![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
|
Quote:
Foarte frumoase jentile si calibra ta e frumoasa , bafta la modificari si ai grija de ea !! sal |
6 Attachment(s)
Quote:
azi ii pusei niste stickere laterale din prostie ...insa nu-mi plac deloc si cred ca le dau jos !!! voi ce credeti ? uite si o sora bulgaroaica !!! ps: neaparat trebuie sa-i pun foie , sa-i colantez capota si stalpii , apoi o prelungire...da prea bine !!! |
Cu stickerele alea , hai maaaaa. cate din lucrurile care scriu acolo le ai pe masina ? in general acolo se pune ceva care il ai deja pe masina. Alpine , Kenwood Hotarasta-te ce alegi :) , OZ , UNDE ?! KONI ? Ma nu prea arata a suspensii sport , ok hai ca alea poate is reglabile. Recaro hai se accepta ca is scaunele :)
Nu mi-o lua in nume de rau :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca tie iti place sa arati in scris pe masina ce ai pe ea succes poate faci si unul cu "plafon negru " a fost o gluma sper sa nu te superi
|
Quote:
ba vere cataline,te prostisi cu astea...dale jos ca e prea incarcata...las-o asa mai finut mai bine ai lasa prostiile si te-ai apuca mai bine sai pui odata folia si fa si stalpii negri...aa,si etrierii aia rosii...:rolleyes2 |
Quote:
pune-ti folii si etrierii rosii neaparat :) spor! |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Salutare mare maestru si tin sa te felicit pentru achizitionarea unei Calibre insa totodata sa te atentionez ca este foarte mult de munca sa faci masina a fi pe linia de plutire asa cum trebuie.
La interior ti-as sugera sa : Schimbi fata de usa stanga pentru ca este umflata,sa schimbi mansoanele de la frana de mana si schimbator viteze pentru ca sunt roase si sa lipesti,prinzi coltul din plastic de la oglinda dreapta. Nu sunt lucruri spuse cu rautate ,stiu ce inseamna sa ai o asemenea masina si stiu ce inseamna mai ales sa fi pasionat de ea intrutotul. De mentionat ca este o masina foarte ingrijita la interior,mentine masina curata !!! E important sa o ai mereu asa :) Jantele sunt frumoase si linia masinii este super ok. Incearca sa scapi de stick-ul cu C20NE Power cu toate ca este un motor 2.0 foarte reusit stick-ul nu-si are rostul poti sa il pastrezi pe ala cu www.clubcalibra.ro insa ti-as sugera sa il montezi ca ceilalti membrii pe geamul din dreapta spate. :P Pe vremea cand frecventam acel club ala era locul dedicat:) En`joy si pot spune ca " ai o masina ingrijita " sute de mii de km facuti lin si fara d'alea :P |
Quote:
|
Buna asa .. scaunele le dau cu 150e.
|
sall,la fel,vad ca nu ai pierdut vremea,tot mai multe ai facut la cali:D ma inebunesti cu jantele astea,cat le mai schimbi:D astea is szuper oki;)
|
Quote:
|
gata m-am hotarat...dau eleronul jos si o las cat mai stock la exterior!!! asadar pe cine intereseaza un eleron Zender sa ma contacteze pe PM !!! accept variante cu diverse piese sau accesorii pentru calibra !
|
Quote:
|
Quote:
|
bre nu treci pe la mine sa ii tragem un bad boy look? sa vezi cum iese espero lu tzh-u acum. un set de jante pe 17 nu imi gasesti si mie??? ca am vazut ca ai resurse....
|
Quote:
|
hai cu bad boy'u sa o vedem reeeaaa
|
cataline nu i-ar strica un "badbou":lol:vorbeste cu gabi ca a lu TZHu iesi misto (si nu iti ia multi bani...:twisted:)
|
Quote:
Quote:
|
asa,asa fa-l mai agresiv,,si eu vreau sa-l fac mai agresiv,si de data asta renunt la fibra si ma duc la cineva sa-l faca din tabla:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch
poate sari??? de ce nu a sarit oare si de pe capota rsg-ului??? sau la opelul meu il am de ceva timp....si nu a sarit. trebuie dat subtire stratul si nu crapa deloc.dupa tabla sare mai repede...se umfla de la apa si crapa....parerea mea...
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps: uite asa il vreau !!! |
Quote:
eu sunt patit :( |
wili nu il speria pe om degeaba. Eu am instalatie chinezeasca exact cum is toate de vanzare. Nu ai nici o treaba. Electric cumpara linistit orice. Eventual alege ceva de 55W si nu ai treaba. Cat despre faza lunga , daca o sa circuli mult afara din oras o sa iti dai seama ca totusi ai nevoie de ea foarte mult. Eu unul nu as renunta la ea
|
Quote:
bafta! |
Stai linistit ca si daca cumperi SIEMENS sau cestio ce alceva , tot aceleasi is. Doar ca scrie siemens pe ele sau alta marca , dar ele is identice. Ei nu produc asa ceva , nici SIEMENS nici BOSCH , PHILIPS , OSRAM sau altii.
Eu am deja de 2 ani pe masina instalatia si nu am avut probleme. O singura data mi-am schimbat ambele becuri ca asa am vrut eu. Pe faza lunga am instalatie de care vand eu , si dau blituri pana ma satur si nu are nimic. Ii si chestia cum le nimeresti. Trust me , am montat fel si fel de instalatii si toate is o apa si un pamant |
Quote:
Quote:
|
pai hai sa o luam in felul urmator:
Faza Scurta - 55W 8000K - SUPER MULTUMIT Faza Lunga - 35W 6000K - SUPER MULTUMIT Si pe vine Proiectoarele din bara - 35W 10.000 K - Sunt ALBE ALBE |
Quote:
|
Quote:
electric_style ---- ca sa nu fiu total Off: imi place calibra ta si vad ca te indrepti intr-o directie buna...tine-o tot asa. |
8 Attachment(s)
Quote:
PS: azi facui etrierii rosii (cu vopsea termica - spray)...si avusei placuta surprindere ca : etrierii,discurile, placutele si pompa de frana" sunt ATE !!! ATE s-au montat de fabrica pe toate calibrele ? |
10 Attachment(s)
Bad boy lock-ul :
Badboy-ul poti sa il confectionezi si din fibra de sticla si din tabla. Cea mai viabila optiune este sa iti cumperi unul dedicat masinii tale iar apoi sa te apuci si sa lucrezi / capota ta singurel cu fibra,rasina,intaritor,chir de fibra de sticla ,chit de finisare si filler sau sprit chit. Depinde de caz. Acestea le poti lucra in orice garaj,sau chiar in spatele blocului,nu ai nevoie de scule decat de un tampon de cauciuc. Iti pun cateva fotografii ca si info ca sa iti faci o idee. |
Quote:
|
Problema ii ca deja la chinezariile astea 6000K are o tenta verzuie si ii foarte urat.
Da intradevar 10.000 ar trebuii sa fie violet , dar la china nu o sa gasesti asa usor :D Eu ti-am zis ce am pe masina si vad perfect. Eu ti-am zis 8000K as alege pentru ca is albe. 4300K am avut pe santa fe , si crede-ma era ca si lumina de la halogen ca si culoare doar putin mai tare. 5000K ii alb intradevar dar ii mai slabut decat 6000K. Alege 6000K sau 8000K , singura chestie sa nu fi dezamagit de culoarea 6000K-ului. Asculta-ma pe mine daca vrei , ma ocup cu xenoane de ceva vreme , si crede-ma ca am vazut toate felurile de becuri si toate nuantele |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning