![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
1 Attachment(s)
Quote:
|
17 Attachment(s)
AUL & DAO
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
DIN INTAMPLARE ARE CINEVA 4 CAPACE PTR JANTE BORBET A? BANUESC CA NU E VREO DIFERENTA CA AM VAZUT CAPACE CU SCRIS PE ELE SI FARA
jantele sunt in poze |
Quote:
|
Quote:
|
25 Attachment(s)
Quote:
Astea sunt toate pozele facute de mine cu masina ta la diverse activitati ( Tulcea, Alexeni ..... etc ) Poate e off-topic, dar cum apreciezi si tu masinile de la noi asa trebuie sa fie si a ta apreciata la fel, daca nu mai mult....:twisted: |
Quote:
eu ma dadeam cu " emigranta " atunci....:D DAO stiu ca a ajuns prin bucuresti si acum parca prin ialomita...:rolleyes2 |
Quote:
|
Deci pina la urma cine vine la Promenada Mall pe 17 iulie sa se dea???Este vb de un mini circuit,in total vreo 3 probe iar taxa de participare se ridica la fenomenala suma de 0 lei:-P
|
@JAKAL
Jantele tale pe cit sunt pe 16' sau pe 17'?!?!?! |
CRC'ul stie tot.
El e managerul ,,gradinii zooligice,, din Braila. Tot el stie ce urs bate o pisica si invers..... |
Multumesc de oferte pentru jante, insa nu imi permit momentan!
Eu voi fi prezent la Carrefour! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ce dimensiuni de gume folosesti pe fata si pe state? |
Quote:
|
Quote:
stiu bine masina ta , am vrut sa o iau si eu acum ceva timp, dar nu ma incanta prea mult cum tragea atunci, nu avea frane bune si era / este f. joasa.. ceea ce nu se merita la noi... |
de tras,eu zic ca trage bine legat de garda la sol ai dreptate era ff joasa,a tb sa o mai inalt cu vreo 3 cm iar despre gume eu am toate 4 215/40/16
nu gasesc 225/40 daca ai vreo sursa unde pot gasi aceste dimensiuni te rog spune-mi si mie ca vreau sa imi iau si eu |
Quote:
eu am avut noroc ca avea un baiat in ploiesti pe o calibra si ii atingea in aripi.. si a trebuit sa le dea.... alta sursa nu stiu momentan... |
k.mc mult.
daca este sa aflu eu am sa iti spun unde am gasit. haleste ursul la anvelope pe spate mama-mama:-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hihihihi sa stie si ei cu cine au de-a-face.....aaaa scz de fapt "garda te stie :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ba terminati discutia despre asa zisele filmari...
mai bine goleste cardul de la telefon pentru ce o sa filmezi sambata la Promenda..:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa ca mai bine faci ce a zis "CRC-ul" sterge ca ai de filmat sambata la Promenada. p.s. abia astept sa ne rupem gumele pe acolo :!::!::!: |
Nu faceti mai bine voi o lista cu cine vine sambata ?
Care din voi (E30 si nu numai) ajunge sigur 100% sambata ? |
Am spart baia :|
TRE SA O FAC SA VIN SI EUU :( |
Quote:
mai ales ca ar fi bine sa ne cunoastem mai bine,cu toate ca eu te stiu,tu poate nu. hai...spor la sudat daca nu ai unde sa o sudezi suna-ma sa iti spun eu unde sa mergi sa o faca rpd. 0723/21.60.70 0749.78.87.11 |
stie careva unde gasesc niste prezoane lungi ? pt distantiere
|
Quote:
am facut prezoane de 55 cm lungime la un nea'strungaru. da sa stii ca daca iti cumperi distantiere originale sau chiar after marcket in general iti vin cu prezoane. de ex chiar azi am luat 2 distantiere de 10mm care au venit cu 8 prezoane. asa ca ori iti ei distantiere noi si vin cu totul ori il cauti pe nea'strungaru dar care sa aibe un material bun. ai mare grija cu prezoanele facute din materiale proaste.;) |
Quote:
|
Nu pot sa sudez baia mea... In plus, am descoperit ca e si sorbul spart. Sper sa gasesc cat mai repede baie + sorb, sa pot sa particip si eu sambata! :shock:
|
Quote:
spor la cautat si poate ai bafta sa gasesti |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning