Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

BascaBV 23-02-07 13:09

Re: Street Virus Team Brasov

Bien ai venit mah ... daca vrei cand vi in bv poti sa dormi la mine :pelvic_th ... nu-ti fa griji. Astept sa ne vedem la o intalnire ceva ... iubi :D

BascaBV 23-02-07 13:10

Noh deci Sambata dupa cum ziceam ... vrem o bauta ... care se baga ??? Pt noul venit Liviu of course :D

LiviuTZ 23-02-07 13:28

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 766737)
Noh deci Sambata dupa cum ziceam ... vrem o bauta ... care se baga ??? Pt noul venit Liviu of course :D

Bauta mai bine o lasam pe alta data...cand o sa facem un chef la vreo cabana!

FreaK_Bv 23-02-07 14:42

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 766735)
Bien ai venit mah ... daca vrei cand vi in bv poti sa dormi la mine :pelvic_th ... nu-ti fa griji. Astept sa ne vedem la o intalnire ceva ... iubi :D

teai dat pe invers ma??? :D:D:D

BascaBV 23-02-07 14:43

Pe aproape :lol: ... am eu o treaba cu el de cand ne-am cunoscut :D

BMW-M-Power 23-02-07 15:45

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 766764)
Bauta mai bine o lasam pe alta data...cand o sa facem un chef la vreo cabana!

de data asta nu ot sa va onorez cu prezenta. ... pe mine nu va bazati :cry:

LiviuTZ 23-02-07 20:42

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 766885)
Pe aproape :lol: ... am eu o treaba cu el de cand ne-am cunoscut :D

Macar pe forum daca ai fi si tu mai discret:oops:!!!

BascaBV 25-02-07 13:16

33 Attachment(s)
O seara cu noul venit Street Virus Team Brasov si alti prieteni ... prin Eliana la un suc si o vorba si La Copilu pt un papanash. A fost frumos si speram sa reeditam distractia numai ca data viitoare sa vina lumea pregatita cu benzina/motorina :lol: ca sa putem sa ne si distram cu masinile un pic asa ... :D

BMW-M-Power 25-02-07 13:20

pai pune mah mutule si niste poze ;)

LiviuTZ 25-02-07 14:29

A pus poze...dar tot este mut:P...a fost frumos:X...Cu mici excepti dar care ne-a oferit ocazia sa ne mai amintim de iesirea asta!Mi-e dor de voi!!!

dagosh88 25-02-07 18:57

13 Attachment(s)
Inca un set de poze.....
Si da chestia aia rosie este turbina lui flo!!!!

Tataee_^ 25-02-07 21:04

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 770115)
O seara cu noul venit Street Virus Team Brasovsi alti prieteni ... prin Eliana la un suc si o vorba si La Copilu pt un papanash. A fost frumos si speram sa reeditam distractia numai ca data viitoare sa vina lumea pregatita cu benzina/motorina :lol: ca sa putem sa ne si distram cu masinile un pic asa ... :D

Chiar asa frig era acolo, ca crm0412 era cu caciula in cap si cu geaca pe el :lol: :lol: :lol: :lol:

BascaBV 25-02-07 21:10

bah frig nu era acolo unde stateam dar era afara asha ca profitam de caldura din local :D

Flow 26-02-07 18:26

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 770679)
Si da chestia aia rosie este turbina lui flo!!!!

nu recunosc nimic :lol: :lol: io inca sustin ca a mea e 1.6 aspirat :lol:

dagosh88 26-02-07 19:28

Hai ia-o la vale,stiu ca ai 101 cai asa ca nu mai are rost sa minti:-P .Nu ai cum sa ai atatia cai din 1.6 aspirat pentru ca e alba,te da de gol masina,pare rau.Daca era neagra mai vorbeam.
Apropo,am auzit ca e ceva vineri.....ce e???:twisted: :twisted:

BascaBV 07-03-07 13:43

Nu se mai anuntza nimik :D .... ??? Ce zice lumea?

bmwm1 09-03-07 18:20

Buna baieti nu stiu cam cati ma cunoasteti cei care au fost pe la concursuri in sf gheorge ma stiti sint tipul cu seria unu bmw duminica 11.03.2007 concurs de indemanare la sfintu toti care vizitati forumul si sinteti pasionati de curse santeti bine veniti.Scuze am uitat sa va spun ora si locul concursului la intrare in sf gheorge langa benzinaria petrom de la ora 11:00 incepe inscrierile si de la 12:00 concursul va asteptam cu drag.
"Nu uitati,viteza Ucide sa ne auzim de bine":idea:

BascaBV 16-03-07 12:57

Hellllooooooooooooooo anyone .... ce drecu bah ati murit totzi ??? Nu mai zice nimeni nimik nu se mai intalmpla nimik de 2 sapt nu ne-am intalnit ... hai tragem ceva ... care mere la 4tuning day?

LiviuTZ 16-03-07 17:08

Chiar asa...hai sa vedem cum facem cu 4 tuning day ca mai este putin!

BascaBV 17-03-07 14:27

Eu am anuntz prezent ... ne vedem in bucuresti pt ca eu vin de la inceput si stau pana pe 1 ... asha ca ne auzim la telefon ... daca mai face cineva maraton sa-mi zica .. sa stiu si eu cu cine merg cu masina .. ca dak nu ma duc cu trenu :D

Rares_CRM 19-03-07 17:08

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 770976)
Chiar asa frig era acolo, ca crm0412 era cu caciula in cap si cu geaca pe el :lol: :lol: :lol: :lol:

pai imi statea paru in sus :oops:, si geaca nu era pe mine :D ...da imi statea bine, nu? :-P

LiviuTZ 19-03-07 21:46

pana la urma nu va exista nici un participant Street Virus Team Brasov...Dar asta este,macar sa ne vedem acolo 2 zile sa ne distram!!!

thunder rock 20-03-07 21:30

Salutare tuturor membrilor.Tare mi-am dorit intotdeauna sa intalnesc oameni mai nebuni ca mine...si se pare ca exista....Mai mult de atat se pare ca sunt la o distanta accesibila si vorbesc toti aceeasi limba, au toti un mare suflet...Hai mai baieti mai resuscitati o inima de racer si dati o ocazie unui OM sa devina membru Street Virus Team Brasov...

Flow 20-03-07 22:07

1 Attachment(s)
multumim adriane pt vorbele frumoase ma bucur ca mai sunt persoane care stiu sa vorbeasca si asa
cel putin mie unul mi ai atins o coarda sensibila :oops:
sper sa avem multe ocazii sa impartasim si sa facem nebunii la un loc si totodata sa ne impartasesti din experienta ta de viata care cred ca este destul de vasta
nu pot sa spun decat ca pe mine unu "" m ai cucerit la salut "" celebra vorba si bine ai venit printre noi , am sa pun mai jos o poza cu masinuta ta

BascaBV 20-03-07 22:33

Bine ai venit printre noi ... :D

thunder rock 20-03-07 22:35

Bine v am gasit.La o proxima intalnire sper sa ne cunoastem mai bine....

BMW-M-Power 21-03-07 09:14

Quote:

Originally Posted by thunder rock (Post 808927)
Salutare tuturor membrilor.Tare mi-am dorit intotdeauna sa intalnesc oameni mai nebuni ca mine...si se pare ca exista....Mai mult de atat se pare ca sunt la o distanta accesibila si vorbesc toti aceeasi limba, au toti un mare suflet...Hai mai baieti mai resuscitati o inima de racer si dati o ocazie unui OM sa devina MEMBRU Street Virus Team Brasov...

Bine ai venit! iti uram sedere cat mai lunga si cat mai placuta alaturi de noi! Pentru noi e o bucurie foarte mare cand vdm ca oamenii sunt interesati sa se alature clubului nostru :D si sa imparta aceleasi idealuri si hobby-uri cu noi

LiviuTZ 21-03-07 16:00

Bine ai venit thunder rock , frumoasa masina .Sper sa ne intalnim curand sa sarbatorim!

thunder rock 21-03-07 16:27

Inca o data ma bucur sa ma alatur voua .Astept sa va cunosc face on. Unora masinile vi le-am vazut in trafic acum urmeaza sa cunosc si omul care struneste caii.Sa ne vedem cat mai curand ...drive fast but carrefuly!

andrei_022 22-03-07 10:55

Buna

2 Attachment(s)
Salut tuturor. As dori sa ma alatur si eu acestui forum. Numele meu este Moshoo am 23 de ani. Am atasat 2 poze cu masina mea. Nu prea e tunata insa ca planuri de viitor am achizitionarea unei masini mai ieftine pe care sa o personalizez.

Cu maxima prietenie,

BascaBV 22-03-07 18:59

Buna andrei ... bine ai venit printre noi ... speram sa te simti bine pe acest forum si sa ne cunoastem mai bine in viitor ;)

thunder rock 22-03-07 19:30

Pai de ce n-ai personaliza_o pe asta?...wellcome pe forum Moshoo..la cat mai multe posturi

andrei_022 22-03-07 19:51

Nu am vrut sa investesc prea mult deoarece nu e chiar un model performant. Motorul este de doar 75 de cai ...chiar si cu un chip tot nu are avea fortza necesara :D I-am montat totusi roofspoiler, pleoape si jante.

Flow 22-03-07 20:24

Re: Buna

Quote:

Originally Posted by andrei_022 (Post 811654)
Salut tuturor. As dori sa ma alatur si eu acestui forum. Numele meu este Moshoo am 23 de ani.
Cu maxima prietenie,

salutare bine ai venit printre noi
prezinta te si tu te rog aici https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2046-date-utilizatorii-brasov.html

este vreun motiv pentru care te ai prezentat pe topicul Street Virus Team Brasov ? sau doar ai vrut sa ne saluti ? :lol:

ps : vezi ca si adiboy are are o masinuta k a ta numai ca e verde poate va mai ajutati cu sfaturi si experiente

andrei_022 22-03-07 22:58

Salut Flow,

Sunt pasionat de domeniul auto si lucrez la o revista de profil. Asta ar fi unul din motivele pt care m-am prezentat pe forum. Am ales topicul Street Virus Team Brasov pentru ca pe multii dintre voi va stiu din trafic si am fost placut surprins sa va gasesc aici. Mi-as dori ca pe viitor, cand, cu ajutorul lui Dumnezeu voi avea o masina mai performanta, sa devin si eu membru al clubului vostru.

Flow 22-03-07 23:06

Re:Street Virus Team Brasov

ce sa zic atunci , ma bucur ca ai ales topicul nostru
esti invitatul meu la prima intalnire Street Virus Team Brasov sa ne cunosti mai bine daca doresti

andrei_022 22-03-07 23:21

Cu mare placere!

AdyBoy 23-03-07 21:27

Welcome Andrei

NEbunu 23-03-07 22:10

vuelcom amandurora..:D

LiviuTZ 25-03-07 22:15

Apar tot mai multi pasionati!!Bine ai venit!!!

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning