervenţie. Cred că pe el nu-l banuieşte nimeni de partizanat, pupincurism sau interese în "gaşca de incompetenţi de la 4tuning", din moment ce reprezintă unul din cele mai mari cluburi auto din românia, nu? |
Quote:
Bv frate ;) Inteleg ca gandesc destui....,,ba da ce nesimtiti sunt astia.....chiar asa...stau toata ziua si cauta greseli cand in final tre' sa zica multumesc si sa ne aplecam ca a iesit in final un eveniment fericit'' nu ???!!! Da....a iesit un eveniment ok...multumim 4tuning pt tot...evident ca nu e usor sa duci o chestie de genu' pana la capat....multa munca/stres/umblat...dar cum am mai zis cu cateva posturi in urma....si cred ca sunt destui de acord cu mine....schimba-ti frate ,,staful''...serios...de la facutul albumului 4tuning days....la omu'/oamenii care au scris titlul masinilor la votare...la unele nici nu cred ca si-au dat seama ce erau,dar cred ca s-a vazut sigla...si multi alti angajati care sunt pe langa tuning.... |
Aaa....si app...pt baietii care au facut votarea cu numele masinilor...e mai greu cu masinile astea vechi..si...uitati-va baieti pe google...pac pac repede....diferenta intre un mitsubishi lancer evolution (evo cum ziceti voi acolo) si un lancer intense...e o mare diferenta...
|
Sunt curios dacă o să reuşească cineva să realizeze în România un eveniment comparabil ca amploare, măcar 3 ani la rând, (hai şi o singură dată măcar) şi să-l facă mai bine, mai impresionant, mai bine reprezentat la nivel naţional şi la nivel de cluburi decât acesta.
Abia atunci o să aibe rost multe din mesajele inflamate postate, până atunci e tot ce se putea face mai bine în condiţiile şi la nivelul tuningului din România. Nu-i nimic, băgăm capul în pământ, refuzăm să înţelegem evidenţa, că ăsta e nivelul nostru de maşini de show şi că asta primim în faţa ochilor. |
E ultimul post pe care-l fac aici.
Nu de alta da suntem cativa care ne batem degetele de tastatura degeaba. A scris aleks foarte clar ce e de facut. NU e ok ? faceti altu mai bun , sau ajutati sa iasa asta mai bine... e atat de usor sa stai in cur in fatza unui monitor si sa critici si aia si aia ... si e atat de greu sa faci asa ceva... ganditi-va in PLM(TUNING) cate ore si zile si nopti si saptamani nu s-a dormit ca sa iasa showu asta,asa cum a iesit el,bun ptr unii,prost ptr altii mai apreciati si voi ca unii chiar se chinuie sa faca ceva... mironositzelor vesnic nemultumite.... parerea mea e ca a fost tare pentru situatia financiara globala in care suntem :) |
Subscriu sant0s si eu la ceea ce ai scris tu...si mai vin cu o completare (nici eu nu am mai scris de ceva pagini, convins fiind ca scriu degeaba)...incerc de cateva zile sa ma pun in pielea nemultumitilor astia (poate eu is usor de multumit, mai stii?) dar nu am reusit...pur si simplu nu le inteleg mentalitatea. Ma gandesc, intri in salon...ce ar trebui sa vezi sau sa patesti dupa capu' lor??? Deci, intri...vezi masini gen Fiat Polsky, Bmw Luca Motorsport, Seat Leon by Bar Society, Gordina lui Bogdan, Gtr Exelixis, Ursu replica DTM, fete mai frumoase, mai decente, mai indecente...cluburi importante cu masini care "au scris istorie"...cluburi mici ce deabea apar cu masini mai mult sau mai putin lucrate, W.I.P.uri (work in progressuri pentru cei care cred ca scriam de dom'soara Crudu)...WTF??? Nu e de ajuns??? Ce vreti mai mult??? Asistente personale??? Masaj cu happyending intro masina la alegere??? WTF??? Ai posibilitatea sa iti dai 1 loc de intalnire cu prietenii de pe forum, un loc unde sa vezi cele mai modificate sau in curs de modificare masini din tara...wtf??? Cand le iei asa si le pui cap la cap nu suna ceva fain?? Booon, ai vazut la interior tot ceea ce era de vazut, iesi afara si vezi pe HAIu cum aproape i sau latit ochii de la noua japoneza, vezi pe Sant0s cum ba se da, ba filmeaza, ba se dadea si tot asa...vezi pe restul hursarilor cum au trecut pe V8uri, vezi debutantii de anul acesta...pana meaaa oamenilor, ce vreti mai mult de la un weekend??? Ce vreti mai mult de la 40'lei???...incerc sa va inteleg nemultumirile si nu reusesc. Era mai bine daca stateati acasa, in fotoliu cu telecomanda intro mana si cu gugustiucu'n cealalta...wtf??
Si inca o chestie...cred ca nu pot sa va inteleg pentru ca cei care sunt pasionati de treaba asta (cu adevarat )...sunt multumiti de orice eveniment de genu, indeferent de plusurile sau minusurile lui...sunt multumiti si punct ca sa facut, ca exista si ca ai fost, teai dat sau teai vazut cu unu sau mai multi prieteni. Concluzia o trageti voi... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning