![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
|
suferi de ne nebagare de seama.! :D
on: niste poze cu interiorul Liviu ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ar fi frumos sa nu aberam ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ce ar fi sa stai tu in banca ta.. si cu asta basta sau.. sa umbli prin Bucuresti si sa faci.. ce-ti recomanda orasul... cu putine modificari ... stii tu,gura bate fundu` :) |
Quote:
|
Quote:
|
Salut domnu Liviu ! Niste poze cand mai faci masinii ? :)
Toate cele bune ! |
imi pare rau ptr dezamagire nu sunt boss ...
poate am eu net de la Digi, dar macar nu e ca al tau la oferta. P.S -> nu te mai da asa zmeu cu toata lumea si invata sa respecti si tu putin daca te crezi mare intelectual,tratezi lumea de sus cand defapt tu esti mai jos ca toti doar gura e de tine hai m-ai pupat ciao |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bmwaldo
Quote:
Eu te rog sa iti vezi de ale tale si sa nu mai cauti carcota... ca nu te-am jignit,nu m-am luat de tine in nici un fel si pe deasupra nu ne tragem nici de sireturi... asa taran prost incult cum ma vezi tu,eu sunt educat si cu mult bun simt,fata de tine cel putin,cu MULT! Apropo... ce am scris eu in postul ala era caterinca.. dar de vede ca u ai o viata prea serioasa si esti prea stresat de viata cotidiana si monotona pe care o duci ca sa iti dai seama! Bafta! Restu` e CanCan! :paper: |
nu mai stricati frate topicul la om face ce vrea e masina lui.nu cred ca este problema ta pe cine plimba sau ca sunt posturi inutile.oare vrei si tu o tura cu tex'u de te tot bagi pe aici??liviule nu te-am mai vazut nici pe la south.bafta cu masina
|
sharkylete lasa`l ... nu baga in seama toate porcariile,e inutil. ar trebuii sa ia la rand tot forumul asta sa vada de cate ori era supozitor.. doar pt ca poate viata lui era forumul asta.. sau se simtzea marginalizat si cauta si el anturaj. Salut
Totusi sa revenim On Topic. :D |
Re: Bmwaldo
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu zic sa va bagati la un counter strike :)))) si sa jucati cu cutitele =)))))))))TOTI=)) |
Quote:
|
Quote:
|
ai trezit bestia din tine Liviule ? :))) Hai gata ... nu`l mai baga in seama. oricum ... imi place cum l`ai abordat. :))))
|
Quote:
|
balamuuuuucccccc... :lol:
de ce interzici mai liviu discutiile astea? asta e spiritul 4t.. balamuuuccc :lol: |
Quote:
|
Lasa TEX.ule doar stii ca pe forumul asta mai mult de jumate n`au ce cauta.
Multe se dovedesc pe strada face to face nu virtual in spatele tastaturii. Cine stie cunoaste despre ce vb. Numai bine bafta cu scufita ta. |
uuu...ce incins e topicul asta :lol:
|
la incis retardatu` ala mintal ... saracu cred ca a fost maltratat de mic. .:)
|
Copii cred ca ar fi timpu sa va treziti la realitate si sa nu mai fiti asa tari in taste.Rezolva-ti-va problemele in alta parte nu aici.
|
Quote:
Tot pisica lui Sharkylete ramane baza.. |
M-ai sunat ma.... :rolleyes2
|
Sprinter cu cine vb tata ?
|
Quote:
Pai stii cum e, cel mai destept cedeaza primu`... :)) eu l-am lasat... :)) Quote:
Oricum cu cea mai mare placere si daca exista posibilitatea sa vin la VL cand esti aici o fac fara sa ma gandesc de 2 ori ;) Quote:
Daca ai facut o gluma ... nu prea e una reusita! Daca nu ... am cam ramas fara cuvinte`n gura... si sunt foarte surprins,iti multumesc pentru incredere,dar nu cred ca trebuia sa scri aici chestia asta... Oricum eu sunt de parere ca ai facut o gluma ... nu pot sa cred ca ai vorbit serios... Astept sa vad raspunsu` si eventual continuam pe PM sau pe alt topic... Multa bafta in continuare TEX`ule si sanatate sa fie ca restu` e facut de noi! Restu` e CanCan! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning