![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
speram sa o pastrezi classic... ai stricat totu cu folia aia
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mie īmi place Dacia 1300 cu geamuri fumurii pe spate ! Nu arată rău ! :D Şi staţi liniştiţi că Am mai văzut şi la alte maşini de epocă geamuri fumurii şi arată chiar bine ! :D să vă dau un exemplu: Volswagen beetle arată chiar bine cu geamuri fumurii ! Să revenim la SNR-ica ! Nu arată rău cu geamuri fumurii pe spate ! Ar arăta mult mai bine spatele lui SNR-ica cu o pereche de stopuri cu marginea nichelată (made in france) ! Ar da foarte bine pe SNR-ica ! ;)
|
pai fa-i si tu rost de un set si trimitei-l ca el acolo nare de unde sa gaseasca... 8)
|
Dragi colegi de forum,cu mare durere in suflet v-a spun ca astazi la ora 19:40 SNR si-a dat ultima suflare, nu v-a mint, nu este nici o gluma, din cauza unei banale sigurante(cea care duce de la shock la acceleratie) care a picat si s-a intepenit pe capacul de culbutori masina mea a murit:cry::cry::cry: SNR de astazi incolo...v-a fi demontat si intra in reconditionare:D de maine incepem sa demontam....
Intamplarea s-a petrecut cam asa: -eu eram la volan mergeam cu un prieten sa ne plimbam am schimbat treptele 1,2,3 la viteza de 40 km/h mergeam eu incet si am redus putin,deodata a inceput sa se ingatuie am vrut sa bag treapta a2a si nu a intrat am dat un "spritz" nu a intrat am mai dat unul si asta a fost fatal....a picat siguranta aceea de la shock pe capacul de la culbutori si a ramas blocata, motorul turat la blana, SNR nu a mai putut duce si s-a spart pistonul(nu stiu sigur) si toata apa din vasul de expansiune s-a dus in baia de ulei...maine vom vedea ce se afla in el:( sa speram ca nu este grav O seara cat mai buna! Voi reveni maine cu vesti |
lasa ma sunt probleme mai grave pe lumea asta incet incet o sa o faciii sanatate multa dk e ceva vb pe mess bafta multa cu snr
|
O repari tu ma;),Bafta:!::D
|
e plin rematu de motoare de dacie... daca te chinui putin il schimbi cu totu
offtopic: frate ce rost are sa dai quote la un post de 14 randuri de pe aceasi pagina? mai dai si un replay gen "bafta" daca scriai si tu acolo 10-15 ranuri cu ceva folositor hai ca mai intelegeam. |
mai bine asa?
|
mult mult mai bine... se trezeste omu cu 5000 de pagini pe topic si nimic interesant...
acu sper sa nu te superi pe mine 8) |
67 Attachment(s)
La cererea lui Cosmin SNR voi posta:
Lumeeeeeeeeeee ! SNR trăieşte ! :D A īnviat ! Iupiiiiiiiiiiiii ! :D SNR-ica revine in forţă ! :D cu inima lui si restul pieselor daca va uitati atent veti vedea ca supapa de admisie s-a infipt in chiuloasa, pistonul s-a spart ! SNR a primit organe noi ! ;) |
nu vi-se par cam mult 67 de poze?:shock:ps:bine ca ati inviat-o si va pasa de ea:D
|
Fara off topic va rog .
|
Ce se mai aude cu masina?E la reconditionat?O sa avem surprize placute?:D
|
Surprize placute o sa aveti...dar deocamdata mai asteptam;) masina inca circula 6 zile pana expira I.T.P-ul si dupa aceea...o tragem pe dreapta la demontare...cea din 98 este aproape gata mai avem sa incheiem motorul si sa mergem la ITP si celelalte si masina poate merge pe strazi:D
|
Baia de ulei trebuia sa o etansezi cu silicon Victor Reinz, garnitura aia e de ***, nu dupa mult timp o sa inceapta sa curga ulei.
P.S. - Vezi ca ai ratat un surub, si la ala trebuia sa ii faci 3-4 poze. |
Quote:
P.S. - Vezi ca ai ratat un surub, si la ala trebuia sa ii faci 3-4 poze. Mda,mda mda ce glumet esti tu....ce sa zici si tu... |
10 Attachment(s)
Salutare! Am revenit cu ultimele poze sa sper ca sunt ultimele cu SNR-ica...adica cu ea completa restul v-a fi numai de la "demolare" :lol:
|
ehe din 1981 are ceva anisoti:D ai grija de ea;):P bafta si spor la treaba
|
Quote:
|
te intereseaza o masca fatza de renault? am si scrumiere cromate daca vrei :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sper sa nu te superi, dar cred ca am gasit-o pe sora-sa geamana la SNR-ica, dar din alt judet si din alta localitate!:)) mai exact jud.mures, ors.Sangeorgiu de padure!:) de acolo sunt bunicii mei!:)si un vecin de a lu' bunica mea, are o dacie 1300, vezi in poze...:)scuze de claritate, dar pozele sunt facute cu telefonuL!
|
Quote:
|
salutare frumoasa babuta...:)mai ai grila de la botul celalalt cel cu 4 faruri?grila de la radiator ma intereseaza...:)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ca tot a murit topicul mai postez si eu una alta ce am mai facut pe la SNR-ica
i-am montat turometru de lada 1500 si cine zice ca merge aiurea se inseala amarnic:lol: mi-am facut o placuta putin "personalizata" pe spate 8) urmeaza sa dau folia jos ca vine iarna...sau ma mai gandesc voi ce zice-ti?? o dau sau o las asa pana la reconditionare? Si ca tot vine vorba, am facut un Before-After cu SNR-ica 8) |
Frumos.,dar cum ai personalizat numarul?
|
Quote:
|
Era mai frumos turometrul daca nu-l "spoiai" cu rosu...Se incadra mai bine in peisaj8).
|
Quote:
|
mie imi place cum da cu folia...eu zic sa o lasi.;)
|
Parerea mea e sa lasi folia asta pe masina,cel putin pana iti pui omologata,arata bine cu folie.Bafta
|
Quote:
Quote:
|
a iesit bine babuta ta, bine ca ai schimbat farurule ele ca numi plac.
Bafta incontinuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning