![]() |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
nu are importanta ce primesti sau nu la LR :)) dar cum sa te simti cand castigi o grupa si nu primesti cupa, trofeul,care iti aminteste mereu ce ai reusit, iar castigatorii celorlalte grupe primesc toti cupe???
|
Cursa in sine a fost acceptabila din cam toate punctele de vedere cat despre cupa singuru' motiv plauzibil pt mine ar fi: necastigarea grupei vreunuia dintre organizatori.
|
Puteatzi sa luatzi cupa de la e si f ...pt ca din cite stiu nu s-au disputat!
cel putin la F sigur nu trebuia sa se dea cupa...deci putea usor sa se dea celui care a cistigat de drept la A. Gresesc? |
mda... prea multa batae de cap... nu cred ca are rost acu sa dezgropam mortzii... ce`a fost a fost... a trecut... ideea e ca oricine se oftica sa cashtige o grupa... fara sa primeasca un premiu care sa`i aduca aminte de acea zi... oricum... greseala se shtie din partea cui este... shi... acu mii de oameni rad de organizarea lor... ata ete... nimeni nu s`a nascut invatzat;)
shi la faza cu: "ca sa te las pe tine tre sa demonstrezi ca esti mai bun ca noi" nu`s singurul din orash care are aceasta parere... shi demonstratzii vor aparea foarte repede... Shi totushi nu va mai credetzi ajea de buni... un prieten s`a dat cu unul dintre membri fondatori x-team... shi i`a dat`o... shi acelashi prieten a furat`o de la alt prieten cu tico... deci... dak stam sa punem cap la cap... shi nu o lua in nume de rau... am tot respectul pt ceea ce a facut x-team in cta... numa k acu au aparut altzi "nenorocitzi" care se simt iritatzi din cauza faptului ca se chinue sa dezvolte fenomenul in orash... iar "batranii" in loc... sa ii incurajeze... vin cu tot felul de impresii ;) |
lol .. batranii auzi ... bah toata lumea e in stare sa posteze pe forum serios .. fapte vrem sa vedem nu vorbe .. fapte .. alea conteaza toti s`au batut cu caramida in piept k fac si dreg .. dar in afara de ei eu nu am vazut p enimeni ... ashtept cu mare interes .. si te intreb si p tine cum i`am intrebat si pe ceilaltzi .. cam pe cand preconizatzi sa organizati asa ceva ?!
|
Quote:
|
Am toata stima pt orice club ar fi organizat cursa de 1mai , in cazul de fata nu sunteti voi[organizatorii] in masura sa ii judecati pe LR care au atatea curse la activ[reusite si mai putin reusite],pe langa voi decat 4-5 curse si spun asta pt k nu este usor nici moral si nici financiar sa organizezi o cursa.
|
Quote:
|
Vreau sa intervin si eu cu niste lamuriri !
Referitor la cutia care a fost la cursa, cea de la Constanta , aceea pt strans fonduri , pt ca eu am facut-o si pt ca era sa fie uitata acolo , eu am luat-o ! Chestia care m-a socat a fost ca in ea nu sau strans 200 lei dintre care eu pusesem 50 lei si un alt prieten 50 lei . Banii au fost dati de catre mama mea la Biserica Dobroteasa din Bucuresti! |
Quote:
|
Quote:
Toti au avut acelasi statut, iar daca am dat ceva cuiva am dat tuturor celor ce li se cuvenea sau dupa caz nu am dat. Nu am avut situatii in care cuiva sa dam altcuiva nu ... |
Capitolul premiere a fost de tot rahatu.In loc sa fie montat podiumu acolo deja,dupa ce s-au terminat cursele a mai durat o ora pana sa organizeze festivitatea de priemere cand mai ramasesera doar vreo 15 20 de oameni.La capitolu premii No coment.Solutie de parbriz?Ai sa fim seriosiMai bine dadeati o punga de perlan si 2 litri de apa.Am stat acolo o ora deoarece m-au anuntat ca cica se premiaza si locu 2 dar eroare cica nu sunt suficiente premii :)).Nu stau eu in loc de asa ceva dar in fine nu mai conteaza.
|
Quote:
|
da am am vazut ....si ce faceti voi acum face x-team de ani de zile si ei ca si noi s-au saturat de chestii de genul asta si s-au apucat de organizat legale......de unde sa stiti voi ce inseamna sa te aiba politia la ochi si sa-ti iei amenzi ptr toate kk....si apropo voi faceti la aq magic ptr ca acolo inchide politia cat de cat ochii....dar mai da-ti cu caramida in piept mult ca faci si ca dregi si pe unde faci si o sa vezi ce se intampla....
Din partea mea faceti ce vreti.....dar discutia era despre curse legale nu despre 3 burnuri ..si unu dat de un trabant |
Quote:
|
pot sa confirm si eu ... i ola aqua magic mananc semintze .. si ma uit la nishte copii cum chinuie mashinile parintziilor .. serios ..a sa a fost saptamana trecuta .. chiar nu a fost nimik .. era unu cu un renaul megane d`ala mare si facea cerculetze pe 3 roti .. de fapt se invartea in cerc pe 3 roti ...
da se manank nishte semintze acolo si se bea un suc de inebuneshti :)) |
Eu l-am vazut odata pe unul, cu o masina rosie, diesel, obosita care facea asa sa-l filmeze la antena unu si el era de mai bine-l sareai, decat sa-l ocolesti, facea MELCULETE nu cerculete.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bah shtiu k adevaru doare ... da pelea mea ....
|
POT sa va sugerez o chestie :)..... nu mai bine mutati ..discutia asta... in sectiunea Constanta :)... pare interesanta da totusi sa nu facem mult off topic!
|
Bah da semintele le-ai luat...sau le-am uitat pe eleronu tau?
|
Ba da ...scuze GolfTuning, un moderator este rugat sa "curete" culoarul.:)
|
au fost si placeri si neplaceri ...dar totusi a fost frumos .......au fost masini la care nu ma asteptam sa se bage
|
nu inteleg de ce va luati de omu ala.ma e treaba lui ce face cu masina,chit ca e a lui,chit ca e a parintilor.nu conteaza.voi uitati ca ati avut si voi 18 ani???ca ala o invarte in 3 roti,altu in 4...FIECARE FACE CE VREA si cu asta basta.fiecare cu ale lui nu?
|
e hai sa nuh exageram .. ce draq .... sa nu uitam k la sala sporturilor vroiau sa`l incaltze vre`o 2 k era sa dea cu mashina peste ei
|
da man creieras da nu ma dau mare printre masini de zeci de mii de euro ca eu sunt tare si stiu sa ma invart....dar in fine deja sunt offfffff
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning