![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
eu maine seara bag masina ...o pun aici sau unde sa o pun?,,......adica o bag tot la sfarsit si eu .....cand o bagi u;)
|
3 Attachment(s)
srry de post inutil ... vroiam sa scriu ceva dar mi-am dat seama ca nu aici se scrie asa ca am sters :D
pozele nj cu msa le scot d acilea :D |
leeloo frate... sfat prietenesc... dak vrei sa faci ceva... fa ceva realizabil... k asa poti lua o dacie sa ii pui aripi si turbo reactor si o bagi intr-un scenariu de star wars...
|
2 Attachment(s)
uite frate ..eu am pus masina ..hai puneo si u ....mah ...aici trebuia sa bag pozele astea sau in alta parte?
|
belea omule :shock: .... bravo MW ;)
|
mah sa mor eu .......aici la sala are monitoru contrastu naspa si se vede prea intunecata masina ...sper ca sa nu se vada si la altzii asa
|
se vd bine stai calm... dar puteai sa scoti si tu semnalizotoarele :P
|
Quote:
|
hai mah frate ....ai acceptat ..pana acuma daca lucrai o ora pe zii si tot o faceai
@ace_axel...nu am vrut eu sa le scot ..le-am aprins putzin . . ;) |
doar parerea mea... dar cred k ar fi arata mai marfa fara ;) ... oricum felicitarile mele :p
|
zi mi ra_2fast4u ...cand bagi masina aia ...grabestete si u .....
apropo cine o sa faca ploolu.....aici trebuiesc bagate masinile amandoaua + stok sau trebuiesc bagate la challenge |
Quote:
|
Quote:
ca dc nu o fac maine e clar ca sapt viitaore nici asa nu am timp si nici urmatoarea, avea peste vreo 2 sapt o sa am asa putin timp liber... :/ |
o faci atunci cand ai timp .. amanati
|
o dam in amanari ....io zic ca a fost destul timp pana acuma ......hai pana diseara poate o bagi si u ...ureazami suces ..o sa am nevoie:D
|
Quote:
|
pai si cum facem?..intru sau nuh?
eu zic ca a fost destul timp mah .....si ai acceptat ..daca nu acceptai nu era nimik ...dar a trecut timpul.. iar eu nu vreau sa intru in locul tau asa ...... pana marti seara masina sa fie gata ......hai fa si u ceva si fao .... tziam mai dat timp!! |
Quote:
|
..oke? cum intru in grup? ziii!!!! batelu va fii
dar ce sa fie sters? |
nush cum vedeti voi treaba cu intratu` in grupul Virtual Tuning .... dar nu ne jucam .. nu intra/ iese cine vrea, cum vrea. :evil: .. ca se face curent :D
ra_2fast lucrezi daca e masina ... si cand e gata , va "luptati" pe ea |
pai da el acuma o lucreaza mult timp la ea ...........timpul a expirat ..am avut destul imp ..eu cum am facuto ...as putea sao faca si el ..o ora pe zii daca lucra si pana acuma o facea ;) Cum ar fi corect sa procedam acum
el o sa o faca mai bine .....nu e corect asa cum zici u ca sa o lucreze si cand e gata sa o puna ..... |
Quote:
sau daca sa ramana asa si cu promosiunea ca de indata ce voi avea timp o sa facem acel battle! si sa ajungem odata la un comun acord ca in ultimele 2 pagini ne-am tot invartit in juru cozii pe subiectul asta |
parerea mea ca ar trebui moderatorii sa ia niste "masuri" ptr ca de la un timp a inceput o "avalansa" :)cu battle-urile astea si ptr loc in VT, de fiecare data cand deschid forumul vad cate un battle nou sau ptr loc in Vt. No Offence !
Numa bine ;) |
n-ai sa reusesti sa ii opresti.. lumea iese ... si vrea sa intre inapoi .. asa tot intr-un battle o tzinem
|
repet... k am zis si mai devreme dak nu ma insel... de ce nu se fac mai multe locuri in VT?!
|
asta e .. cei slabi raman .. si astia mai buni ne tot provocam ca prostii ...
|
Quote:
dak te uiti mai bine o sa vezi k mai putin de cei 50 chiar mai sunt activi pe forum ... Mai multe locuri ... ? dC ? ;) eu as fi vrut chiar mai putine sa mai creasca valoarea :)) :! :peace: |
pai atunci datii afara p aia kre nu sunt activi... poate isi pierd indemanarea intre timp si voi ramaneti cu locurile lor :D
|
incep eu sa scap d noobi ? ... uite provoc unu neactiv .. si slab
provoc pe yonut21 asa cred ca ii e numele .. |
cum ramane ra_2fast ...faci masina pana martzi seara?
|
Quote:
|
Quote:
|
pai si ce facem ....ca vad ca cineva nu e de acord sa intru in VT ....
dar daca sar intampla mereu la toti ce sa intamplat acum cum ar fi ? |
Quote:
|
o sa fie o lista scurta ;) pt ca sunt vreo 20 de persoane active ;)
|
si cam care sunt alea?
|
shi dak ii dati afara noi cum vom intra prin battle sau dam direct join??
|
pai cele care posteaza pe la virtual tuning pe aici ;) nu sunt sigur 50 de pers ;)
|
Quote:
|
si eu sunt activ nuh? :D ..ma bag si eu ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning