Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Noul club auto-tuning "Wild West Winners" (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/16301-noul-club-auto-tuning-wild-west-winners.html)

valerutzz 07-12-06 18:33

Re: Noul club auto-tuning "Wild West Winners"

Hahaha, m-am prapadit de ras.. Ez jo volt :D

DR.ZOZO 07-12-06 19:12

am murit si io de ras,beton LACI

B.v.L 08-12-06 12:49

:D sincer ar fii o idee .. da sper ca nici unu din noi sa nu le acumuleze . :)

horguemtuning 09-12-06 09:41

e doar o chestie de viitor ! ma ce vizonar m-am facut cred ca a fost bun sampania ce am castigat la pariu !

DR.ZOZO 09-12-06 18:20

laci nu prea mere cu romana:)

Secretar WSR 09-12-06 19:17

tu vorbesti ?hahaha.... bine am,uh ca tu te exprimi oleaka mai bine ca Laciko dar si la tine romana merge un pic pe langa tine ... :-P :lol:
asta sa fie mai mare bai ... ca restu .....

DR.ZOZO 09-12-06 19:34

am chiult de la gramatica si romana,mai fain era la strand pe vremea aceea.

Takashy_Vtec18 09-12-06 20:31

Super tare Dr.Zozo ...asteptam si yo un club mai apropape de Deva si de TM...ti-am vazut creatile la 4Tuning Day Oradea....misto tine-o tot asa sper sa pot sa ma inscriu si yo la clubul tau........

DR.ZOZO 09-12-06 23:41

la anul vorbim.inaugurarea va fi la 4tuningday.

Ciky 12-12-06 21:46

baga zo-lee!;)

horguemtuning 13-12-06 08:13

bagati fratilor ca eu am ghinion , cand ma hotaresc ce dif vreau atunci aflu de la Sandu ca acela nu e livrabil abia aproape parca vad doar la anu, daca asa evoluez nici la anu nu va fi nimic din subul meu :-((

DR.ZOZO 13-12-06 16:31

pai lacika,daca nu asculti de mine sory.

SoundIdentity 13-12-06 19:35

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 658759)
bagati fratilor ca eu am ghinion , cand ma hotaresc ce dif vreau atunci aflu de la Sandu ca acela nu e livrabil abia aproape parca vad doar la anu, daca asa evoluez nici la anu nu va fi nimic din subul meu

pai ce sa faci tata lumea face importurile mai mari la anu pentru ca atunci taxele vamale vor fi mai ieftine ;) si tu stii asta ;)si de la anu chiar iti pot da mai ieftin ca si acuma:):):)
deci ori astepti si va fi coool si mai eftin ori iti faci alegerea singur ;) tu decizi tu ai banu!!!:):)nu e suparare orice alegere faci de la oricine ;) important e sa iti placa :)

kratoss 15-02-07 19:38

DR.ZOZO chiar asteptam de ceva timp sa faci un club,eu unul sunt foarte interesat si as dori niste informatii:cum unde si cumj pot sa ma inscriu si eu in clubul tau(sunt fan west coast)

Ciky 17-02-07 18:33

du-te la el la hala....;)

R3alArt3 11-03-07 23:23

Am si eu un amarat de fiat si o gramada de tupeu
Am spart si mai sparg motoare
Si as vrea sa stau langa cei mai buni DR ZOZO adica
Ma bag la liniute si la show
Ce taxa tre platita DR ZOZO si ce obligati am sa intru si eu in club?

civic_ex 12-03-07 12:26

nu cred ca e nimic infiintat inca.

DR.ZOZO 12-03-07 13:00

de unde stii tu ca nu e infiintat?
clubul exista dar nu e facut public,si deocamdata nu vreau pana nu string o trupa adevarata,care ramane langa mine si peste 10 ani,cam asta ar fi idea.
cine doreste sa se inscrie sa ma caute la garaj si v mai detaliat.

R3alArt3 12-03-07 13:17

Frate ZOZO daca ii asa io ma bag si raman
Dak trebe semnez si pe 10 ani numa sa nu patesc ceva
ca am ceva rasturnari la activ si cam sfidez legile gravitatiei si fizica
Hai ca vin si daca nu-i cu suparare si nu ii problema ff mare ca inca nu am aranjat exterioarele la masinute mai trag dupa mine si un scirocco sau daca stau sa ma gandesc 3scirocco
Unu dintre ele e la al 3lea motor
Proprietaru e mecanic si are o pasiune pt spart motoare si rupt de planetare

civic_ex 12-03-07 21:37

am zis "nu cred"
mai greseste omu! nu te oftica :) :) :) :) :)

R3alArt3 13-03-07 19:48

ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!
CLUBUL EXISTA
OAMENI SA FIE CARE SA-L INTRETINA
ZOZO E TATAL VOSTRU IN ORADEA
ASA CA EU CU BAIETI MEI NE BAGAM
AVEM MANDRIA NOASTRA SA STAM LANGA CEI MAI BUNI DIN TARA
PANA FACETI VOI CE A FACUT ZOZO MAI E CALE LUUUUUUUUNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! !!!
IN ZIUA DE AZI IDEILE COSTA!!!
ZOZO LE AERE
HAI SA LASAM CHICIURILE LAOPARTE SI SA CREEAM CEVA NOU
M-AM PLIMBAT IN OR PE LA TOTI
DA NIME NU M-A SATISFACUT CA DR.ZOZO
E DOCTOR SI GATA
TATA VOSTRU IN ORADEA

valerutzz 13-03-07 20:24

Bine maaa.. am inteles.. toti ii apreciem valoarea.. insa tonul pe care o spui e putin deranjant.. de parca inafara de Zozo, restu` is la c**u vacii..

margineanu ovidiu 13-03-07 21:37

da ma frate daca tu zici,mai ia o gura de aer intre timp sa nu te ineci,si sa te stergi la gura dupa bine!sa nu ramai maro nu de alta.....

civic_ex 13-03-07 22:49

Quote:

Originally Posted by R3alArt3 (Post 796349)
CLUBUL EXISTA
PANA FACETI VOI CE A FACUT ZOZO MAI E CALE LUUUUUUUUNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! !!!
ZOZO LE AERE
E DOCTOR SI GATA
TATA VOSTRU IN ORADEA

am zis ceva amuzant sau ce razi?
in fine, clubul exista, ok. doamne da sa fie tot ce sa promis pana acum.

DR.ZOZO 14-03-07 21:49

ba sa-mi bag piula daca mai inteleg pe unii.
ce am facut in viata am facuto de unul singur fara nici o colaborare sau priteni etc.si acest club il voi face singur singurel asa cum imi doresc eu,si nu mai e mult pana atunci pana va fi valid.cine a avut rabdare linga mine va avea si de acum incolo ca stiu ei de ce.

Ciky 15-03-07 09:53

eu il respect pe zoli..... munca lui ......dar hai sa lasam partea cu paternitatea la o parte,ok realart....;)

margineanu ovidiu 15-03-07 20:32

multi il respectam pe zozo si munca lui,e intr-adevar ceva deosebit ce face spor la lucru ii dorim si rezultate nu reclama gen realarte....nu cred ca are nevoie

civic_ex 15-03-07 22:55

Cam nervos zozo, sper ca nu te-ai ofticat pe noi. Si eu iti respect munca, stii foarte bine. Noi nu avem nimic cu tine, cum tu nu ai cu noi...Chiar din contra.

Era vorba despre club, eu doar am spus, si repet "nu cred ca e infiintat inca".
Acuma daca e sau nu, eu habar nu am, dar e irelevant. Toate cele bune.

SoundIdentity 17-03-07 07:43

Quote:

Originally Posted by R3alArt3 (Post 796349)
CLUBUL EXISTA
ZOZO LE AERE
E DOCTOR SI GATA
TATA VOSTRU IN ORADEA

baaaa!!!trezestete la realitateee baaa..ca vorbesti fara de tine...poate e tatal tau zozo nu a nostru mahh..daca ai 32 de ani catzi scrie la avatar inseamna ca mintea e pe la 15 maxim...ai fost la toti??da??si ce?? noi restu suntem nimeni???bah copile stai in banca ta cu retu toti de cine vorbesti si macar nu il fa de ras pe zozo cu prostiile astea...baahh cand va aud ce gura aveti uni si nici o surubelnitza nu stiti tine in mana...cacatt...zozo e bun dar nu cel mai bun...poate e mai idealist ca noi dar copiaza si nenea la greu stai relax doar voi nu stiti de unde ;) ca nu va inspirati cat noi doar vedeti unele realizari live si ejaculati...de aia esti satisfacut de Zozo :):) respektele mele pentru zozo e coool bun ok dar mai are si el si noi multe de invatat in acest domeniu care nu are sfarsit...zozo e bunn ca e cel mai indraznet printre noi si taie drege aplica modifica face bine dar tata nostru nu e ;) in tuning nu exista tata mama domn si doamna doctotr de durere de tuning etc etc doar pentru necunoscatori ca tine poate ...hai nu mai fii asa de lingau ca zozo asa si pe dincolo scoateti limba din curu lui si trezestete la realitate ca jignesti poate inconstient adica zozo tata si respu pielea pu..l..i??asa te refereari nu???pai panma sustii asta te porcai de numa

SoundIdentity 17-03-07 08:07

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 798448)
ba sa-mi bag piula daca mai inteleg pe unii.
ce am facut in viata am facuto de unul singur fara nici o colaborare sau priteni etc.si acest club il voi face singur singurel asa cum imi doresc eu,si nu mai e mult pana atunci pana va fi valid.cine a avut rabdare linga mine va avea si de acum incolo ca stiu ei de ce.

bah zozo ma si enervezi cu clubul tau ...ce cacat ai zis tu cand asa zis ai infiintat clubul tau???spalare pe gratis sau 50% reducere..bar de tuniungati...service auto si constatari gratuite...unde is alea mah?ai promis marea cu sarea si nimic concret nu a fost si nu este pana-n ziua de azi...intradevar ca m-ai ajutat un picutz recunosc dar ceea ce promisei nimic nici pana azi nu este....schuli la fel zise ca i-ai promis multe si pana la urma s-a simtit sluga ta adu un smirghel adu o surubelnita si dupa 3 saptamani fara salar el a fost dator catre tine cu 200 de mii??/laso-n cacat da ce folosesti oameni ca slugi??daca nu ai nevoie de iei nu ii folosi ca slugi ca nu mai e epoca veche.....iar daca ii ok omu platestel ca in 2007 asa merg lucrurile faci si tu dai si la altu daca te ajuta nu????wsr este un club existent cu acte cu totul in regula cont bancar jurist etc si membri competenti...clubul tau esti tu singur si catzva pustani cu gura mare .....clubul tau mai mare valoare decat o sigla nu are esti constient nu???este cat dr zozo cat next zone si restu cele apropo decat chestia asta cu doctor mai coool era next zone si scheletul ala ca te reprezenta in totalitate ca faci lucrari design de viitor si swcheletu erai tu dar cu doctoria asta nu iti prinde deloc...hai pa si comenteaza si tu o tura ca io nu am mai scris de 2 saptamani pe net si amu am recomplectat lipsa :):):)

DR.ZOZO 17-03-07 08:22

sandule cum sa=l platesc pe shuli daca nu pot sa-i dau de lucru nimic,adica ce sa poate face el la o masina care e la mine in lucru acolo sant pretenti si nu ma pot risca ,intelegi nu?.shuli e baiat bun dar ca sa faca bani la mine inca nu este,la-m ajutat sa-si faca balamalele,iam dat scule ,iam dat chit,etc a facut la masina lui ce-a vrut acolo,

si tot io is tzaran nu?
iar despre club laso tu mai moale ca stiu eu ce fac,si cu actele nu ma grabesc.si ce am promis este valabil si se vor mai adauga cate ceva.

iar ala care ma lauda habar nam cine e.asta e parerea lui dar vad ca pe cativa deranjeaza.

SoundIdentity 17-03-07 09:06

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 802518)
sandule cum sa=l platesc pe shuli daca nu pot sa-i dau de lucru nimic,adica ce sa poate face el la o masina care e la mine in lucru acolo sant pretenti si nu ma pot risca ,intelegi nu?.shuli e baiat bun dar ca sa faca bani la mine inca nu este,la-m ajutat sa-si faca balamalele,iam dat scule ,iam dat chit,etc a facut la masina lui ce-a vrut acolo,

si tot io is tzaran nu?
iar despre club laso tu mai moale ca stiu eu ce fac,si cu actele nu ma grabesc.si ce am promis este valabil si se vor mai adauga cate ceva.

iar ala care ma lauda habar nam cine e.asta e parerea lui dar vad ca pe cativa deranjeaza.

zozo!!!oradea te respekta nu te scuipa dar daca iti apar tarzani astia pai sarim pe tine ca ai tai is :):):)
iar despre angajari daca ai pretentii mari de la angajati pai tre sa ii scolezi dar intre timp si scolarizarea o sustii financiar ca asa se vor naste pui de doctori nu??fara salar cine iti sta sa lucreze??sa fim seriosi ..daca e pana acolo nimeni nu e capabil langa tine ca ai idei astronaute nuu??si inca si tu tre sa corectezi pe ele nu???

apropo!!:):):) zicea schuli ca tzi-a cerut un pic de chit si tu dupa aia l-ai pus sa ia o cutie intreaga :):):)

civic_ex 17-03-07 14:22

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 802484)
baaaa!!!trezestete la realitateee baaa..ca vorbesti fara de tine...poate e tatal tau zozo nu a nostru mahh..daca ai 32 de ani catzi scrie la avatar inseamna ca mintea e pe la 15 maxim...ai fost la toti??da??si ce?? noi restu suntem nimeni???bah copile stai in banca ta cu retu toti de cine vorbesti si macar nu il fa de ras pe zozo cu prostiile astea...baahh cand va aud ce gura aveti uni si nici o surubelnitza nu stiti tine in mana...cacatt...zozo e bun dar nu cel mai bun...poate e mai idealist ca noi dar copiaza si nenea la greu stai relax doar voi nu stiti de unde ;) ca nu va inspirati cat noi doar vedeti unele realizari live si ejaculati...de aia esti satisfacut de Zozo :):) respektele mele pentru zozo e coool bun ok dar mai are si el si noi multe de invatat in acest domeniu care nu are sfarsit...zozo e bunn ca e cel mai indraznet printre noi si taie drege aplica modifica face bine dar tata nostru nu e ;) in tuning nu exista tata mama domn si doamna doctotr de durere de tuning etc etc doar pentru necunoscatori ca tine poate ...hai nu mai fii asa de lingau ca zozo asa si pe dincolo scoateti limba din curu lui si trezestete la realitate ca jignesti poate inconstient adica zozo tata si respu pielea pu..l..i??asa te refereari nu???pai panma sustii asta te porcai de numa

unde scrie ca are 32 de ani mah? acolo zice 32 de posturi.
:) :)
daca are 19 ii bine.

R3alArt3 17-03-07 14:52

Mai sa inteleg ca nu am voie sa-l apriecez pe Doctor!!!
Dak suntet asa ofensati nu mai aduc vorba de el si gata
Am zis ca e "tata vostru" pt ca e singurul garaj in oras unde i-ti faci totul de la a la z fara sa-ti plimbi masina de la unu la altul
Si nu cred k e ilegal sa susti pe cineva in cea ce face
Gata mai fratilor gata
Am exagerat si eu
Acu ce tre sa fac sa repar gresala sa-l jignesc pe Doctor
Nici vorba!!!!
Si parerile sunt diferite
Gata

R3alArt3 17-03-07 15:10

A era sa uit !!!
Stiu sa tin si o surubelnitza in mana si sa o si folosesc
Am si diploma de mecanic si mai multe studi
Si bine sa nu crezi ca is chiar necunoscator
Ca nu am avut inca bani destui sa fac ceva asta-i partea a doua
Vine si partea practik incet incet numa sa vina ceva banuti
Daca zozo are si lingai ii bine inseamna ca-i tare nu!!!

Gabi 17-03-07 15:11

Si eu ii admir lucrarile lu' Zozo. Anu' trecut, la 4TuningDAY Revenge, am stat o zi intreaga pe langa el si am vazut ce si cum face, da' asta nu inseamna ca ZOZO RULLZ si (cum a spus si Sandu) restu' sunt niste gunoaie. Prin sustinerea pe care o arati tu fata de Zozo, ii jignesti pe altii.

Poate ai intentii bune, da' le expui total gresit.

PS: Zozo, poate mai dam si noi ochii pe la Bucuresti :wink:

R3alArt3 17-03-07 16:47

Poate ca i-mi expun ideile gresit nu zic
Da ce se oftica lumea asa tare ca am vb de bine pe ZOZO
DR.ZOZOnu ai dreptul la fani!!!!!
Si ma iau ca nu stiu ce vorbesc si etc
Daca va fi bine in toamna va vorbi ZOZO de masina mea
Oricum pe mana lui o las sa o faca
Nma sa vina ceva banuti

Gabi 17-03-07 16:49

Quote:

Originally Posted by R3alArt3 (Post 803086)
Nma sa vina ceva banuti

N-ai inteles absolut nimic !

margineanu ovidiu 17-03-07 17:15

sa dea domnu frate sa-ti vina banii cu galeata si sa-ti poti face masina cum visezi tu,asta ne dorim toti nu?hai ca asteptam sa vedem ce va iesi din masina ta

SoundIdentity 17-03-07 20:06

Quote:

Originally Posted by R3alArt3 (Post 803086)
Nma sa vina ceva banuti

baa!tu cat esti de agitat si scrii versuri ma si enervezi...nu te mai ambala ca o doctoritza nefacuta varza-n fund ...deja calci pe prostie si ma provoci la vorbe proaste...gata!!!sharap ca is satul de tine

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning