![]() |
Re: E60 - 535d
inca stau in dubii daca sa merg la sibiu sau weekendu viitor la satu-mare ca la aman2 nu am cum sa ajung
|
3 Attachment(s)
un mic update la masina.am furat ideea dar sper ca sa nu se supere pe mine si sa imi ia bani pt dreptu de autor.dar parerea mea ca dau foarte bine.ideea a fost furata de la B 77 ZXZ.nu il shtiu dar am vazut ceva poze pe net si mi'a placut foarte mult cum da
|
Quote:
ft tare |
vizual , impactul e devastator ! dar la capitolul functionalitate cum stau acum stopurile ... se mai distinge ceva? si te rog sa explici mai detaliat cum ai procedat sa faci stopurile asa?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
super ii sta asa !!! :shock::shock: ,e cu vopsea speciala pentru stopuri sau vopsea normala ?
|
Nu au fost făcute cu spray.au fost matuite apoi vopsit partea neagră si apoi lacuit tot stopu inclusiv semnalizarea si apoi montate pe maşina.au fost făcute la un vopsitor in Cluj.părerea mea ii ca da bine :)
|
Spoiler pe fata de M5 cand ii pui ? :-P
Frumos ! Chiar frumos ! :-P |
3 Attachment(s)
cateva poze de la GLL Tuning Show Sibiu
|
Mafia Style ! 8):-P
|
nu iti iei oglinzi de ///M ?
|
asta ar urma sa fac.acuma sa vad cand si de unde ca vreau originale
|
Quote:
|
mersi :D
|
4 Attachment(s)
RUN :rolleyes2
|
mersi CEV!!
|
da , da , da , chiar RUN`ul :-P
frumoasa man ... cu oglinzile de M5 ai rezolvat ceva ? |
caut ceva oglinzi.chiar daca nu sunt noi sa fie originale.daca shtie cineva va rog dati un pm.imi pare bine ca iti place:D
|
poi imi place din toate pct'ele de vedere ..am vb'it si pe mess` desi tu intrii cam rar ... :-P
|
super arata cu stopurile asa.daca erau o idee mai deschise cred ca era mai bn dpdv al vizibilitatii:lol:
|
pai eu oricum am si stopu de dupa luneta care nu ii fumuriu.si noaptea se vad bine si pozitile.inca nu am avut nici un incident :D
|
rog un moderator sa inchida topicu.multumesc
|
Quote:
|
vreau si eu volan ca al tau daka sti pe cineva sa daka stie cineva id meu anduclau
|
foarte misto...are neveoie de multa atentie...negru..:))
|
stopurile alea au iesit mortale....negru ala lucios...sunt curios cum se vad aprinse...
|
foarte frumos e60 impresionant si suparat ai grija de el mult noroc la el colegu si spor la modificat.BMW placerea de a conduce:-P
|
Sa tot ai o masina asa la 18-19 ani :)) , bine macar ca nu asculti manele cum era articolu ala si ca iti faci ceva pe la ea , nu o tii doar pt plimbat , respect :))
|
Am vazuto ieri prin Suceava.
|
cer scuze pt offtopic, poate stie cineva, am gasit un 535d, facelift 286cp, din cate stiu eu, pe masina asta sa pus doar cutie automata, aceasta are cutie manuala. e posibil sa fi venit din fabrica asa? este individual, daca cumva conteaza treaba asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning