Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

valineamtsm 19-03-07 19:45

Re: Masinile si userii nostrii

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 806533)
Da, in poza cu IVECO in spate se vede servizul COMPLEX PHILADELPHIA.
Iveco-ul este la Parc Auto GALANT...
Renaultul o sa vopsesti portocaliu cu albastru.....
Moldi a facut barile de pe masina .....
Horvath iti vopseste masina....
:-)

etc , etc ....

Ai uitat sa mentionezi ca Iveco-ul e pe proprietatea mea si in spate e hala de termopane... oare cum de nu ai stiut ca am si hala asta?

valineamtsm 19-03-07 20:04

3 Attachment(s)
nah bun! Aici poze cu trabi-ul meu mai usor de vizualizat:D

valineamtsm 19-03-07 20:07

1 Attachment(s)
Poza cu renaultul 19 sus in varful muntelui! *Varful Gaina unde este targul anual de fete... dar se pare ca am intarziat un pik cand am ajuns eu acolo nu a mai fost nici urma de fata =))

valineamtsm 19-03-07 20:13

1 Attachment(s)
Fosta mea Dacie sau dracie ! cum vreti sa-i spuneti.... nu ma deranjeaza... ghiug ambulant, super cotzofana de impins vagoane, tractor, ambulanta ,,, denumiti-o cum vreti... dar avea scaune de PORSCHE Carrrreerrraaaa, terminal toba REMUS :O, Jenti de competitie formate din 3 bucati care aveau inclusiv bordura sau cum vreti sa-i ziceti, volan sport, suspensie super adaptiva la drumurile romanesti, se spunea ca are suspensie sport, dar avea suspensie barca tip valurile dunarii dar oricum la cat de late erau cauciucurile se lipea de sol ca racheta sol sol, important ca ia luat de doua ori foc motorul :) Ce sa fac? mi-e greu piciorul :D

valineamtsm 19-03-07 20:17

1 Attachment(s)
O super masina pe care am avut-o si m-am lasat combinat de un fraier eu dovedindu-ma a fi si mai mare fraier ca m-am lasat combinat! Si acuma plang dupa ea! La naiba! Mai vreau un renault 5 macar un R5 GTX cu motor de 1721 cc si 75cp!

bmw_fear 19-03-07 20:22

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 806732)
O super masina pe care am avut-o si m-am lasat combinat de un fraier eu dovedindu-ma a fi si mai mare fraier ca m-am lasat combinat! Si acuma plang dupa ea! La naiba! Mai vreau un renault 5 macar un R5 GTX cu motor de 1721 cc si 75cp!

asta sta p strada cu mine...o sa ii fac poza..io schimbat jentile...da nu ii da cox...merge fain cu el...

bmw_fear 19-03-07 20:25

valineamtsm...da vad ca ai avut o gramada de masini..si ai..:D :D...mai prezinta-ne cateva din ele...

valineamtsm 19-03-07 20:26

2 Attachment(s)
Asta e a mea... dar nu am voie cu ea! Ma vedeti cam rar cu ea... ca eu sunt maniac si ma duc cu ea ca un ghiavol! Nu simti nici o smucitura nimik doar ca ajungi la peste 200km/h chiar si pe drumul Careiului !!! Nu o data mi-a dat tatal meu peste cap ca nu ma uitam la kilometraj ...si tot la peste 170-200 km/h imi dadea peste cap... nu stiu ce bai am dar ma duc maxim cu ea... e prea comoda, si la drum lung adormi in ea... nu degeaba se zice ca majoritatea adorm in Mercedes... ca e ca si ceva natural care te duce parca plutesti... E mult prea silentioasa! Asta ar fi bine sa o fac alba perlat sau alba xirallis :D sa ii pun niste jenti pe 20 cromate, sa ii mai pun o linie de evacuare de inox ca sa ma mai trezeasca o tzara si un cip eventual, si nu stiu, in rest ar putea sa ramana originala fara priz brizuri si spoilere...

valineamtsm 19-03-07 20:36

Nah destul! Sa mai prezentati si voi ceva:D

juana_man 20-03-07 08:26

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 806732)

un R5 beton :D:D:D:D ia spune vali cine tea facut cu un polo :D

valineamtsm 20-03-07 16:05

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 807475)
un R5 beton :D:D:D:D ia spune vali cine tea facut cu un polo :D

Tu! Dar cu f putin si doar acolo sub pod! ca de eram in 400 de m te luam! oricum eu mai mult am patinat ca aveam cauciucurile linse(ca de obicei) dar mai luat asta e important. Adica e important sa stii si sa pierzi. Dar cu r19-le decapotabil? ti-a placut cum te-am luat? deshi am avut doar 90 cp si caroseria mea cantareste aproape 1200 kg (pt ca e ranforsata). Frumos? :D:D:D Eu zic ca m-am revanshat :D
Oricum de abia astept sa iti dau clantza cu trabi-ul ... o sa-mi vezi stopul!!! =))

juana_man 21-03-07 08:55

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 808186)
Tu! Dar cu f putin si doar acolo sub pod! ca de eram in 400 de m te luam! oricum eu mai mult am patinat ca aveam cauciucurile linse(ca de obicei) dar mai luat asta e important. Adica e important sa stii si sa pierzi. Dar cu r19-le decapotabil? ti-a placut cum te-am luat? deshi am avut doar 90 cp si caroseria mea cantareste aproape 1200 kg (pt ca e ranforsata). Frumos? :D:D:D Eu zic ca m-am revanshat :D
Oricum de abia astept sa iti dau clantza cu trabi-ul ... o sa-mi vezi stopul!!! =))

ok teai revansat,mare mandrie cu un R19 de 1.8 iai dat la un polo de 1043 cmc.pfffff,supeeeeer tare.si dak u mai socotesti CP la o liniuta....tre sa mai inveti !!!!iar acel eveniment sub pod....dupa razboi sunt multi eroi :D

cat despre cuvantul "clanta" pot sa spun numai k nu isi are locu p forumu asta ,asak pls in viitor abtinete de cuvinte din astea!!!:evil:

marcelcrisan 21-03-07 10:03

3 Attachment(s)
va impartasesc si la voi un proiect de distractii al meu...m-am chinuit mult cu el am avut vise de off road dar asta e

juana_man 21-03-07 10:52

hmmmm,cred k ai avut cateva momente de fun cu masinuta asta

marcelcrisan 21-03-07 11:35

ii super sa-l bagi in noroi pana-n bara si sa vezi daca poate iesi sau nu

Criwar 21-03-07 13:30

ii super sa il bagi...si sa vezi k nu mai poate iesi :))...acolo ii toata distractia :D

marcelcrisan 21-03-07 14:21

am avut doua,unul l-am vandut si acum am de gand sa ma apuc de " taiat"de pe caroseria lui sa fie mai usor si sa-i pun roti de tractor diametru mic...apoi voi merge la mai mari noroaie

motan_2003 21-03-07 21:26

as vrea sa ma inscriu si eu in team cu tot cu masinuta mea :D ce trebuie sa fac ? :P

juana_man 22-03-07 07:53

depinde in ce team vrei sa te inscrii! dak vrei in NLR citeste conditiile dp threadul NLR-team

Wild 24-03-07 05:38

4 Attachment(s)
hai ca apar si eu aici sa imi prezinta masinutza ....

Modificari:
intercooler f mare, montat in fatza, de Iveco
- BOV de la Bailey Motorsport
- suspensie sport
- pompa de benzina racing, bosch , mult mai mare
- bujii iridium, 4 elctrozi, clasa de caldura R 5
- presiune in turbo marita
- evacuare cap coada Borla, directa, diametrul interior 63 mm
- ceasuri Auto Gauge de boost si de amestec sonda lambda
- soft schimbat
- cutie F28 6 trepte, cu adaptare pentru punte fatza 2WD
- jante pe 17 \"
- chit spoilere si praguri Riegger originale
- vopsea negru perlat
- discuri de frana fatza ATE -uri cu elipse
-chiuloasa Coss.

victimele : :P sa nu ne laudam :D
-BMW M3 - PISICUTZA
-BMW M5 - PENULTIMUL MODEL
-ALFA 147 GTA
-ALFA 156 GTA
-NISSAN 3000 GT
-FORD
-ALTE CALIBRE TURBO
-SEAT LEON FR MODIFICAT
-HONDA CIVIC TYPE R
-GOLF V GTI CU CHIT DE MTM
-AUDI S3
-DOGE STEALTH
-PORSHE BOXTER
-SUBARU IMPRETZA WRX STI
ETC

singura problema la curse cu ea, este tractiunea fatza...masina rupe aderentza cam in toate treptele...

aaaaa viteza maxima atinsa (afisata pe bord): 180mph ~ 288 km/h

Wild 24-03-07 05:44

opsss sorry pt OT :( am uitat sa precizez victimele au fost doar la curse legale ... nimic din cele precizate sus nu au fost curse ilegale :D ( defapt nu e chiar OT e o complectare )

alex_g 24-03-07 05:47

Chiar ma intrebam la cine a ajuns masina lui radu.Felicitari pentru achitzitie,ai o masina f tare:-)

Wild 24-03-07 06:18

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 815084)
Chiar ma intrebam la cine a ajuns masina lui radu.Felicitari pentru achitzitie,ai o masina f tare:-)

merci :) a ramas tot in romania de data asta ardeal ... :D

attilaboot 24-03-07 09:39

WILD. Lasa mai de prosti. Victime ca SUBARU IMPRETZA WRX STI. Hhahahah. Cine te crede? Poate daca Subaru merea cu spatele. :-)

Wild 24-03-07 11:34

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 815205)
WILD. Lasa mai de prosti. Victime ca SUBARU IMPRETZA WRX STI. Hhahahah. Cine te crede? Poate daca Subaru merea cu spatele. :-)

datele masinii mentionate de mine sunt trecute si aici pe forum la baietii din craiova/bucuresti si pe inca vreo 2 forumuri intre care clubopel si nu s-a facut nici un comentariu ramane la latitudinea ta ...cine cunoaste masina stie ...deci nu am scos alea de la mine :D numai bine

Criwar 24-03-07 13:08

asa e....cine stie cunoaste...trebuia sa vi aseara sa vezi masina...e piesa nu alta...

attilaboot 24-03-07 21:49

Corect ! Dar nu numai niste date conteaza.....

Criwar 25-03-07 04:28

pai nu is numai date...:)...sunt care o condus deja masina...si rupe tot...dak ai auzi ce fain suna la peste 3500...lasa k te convingi u vinerea viitoare ce poate ;)

attilaboot 25-03-07 12:56

OK. Nu a zis nimeni ca nu e o masina foarte buna, chiar si eu zic ca e buna.
Dar chestia ca a invins un SUBARU cu 4X4 :-)
Masina lui Vajda Zsolt (Subaru) deocamdata rupe totu in Satu Mare si nu numai. Mai ales de acum incolo ptr ca a cumparat un chit de 600 CP ! Deci?

attilaboot 25-03-07 13:12

https://www.4tuning.ro/gal/albums/FIL...porului_86.avi

attilaboot 25-03-07 13:20

SUBARU IMPREZA STI din Satu Mare a lui Zsolti (Bainok) e generatia noua nu ala mai veche cum e din videoul de mai sus. Niste date stock din fabrica :http://www.subaru.ro/nou/modele/impreza/sti/data_sheet/

Criwar 25-03-07 13:28

pai acolo scrie k are 265 cp...pe aici toata lumea zicea k are peste 300 din fabrica...deci lumea s-a cam inselat...

attilaboot 25-03-07 13:32

Corect ! 265 CP limitat de fabrica.... O miscare si smecherie de 20 secunde :-) (fara chiptuning) si iata are peste 300 CP !!!

szambi77 25-03-07 14:03

310 stock .............

valineamtsm 25-03-07 19:34

Quote:

Originally Posted by Wild (Post 815082)
opsss sorry pt OT :( am uitat sa precizez victimele au fost doar la curse legale ... nimic din cele precizate sus nu au fost curse ilegale :D ( defapt nu e chiar OT e o complectare )

Daca il face si pe Bajnok cu Subaru tot respectul :) Oricum ... turbo-ul de Iveco spune multe! Eu am IVECO... si turbourile de pe IVECO sunt foarte reusite... deja imi dai de gandit... Totushi ... suna a provocare :D

attilaboot 25-03-07 19:47

Turboul de IVECO daca nu faci si alte (foarte multe) modificari distruge totul, in cel mai bun caz crapa motorul in 1000 bucati, nui de ajuns numai un turbo brutal .... Sa fie ala orce masina.

attilaboot 25-03-07 19:47

Go Trabi Go !!!! :-)

Wild 26-03-07 02:05

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 817249)
Turboul de IVECO daca nu faci si alte (foarte multe) modificari distruge totul, in cel mai bun caz crapa motorul in 1000 bucati, nui de ajuns numai un turbo brutal .... Sa fie ala orce masina.

citeste putin de chiulasa coss :D so modificarele mentionate de mine despre masina ... asa ca turbo-ul ala nu e pus acolo sa fie ....mai precis motorul e de pe o calibra 4x4 un vauxhall 2000 16v turbo modificat la tractiune fata ...

Wild 26-03-07 02:11

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 817233)
Daca il face si pe Bajnok cu Subaru tot respectul :) Oricum ... turbo-ul de Iveco spune multe! Eu am IVECO... si turbourile de pe IVECO sunt foarte reusite... deja imi dai de gandit... Totushi ... suna a provocare :D

momentan masina e in STAGE 0 interior :D ( nici plafoniera nu am < e grea dom`le :-) > )la categoria anvelope ....mi-e rusine ....pe la sf lui aprilie daca totul decurge conform planului am sa termin de echipa masina cu muzica + retapitat interior ...anvelopele greu de gasit in stocul magazinelor :D suntem in satu mare :D

FantomaSM 26-03-07 13:23

juana_man dc nu rasp la tel?te cauta fratemeu in disperare k ii tre polo-u la cineva,avea deja banii la el.joi merge iarasi p la tine!

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning