![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
nu stiu ma ca ti-am zis ca nu imi place ideea .. oricum ma mai gandesc, cred ca la vara o sa fac pasul asta .. deci pana atunci am timp sa ma hotarasc
|
frumoasa masina ai . tot timpul mi-au placut e46 coupe.
daca ar fi sa-mi iau altceva dupa e36le meu un e46 coupe o sa-mi iau |
1 Attachment(s)
mersi siloth, si eu invers fata de tine, nu zic ca o sa o vand vreodata, ca nu o sa se intample asta, dar daca o sa vina momentul in care o sa imi mai iau o masina, pisica coupe ! SE STIE =)))
+ noua mea trusa de scule COMPLETA, eu aveam decat coarba, si carlig de tractare, si antifurt obviously .. |
Quote:
|
de unde ai luat-o? eu nici carlig n-am in ea:)))
|
mersi bogdan :D:D si siloth, trusa e de pe o masina donatoare .. :rolleyes2
|
Faruri cu lupa (xenon,angel) nu-i pui? Frumoasa oricum...
|
urmeaza .. si mersi :oops:
|
foarte tare masina! vreau si eu sticker cu fuck your fake wheels :d
|
tnx again, si de sticker vorbeste cu skillzu, desi au iesit cam mari astea, ca eu o sa imi pun pe buzele jantelor dupa ce le termin, dar trebuie o serie mai mica, astea au fost prototip :D
|
exact aceeasi chestie vroiam si eu sa fac, nu ma grabesc oricum, trebuie vopsite jantele, plus ca mai stau putin pe masina daca tot vine iarna :D
|
Quote:
Suport tehnic oferim la orice ora asa ca la treaba! :lol: Bafta multa! p.s. si eu vreau stikerul ala :lol: |
trebuie niste fonduri serioase pentru suspensie .. :D si eu am vazut un set de-al tau pe acolo, din cauza ta dureaza asa mult la ale mele ! :lol: glumeam, si @ stickere, facuse 4 skillzu, pentru toate buzele .. dar am luat doar 1 sa vad cam cum vine pe buza ca oricum se vedea cu ochiul liber ca sunt prea mari, deci teoretic ar trebui sa mai fie 3 pe stoc
|
Quote:
Pai eu am 3 seturi acolo. Si mai aduc! |
pai da stiu, la asta ma refeream
|
1 Attachment(s)
finally here
|
Quote:
|
ba sincer sa fiu am niste mari dubii .. prima oara cand le-am comandat, astea de la un magazin de "tuning" un fel de sponsor ma rog nu conteaza, am vrut ca sa nu mai iau eu de capul meu de pe ebay sa am vreo surpriza si sa nu am ce face, sa pot sa zic ceva .. le comand, sigur smoked ? da da .. vin astea primele, sunt albe, dar vin unele smoked luni ( asta fiind vineri ) luni adica azi, sau ieri ma rog ca e 1 jumate acum noaptea, ma duc, alea smoked nu au venit, si nici nu mai vin, le-am vazut si live pentru prima oara pe astea, simple, albe, am zis din prima nu, dar cica nu mai exista pe acolo de unde le comanda ei, ( germania cica ) smoked, si ca sigur o sa fie un set in o luna/doua, si daca e sa le iau pe astea si sa pun o folie transparenta pe ele ca sa nu se zgarie, si cand vin alea pac le dau pe astea inapoi si mi le da pe alea, dar nu stiu incep iar sa am dubii, ca intr-un fel m-am complicat, ca daca nu vin d-alea smoked, etc etc diverse ganduri negre, momentan imi fac nervi singur, ca si cu alte chestii de pana acum, pana sa ma conving 100% sa fiu impacat, pe moment cand mi-a propus chestia asta am zis a pai e ok atunci, le iau pe astea atunci, dar acum .. not so sure, tuningu asta ba, e complicat nu alta
|
Quote:
|
nu e ma gata .. m-am mai gandit acum putin, oricum nu de mult ma hotarasem de faza cu smoked, stopuri smoked si cand o sa iau faruri cu lupa sa iau si semnale smoked, dar nu prea ma impacam cu gandul de folie pe geamuri, ca nu mi-a placut niciodata, si fara sa faci si geamurile smoked nu e pachet complet .. deci pana la urma o sa ramana asa, si nu mai pun nimic smoked cum era planu de la inceput, si gata ! :twisted:
|
Mie imi plac astea asa cum sunt nu ''afumate'' :lol:
|
or sa dea bine ...sunt sigur :) ..deci lasa-le pe astea :D
|
da astea cred ca raman .. m-am hotarat in mare aseara, oricum poate cand e sa vina 1 set smoked sa ma mai gandesc putin, dar pana atunci gata stresu, momentan tre sa fac rost de un pistol industrial cu aer cald sa imi pun o folie de protectie pe stopuri/faruri, stie cineva de unde pot sa imprumut unul ?
|
Frumos E46.Sa-l stapanesti sanatos.Ca o parere pe viitor, nu te tenteaza sa pui un pachet M de E46?Presupun ca o parte din problema ar fi roluirea aripilor spate chiar daca el vine si asa dar mna.Am vazut mai multe Ci-uri preparate cu pachet M si sincer este o copie fidela a M3-ului.Sa ai bafta la tuning de calitate.Mi se par foarte reusite coupeurile la E46.Sedan-urile asa si asa.
|
mersi, si pachet m o sa pun, ma tenteaza de cand am luat-o, dar mai trebuie niste chestii inainte .. mai e pana acolo, si daca ii pun pachet m nu o sa fie replica de m3, ca d-aia se si numeste pachet m pentru e46 non m, kitul de m3 e diferit, bara fata/spate/praguri :)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu sunt imbracate 8)
|
Quote:
|
totu' bini ma, chill :D inca nu .. tot caut pistol industrial cu aer cald, n-am gasit sa imprumut de la nimeni pana acum, si nici de inchiriat, auzisem ca e la dedeman de la un prieten, dar am fost azi si au alte chestii inafara de ce cautam eu .. maine sa vad ca s-ar putea sa aiba cineva, daca nu .. cred ca le pun asa ca ard de nerabdare sa le vad in casa :twisted: si o sa gasesc eu unde sa le foliez, desi vroiam sa o pun eu ca am si cumparat 1 metru patrat .. deh
|
Quote:
|
da am auzit si eu asta, dar am mai auzit si ca nu prea e indicat, de la cineva care chiar a pus de cateva ori, mersi de sfat oricum, better safe than sorry :D
|
Dud deci sa mor, nu te inteleg.
1) Pui pe ele folie...that's a fact 2) Pui transparenta ca'i 'de protectie' da nu le faci smoked. 3) Daca tot pui folie dc nu pui o folie fumurie...cu tenta? Sa le faci si smoked sa fie si protejate...e acelasi lucru dud. 4) Cand dai jos folia ori ca'i transparenta ori ca'i smoked e same shit. Dc nu incerci asa? Nu'i tiganie, multi apeleaza la metoda asta... 5) Decat cu Feon nu mai bine te duci la DCM sau la altcineva care pune? 2 stopuri is 50j de lei acolo...pnm..si stii ca iese si bine, gen... 6) Din lipsa de experienta e posibil sa faci alte nazbatii cu un pistol industrial (merg pana la 750* Celsius)...mai topesti ceva pe acolo...nuj... 7) Mult succes eather way. P.S. Pune metru ala de folie "de protectie" in dulap si du si fale smoked! Biatch :)) |
50 de lei am dat pe folia vietii .. si nu stiu ma ti-am zis nu imi place sa fie FOLIE SMOKED, vreau smoked din fabrica daca e, nu stiu, momentan decat folie de protectie, si poate cand/daca o sa vina 1 set smoked sa le dau pe astea inapoi ma hotarasc atunci, folie nu pun
|
Salut, poti sa le vopsesti semnalele si marsarierul sa para smoked, eu asa am facut si au iesit foarte bine.
Sper sa iti fie de folos |
de ce nu le lasi asa cu semnalu alb ca arata bine ... (mie'mi place pt. ca e constrastu mai tare..).. eu unu nu m'as complica pt ca nu arata urat deloc.
|
@ tea: salut, mersi de sfat dar imi place mai mult sa fie "editie" smoked, nu sa fie facute de mine
@ caius: mai difera gusturile .. :D pana la urma nu o mai pun pe masina stopurile, ca deja le-am dat inapoi ca s-a anuntat un set smoked, luni ar trebui sa il am .. |
Bine maaaaaaaaaa!!! Asta doream sa aud!!! Ne innoim asa in paralel ;)) e bine e bine. Ai vazut? Tot raul spre bine ;)
|
2 Attachment(s)
smoked.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning