![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
azi mi-am schimbat alarma... in sfarsit am scapart de alarma aia enervanta si am si eu deschidere la portbagaj din telecomanda
alarma este mega drive 2in1 99de ron la oferta :D inchiderea centralizata nu am schimbat-o pt ca nu avea rost this one works fine |
bravo bre:D vezi ca se poate:D
|
Quote:
|
pai daca nu scria pe nicaieri... in poza de pe net cu alarma nu scria nimic cand am ajuns la magazin am vazut ca scria pe cutie :D
caut 2 aripi de fabrica :D |
Quote:
Eu nu m-am referit la old boy, dar te īnţeleg, trebuia să ieşi din comun cu replica aia idioată! Şi ai putea respecta regula īn ceea ce priveşte afişarea vārstei! On topic De unde ai achiziţionat alarma? |
Quote:
|
Quote:
momentan sunt pe la tara am inceput pregatirile pt vopsire (am inceput sa demontez de pe ea... imi mai trebuie o aripa de stanga fata si putem incepe... miam facut inca un set de roti ca sa nu o bag la spoiala cu jantele astea imi mai trebuie si un scaun mai jaf ca sa il pun pana la atelier... |
Quote:
|
am gasi scaun sau ma rog ce a mai ramas din el... e unu gen ratrod doar arcurile si un sac de cartofi aruncat peste sa nu imi fac gaura in haine :))
|
scaun sparco sau mama?8) bafta la vopsit k o sa ai nevoie
|
operatiunea "vopsitu" s-a amanat deocamdata :cry: va fi reluata dupa ce vin din vacanta :D
|
4 Attachment(s)
cat am fost pe la tara am schimbat bieleta de la cutie si am compleatat uleiul mai trebuia cam un litru jumate acum e mult mai silentioasa :) mi-am pus bec la compartimentu motor asa cum avea lada 1500 din fabrica ,am schimbat bujiile (tot sinterom) deoarece nu am umblat de un an jumate la ele si m-am gandit ca ar cam fi cazul... am schimbat si platina fixa cu una noua si i-am pus alta bobina cea pe care o aveam era buna dar era oxidata si nu imi placea :D
|
Fivar sinteroame ale draq. Puneti si voi DENSO sau NGK calumea. Nu cred ca dak scoateai 45 de lei din buzunar pentru ati lua NGK pentru motorul tau ar fi foast o asa mare paguba.
|
am cautat si denso si nkg dar aia pacolo pe la tara nu au auzit de asa ceva iar astea sinterom le aveam in portbagaj de rezerva deci erau gata cumparate :)) nu bani au fost problema
nu intelg ce au cu sinteroamele... eu pastea le am de un an jumate si le-am schimbat doar de dragu de a le schimba... ca ele mergeau bine |
Sinterom, cele mai bune pentru motorul stock de Dacie, cele mai bune, am pe motorul meu de 2 ani si au indurat destul multe(supape defecte care le fumegau des) si inca merg, la ce bani dai pe ele mi-se par o super combinatie:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite eu nu am umblat la elde de 1 an si 7 luni de cand mi-am montat aprinderea cu senzor de la gotronic si sunt doar putin caramizii
|
3 Attachment(s)
azi mi-am montat si contact Valeo de logan
|
Quote:
|
e ceva de gen 2 gauri micute sa intre siguranta aia care il blocheaza... in shimb nu se mai blocheaza volanu deoarece e mult mai scurt si limba aceea nu ajunge pana la axul volanului... dar am sa fac la cineva o limba mai lunga ca sa ajunga pana la ax sa se blocheze si volanu :D
am si incuietori pt usi dar nu le-am montat deocamdata deoarece e mai cimplicata treaba acolo |
forte frumoasa daciuta:D...mult succes cu ea in continuare si muuulti km cu ea in continuare
|
cheia aia se ascunde si ea ? gen "briceag" sau sta asa ? :rolleyes2
|
e asa... facuta din cheia cu care a venit contactul si o telecomanda de la inchidere... ce sa ii faci unii au cheie briceag alti au inchidere centralizata :))
|
tu nu te potolesti..... becu ala la motor poate ii gaseai si tu un loc mai bun... de rest benzina stefane. nu te-ai abtinut si ti-ai pus contact de logan... esti iremediabil.....
cred ca e o dacie care are mai multe "tampenii" pe ea decat un bmw.... |
3 Attachment(s)
cateva poze ca nu am mai postat de mult :rolleyes2
|
Quote:
|
ms dogule... sunt pe cale sa ii dau foc :lol: da imi mai trece cand mai aud una dasta
|
Quote:
|
eu nu am vrut cheie briceag pt ca m-as fi jucat cu ea pana o rupeam :) si pana la urma urmei daca vreau cheie briceag ma duc si ciordesc de la cineva una :pistoles: (florine vezi cum o uiti pe bord cand mai vi pe la mine )
|
ma uitam ieri prin cartea de legislatie si am vazut masina ta acolo la intrebarea 561 scz daca a mai subliniat cineva chestia asta :lol:
|
:lol: nu a mai mentionat nimeni? cum adica masina mea? o poza un scan ceva ? chiar is curios:-P
|
Intradevar :)) paparazzi erau pe urmele tale :))
|
lol ce tare :lol:
|
chiar este acolo:lol:m-am uitat si eu acuma:)
|
1 Attachment(s)
da ma chiar esti uite :)):lol::lol::lol:
|
Esti vedeta :lol:
|
da... adevarat :D
am uitat sa spun ca urmeaza asa o surpriza in legatura cu masina :D |