![]() |
Re: GTI vs. everyone
cu bujiile e cam nashpa ,daca sunt f proaste dai rateuri,daca sunt bunicele dai rateuri dar in ture mari .
|
Quote:
hmmm ... asta e o veste buna ... inseamna ca problemele lui -zz- de aici se trag ... El da rateuri in ture mai mari ... parca in jur de 5500 ... el stie mai bine... Cu bujiile pe care le ai acum, ai mai avut probleme? ti-a mai dat rateuri? |
acum plec spre vw sa imi iau bujiile originale.sa le pun pe alea la loc sa vedem ce si cum....sper sa fie bine....si sa stii ca cold air intake-ul ala de la forge nu e chiar asa de rau precum crezi....chiar daca e tabla...nu stiu ce are ,dar nu prea se incinge asa tare..e doar caldutza....sunt curios daca o si imbrac cu ceva...:???: ....numai sa gasesc hainutze pe masura :D
|
Quote:
|
Quote:
Sa stii a exact asa se aud si la el rateurile ... Poate se auzea de la amandoi ... Si eu sper sa fie bujiile si sa mearga golfuletul la capacitatea maxima ... sa nu mai fie zozo suparat pe el :???: :shock: :lol: |
oricum sunt suparat pe el...ca nu are integrala :???: ....da punem noi un nos de 1000 de cai :lol:
|
Quote:
Da da da ... umplii bortbagajul cu butelii .... bagi nos si motorul face poc ... TAREEEE Pai ce sa te astepti ... nu e audi quattro :shock: :rolleyes2 :lol: |
@sfw
ku astea pe care le am nu a mai dat rateuri k sunt noi dar nu se stie niciodata.cel mai bine e sa le cumperi pe cele mai scumpe ca alea de fabrica nu fac fatza. |
Quote:
nu le-am gasit pe stoc....dar am sa le pun la loc pe la sfarsitul sap si vbim dupa... |
Quote:
|
Quote:
da face poc imediat ... :shock: :rolleyes2 |
@ZZ
ar fi bine sa tii cont ca bujiile de fabrica au tinut mai mult pt ca nu aveai toate modificarile pe masina de la inceput .eu zic ca cel mai bine te interesezi si tu cam care ar fi cele mai bune luand in calcul si modificarile,ca nu are rost sa stai sa arunci cu banii pe bujii toata ziua. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa o vizita pe VORTEX am gasit ceva interesant despre bujiile de 2.0TFSI, si anume:
spatiul intre electrozi ar trebui sa fie 0.28. Asta se masoara cu o lera. Scuze pt poza dar a fost singuar pe care am gasit-o repede. |
aici mai este o problemutza...sunt unele bujii care lucreaza f bine la cald si unele la rece....bujiile pe care le am eu....cred ca lucreaza perfect dupa ce se incalzesc(la drum lung nu am probleme) si probabil ca mi-au fost recomandate pentru a evita detonatziile.....dar eu le schimb :D ....prima data cu cele originale,care au fost prevazute sa lucreze si la puteri mai mari....am vazut ca pana si kitul de 313 cp de la abt merge pe aceleasi amarate de originale...le incerc pe aste mai intai si daca tot nu e sa fie,am sa incep cautarile, dupa ce il trag de urechi pe Niku :D ,bineinteles :D
|
gata URS 170 cp + inca 120( ca ne-au fatat multe iepe ) CRED 1280 kg
|
razvan_gti... ai incercat si cu alt soft, nu aspad? :) poate o sa ai parte d o surpriza, eu stiu :p din cate am vazut/auzit nu sunt cine stie ce... iar cu blowoffu, nu am avut nici cea mai mica problema cu el... ma rog, e si stock cu aceeasi presiune, dar sa stii k nu pierzi nimic cu el, cum nici nu castigi... cum a zis si ZZ , problema e acel arc mai moale el d fel....iar clapeta dp evacuare face toti banii zic eu...knd imi fac imi pun si eu :D ai un filmuletz sa auzim si noi "concertul"? :D
ZZ..knd mai vii, vb si t duc si in alta parte sa vezi d piese si soft...cine stie? poa dupa nu o sa mai ai probleme cu ea ;) |
Chiar crezi ca se merita provocarea asta?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si pana la urma cate cabaline zac in burta ursului????? |
Quote:
|
deja o datsi in varza cu carne... eu zic sa faceti un topic dedicat ursilor cu grave modificari (peste 250/300 de cp) si va fi mult mai interesant dekt sa va "luati" de noi astia mici ;)
|
ha k team prins :P nenea...tia adus mosu masina aia neagra cu care mai ieseai u mai demult asa? :)
|
a cam adus-o mai raule mai :p
|
sal,unde si cand ne vdm pt un play?
|
pot sa ma bag si eu cu voi?
|
nu se mai prea baga nimeni acuma :)))) s-au linistit baietzeii ?????
|
Astra OPC
poate ne dam daca vii la Buzau. |
pare rau cu buzaul, nu am avut timp sa stau si la libere :lol:
oricum,am inteles de la ZoZ k masina ta trage rau dwe tot cum e ea acum..poate cu softul stock am fi pe akolo :p ne mai vdm noi pe la o legala ceva ;) |
speeder...te incumetzi si la un W8 4.0 4motion benzina chip 370cai?
|
Quote:
2. De ce nu te dai si tu cu masini de genul tau... gen Evo, STI, S3... Cred ca ar fi mai echilibrata cursa (asta daca masinile de care vorbeam ar fi stock, ca daca ar avea si ele doar un chip...). Sau nu te dai cu asa ceva pentru ca sunt sanse sa... (ups!)pierzi?! Fair-play-ul asta... |
n'am vrut s fiu asa dur cum ai fost u:) masina stock are 275cai e motoru de pe Phaeton [cel mic] .nu sunt multe W8-uri serie pt ca nu au avut prea mare succes.Evo-u' m'a facut de STI nici nu vine vb [tractiunea aia de la Subaru e mai mult decat toata masina mea] ... nu m'am interesat in mod special dar credeam ca si GTI-u tau are macar 300 si cum io's incepator...plm :) oricum f.nice masina ta :) s'o manuiesti sanatos!
|
Intr-adevar, frumoasa masina, sa o stapanesca sanatos... :) Si, apropo, nu cred ca sare de 260cp...
Cat despre a ta... cred ca este undeva la 300-310cp maxim... Parere personala! |
Quote:
|
260 are GTI-u' lu' Speeder...tind sa cred ca are spre 300...cat despre a mea chip-u' care'l am pe ea ii da 27% din puterea care o are deja ...fa un calcul mic :) ... io nu m'am stresat sa'l calculez la sange dar undewa la 265-270duce ... yoda...cu ce bitch?
|
Quote:
|
:)) nice...mergem la picnic?:)) punem grataru la tn ca la mn sunt deja umbrelutele.?
|
Quote:
Speedere, tu nu vrei, mah, asa ceva?! :-& |
zyx...pai la noi inseamna ca da softul 70% din puterea motorului. de aici zice el ca speeder decat cu soft are 300. adica 50% din puterea stock.
eu zic sa ii dam un excel, un link si o cheie ..de la PS2. |
masina a fost adusa din germ acu vreo 2 luni.asa am cumparat-o a fost masina din garda presedintelui :) ... uitati'va si voi pe youtube si o s vedeti masina stock cu 280km/h ...si ZyX as putea sa'ti dau nr de tel s intri in leg cu neamtu' mai avea un W8 la vanzare poti sa'l intrebi personal de chip si orice vrei u nu are rost sa'mi mai racesc gura ca sa mai posteze alt "cunoscator" care e prima data cand aude de W8 de la passat ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning