![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
cum apare un US: in maxim 1 zi sau 2 o sa ne jucam si noi de numa numa pe el , la fel ca si mostwantedu , dupa o zi cum a fost lansarea oficiala deja ma jucam , sunt haxori rapizi de tot , nu va mai stresati :D
|
Cine a zis ca se streseaza cineva...daca esti destept faci rost de joc inainte de lansare oficiala;)
|
Quote:
iti dadeai seama si din context |
1 Attachment(s)
Asta cica e nfs carbon demo.Nu am bitcomet sau alte programe de deschis astfel de fisiere...am intrebat pe cineva cica e pt gamecube.Vedeti voi...P.S.:sa nu imi sariti in cap daca nu e bun...8)
|
nu-ti sar in cap, vreau sa-i atentionez pe cei naivi care se apuca acum sa ia dp net programe de downloadat torrenti:
1. aveti grija de unde luati programele... unele sunt virusate, sau au worm-i 2. torrentul e teapa (parerea mea)... sunt fisiere pt programe de genul Daemon Tools, si au 2.68 GB, ceea ce e total aiurea pt un demo (demo-ul NFS: MW are ~560 MB) cine are timp si chef sa downloadeze, sa o faca si sa ne zica daca e bun de ceva (cred totusi k pana termina cineva de downloadat apare versiunea oficiala a demo-ului pe NFSPlanet sau pe site-ul EA);-) |
Cam asta a fost si idee sa-l pun aici.Cine are teava il da jos si vedem ce e.Demoul va avea 3 masini:mitsubishi evo9,camaro si gallardo si vom avea acces la autosculpt.Vor fi 3 curse:circuit,drift si canyon duel[parca].Si ai nitro la drift...
|
Eu astept demo nu ca sa ma pot juca,ci ca sa vad daca imi merge...ca e cam belea ...oricum daca nu merge schimb calc si tot ma joc :D
|
nu stiti smecheria aia de la rapidshare.org sa poti downloada ca si premium member ?
|
daca esti prin fibra optica si dai disconnect la conexiune ( bounce ) si ti se schimba ipiu si sa iei ca sefu fara sa astepti ? sau ia zine tu noua ce ai tu in cap :)
|
fix pix , stiam mai demult aveam undeva notat , dar am pierdut documentu o smecherie sa poti lua de pe rapidshare.org ca si cum ai fi PREMIUM MEMBER , nu mai stateai secunde in sir dupa ei si dsatea , acuma caut din nou accea chestie , gasesc ceva incetu cu incetu :D
|
Code:
Connected To : dl39cg.rapidshare.de... |
dragii mei nefesisti, va aduc la cunostinta ca nenorocitii de la NFS-Planet au demo-ul, dar nici de-ai dracu nu vor sa'l puna la download; s-au gandit totusi sa ne faca sa ne simtim cu adevarat mizerabili, oferindu-ne un filmulet de 20 de minute, in care ne prezinta cum se joaca ei...
e vb de filmuletul #17 de aici: http://nfsplanet.com/nfsc_movies.php?lang=eng spor la download :eyebrow: |
am facut pentru voi un wallpaper (in doua versiuni):
cu logo 4TuningRO: https://img171.imageshack.us/img171/4...llpaperav5.jpg fara logo 4TuningRO: https://img231.imageshack.us/img231/4...llpaperwq6.jpg sa-mi ziceti daca va place :D |
deci... de unde se poate face rost de carbon demo??/ ala pe care la pus Sl1V3R mie nu imi merge. ziceti voi o sursa pls.
|
din filmuletul de pe nfsplanet se vede clar ca scrie PLAYSTATION 2 :D , acuma scot de pe torrente demo`ul sa vedem ce este , probabil ceva fake
|
cred ca e teapa ... :) dar daca nu e ... :D primu venit primu servit :D trimiti si la baieti :D
|
da l-am oprit merea tot cu 5 kilo pe secunda , dute amu ca avea 2 giga si ceva , si sa fie numa demo ? m-as mira demo de 2 giga jumate. o sa mai vad zilele viitoare daca cresc SEEDURILE il scot
|
mie imi merge ala d la silver(scz da nush cum se scrie corect) da nu prea bine doar 24kb in loc de 45-50. Naspa k am luat doar un sfert.
|
dupa ce termini de luat ne zici si noua daca merita luat sau nu
|
hai k am gasit demo-ul :D
din nefericire este pt PlayStation 2, dar cine are consola, il poate juca (trebuie doar sa-l ardeti pe un DVD si gata :D) link: http://www.megaupload.com/?d=TN3I2TI0 |
mai cauta ca poate il gasesti si pe PC:D
|
mai cauta ca poate il gasesti si pt PC:D
|
nu avem sanse (shi bah , nu va luati dupa avatar k eu shi adi avem avatare la fel pt k regretam k a murit steve da ???)
|
regretam binenteles!!!! eu termin de luat demo-ul maine dim k merge nashpa!! va zik dak imi merge sh cum e!!!(sper sa mearga pe jaful meu d calc!!!)
|
Parerea mea ca nu trebuie sa va luati dp demo sa vedeti daca mere...de obicei la demo cere mai putin...cine vroia cont la rapidshare:intri p rapidshared.org , dai la search jos la premium account.Vezi daca mere...daca nu la comments arata de obicei si o adresa de mail...dai mail... si daca nu mere intri p prietenul tuturor si scrii:rapidshare premium account generator...Steve Irwin:Rest In Peace!!!Demo pt carbon era demult pt ps2.Am vazut film pe gamespot cu mult timp in urma...
Last edit: http://www.warez-downloads.net/downl...y-torrent.html |
acuma il "ard" p dvd...ii la 43%...sper sa o am 1 surpriza shi sa-mi plak!!!;)
PS:nuj kre zicea sa vezi dak este shi pt pc...varianta demo pt pc nu este...inceark eventual sa iei varianta ps2 shi sa o transformi cu un emulator!!!;)...succes!!!;) |
Sl1V3R, tu ai pus o adreasa de torrent dar u ai incercat sal iei??
|
|
Cum sa il iau daca sunt la bunica si am net pe dial-up...si acasa nu am bittorentul din anumite motive...ideea era ca sunt multi dintre voi care aveti net foarte bun si il luati mai repede si spuneti daca e bun sau rau ;).Si ca sa iti spun astea caut torrente,etc sa vad poate gasesc pt voi ca stiu ca asteptati jocu asta cu sufletu la gura...eu m-am mai chill si take a pill cu homm:shock:
|
ce ma enerveaza k a mers naspa azinoapte sh nam putut sa il iau tot!!! mai am 20%. dak am procesor 1.2 in loc d 2.0 dar inrest tote mis bune oare imi merge??? voi ce zicetzi???
|
Quote:
|
Quote:
|
am eu un film cu atusculpt pt ps2.. poate vi-l dau ;;)
|
bha... care are u7n emulator pt ps2??? pls va rog mult k demo-ul e pt ps2.pls.
|
am eu emulator..daca ma rogi frumos ti-l dau ;;) :P glumeam : http://www.pcsx2.net/.. apropo.. nu te gandi ca o sa iti mearga flawless.o sa mearga cu maxim 2-3 fps
|
scz da nsh cum sal fak sa mearga!!! Opportunity nu ma bagi in lista ca sami zici cum functioneaza? [email protected]
|
am luat kk.t ala de demo de 191 mb care e rar si e criptat cere parola ...pe dvd nu mere sa-l pun ce dreq faq?
|
LOL
chiar nu mai puteti astepta vreo luna? adica 20-25 de zile (zic eu) nu va mai chinuiti sa luati demo-ul pt PS2 sa-l jucati pe PC, k am inteles k nu merge cu emulator... si ca sa-l jucati pe PS2 va trebe niste modificari (care? eu de unde sa stiu... asa am citit pe un forum) PS: I suck at LFS :no: |
EA a anuntat inca 13 masini de pe carlist!
:dance::dance::dance: |
am facut o mica greseala... n-am observat k mustangul nu are poza... iar poza cu mustang nu era printre cele noi... era printre cele mai vechi. si sunt 14 masini, nu 13 :D
2006 Ford Mustang GT (Imagine) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning