Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

Most_Wanted 10-05-06 00:35

Re: VT Usergroup - Provocari

eu maine seara bag masina ...o pun aici sau unde sa o pun?,,......adica o bag tot la sfarsit si eu .....cand o bagi u;)

L33L00 11-05-06 19:32

3 Attachment(s)
srry de post inutil ... vroiam sa scriu ceva dar mi-am dat seama ca nu aici se scrie asa ca am sters :D

pozele nj cu msa le scot d acilea :D

Ace Axel 11-05-06 20:26

leeloo frate... sfat prietenesc... dak vrei sa faci ceva... fa ceva realizabil... k asa poti lua o dacie sa ii pui aripi si turbo reactor si o bagi intr-un scenariu de star wars...

Most_Wanted 12-05-06 12:11

2 Attachment(s)
uite frate ..eu am pus masina ..hai puneo si u ....mah ...aici trebuia sa bag pozele astea sau in alta parte?

Ace Axel 12-05-06 14:10

belea omule :shock: .... bravo MW ;)

Most_Wanted 12-05-06 14:15

mah sa mor eu .......aici la sala are monitoru contrastu naspa si se vede prea intunecata masina ...sper ca sa nu se vada si la altzii asa

Ace Axel 12-05-06 15:42

se vd bine stai calm... dar puteai sa scoti si tu semnalizotoarele :P

RA_2fast4u 12-05-06 19:17

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
uite frate ..eu am pus masina ..hai puneo si u ....mah ...aici trebuia sa bag pozele astea sau in alta parte?

man, i'm stil here, dar nu prea apuc degraba sa fac masina... :/ acuma plec n-orash, maine am chefuri & shit.... poimaine iesire la paudre....incerc tot posibilul ca pana duminica seara sa fie facuta...macar o parte din ea....

Most_Wanted 12-05-06 19:28

hai mah frate ....ai acceptat ..pana acuma daca lucrai o ora pe zii si tot o faceai
@ace_axel...nu am vrut eu sa le scot ..le-am aprins putzin . . ;)

Ace Axel 12-05-06 21:23

doar parerea mea... dar cred k ar fi arata mai marfa fara ;) ... oricum felicitarile mele :p

Most_Wanted 12-05-06 23:28

zi mi ra_2fast4u ...cand bagi masina aia ...grabestete si u .....

apropo cine o sa faca ploolu.....aici trebuiesc bagate masinile amandoaua + stok sau trebuiesc bagate la challenge

RA_2fast4u 13-05-06 10:26

Quote:

hai mah frate ....ai acceptat ..pana acuma daca lucrai o ora pe zii si tot o faceai
@ace_axel...nu am vrut eu sa le scot ..le-am aprins putzin . . ;)

mah fratzica, gandeste-te la partea buna dc nu apuc sa o termin intrii automat fara battle.... incerc sa o incep acuma cat is de mahmur dar sa vedem... :/

RA_2fast4u 13-05-06 18:03

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
mah fratzica, gandeste-te la partea buna dc nu apuc sa o termin intrii automat fara battle.... incerc sa o incep acuma cat is de mahmur dar sa vedem... :/

90% ca nu apuc.... numai dc e maine vreme ff najpa si nu pot iesi din casa.... sorry man .... deci se declara pierdut battle-ul sau nefacut sau cum? un moderator sau cienva care idee sa imi zica si mie
ca dc nu o fac maine e clar ca sapt viitaore nici asa nu am timp si nici urmatoarea, avea peste vreo 2 sapt o sa am asa putin timp liber... :/

tng 14-05-06 11:11

o faci atunci cand ai timp .. amanati

Most_Wanted 14-05-06 12:24

o dam in amanari ....io zic ca a fost destul timp pana acuma ......hai pana diseara poate o bagi si u ...ureazami suces ..o sa am nevoie:D

RA_2fast4u 14-05-06 21:19

Quote:

o dam in amanari ....io zic ca a fost destul timp pana acuma ......hai pana diseara poate o bagi si u ...ureazami suces ..o sa am nevoie:D

e seara...eu abea am ajuns.... is rupt.... ori cum nu conteaza ideea e ca imi cer mi de scuze ca nu am apucat sa iti onorez battle-ul si eu zic ca cel mai corect a fi ca tu sa intri in locul meu in grup pana cand o sa puteam sa facem pe adevarate battle-ul....

Most_Wanted 14-05-06 21:40

pai si cum facem?..intru sau nuh?

eu zic ca a fost destul timp mah .....si ai acceptat ..daca nu acceptai nu era nimik ...dar a trecut timpul..
iar eu nu vreau sa intru in locul tau asa ......

pana marti seara masina sa fie gata ......hai fa si u ceva si fao ....

tziam mai dat timp!!

RA_2fast4u 14-05-06 21:58

Quote:

pai si cum facem?..intru sau nuh?

eu zic ca a fost destul timp mah .....si ai acceptat ..daca nu acceptai nu era nimik ...dar a trecut timpul..
iar eu nu vreau sa intru in locul tau asa ......

pana marti seara masina sa fie gata ......hai fa si u ceva si fao ....

tziam mai dat timp!!

nu pot...intra tu in grupt, si cand o sa am timp o sa imi acorzi si u ceva timp si vom face un battle....pt 2 saptamani nu-i stres ... ok?

Most_Wanted 14-05-06 22:01

..oke? cum intru in grup? ziii!!!! batelu va fii
dar ce sa fie sters?

tng 14-05-06 22:05

nush cum vedeti voi treaba cu intratu` in grupul Virtual Tuning .... dar nu ne jucam .. nu intra/ iese cine vrea, cum vrea. :evil: .. ca se face curent :D

ra_2fast
lucrezi daca e masina ... si cand e gata , va "luptati" pe ea

Most_Wanted 14-05-06 22:17

pai da el acuma o lucreaza mult timp la ea ...........timpul a expirat ..am avut destul imp ..eu cum am facuto ...as putea sao faca si el ..o ora pe zii daca lucra si pana acuma o facea ;) Cum ar fi corect sa procedam acum

el o sa o faca mai bine .....nu e corect asa cum zici u ca sa o lucreze si cand e gata sa o puna .....

RA_2fast4u 15-05-06 15:35

Quote:

pai da el acuma o lucreaza mult timp la ea ...........timpul a expirat ..am avut destul imp ..eu cum am facuto ...as putea sao faca si el ..o ora pe zii daca lucra si pana acuma o facea ;) Cum ar fi corect sa procedam acum

el o sa o faca mai bine .....nu e corect asa cum zici u ca sa o lucreze si cand e gata sa o puna .....

deci dude nu ma lua cu din astea! adica eu ti-am spus n-am avut timp si punct, singurul lucru care am reusit sa il fac la masina a fost sa o "cobor" sa nu crezi ca eu acuma lucrez din greu si hopa topa dupa 3 luni vin cu masina! nu mah! eu m-am oferit ca un fel de schimb pentru deranjul pe care ti l-am creat sa intri u in grup, si peste vreo 2 sapt ca pe atuncea cred ca o sa imi gasesc si eu timp, atuncea sa facem din nou un battle (pe alta masina) si cine ramane ramane si punct :/
sau daca sa ramana asa si cu promosiunea ca de indata ce voi avea timp o sa facem acel battle!
si sa ajungem odata la un comun acord ca in ultimele 2 pagini ne-am tot invartit in juru cozii pe subiectul asta

sandrin 15-05-06 16:15

parerea mea ca ar trebui moderatorii sa ia niste "masuri" ptr ca de la un timp a inceput o "avalansa" :)cu battle-urile astea si ptr loc in VT, de fiecare data cand deschid forumul vad cate un battle nou sau ptr loc in Vt. No Offence !
Numa bine ;)

soricelu 15-05-06 17:04

n-ai sa reusesti sa ii opresti.. lumea iese ... si vrea sa intre inapoi .. asa tot intr-un battle o tzinem

Ace Axel 15-05-06 17:38

repet... k am zis si mai devreme dak nu ma insel... de ce nu se fac mai multe locuri in VT?!

soricelu 15-05-06 17:44

asta e .. cei slabi raman .. si astia mai buni ne tot provocam ca prostii ...

ranek 15-05-06 19:52

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
repet... k am zis si mai devreme dak nu ma insel... de ce nu se fac mai multe locuri in VT?!

dak te uiti mai bine o sa vezi k mai putin de cei 50 chiar mai sunt activi pe forum ... Mai multe locuri ... ? dC ? ;) eu as fi vrut chiar mai putine sa mai creasca valoarea :)) :! :peace:

Ace Axel 15-05-06 20:13

pai atunci datii afara p aia kre nu sunt activi... poate isi pierd indemanarea intre timp si voi ramaneti cu locurile lor :D

soricelu 15-05-06 21:06

incep eu sa scap d noobi ? ... uite provoc unu neactiv .. si slab

provoc pe yonut21 asa cred ca ii e numele ..

Most_Wanted 15-05-06 22:03

cum ramane ra_2fast ...faci masina pana martzi seara?

tng 15-05-06 22:09

Quote:

Originally Posted by soricelu
incep eu sa scap d noobi ? ... uite provoc unu neactiv .. si slab

provoc pe yonut21 asa cred ca ii e numele ..

o sa fac maine seara o lista cu cei care sunt in VT ..... si incepem sa scoatem persoanele care nu mai sunt active....ca sa eliberam locurile

RA_2fast4u 15-05-06 22:15

Quote:

cum ramane ra_2fast ...faci masina pana martzi seara?

nup, n-am timp! saptamana asta in nici un caz!

Most_Wanted 15-05-06 22:46

pai si ce facem ....ca vad ca cineva nu e de acord sa intru in VT ....
dar daca sar intampla mereu la toti ce sa intamplat acum cum ar fi ?

soricelu 16-05-06 12:10

Quote:

Originally Posted by tng
o sa fac maine seara o lista cu cei care sunt in VT ..... si incepem sa scoatem persoanele care nu mai sunt active....ca sa eliberam locurile

atc ma primiti inapoi in loc la yonut ?

shantzu 16-05-06 16:19

o sa fie o lista scurta ;) pt ca sunt vreo 20 de persoane active ;)

ra2 16-05-06 16:31

si cam care sunt alea?

frost_dani 16-05-06 16:36

shi dak ii dati afara noi cum vom intra prin battle sau dam direct join??

shantzu 16-05-06 16:37

pai cele care posteaza pe la virtual tuning pe aici ;) nu sunt sigur 50 de pers ;)

tng 16-05-06 17:25

Quote:

Originally Posted by frost_dani
shi dak ii dati afara noi cum vom intra prin battle sau dam direct join??

probabil ca o sa se dea o masina de lucrat .. cum a fost acel corrado atunci ..

Most_Wanted 16-05-06 17:43

si eu sunt activ nuh? :D ..ma bag si eu ....

All times are GMT +2. The time now is 16:27.

- Copyright 2026 4Tuning