![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Quote:
|
Asa ma gata si sedinta foto...oricum ai facut la timp. Eu acum am venit de la munca..:-). Frumoase pozele si ticozauru :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Acum au fost sarbatorile, bani cheltuiti, etc... De la 1 ianuarie incep sa strang bani, incet dar sigur... Cand am gata pentru ceva, actionez. Vreau pana in vara sa arate si sa mearga cum mi-am propus. Mai multe detalii pe parcurs... :D Deci, fara shaorma, pizza, KFC, etc.... banii la cioarap, mai mergem si pe jos, si facem masina tipla in primavara! |
Quote:
|
Quote:
ontopic: misto ideea cu lumina in portbagaj, chiar foarte utila, bravos! |
cum i-ar sta cu borbet-urile mele? :shock:
|
Ar fi:shock: ,toti ar intoarce privirile dupa tico:D.Sa mai aiba si un sistem audio din ala puternic ar fi chiar wooow:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cu ocazia asta vreau sa va urez tuturor un an nou mult mai bun decat cel care a trecut, sa aveti parte de fericire si bucurii, sanatate, si nu in ultimul rand.... benzina :D |
La multi ani boss!!! :twisted: anu 2011 sa fie si mai plin de tunareala :lol:
|
La Multi Ani 2011 sa fie plin de noi upgrade-uri:D
|
In special pe partea audio :lol:
La multi ani! :dance: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
La multi ani Liviu!Un an nou fericit alaturi de cei dragi !:drunk::drunk::drunk::drunk:
|
Foarte frumos ai facut acest tico ! Ar merge niste xenoane pe el :D
Iti doresc cat mai multi km fara incidente ! |
Pai cate xenoane sa mai puna? :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Liviule...xenon simplu parca nu merge este? La aia te gandest si tu :-). Inca putin si vin ale mele :D
|
Totusi ...parca imi e dor de tico cu jantele alea ...nu stiu de ce le-ai dat...:x
|
Quote:
|
Quote:
Acum... cu rotile astea "mici"... pare asa de ... altfel. Hai, redreseaz-o ! |
Quote:
|
Quote:
p.s. o sa trec zilele astea sa iti dau astronomica datorie de 3 lei sau 4... nu mai stiu exact :)) p.s. 2 : in primavara bagam amandoi vanatoare de jante :D |
Quote:
|
Strange niste banuti si fa-o cum imi place mie ca la primavara vin la Bucale sa o vad live :D
|
1 Attachment(s)
paparazzi :twisted:
|
Man n-ai luat inca jante :chainsaw: hai ca am niste cauciucuri speciale pentru tine :-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Plange dupa jante:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Ca sa n-o mai lungim atat... Au venit adidasii! :twisted: Jante Exip 14", 6J, ET 38. Se prezinta IMPECABIL, vopseaua originala, au venit curate! Sunt echipate cu 195/60/14, asa le-am luat, dar sunt mult prea late, plus ca imi ating daca le las asa, deci la salariu vor veni si doua gume, apoi pana da caldura bine vor veni si celelalte doua. Tin sa ii multumesc lui Vlad, care m-a ajutat foarte mult (la el au venit jantele, el mi le-a adus acasa, el a fost cu mine la vulcanizare, el a facut poze, etc). Primele doua poze sunt de la tipul de la care le-am luat, celelalte sunt facute de Vlad :D Enjoy..... |
Quote:
|
felicitari domnu'...trebuie sa te vad prin trafic cat mai repede..vreau sa le vad live;)
|
Frumoase jantele . Sunt aproape ca ale mele :D . De curiozitate , cat ai dat pe ele ?
|
Quote:
Quote:
p.s. :arata bine dar cu niste cauciucuri mai mici :D astea par de jeep la tico :P (sa nu uitam ca stramba si aripa :)) ) |
Stiam eu ca nu o sa mai dureze mult :D prea s-a luat toata lumea de tine ! :))) Frumose foc , sa invarti sanatos...cred ca 185 ca latime te-ar aranja :D
|
Frumoase jantele bai boss :D. Sa le invarti sanatos...dau bine pe masina
|
dau foarte bine jantele pe buburuza....felicitari...si daca ai gasi sa pui ceva cu talon ngust ...ar da si mai bine;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning