Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Megane RS facelift Vs Golf V Gti (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16718-megane-rs-facelift-vs-golf-gti.html)

cristi_407 16-01-08 19:31

Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti

Ai zis GOLF, nu GOLF 5..Sincer nici mie nu imi place golf 5 si nu mi-as fi cumparat daca nu era motorul si cutia asta..Umblu intr-un anturaj in care am avut prilejul sa conduc si ST si GTI si CTR modelul nou..Dintre toate CTR mi-a placut cel mai mult cum trage si ce impresie iti da..Cine vrea sa aiba adrenalina la maxim luati CTR..ST sta langa GTi, numai ca la ST nu prea mi-a placut interiorul, asta a fost cel mai mare ``-``... Nu am avut prilejul sa coduc un RS dar promit ca sapt asta o sa incerc sa vad de unde asa mare diferenta intre GTI si RS..

vacaroz 16-01-08 19:42

pana acum am ajuns la o concluzie. o sa`mi iau tractor :) asa o sa scap de multe griji.
ps: era vb de golf normal.....sau ala nu e facut tot de vw?

naka66vio 16-01-08 19:53

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1296146)
vanzari auto 2007 romania
-renault megane 11.700 unitati
-vw golf aprox 5.000 unitati

vanzarile astea sunt nesemnificative mai uitate si la cele second hand si nu te mai agita ca sunt mai putine meganuri ca golfuri orice ai incerca u sa faci si sa demonstrezi

naka66vio 16-01-08 19:56

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1296162)
nu compara drumurile din afara cu ale noastre.renaultul are o reputaie proasta pt drumurile noastre.... aici vw are un +, in afara e altamancare de peste.si esecurile alea de golfuri de care vb u, uite ca inca se mai vinde bine chiar daca sunt din 80 sau 85. tu chiar crezi ca o masina care are 20 de ani vechime nu se ducea dracu daca era un esec atat de mare cum spui u? din punctul meu de vedere poate sa cheltuie firma 1000000euro pt fabricarea unui golf si sa mi`l vanda mie cu 16 000, eu sunt multumit.referitor la golf, uite si azi am vazut un golf 2 pe scoala de soferi. dc naiba o fi ales ala golf 2 pe scoala care... sa fim realisti, se fac kilometrii nu gluma pe scoala.... aaa, efectul de turma. era sa uit. spuneai de golf ca e un esec. mult vestitul megane e de 5x mai esex decat golf. dc, pt ca e o masina cara in primul rand costa piesele ca la un mercedes (si nu`ti ofera nici pe departe confortul si eleganta unui mert).am prieteni cu megane, si le blesteama de mama focului, unchiul meu a avut de nou si un bun prieten care a luat unu sh si in 2 luni nu stia cum sa scape de el. uite la vw nu prea am vazut genul de discutii....

da ai dreptate toti care au megane isi blesteama zilele dar baietzi nu vor sa recunoasca pt ca le au de 2 luni si inca nau apucat sa le cada piese

Catalyn 16-01-08 19:58

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1296210)
Si toti care si-au luat megane Rs, sincer daca pretul dintre GTI si Megane era acelasi va luati toti GTI..Nu mai suport sa dau argumente si etc..Incep si eu sa vorbesc cum se vorbeste pe topic si anume nu are nici o legatura..Zi-mi si mie cu ce a venit nou Renalut?GTI are dsg care este cea mai performanta cutie din lume, are motorul FSi care iti ofera un conusm redus la performante maxime..Am un vecin care are RS si ii ia 17 in oras mers linistit..Cand i-am aratat BC cu consum de 11.7 a innebunit....Oricum Renault e cea mai tare...Apropo schimb GTI cu Renault RS..nu vrea nimeni...Hai ca dau si o diferenta...

nici in zilele proaste nu consuma 17 la mers linistit si sunt de acord sa iti trimit o inregistrare de zii cu zii, ..cu ce a venit nou Renault? cu o turbina de pe evo, cu o cutie cu alte rapoarte ma refer la familia ND0 si derivatele sale facuta in coproductie Nissan, cu variante de sasiu sport sau normale, cu echipare standard la frane Brembo ,cu scaune piele sau Recaro cu incalzire sau fara, cu trapa panoramica....

Catalyn 16-01-08 20:01

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1296291)
da ai dreptate toti care au megane isi blesteama zilele dar baietzi nu vor sa recunoasca pt ca le au de 2 luni si inca nau apucat sa le cada piese

eu il am de un an si il belesc zilnic in oras la munca in weekend si oriunde....apa , paie si bataie e deviza mea si nu a cazut nimic;) sa vedem peste un an lista de intretinere la skoda ta si eu iti arat ce bani am bagat in rs la intretinere;)

naka66vio 16-01-08 20:01

scaune recaro mult mai tari are si gti daca vrei optional ma refer la cele care sunt si pe r32.ai sa nu ne abatem in lok de rs versus gti am ajuns la vw contra renault care nuare rost comparatia sincer renault e mult sub vw chiar f mult.rs e o masian f reusita intradevar si f tare si cu valeitati accentuate spotive.ca fuge mai tare ca un gti stok da este adevarat daca asta va chinuiti sa demonstrati.dar nu e mai buna calitativ niciodata la nimik.

naka66vio 16-01-08 20:04

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 1296303)
eu il am de un an si il belesc zilnic in oras la munca in weekend si oriunde....apa , paie si bataie e deviza mea si nu a cazut nimic;) sa vedem peste un an lista de intretinere la skoda ta si eu iti arat ce bani am bagat in rs la intretinere;)

si skoda mea are un an si nu am schimbat nimik absolut nimik inafara de ulei si filtre.aici vb de gti si de rs nu de skoda mea.eu zic ca topicuri dastea nau rost pt ca o sa fie cearta mereu fiecare are ceva de zis.si sa mai zic ceva rs ul e dea dreptul urat cu spume pe bune

Catalyn 16-01-08 20:07

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1296308)
scaune recaro mult mai tari are si gti daca vrei optional ma refer la cele care sunt si pe r32.ai sa nu ne abatem in lok de rs versus gti am ajuns la vw contra renault care nuare rost comparatia sincer renault e mult sub vw chiar f mult.rs e o masian f reusita intradevar si f tare si cu valeitati accentuate spotive.ca fuge mai tare ca un gti stok da este adevarat daca asta va chinuiti sa demonstrati.dar nu e mai buna calitativ niciodata la nimik.

cred ca nu ai priceput, rs ul de linie are scaune recaro sau daca vrei piele iei piele, acelasi rs de linie vine cu sasiu sport, acelasi sasiu il am si eu fiindca asa am dorit doar ca am vrut patru usi..si ca idee,r26 vine cu mici imbunatatiri adica sasiul e standard sport, are un autoblocant la cutie si asta face ca si esp ul sa fie total decuplabil si scaune recaro si e numai in doua usi...deci vorbeam de rs nu de r26 care este o editie aniversara limitata

vacaroz 16-01-08 20:08

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1296317)
si sa mai zic ceva rs ul e dea dreptul urat cu spume pe bune

:D :rolleyes2 :twisted: :peace: :2gun: :bunch:

Catalyn 16-01-08 20:10

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1296317)
si skoda mea are un an si nu am schimbat nimik absolut nimik inafara de ulei si filtre.aici vb de gti si de rs nu de skoda mea.eu zic ca topicuri dastea nau rost pt ca o sa fie cearta mereu fiecare are ceva de zis.si sa mai zic ceva rs ul e dea dreptul urat cu spume pe bune

intr adevar e urit cu spume da imi place decit un avorton al vw cum e skoda mai bine unul care nu se fabrica cu piesele ce ramin de la altii;)

naka66vio 16-01-08 20:20

eu cred ca se fabrica cu fibra ce ramane de la turci.ai sa nu degeneram.dar e adevarat ca are o f urata mai ales la spate.sau u nu ai avut bani sa iei avortoane sau gti si de aia lauzi rsul la 21 de mi?

naka66vio 16-01-08 20:24

sa nu degeneram si sa vb de gti si megane rs.ce atata cearta ?fiecare a adus argumente pro si contra si baiatu care a deschis topicul ar trebui sa aleaga ce vrea din astea 2 si sasi ia.fiecare ia cei place si ce crede el ca e bun.

Hexer 16-01-08 20:25

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1296239)
Sincer nici mie nu imi place golf 5 si nu mi-as fi cumparat daca nu era motorul si cutia asta..

Tu ierai cam singurul care a venit cu argumente de ce ai luat sau preferi GTI-ul fata de RS. Ai spus ca are DSG si TFSI...cam toti au respectat cum imi amintesc. Dar asta nu inseamna ca per total ar fi mai buna sau nu, in privintele tale sigur ca este.
Partea ca aduce noutati...mie nu imi plac gadget-urile, mai bine raman la ceva ce de ani de zile e ok, asta spun ca inginer, stiu de ce si am si motivele mele.

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1296308)

Trebuia 250 de pagini si zeci de comparatii ca sa recunoastetii...
Nici mie nu imi trebue Renault, dar RS-ul e altceva, pana acma cu Clio RS nu erau probleme de calitate, deci nu stiu de unde vine idea ca intretinerea ar fi mai scumpa...sau fiabilitatea RS-ului ar fi mai spaba decat a lui golf.

naka66vio 16-01-08 20:33

ca sa fie multumiti propietarii de rsuri care posteaza aici declar rs cea mai tare masina ca vad ca nici un propietar de gti nu se arata pe aici.:-P :-P :-P

Catalyn 16-01-08 20:35

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1296345)
eu cred ca se fabrica cu fibra ce ramane de la turci.ai sa nu degeneram.dar e adevarat ca are o f urata mai ales la spate.sau u nu ai avut bani sa iei avortoane sau gti si de aia lauzi rsul la 21 de mi?

nu e vorba de bani si nu e cazul sa ne aratam muschii si la capitolul finate mi am luat rs fiidca asa am vrut eu nu ca mi la recomandat vre un vecin sau am vazut la televizor am facut niste calcule care ma ajuta sa cheltui banii pe ceva util decit pe service si alte magari..pun pariu ca dupa multe recomandari ai ajuns la skoda mult laudata dar nu ca iti placea tie in mod exceptional, ma rog fiecare cu sifonierul lui, de turci numai bine fiindca nu numai renault fabrica fac si fiat fac si ford fac si mercedes ca vw e luat de chinezi ,deci gaselnite gasim la toate marcile, spatele e mai ***urist ca de nu se face rs pe sedan ca la skoda se face pe hatch bag sau bicorp ,urit nu e fiindca vine cu evacuare dubla cu un alt spoiler deci e altceva ...eu m am dat cu skoda rs...imi place mai mult 1,8 4x4,te ai aruncat in discutii fara sa fii stiut care sunt diferentele dintre sasiu sport sau clasic si dai cu noroi, discutiile pot continua la infinit...nu mi am luat gti, fiindca ma dau cu renault de multi ani in diverse ipostaze, de fitze am masina separat, chiar mi am luat rs nu sa il tunez si sa mai bag o lopata de bani ci ca m a lasat sa fie si sport cum vreau eu si ca m a lasat si sa fie de familie cum vrea ea, adica turbaciune de 225 cp sasiu sport etc etc la mine si partu usi, piele si scaune incalzite la ea, cu diferenta de 8000 pina la gti am mers in vacanta la paris si mi au si ramas bani de revelion fiidca iubesc si fiarele si viata dar nu sunt sclavul fiarelor

Catalyn 16-01-08 20:37

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1296385)
ca sa fie multumiti propietarii de rsuri care posteaza aici declar rs cea mai tare masina ca vad ca nici un propietar de gti nu se arata pe aici.:-P :-P :-P

nu asta era esential , nici sa deschidem polemici...nu ai inteles nimic ata ete8) macar sa nu mai facem off topic

daniwmk 16-01-08 22:39

deci nici unul din cei care arunca cu noroi nu au mers cu rs ...
inainte sa imi iau masina am mers cu ctr , st si cu gti
va intreb in cazul asta de unde ati tras voi concluziile despre masina asta pana acum ?

cristi_407 16-01-08 22:41

M-ai terorizat cu scaunele tale Recaro si incalizrea in scaune..Dupa cum am vazut scaunele de pe RS sincer cele de GTI mi se par ca tin mai bine...Incalizrea in scaune e 100 de euro frateeeeeee..da-o draq..Eu am zis ce am avut de zis..Dar nu inteleg posesori de RS de ce nu recunosc ca masina aia e pentu fugareala si atat..Nu are finetea GTi-ului, nu are materialele GTi-ului, nu are interiorul GTi-ului, nu e la fel de inchegata ca un GTI..Nu ma contrazice ca zic eu ca e masina nemteasca..Am 407, il iubesc din toata inima, si nu l-as da pe un GTi pt ca tin la ea si am investit jum dintr-un RS, dar se vede diferenta la materiale, sunt unele chichite care te deranjeaza..Si daca la 407 care e o masina de 28 000 si care ar cam trebui sa se respecte, nici nu vreau sa ma gandesc la cum e un Megane..

daniwmk 16-01-08 23:14

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1296727)
M-ai terorizat cu scaunele tale Recaro si incalizrea in scaune..Dupa cum am vazut scaunele de pe RS sincer cele de GTI mi se par ca tin mai bine...Incalizrea in scaune e 100 de euro frateeeeeee..da-o draq..Eu am zis ce am avut de zis..Dar nu inteleg posesori de RS de ce nu recunosc ca masina aia e pentu fugareala si atat..Nu are finetea GTi-ului, nu are materialele GTi-ului, nu are interiorul GTi-ului, nu e la fel de inchegata ca un GTI..Nu ma contrazice ca zic eu ca e masina nemteasca..Am 407, il iubesc din toata inima, si nu l-as da pe un GTi pt ca tin la ea si am investit jum dintr-un RS, dar se vede diferenta la materiale, sunt unele chichite care te deranjeaza..Si daca la 407 care e o masina de 28 000 si care ar cam trebui sa se respecte, nici nu vreau sa ma gandesc la cum e un Megane..

esti penibil.
pejo e marca frantuzeasca la fel ca si renault dar cam aici se opresc asemanarile
din ce zici tu aici e acelasi lucru daca imi iau un opel cu un audi ca sunt ambele nemtesti :)))
aici ma opresc in a mai posta pe topicul asta te rog nu te obosi sa raspunzi ...

cristi_407 16-01-08 23:56

Sincer consider ca Peugeotul este peste Renault...Si cam da, e cam cum zici tu..Is penibil..ce sa fac..Acum mi-am luat si eu masina si vreau sa ma dau mare..

Catalyn 17-01-08 07:47

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1296727)

erau posturi pt cei care nici macar nu stiau cum are rs ul scaune si isi dadeau cu parerea, de altfel e chiar tare pejoul tau decit renaultul mai ales ca de la modelele mai noi pun si ei coliere la tevile de plastic la imbinari nu mai trebuie sa le tai;) ...despre chichite iti spun eu ca sunt oriunde la orice model, nu iti place e simplu o spui si gata dar daca nici macar nu ai mers un metru cu acea masina mai bine taci ca e mai bine

Morro 17-01-08 10:25

mdea mai zic si eu o chestie in aceasta discutie care a luat-o razna ... RS-ul mi se pare o masina mai cu feeling decat GTI-ul ... asta e parerea mea si nu tin sa mi-o impartaseasca toata lumea.
GTI-ul are multe calitati si pe buna dreptate are vanzari foarte bune. Este o masina care imbina sportul cu confortul si poate fi modificata pentru a performa mai bine.
RS-ul in schimb intr-adevar nu are acelasi feeling de calitate pe care il ofera golful, dar diferenta nu este de la cer la pamant. In schimb ca SENZATIE este destul de clar peste GTI. Eu mi-am luat aceasta masina pentru ca am vrut mai mult sport decat confort.
Daca as vrea mai mult confort si PRESTIGIUL pe care il are IN ROMANIA aceasta marca volkswagen si de aici si pretul destul de ridicat as lua GTI.

As vrea sa inchei spunand ca am condus ambele masini si de asemenea as vrea sa va rog sa va calmati ca v-ati cam enervat.

ah mi-am amintit ... zicea cineva ca nu prea sunt RS-uri in SUA ... LOL

naka66vio 17-01-08 10:46

cand ai fost ultima oara in sua?

bogdan_wrc 17-01-08 10:54

acolo chiar sunt mai multe GTI decat RS...las-o draq...vezi vwvortex!

Morro 17-01-08 11:04

nu ati vrut sa va calmati .... RS nu se importa in SUA. Deci normal ca sunt mai putine ... hai mai baieti ... calmati-va

Race 17-01-08 11:46

Quote:

eu nu cunosc pe cineva innebunit dupa top speed care sa isi fi luat hot hatch
stiu persoane care au vectra opc , bmw 330i ptr ca merg cu viteze f mari inafara orasului
Vectra OPC e mai scumpa decat Megane RS,iar 330-ul mult mai scump.
Sunt si persoane care vor hot-hatch-uri pentru viteze mari pentru ca nu isi pot permite alte masini.
Aici au dreptate criticii RS-ului,Megane chiar sta prost la aerodinamica.

Quote:

hai sa nu umflam preturile la S si sa punem pretul CIP la RS
Intra pe un site al unui dealer,de exemplu
http://www.serus.ro/renault/oferta_lunii.php?aut=12
si o sa vezi ca un RS in 3 usi costa 20400 EURO cu tot cu TVA.Adica jumatate din de S3-ul configurat de daniwmk.

Quote:

acum o dai Rs vs S3...dupa aia..la preturi
Tu ai inceput cu minunatul S3.Care e mai bun ce-i drept,dar si costa dublu.Daca pana si un fan VAG (si posesor de S3 pe deasupra) recunoaste ca VW/Audi au nevoie de o masina care costa dublu ca sa bata un Renault amarat e ceva :lol:
Bineinteles ca e totusi nevoie sa compari S3-ul cu Megane RS,pentru ca in gama lui de pret e penibil.Pretul de baza pentru S3 e 31.800 CIP,iar un 135i de exemplu e 32.800 CIP.Si oricat de fan indoctrinat VAG ai fi,e absurd sa crezi ca un Golf in 4 cilindri FWD cu ambreiaj care mai cupleaza din cand in cand rotile din spate e la fel de bun ca un coupe RWD in 6 cilindri si cu putere sensibil mai mare.

Quote:

pozitie la condus ca in autobuz
Aici au dreptate baietii...pozitia de condus din Megane RS e un mare minus pentru o masina care se vrea sportiva.

Quote:

sunt mai putine meganuri ca golfuri orice ai incerca u sa faci si sa demonstrez
Esti sigur ca traiesti in Romania ?! Cred ca numai Megane sedan sunt mai multe decat Golf...

Quote:

nu e la fel de inchegata ca un GTI
Ai putea incerca sa definesti termenul "inchegata" referitor la o masina,ca nu are nici un sens logic.Desi e foarte raspandit printre cei cu "e masina nemteasca frate"...

Quote:

cand ai fost ultima oara in sua?
Quote:

acolo chiar sunt mai multe GTI decat RS...las-o draq...vezi vwvortex!
:lol: :lol: :lol:
Atata penibilitate nu credeam ca exista nici chiar printre "credinciosii" VAG :lol:
Dupa cum zice Morro,nu numai ca nu se importa RS in SUA,nu se importa nici un Megane,chiar nici un Renault.Nu de alta,dar Renault s-a retras de ani buni de pe piata nord-americana.Bineinteles ca un fan infocat VAG nu trebuie sa stie despre ce vorbeste pentru a fi un expert in domeniu :lol:
Sunt curios ce credibilitate credeti voi ca mai aveti dupa asta...desi probabil credinta netarmurita in "Zeul Poporului" va va da puterea sa ignorati logica.

naka66vio 17-01-08 14:33

of of of doamne

vacaroz 17-01-08 19:19

race era ceva ironii si pt me acolo. uite, desi am golf i`ti spun sincer ca sunt inebunit dupa bmw, mercedes si saab, si poate volvo. saabul si volva consider ca sunt marci care m`ar reprezenta.legat de mai bine inchegate daca citesti cateva pagini mai in urma ai sa descoperi cu stupoare ca sunt si posesori de megane care au spus ca nu sunt chiar atat de laudata la interior si ANUME, calitatea materialelor, (asta fiind cred eu un factor foarte important)inbinari etc. eu consider si am mai spus ca la golf 5 ma dezamagit interiorul, ca aspect si aici pot spune ca`mi place cel de megane asta ca sa vezi ca nu sunt indoctrinat cu nemtane.consider ca vw aufacut un motor pe gti care sa si DUREZe, pe cand cel de rs cred ca o sa fie ca la majoritatea renaulturilor dupa 10-12 ani. clienti fidel service`urilor :)

Hexer 17-01-08 19:41

Eu acuma cumpar numai motor RS, credetima ca nu degeaba, calitatea e la nivelul japonezilor, nuvelul TypeR sau Toyota 4A-GE.
O sa fie folosit la concurs, nu numai pe strada.

naka66vio 17-01-08 20:04

cumparati frate ce vrei fiecare cumpara ce vrea nu?parerea mea tfsi e peste motorul de pe megane rs si pe circuit rs cum se comporta???

Catalyn 17-01-08 20:34

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1298230)
cumparati frate ce vrei fiecare cumpara ce vrea nu?parerea mea tfsi e peste motorul de pe megane rs si pe circuit rs cum se comporta???

argumente?

Hexer 17-01-08 20:56

Am uitat sa mantin ca aspiratul cumpar :) Dar diferentele sunt foarte mici intre cele 2 motorare.

@catalyn: nu astepta argumente...ca nici din ruptul capului nu o sa respunda...ca nu stiu...numia din brosuri, forumuri si teste de pe net sau ziare, eventual emisiuni. Cunostinte macanice pe acest forum, mai ales la versus e sub orice critica...

Si de ce cumpar motorul respectiv? Raspunsul e simplu, in ultimele 4 ani exista Clio cup in ungaria, am vorbit cu piloti si sunt foarte multumiti de motoare, la fel si cei care merg la rally, numai filtre si ulei trebue schimbat, in rest perfect.

Apropo...de ce difera asa tare motorul TFSI de RS? explicati exacte va rog...altfel nu o sa iau serios...

carutasu 17-01-08 22:00

confuzie oare cu tsi?E un motor care are are unele chestiile mai speciale, adica un benzinar turbo care are disponibil cuplu la turatie foarte joasa si e si mai economic decat alte motoare turbo.

vacaroz 17-01-08 22:41

se pare ca iubitorii de renault au pus stapanire pe acest thread :)

Hexer 17-01-08 22:54

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1298592)
se pare ca iubitorii de renault au pus stapanire pe acest thread :)

Cred ca sunt iubitori de RS...nu renault...
Dar ceilalti sunt iubitori de VAG...nu GTI...

Cam asta e diferenta, de asta nu pot sa aduca argumente pe masura...

Numai cutia e un plus la GTI, ce este foarte buna...in rest RS...designul e subiectiv, deci nu se discuta.

vacaroz 17-01-08 23:05

poate ca vag`ul ofera mai mult :) si de la renault nu poti iubi decat rs`ul :D pe mine undeva ma doare, si pana acum am vorbit de ce am obs eu, ceea ce putei vedea cu ochiul liber, nu date tehnice despre motor etc etc...si incerc sa nu fiu subiectiv...cand oi avea banii de oastfel de masina ... e altceva

Hexer 17-01-08 23:22

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1298637)
poate ca vag`ul ofera mai mult :) si de la renault nu poti iubi decat rs`ul :D pe mine undeva ma doare, si pana acum am vorbit de ce am obs eu, ceea ce putei vedea cu ochiul liber, nu date tehnice despre motor etc etc...si incerc sa nu fiu subiectiv...cand oi avea banii de oastfel de masina ... e altceva

Exact asta e problema...

Trebue ales intre GTI si RS, nu VAG si Renault...
90% a ales vag, si nu GTI...penibil...atat despre obiectivitate.

vacaroz 17-01-08 23:29

poate ca vag`ul a facut masini mult mai fiabile ecat renaultul, si din cauza asta inclina balanta :D :D

Hexer 17-01-08 23:32

Cum nu se poate compara un Audi sau Porshe cu VW la fel nu se poate compara renault simpu cu RS...dar vad ca asta va depaseste.

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning