Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri, etc (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/173490-sablare-profesionala-powdercoating-vopsire-electrostatica-jenti-etrieri-etc.html)

elspa 09-10-11 10:05

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

da, va iesi super ok, costa 400 ron pe set.

elspa 09-10-11 10:21

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dally_de (Post 4632577)
va dau o sugestie ...acea banda exista ,va garantez pt ca am folosit o (dovada poza din imagine ) ,nu este foarte scumpa si veti putea sa faceti lucrari mai detaliate .

in mod sigur putem face genul acela de capace de motor, dar intr-un mod mult mai simplu si mai "curat".
se vopseste total si apoi se poliseaza gradual la freza insemnele de pe capac, apoi se da un lac electrostatic. Astfel delimitarea literelor este perfecta.

le fel procedam si cu jantele cu buza polishata.

Multumim oricum pentru sugestie :) si spor la lucru :)

dally_de 09-10-11 23:08

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4633320)
in mod sigur putem face genul acela de capace de motor, dar intr-un mod mult mai simplu si mai "curat".
se vopseste total si apoi se poliseaza gradual la freza insemnele de pe capac, apoi se da un lac electrostatic. Astfel delimitarea literelor este perfecta.

le fel procedam si cu jantele cu buza polishata.

Multumim oricum pentru sugestie :) si spor la lucru :)

ok, dar daca clientul isi doreste scrisul in alta culoare? :lol:

din cate vad in poze lucrati frumos ,vroiam sa va intreb pt ca nu mai am timp sa ma documentez si nu imi mai aduc aminte (nu lucrez in domeniu) ,la jante doresc sa le vopsesc dar am locuri unde sunt ciupite bine si doresc sa le umplu...exista acele produse gen poxipol care sudeaza (se intaresc ca si o sudura) prinde pe ele vopseaua?

elspa 10-10-11 09:05

atunci aerograful sa traiasca :).

daca e metalic compound-ul de la poxipol, atunci da, adera.
totusi daca ciupiturile nu sunt adanci, se rezolva prin nivelare si umplere la vopsit (stratul de vopsea are 1.5mm minim)

elspa 14-10-11 08:34

valabil

bogdy.ghetto 17-10-11 21:43

Salut ma intereseaza sa sablez si eu 4 jante pe 16 decat sablat. Un pret pt asta. Multumesc!

elspa 17-10-11 22:53

Doar sablare:

250 ron / setul de 4 jante de tabla.

daca sunt din aliaj costa 350 ron / set.

elspa 19-10-11 23:44

valabil

elspa 22-10-11 14:56

3 Attachment(s)
20" negru mat

speedy82 24-10-11 15:54

Cat ar costa de sablat si vopsit un set de table pe 15? Si cam cat dureaza toata operatiunea? Multumesc anticipat

elspa 24-10-11 17:05

400 ron, 2-3 zile

elspa 27-10-11 08:28

2 Attachment(s)
buza polish, interior negru solar rain, totul dat cu lac electrostatic

elspa 08-11-11 17:19

bump.....

speedy82 08-11-11 19:49

1 Attachment(s)
Si de la mine o poza promisa de ceva vreme, dar lipsa acuta de timp isi spune cuvantul. Scuze de calitatea ei, dar promit sa revin cu unele mai bune. Super multumit de rezultat si de promptitudine. Multumesc baietilor!

elspa 08-11-11 21:50

merci mult de feedback

adamitza2005 09-11-11 11:36

pt niste jante cu buza polishata,vreau sa dau decat lac protector.jantele sunt pe 18.

nu sunt din 2 bucati si vreau decat buza daca se poate

elspa 09-11-11 13:51

Quote:

Originally Posted by adamitza2005 (Post 4701942)
pt niste jante cu buza polishata,vreau sa dau decat lac protector.jantele sunt pe 18.

nu sunt din 2 bucati si vreau decat buza daca se poate

din pacate nu se poate doar buza.
400 ron / set daca le dam intregi.

banzay 11-11-11 11:25

Salutare, ai te rog vreo poza ceva dupa vopsirea unei astfel de jante? Le repari tu sau trebuie sa le duc eu? Se repara cu vreun chit metalic sau ceva? Ca tare imi e frica la vulcanizare, chiar daca folosesc 'gheare' din plastic sa nu cumva sa sara vopseaua cand pun cauciuciul maimutele.

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1318102312

elspa 11-11-11 11:38

Le reparam noi prin nivelare (nu prin chituire, nu practicam "scurtatura" asta pentru ca kitul va sare in cel mai scurt timp)

Poze sunt sute, gasesti in acest topic aproape pe fiecare pagina.

Vopseaua electrostatica este cea mai rezistenta de acest fel, trebuie o actiune mecanica destul de rau voita ca sa le ciobeasca.

elspa 11-11-11 11:42

6 Attachment(s)
alte lucrari

banzay 11-11-11 22:42

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4706772)
nu prin chituire

Asta voiam sa aud. De chit pe jante si mie mi-ar fi frica. Dau raspunsul tau mai departe si te cauta colegul meu cand se decide. Multumesc!

alc2 20-11-11 09:33

Sal ,
1.Cum ai facut cele 2 culori de aici si cat costa ?

2. Daca as vrea sa aplic pct 1 ( exteriorul grafit metalizat sa zicem ) la jantele astea,se poate si cat costa ?

3. Pt jante noi pe 15" , nu mai trebuie sablare banuiesc , cat ar fi vopsirea + lacul ?

elspa 20-11-11 10:11

Quote:

Originally Posted by alc2 (Post 4727075)
Sal ,
1.Cum ai facut cele 2 culori de aici si cat costa ?

2. Daca as vrea sa aplic pct 1 ( exteriorul grafit metalizat sa zicem ) la jantele astea,se poate si cat costa ?

3. Pt jante noi pe 15" , nu mai trebuie sablare banuiesc , cat ar fi vopsirea + lacul ?

salut, suna-ma deoarece nu inteleg cum anume vrei sa le faci - 0722 340 642.

oricum trebuie sablate jantele, nu facem treaba altfel, costa 400 ron / set + 50 ron lac, deci 450 ron inclusiv sablat, vopsit, lac.

speedy82 20-11-11 10:59

3 Attachment(s)
Dupa cum am promis, am revenit cu poze ceva mai clare cu opera voastra

elspa 20-11-11 11:48

ma bucur ca iti plac...cred ca sunt super in soare :)

speedy82 20-11-11 11:53

Imi plac este putin spus. Iar in soare sunt spectacol. Inchipuieste-ti ca la vulcanizarea unde le-am montat, toti baietii care lucrau atunci au venit sa le admire, inclusiv seful de tura :P

dumitruDaniel 20-11-11 14:56

1 Attachment(s)
Ma intereseaza sa sablez miezurile acestea+vopsire(as dori o culoare stridenta,cam ce aveti?)
pret separat sablare si cu totul!!multumesc!

elspa 20-11-11 16:17

Quote:

Originally Posted by dumitruDaniel (Post 4727886)
Ma intereseaza sa sablez miezurile acestea+vopsire(as dori o culoare stridenta,cam ce aveti?)
pret separat sablare si cu totul!!multumesc!

400 ron / set (include sablare, vopsire electrostatica, etc). NU LUCRAM FARA SABLARE !

avem rosu, galben, auriu, albastru, verde, sau daca vrei ceva deosebit (candy, transparent, etc) iti poti alege de aici, costa 200 ron in plus/set si dureaza 5-7 zile in plus:

http://www.powderbuythepound.com/Tem...olled_Powders/

c.sainz 24-11-11 10:23

Salut! Spune-mi, te rog, cum ai reusit sa faci jantele ETA BETA, pe 20", din postul #249 (parca)? Ce ai facut cu partea cromata? Ai acoperit-o? Intreb pt ca am si eu de facut ceva asemanator. Multumesc

elspa 24-11-11 11:40

partea cromata este de fapt un plastic detasabil la jantele respective.

c.sainz 24-11-11 11:41

Multumesc! La mine, nu e detasabila. Deci, banuiesc ca nu se poate acoperi in vreun fel!

elspa 24-11-11 12:25

din pacate nu....

Cambera 28-11-11 23:34

Vreau sa vopsesc electrostatic un cadru de honda cbr negru mat ,cat m-ar costa?

AxYJamaicanu 29-11-11 01:36

1 Attachment(s)
salut ... cat ma costa 6 jante modelul acesta ? sunt pe 13"

elspa 29-11-11 07:08

Quote:

Originally Posted by Cambera (Post 4747127)
Vreau sa vopsesc electrostatic un cadru de honda cbr negru mat ,cat m-ar costa?

salut, sablare + vopsire - 400 ron

elspa 29-11-11 07:08

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4747220)
salut ... cat ma costa 6 jante modelul acesta ? sunt pe 13"

salut, sablare + vopsire 6 bucati - 600 ron

AxYJamaicanu 29-11-11 10:47

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4747300)
salut, sablare + vopsire 6 bucati - 600 ron

doar sablare ma intereseaza, am uitat sa specific

elspa 29-11-11 10:51

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4747702)
doar sablare ma intereseaza, am uitat sa specific

450 ron / 6 buc

andare 30-11-11 20:01

niste jante de scuter pe 12 de sablat si vopsit cat ar ajunge? 2 buc, si daca aveti vernil, verde ?

elspa 30-11-11 20:19

Quote:

Originally Posted by andare (Post 4751049)
niste jante de scuter pe 12 de sablat si vopsit cat ar ajunge? 2 buc, si daca aveti vernil, verde ?

da, avem si verde.
ar costa 250 ron ambele bucati: sablat + vopsit

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning