![]() |
SANT ATATEA FEMEI SI ATATEA CAREACTERE SI NU LE PUTEM CATALOGA PE TOATE CA CURVE UNELE SANT ALTELE NU CA SI BARBATI DE ALTFEL SANT BARBATII MITOCANI SI CU BUN SIMT!!!!
|
Quote:
dk ea e ku ala pt bani si masina...dk ala isi loveste masina, cred k fata nu e chiar ata de proasta sa rewnunte la tot ce ii ofera ala pt cateva zile kat e masina in service.... deductie logica... nu cred k ar renunta la interesele ei dk ala ar avea masina in service un timp... si chiar dk ar avea masina in service, crezi k nu ar iesi in oras ku ala ku taxiul? :wink: Quote:
ai dreptate... da... iti dai seama k ea e pentru bani si vrea sa te foloseasca... de ce sa nu t folosesti si tu de ea?! ii faci cinste de 2-3 ori , o plimbi, ii faci impresia k ai face ( plati ) orice pt ea, ea o sa faca c vrei u, iar u iti rezolvi nevoile trupesti si apoi ii dai ku flit... barbatii sunt porci knd si femeile sunt scroafe,nu?! asa merita... Quote:
|
Sunt de aceiasi parere cu tine, nu am spus niciodata ca sunt toate curve.
Gata cu offtopicul ca daca se uita un moderator pe aici cred ca se ia cu mainile de cap, sorry de offtopic din partea mea. Va las sa vedem cum vrajiti baietii. Cu toate ca noi trebuie sa facem mai toata treaba, voi stati si aratati bine, iar noi va pandim. :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Tu esti moderator? :shock:, acolo am vazut ca nu e nimeni.
Sunt confuz. :? |
Re:
[quote=\"luca\"]
Quote:
eu zic ca e ceva adevar pe acolo :roll: |
oleeeeeeeee
parearea mea e ca va invartiti toti(ei bine nu chiar toti,majoritatea :D ) in jurul cozii, femeile sunt curve, nu toate,nu toate dar majoritatea,ai dreptate dar mai exista si care te iubesc ptr ce ejti,sunt mha dar .... majoritatea care arata bine vor bani si bmw ...( nu zic ca nu e ashea.. :P )
am inteles asta...io chiar sunt curios cum agata fetele baietii ca nu e nimik concret....(offtopic la greu.. :P ) deci fetelor..va rog... sa stiu de cine sa ma feresc :twisted: :twisted: (cum zicea cineva de pe aici) P.S. nu o luati in nume de rau :P See YA' :peace: |
fetele care cu adevarat sa-si doreasca un baiat nu-l agata,si nici nu se lasa agatate
|
Lol ce topic! Pai in cazul meu gagica ( daca arata bine ) tre sa zica numa - HAI! :lol: :twisted:
|
In post-urile lor, fetele cam au dreptate... barbatii sunt intr-adevar niste jucarii pe linga ele... La noi e destul sa treaca una cu bulane si fusta scurta si deja gata! ne-o imaginam in pat... la fete e alta faza
Ele vor sa-ti aiba mintea si sufletul sau doar banii, si de-abia dup-aia se MAI gandesc daca e si de altceva, asta in cazul in care se respecta, in cazul tirfelor ieftine... Noi in general le dorim corpul si de-abia dup-aia sufletul si mintea... la noi e fix invers De-aia o fata e destul sa arunce 2-3 vorbe bine plasate, ca baiatu deja il iau gandurile cu si despre... Parerea mea! |
ce ai frate ? :)) sincer nu sunt la fel de .... ca noi..dar toti suntem oameni..aeeasi idee .....plus ca ar fi super mijto ptr tine sa dai peste o nimfomana :roll: :roll: so dreamy :roll: :roll:
|
Mah exista fel si fel de oameni! Miliarde de caractere!
|
nu am facut d multe ori primul pas ptr k n-am avut nevoie ..... am agatat insa odat un taximetrist ff dragutz... dar nu a fost cu intentia de a-l agata nici macar atunci .....ajungeam prea devreme in locul respectiv (inainte eram prea comoda si foloseam intotdeauna taxiul-pana acum imi luam masina :))- si imi era foame ... asa k... i-am spus taximetrstului .. inainte sa ma duci la-locul respectiv-dam o fuga pana la voiculescu sami iau ceva de papa. inainte sa cobor l-am intrebat daca vrea si el ceva ... s-a uitat super mirat l mine .....si a vrut sa-mi dea banii ptr chebab...i-am spus k fac eu cinste ... a ramas iarasi mirat..... ok .... am ajuns ... bineinteles k nu m-a lasat sa-i platesc cursa... si m-am mai plimbat mult timp cu el apoi cand aveam nevoie ...(impresia lui-nu a mai intalnit niciodata asa ceva ... i s-a parut ceva de genu` : moaaaaa ce fata!! )si de atunci am ramas prieteni f buni ...a si am mai reusit un lucru in putinul timp pana la destinatie ... mi-a povestit toata viata lui .... care era o adev carte !!
PS asta s-a intamplat looong time ago !!! |
asadar dragi copii.....fetelor le este mult mai ushor sa agate...cu un simplu chebab il faci pe om sa iti umple rezervorul :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: glumeam si eu :P
|
bah, stiu ca is in urma rau, da' pe eryka nu tre sa te chinui foarte tare sa-ti placa. (nu sa si o agati). adica daca nu`ti place, purtand in pantaloni ceva cu care te mandresti, inseamna ca ai ceva la cap, iar gagica e de nota 10. din toate punctele de vedere.
|
ii cresc cornite :twisted: :twisted: da e o fata de nota 10 corect.... insa nu pot spunde din toate punctele de vedere ptr ca nu am cunoscut-o personal... daca ma intelegi
|
eu tocmai d-aia am afirmat, pt ca o stiu personal.
|
@ edd nu mi-a umplut mie rezervoru ... si l-a umplut lui dar ptr mine :)):)):))
|
ma eu nu stiu de altele dar ...acum cativa ani cand am vazut un tip de care pot sa zic ca m-am indragostit al prima vedere m-am dus la el si discuti a fost ceva de genu:
eu:buna ai prietena? el:nu eu: si nu vrei una? el :de ce intrebi te oferi u? eu da ,ca doar nu intrebam asa de flori de mar,zi vrei? el:hmmmm...ok! eu:ok si uite asa am ramas impreuna aproape un an jumate si l-am iubit mult de tot,a fost o relatie frumoasa dar soarta a facut sa ne despartim ,ghinion. oricum nu mi-a parut rau niciodata pt pasul facut.cand vrei ceva intreaba nimic mai simplu. |
:lol: cred ca.. i-a multumit tipu respectiv lui Dumnezeu vreo 3 zile si 3 nopti , cum sa-ti cada asa un inger in fata ? o fi frumos ? lucky bastard
|
Re:
Quote:
eu inca mai astept sa se intample :peace: |
Re:
Quote:
voi mai credetzi intr`o minune .. voi chiar credetzi in jumatatea potrivita .. si alte prostii d`astea .. eu nuh cred in asa ceva .. fara suparare ... viatza se scurge k berea pe tricou zicea cineva ... asa k nu o lasatzi sa se scurga .. si ... facetzi tot posibilu` sa muritzi cu zambetu` pe buze |
Anonim feat. Parazitii- Extrema zilei :P \" viata se scurge ca berea pe tricou\"... sunt in mare parte de acord cu Psycho... nu exista ideal este adevarat dar exista acel cineva care sa il inlocuiasca :wink:
|
Re:
Quote:
|
:))
te duce capu` ah ????? nu ma mai bag in discutii atunci k va luati lumea in cap si uitati de limite si respect :)) c` ya (btw ... la propriu!) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
wow.... deci era o gluma.. bine recunosc sunt un nesimtit :P cred ca nu mi-am dat seama dar ce vina au ceilalti ca eu sunt nesimtiT??? :shock: :shock: :shock: \" Quote:
|
allooo tu chiar ai pus boticul ???? nu m-am suparat .. am facut asa sa-ti vad reactia:)):)) in cazul in care nu observasei aveam fete zambarete :P
... si nu cred k te bate DMX n-are de ce ! (btw.. mergeam odat seara cu transporul in comun :P ... si s-au luat cativa baieti d mine .. ei cik vroiam s m agate :):):) mi-am vazut d treaba mea.. i-am zis lu adi s vina ...am coborat i-am zis lu adi care era treaba(era cu romeo-THE BIG GUY!) si la urmatoarea statie ....au coborat amadoi din mers si s-au dus l respectivii :) romeo il tinea cu o mana de umar p un individ .. si deja isi calculase traiectoria pumnului.. adi a considerat k nu e nevoie dar l-a avertizat k data viitoare s aiba grija de cine se ia ..... in consecinta... esti in siguranta ... :):) acum ... :P(stiu sa fac diferenta intre o gluma nesimtita si una ok ... PS NU te-am facut nesimtit .... :):):) te-ai facut singur :):):) :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
2) pai jtiu ca m-am facut singur nesimtit ....(deshi pe acolo eara ceva cu limite de respect :P si de asta am luat-o ca atare....) si am facut sata ptr ca te legai de altii :shock: :shock: :shock: si nu mni se parea normal ...ce vina au ei ? :P |
hmmm da ...ai dreptate :p pupici:*
|
la mine a venit o....femeie...si probabil evaluandu-si shansele...dupa 10 min. a lovit cu toata fortza...spunand ceva de genu' ai sa mori daca ti-o pun odata?
tare nu?metoda...ca ea... :? :( :shock: :weee: |
:):):):):) hmm nici chiar asa!:))
|
daca mai ashtepta pana terminam de baut tot....cine shtie....oricum am apreciat sinceritatea si am dus-o acasa cu masina:D
|
imi place titlul topicului :D
Mie nu imi este greu sa agat 8) , de obicei ma las agatata, dar atunci cand imi place un tip mult, incerc eu sa il agat.. cum? cum imi vine pe moment :lol: da ce modesta esti .... Sant0s |
spuse santos moderatoru :) santose... femeile se lasa agatate pt ca asha e de cand lumea, barbatu face primul pas, daca e in stare. Eu recunosc, nu-s. Dar atunci cand ii pici cu tronc unei femei, mai ales ca baby nu e vreo nasoala (cred :D) iti spun eu ca pici in limba shi iti mai revii dupa ce iti da papucii pentru unu cu un CLS.
ma refeream strict la faza cu ... \"mie nu-mi e greu sa agatz\" |
Re:
Quote:
shtii k din cauza unu dialog d`asta poti ramane marcat pe viatza :) .. hahah al draq ce norok are ... HUAAAaa :p vreau si eu ... :dribble: shtii ce imi doresk ..s a vina o tipa pur si simplu la mine si sa zica .. hai la mine sau hai in mashina sa o facem .. sau hai la tine .. mi`e indiferent .. fara prea multe intrebari .. fara prea multe raspunsuri .. shtii k ash ramane :shock: ptr putin timp si mi`ash revenii ... si apoi .. as ... :censored: WISH ME LUCK :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
daca o sa vina vreodata la mine o femeie super sa-mi spuna ....treci si rezolva problema ca ma arde.....il iau la bataie,pt ca sigur e un travestit :D :D :D :D |
Re:
[quote=\"tox\"]spuse santos moderatoru :) santose... femeile se lasa agatate pt ca asha e de cand lumea, barbatu face primul pas, daca e in stare. Eu recunosc, nu-s. Dar atunci cand ii pici cu tronc unei femei, mai ales ca baby nu e vreo nasoala (cred :D) iti spun eu ca pici in limba shi iti mai revii dupa ce iti da papucii pentru unu cu un CLS.
Asta-mi suna ca textul din melodia celor de la Akcent, sau cum ii cheama... nu fii tolomac... trbuie doar sa ai curaj sa incerci, dupa care sa nu pleci dupa prima reactie nasoala... restul o sa vina de la sine... :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning