Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

electric_style 07-04-10 21:50

Re: Opel Calibra - Red Bitch

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 3256781)
ff faine jantele
parca e o alta Calibra :) . super !
cu jantele negre nu iesea in evidenta,dar cu astea..rupe capete :D

multzam si tie man...!!!:D

Ricardinho 08-04-10 13:06

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3255804)
si jantele pe 17"...mult asteptate !!! Aluett 4x100 , 8J fata 8.5J spate !!! gume :215/45/17 fata - 225/45/17...urmeaza sa le polishez !!!

Foarte frumoase jentile si calibra ta e frumoasa , bafta la modificari si ai grija de ea !! sal

electric_style 08-04-10 15:03

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3258442)
Foarte frumoase jentile si calibra ta e frumoasa , bafta la modificari si ai grija de ea !! sal

ms frumos...deasemenea si a ta arata foarte bine !!!

azi ii pusei niste stickere laterale din prostie ...insa nu-mi plac deloc si cred ca le dau jos !!! voi ce credeti ?

uite si o sora bulgaroaica !!! ps: neaparat trebuie sa-i pun foie , sa-i colantez capota si stalpii , apoi o prelungire...da prea bine !!!

DaBotta 08-04-10 16:56

Cu stickerele alea , hai maaaaa. cate din lucrurile care scriu acolo le ai pe masina ? in general acolo se pune ceva care il ai deja pe masina. Alpine , Kenwood Hotarasta-te ce alegi :) , OZ , UNDE ?! KONI ? Ma nu prea arata a suspensii sport , ok hai ca alea poate is reglabile. Recaro hai se accepta ca is scaunele :)

Nu mi-o lua in nume de rau :D

electric_style 08-04-10 17:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3258970)
Cu stickerele alea , hai maaaaa. cate din lucrurile care scriu acolo le ai pe masina ? in general acolo se pune ceva care il ai deja pe masina. Alpine , Kenwood Hotarasta-te ce alegi :) , OZ , UNDE ?! KONI ? Ma nu prea arata a suspensii sport , ok hai ca alea poate is reglabile. Recaro hai se accepta ca is scaunele :)

Nu mi-o lua in nume de rau :D

am tweetere ////Alpine , boxe fata -spate JBL , mp3 player Kenwood , suspensie sport reglabila KONI , Recaro scaunele , iar OZ chiar mi-a placut logo-ul...!!! Logo pentru jantele mele Aluett , chiar n-am gasit !!! KONI chiar mi se pare o suspensie foarte buna...plus ca e si reglabila !!! PS: asa sunt stickrele, insa acele bule de aer ce se observa...le scosei cu feonul !!

realmitza 08-04-10 20:29

daca tie iti place sa arati in scris pe masina ce ai pe ea succes poate faci si unul cu "plafon negru " a fost o gluma sper sa nu te superi

giny 08-04-10 21:08

Quote:

Originally Posted by realmitza (Post 3259578)
daca tie iti place sa arati in scris pe masina ce ai pe ea succes poate faci si unul cu "plafon negru " a fost o gluma sper sa nu te superi

trebuia sa mai faci un stiker si cu "capota neagra" si marca eleronului:lol:
ba vere cataline,te prostisi cu astea...dale jos ca e prea incarcata...las-o asa mai finut
mai bine ai lasa prostiile si te-ai apuca mai bine sai pui odata folia si fa si stalpii negri...aa,si etrierii aia rosii...:rolleyes2

willy_d 08-04-10 21:41

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3259074)
am tweetere ////Alpine , boxe fata -spate JBL , mp3 player Kenwood , suspensie sport reglabila KONI , Recaro scaunele , iar OZ chiar mi-a placut logo-ul...!!! Logo pentru jantele mele Aluett , chiar n-am gasit !!! KONI chiar mi se pare o suspensie foarte buna...plus ca e si reglabila !!! PS: asa sunt stickrele, insa acele bule de aer ce se observa...le scosei cu feonul !!

asa sunt de parere si eu..jos cu stickerele,nu au nici un sens..si de-ai avea toate alea,tot urat ar arata..doar in Nfs Underground 2 se lipesc stickere de astea pe masina :)
pune-ti folii si etrierii rosii neaparat :)

spor!

electric_style 08-04-10 23:00

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3259721)
trebuia sa mai faci un stiker si cu "capota neagra" si marca eleronului:lol:
ba vere cataline,te prostisi cu astea...dale jos ca e prea incarcata...las-o asa mai finut
mai bine ai lasa prostiile si te-ai apuca mai bine sai pui odata folia si fa si stalpii negri...aa,si etrierii aia rosii...:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 3259825)
asa sunt de parere si eu..jos cu stickerele,nu au nici un sens..si de-ai avea toate alea,tot urat ar arata..doar in Nfs Underground 2 se lipesc stickere de astea pe masina :)
pune-ti folii si etrierii rosii neaparat :)

spor!

deja le dadui jos...nici mie nu-mi plac cum da pe masina !!! :lol:

electric_style 09-04-10 16:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by realmitza (Post 3259578)

nu am de ce sa ma supar man...si eu am vazut ca a fost o prostie cand le-am pus pe masina...oricum le-am dat jos de aseara !!! n-au apucat decat 3 ore sa stea pe masina !!!

DriftingCalibra 09-04-10 23:52

Salutare mare maestru si tin sa te felicit pentru achizitionarea unei Calibre insa totodata sa te atentionez ca este foarte mult de munca sa faci masina a fi pe linia de plutire asa cum trebuie.

La interior ti-as sugera sa : Schimbi fata de usa stanga pentru ca este umflata,sa schimbi mansoanele de la frana de mana si schimbator viteze pentru ca sunt roase si sa lipesti,prinzi coltul din plastic de la oglinda dreapta.
Nu sunt lucruri spuse cu rautate ,stiu ce inseamna sa ai o asemenea masina si stiu ce inseamna mai ales sa fi pasionat de ea intrutotul.
De mentionat ca este o masina foarte ingrijita la interior,mentine masina curata !!! E important sa o ai mereu asa :)
Jantele sunt frumoase si linia masinii este super ok. Incearca sa scapi de stick-ul cu C20NE Power cu toate ca este un motor 2.0 foarte reusit stick-ul nu-si are rostul poti sa il pastrezi pe ala cu www.clubcalibra.ro insa ti-as sugera sa il montezi ca ceilalti membrii pe geamul din dreapta spate. :P Pe vremea cand frecventam acel club ala era locul dedicat:)

En`joy si pot spune ca " ai o masina ingrijita " sute de mii de km facuti lin si fara d'alea :P

electric_style 10-04-10 00:47

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 3263486)
Salutare mare maestru si tin sa te felicit pentru achizitionarea unei Calibre insa totodata sa te atentionez ca este foarte mult de munca sa faci masina a fi pe linia de plutire asa cum trebuie.

La interior ti-as sugera sa : Schimbi fata de usa stanga pentru ca este umflata,sa schimbi mansoanele de la frana de mana si schimbator viteze pentru ca sunt roase si sa lipesti,prinzi coltul din plastic de la oglinda dreapta.
Nu sunt lucruri spuse cu rautate ,stiu ce inseamna sa ai o asemenea masina si stiu ce inseamna mai ales sa fi pasionat de ea intrutotul.
De mentionat ca este o masina foarte ingrijita la interior,mentine masina curata !!! E important sa o ai mereu asa :)
Jantele sunt frumoase si linia masinii este super ok. Incearca sa scapi de stick-ul cu C20NE Power cu toate ca este un motor 2.0 foarte reusit stick-ul nu-si are rostul poti sa il pastrezi pe ala cu www.clubcalibra.ro insa ti-as sugera sa il montezi ca ceilalti membrii pe geamul din dreapta spate. :P Pe vremea cand frecventam acel club ala era locul dedicat:)

En`joy si pot spune ca " ai o masina ingrijita " sute de mii de km facuti lin si fara d'alea :P

toate sugestiile sunt bine venite si chiar o sa tin cont de ele !!! Pana in iunie am de gand s-o revopsesc , sa-i pun instalatie xenon , folie omologata apoi urmeaza interiorul...!!! eu caut de mult timp un interior din piele bine ingrijit , insa daca totusi nu gasesc...o sa-l reconditionez pe cel stock cu piele ecologica !!! PS: nu pot sa-ti raspund la PM...imi da o eroare !!! Iar legat de scaunele alea m-ar interesa pe mine...care-i pretul lor ?

DriftingCalibra 10-04-10 09:45

Buna asa .. scaunele le dau cu 150e.

Flow_Flexatu 10-04-10 16:21

sall,la fel,vad ca nu ai pierdut vremea,tot mai multe ai facut la cali:D ma inebunesti cu jantele astea,cat le mai schimbi:D astea is szuper oki;)

electric_style 11-04-10 18:42

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3264852)
sall,la fel,vad ca nu ai pierdut vremea,tot mai multe ai facut la cali:D ma inebunesti cu jantele astea,cat le mai schimbi:D astea is szuper oki;)

ms frumos pentru aprecieri man...!!! jantele astea nu mai pleaca de la mine...urmeaza sa le polishez buza , apoi zic eu ca vor arata de 2x mai bine !!! PS: nici cu OZ-urile tale nu mi-e frica :twisted: !!!

electric_style 11-04-10 23:55

gata m-am hotarat...dau eleronul jos si o las cat mai stock la exterior!!! asadar pe cine intereseaza un eleron Zender sa ma contacteze pe PM !!! accept variante cu diverse piese sau accesorii pentru calibra !

giny 12-04-10 01:47

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3269429)
gata m-am hotarat...dau eleronul jos si o las cat mai stock la exterior!!! asadar pe cine intereseaza un eleron Zender sa ma contacteze pe PM !!! accept variante cu diverse piese sau accesorii pentru calibra !

bv,bine ca te-ai hotarat sa dai eleronu...cauta sa-i pui unu pe luneta,o sa arate mult mai bine cu unu dela;)

electric_style 12-04-10 02:05

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3269607)
bv,bine ca te-ai hotarat sa dai eleronu...cauta sa-i pui unu pe luneta,o sa arate mult mai bine cu unu dela;)

ramane de vazut unde gasesc eleron d'ala pentru luneta...pana atunci ramane clean ca'i sta mai bine !!!

gbry_el_05-RSG 12-04-10 09:04

bre nu treci pe la mine sa ii tragem un bad boy look? sa vezi cum iese espero lu tzh-u acum. un set de jante pe 17 nu imi gasesti si mie??? ca am vazut ca ai resurse....

electric_style 12-04-10 11:07

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3269860)
bre nu treci pe la mine sa ii tragem un bad boy look? sa vezi cum iese espero lu tzh-u acum. un set de jante pe 17 nu imi gasesti si mie??? ca am vazut ca ai resurse....

vorbim la telefon...jante pe 17" iti pot gasii la preturi bune , sau variante cu ale tale + o eventuala diferenta !!!

matiu13 12-04-10 12:50

hai cu bad boy'u sa o vedem reeeaaa

giny 12-04-10 17:51

cataline nu i-ar strica un "badbou":lol:vorbeste cu gabi ca a lu TZHu iesi misto (si nu iti ia multi bani...:twisted:)

electric_style 12-04-10 20:51

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3270654)
hai cu bad boy'u sa o vedem reeeaaa

vine si bad boy-ul , insa va fi foarte agresiv !!:twisted:
Quote:

Originally Posted by giny (Post 3271535)
cataline nu i-ar strica un "badbou":lol:vorbeste cu gabi ca a lu TZHu iesi misto (si nu iti ia multi bani...:twisted:)

nu e vorba de bani , insa ceea ce vazui eu la TZH e ca : trebuia ceva mai pronuntat (mai agresiv)...eu unul asa l-as fi facut ,dar daca lui ii place ...asa sa ramana !!!:D PS: azi dadui eleronul jos si deja e maritat...ajunge in bucuresti maine !!!

Flow_Flexatu 12-04-10 20:56

asa,asa fa-l mai agresiv,,si eu vreau sa-l fac mai agresiv,si de data asta renunt la fibra si ma duc la cineva sa-l faca din tabla:D

willy_d 12-04-10 21:39

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3272261)
vine si bad boy-ul , insa va fi foarte agresiv !!:twisted:

nu e vorba de bani , insa ceea ce vazui eu la TZH e ca : trebuia ceva mai pronuntat (mai agresiv)...eu unul asa l-as fi facut ,dar daca lui ii place ...asa sa ramana !!!:D PS: azi dadui eleronul jos si deja e maritat...ajunge in bucuresti maine !!!

foarte bine ca ai scapat de eleron,nu avea legatura cu masina :D :D :D

electric_style 13-04-10 00:11

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 3272502)
foarte bine ca ai scapat de eleron,nu avea legatura cu masina :D :D :D

si mie imi place cum da acum fara el!!!
Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3272290)
asa,asa fa-l mai agresiv,,si eu vreau sa-l fac mai agresiv,si de data asta renunt la fibra si ma duc la cineva sa-l faca din tabla:D

pe tabla merg si eu...fibra in exces poate sarii cand dai mai tare cu capota !!!

gbry_el_05-RSG 13-04-10 08:18

Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch

poate sari??? de ce nu a sarit oare si de pe capota rsg-ului??? sau la opelul meu il am de ceva timp....si nu a sarit. trebuie dat subtire stratul si nu crapa deloc.dupa tabla sare mai repede...se umfla de la apa si crapa....parerea mea...

electric_style 13-04-10 14:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3273454)
poate sari??? de ce nu a sarit oare si de pe capota rsg-ului??? sau la opelul meu il am de ceva timp....si nu a sarit. trebuie dat subtire stratul si nu crapa deloc.dupa tabla sare mai repede...se umfla de la apa si crapa....parerea mea...

ramane de vazut ,dar pregateste-te pentru un bad boy cat mai agresiv !!! nu ma intereseaza prea mult faza lunga ca sa-mi para rau de lumina !!! pun xenon pe lupe si n-am treaba cu faza lunga !!!

ps: uite asa il vreau !!!

willy_d 13-04-10 14:16

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3274308)
ramane de vazut ,dar pregateste-te pentru un bad boy cat mai agresiv !!! nu ma intereseaza prea mult faza lunga ca sa-mi para rau de lumina !!! pun xenon pe lupe si n-am treaba cu faza lunga !!!

ps: uite asa il vreau !!!

sa ai grija ce xenon cumperi,daca te gandesti la cele care costa 300-350 lei mai bine renunta :)
eu sunt patit :(

DaBotta 13-04-10 15:02

wili nu il speria pe om degeaba. Eu am instalatie chinezeasca exact cum is toate de vanzare. Nu ai nici o treaba. Electric cumpara linistit orice. Eventual alege ceva de 55W si nu ai treaba. Cat despre faza lunga , daca o sa circuli mult afara din oras o sa iti dai seama ca totusi ai nevoie de ea foarte mult. Eu unul nu as renunta la ea

willy_d 13-04-10 16:51

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3274418)
wili nu il speria pe om degeaba. Eu am instalatie chinezeasca exact cum is toate de vanzare. Nu ai nici o treaba. Electric cumpara linistit orice. Eventual alege ceva de 55W si nu ai treaba. Cat despre faza lunga , daca o sa circuli mult afara din oras o sa iti dai seama ca totusi ai nevoie de ea foarte mult. Eu unul nu as renunta la ea

nu,sigur ca nu vreau sa-l speriu pe om degeaba,era doar un sfat.actual am ceva xenon "type r" chinezesti,naspete de ~3 luni si deja xenonu 'drept' mi se stinge sau palpaie (de parca as da blitzuri)..incercam sa-l ajut,ca ce cumperi cu 300-400 lei e xenonu si fanu orice ati zice :)

bafta!

DaBotta 13-04-10 18:24

Stai linistit ca si daca cumperi SIEMENS sau cestio ce alceva , tot aceleasi is. Doar ca scrie siemens pe ele sau alta marca , dar ele is identice. Ei nu produc asa ceva , nici SIEMENS nici BOSCH , PHILIPS , OSRAM sau altii.
Eu am deja de 2 ani pe masina instalatia si nu am avut probleme. O singura data mi-am schimbat ambele becuri ca asa am vrut eu. Pe faza lunga am instalatie de care vand eu , si dau blituri pana ma satur si nu are nimic.

Ii si chestia cum le nimeresti. Trust me , am montat fel si fel de instalatii si toate is o apa si un pamant

electric_style 13-04-10 23:12

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 3274326)
sa ai grija ce xenon cumperi,daca te gandesti la cele care costa 300-350 lei mai bine renunta :)
eu sunt patit :(

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3274418)

@ willy & DaBotta....instalatia nu conteaza ce marca e , stiu doar ca va fi 35W 6000k ...asa m-au sfatuit toti care au lupe !!! DaBotta vand ca esti in tema cu xenoanele...spune-mi te rog tu ce xenon ai pe masina (temperatura si W ) si ce-mi recomanzi tot odata ?

DaBotta 13-04-10 23:44

pai hai sa o luam in felul urmator:

Faza Scurta - 55W 8000K - SUPER MULTUMIT
Faza Lunga - 35W 6000K - SUPER MULTUMIT

Si pe vine Proiectoarele din bara - 35W 10.000 K - Sunt ALBE ALBE

electric_style 14-04-10 14:39

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3276101)

:inyourfac man...eu vreau mai multa claritate in lumina decat look !!! crezi tu ca un 55w 8000k , avantajeaza mai mult decat un 35w 6000k (pentru faza scurta) ?

B-64-KTL 14-04-10 17:47

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3276101)

Cu cat au mai multi ,,k" cu atat se duc sper violet-mov iar cu cat au mai putini cu atat lumina este mai alba deci 10.000K daca nu ma insel este un violet....ce vrei tu alb-alb este un 5000 sau 4300...mai jos deja lumina este galbena. Eu cred ca 6000K este ideal ca raport practic/look.

electric_style ---- ca sa nu fiu total Off: imi place calibra ta si vad ca te indrepti intr-o directie buna...tine-o tot asa.

electric_style 14-04-10 20:41

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 3278043)
Cu cat au mai multi ,,k" cu atat se duc sper violet-mov iar cu cat au mai putini cu atat lumina este mai alba deci 10.000K daca nu ma insel este un violet....ce vrei tu alb-alb este un 5000 sau 4300...mai jos deja lumina este galbena. Eu cred ca 6000K este ideal ca raport practic/look.

electric_style ---- ca sa nu fiu total Off: imi place calibra ta si vad ca te indrepti intr-o directie buna...tine-o tot asa.

ms frumos pentru aprecieri man...si cred ca 6000k e ideala atat pt look cat si pe vizibilitate!!!

PS: azi facui etrierii rosii (cu vopsea termica - spray)...si avusei placuta surprindere ca : etrierii,discurile, placutele si pompa de frana" sunt ATE !!! ATE s-au montat de fabrica pe toate calibrele ?

DriftingCalibra 14-04-10 20:54

10 Attachment(s)
Bad boy lock-ul :

Badboy-ul poti sa il confectionezi si din fibra de sticla si din tabla.
Cea mai viabila optiune este sa iti cumperi unul dedicat masinii tale iar apoi sa te apuci si sa lucrezi / capota ta singurel cu fibra,rasina,intaritor,chir de fibra de sticla ,chit de finisare si filler sau sprit chit. Depinde de caz. Acestea le poti lucra in orice garaj,sau chiar in spatele blocului,nu ai nevoie de scule decat de un tampon de cauciuc.
Iti pun cateva fotografii ca si info ca sa iti faci o idee.

willy_d 14-04-10 21:02

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3278607)
ms frumos pentru aprecieri man...si cred ca 6000k e ideala atat pt look cat si pe vizibilitate!!!

PS: azi facui etrierii rosii (cu vopsea termica - spray)...si avusei placuta surprindere ca : etrierii,discurile, placutele si pompa de frana" sunt ATE !!! ATE s-au montat de fabrica pe toate calibrele ?

ATE au (si cred ca inca)montat pe Opel-uri in general :D

DaBotta 14-04-10 21:43

Problema ii ca deja la chinezariile astea 6000K are o tenta verzuie si ii foarte urat.

Da intradevar 10.000 ar trebuii sa fie violet , dar la china nu o sa gasesti asa usor :D

Eu ti-am zis ce am pe masina si vad perfect.
Eu ti-am zis 8000K as alege pentru ca is albe. 4300K am avut pe santa fe , si crede-ma era ca si lumina de la halogen ca si culoare doar putin mai tare.

5000K ii alb intradevar dar ii mai slabut decat 6000K.

Alege 6000K sau 8000K , singura chestie sa nu fi dezamagit de culoarea 6000K-ului.
Asculta-ma pe mine daca vrei , ma ocup cu xenoane de ceva vreme , si crede-ma ca am vazut toate felurile de becuri si toate nuantele

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning