![]() |
Re: Calendar evenimente 4Tuning 2010
scuze poate a mai intrebat cineva...etapa a2a de drift 10-11 aprilie unde o sa fie??
|
TIMISOARA!!!!!
|
locatia se stie unde se va tine in timisoara?
|
vad ca pe 3,4 aprilie rezervat, se profileaza ceva pt paste?:D
|
Rog o intrebare pentru cei care se ocupa de evenimente
In ce data se va tine la cluj evenimentele si cum imi pot inscrie masina ca sa particip la expozitie daca am un golf 3 modificat ? Astept cat mai repede un raspuns Multumesc cu stima si respect |
Inainte sa postati,cititi si voi macar 2-3 pagini in urma. altfel o sa ajungem la pagina 200 intreband unde e urm event
|
Calendar evenimente 4Tuning 2010
APRILIE - Campionatul National de Drift - etapa 2 - (10-11 Aprilie) - Eveniment Monomarca - BMW - 3-4 Aprilie - Rezervat Eu cred ca Gratizan a uitat de topicu asta :) ori e super secret totul Imediat suntem in 3-4aprilie si nu s-a anuntat nimic... Apoi etapa de drift din 10-11 aprilie tot asa...unde se va tine pana la urma? de unde stie toata lumea ca in Timisoara? in Timisoara unde? |
Quote:
Nu a uitat Gratian... a rezervat acel week-end pe 3-4 aprilie ca sa nu-si faca nimeni alt program si avem timp sa petrecem sarbatorile de Paste cu cei dragi.....nu???? ca si asa suntem n week-end-uri departe de ei pe 10-11 va fi la timisoara... acum ce conteaza unde in Timisoara... intr-o parcare mare si frumoasa, unde ne vom da grav de tot.... ne vedem pe circuit... Razvan LKN |
Pai conteaza .. sa stim unde sa venim nu ? eu de ex nu sunt din Timisoara dar vreau sa vin .. si unde vin ? Specificati si locatia .. asa greu este ?
|
Quote:
|
Scuze dak s`a mai pus intrebarea asta !!!
In luna aprilie in ce oras se tine ?? mc |
Nu dura mai mult de 2 minute sa te uiti mai sus pe pagina asta.
- Campionatul National de Drift - etapa 2 - (10-11 Aprilie) TIMISOARA!!! Destul de clar?! |
Quote:
In fine, vezi ca s-a anuntat si locul si tot. Cum zicea si Keisuke ... Nu era nevoie decat de putina rabdare... |
salut,ce stiti de 1 mai,se va organiza liniute la constanta sau venus?detalii ceva,multumesc.
|
Quote:
bafta, Razvan LKN |
Pana la urma se intampla ceva pe 3-4 aprilie ? ca din ce am citit nu prea am inteles :(
|
acuma de Pasti cam ce eveniment ai vrea sa se organizeze?macar atunci sa poata sta lumea cu familia...
|
Quote:
|
salut...la toata lumea...sunt nou pe acest site...si as dori sa stiu si eu ce este cu acest eveniment in luna MAI "Eveniment monomarca - Dacia"...sal
|
Si eu as curios de acest eveniment? Banuiesc ca se va tine la pitesti...unde este patria lor! Si in ce consta acest eveniment? Drag, indemanare, show???
|
am citit rapid pana la ultima pagina ...
nu am reusit sa gasesc un lucru : exista posibilitatea si altor evenimente CNCA in afara celor deja stabilite !? iulie ... august ( eveniment special ) multumesc ! |
in pitesti mai faceti si voi ceva drift, car audio. ceva !?
|
fratilor se spunea ceva de monomarca bmw, ce sa intamplat...
|
Nu e timpul pierdut, inca e Aprilie.
|
super spectacol la timisoara am reusit in cele din urma sa ajung si eu :D dar totusi in bucuresti va mai fi etapa de drift anul asta? in mai unde o sa fie? multumesc.
|
Drift in Mai cred ca la Cluj va fi: http://www.kingofeurope.net/2010/ind...rift&Itemid=49 :rolleyes2
|
Quote:
In fine abia astept 15 May. |
Quote:
|
+1:lol: la KOE a fost haos!(in sensu bun)
Gata cu OT. |
Quote:
|
Quote:
|
King of Europe Drift Series 2010 Round 2 ROMANIA 15-16 Mai @ Cluj Napoca, POLUS Center
|
sau in termeni populari=mega haos!:lol:
|
haosul suprem,ma jur
nici nu va imaginati ce o sa fie la cluj internationaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal stuff :D deci o sa fie BOMBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! bag mana in foc ptr treaba asta or sa se bata baietii nostrii cu strainii intr-un MARE MARE FEL !!!!!!!!! suntem si noi baeti de comitet si mergem sa-i sustinem sau mergem sa jucam sah in cismigiu ? :evil: |
Sigur o sa fie la POLUS ? ..
Intreb asta fiindca de cateva saptamani au inceput sa toarne niste borduri de beton in forma " D " si umplute cu pamanat .. Am sa revin cu poze ca sa va dati cu parerea .. |
La POLUS a fost anuntat oficial pe site-ul lor, deci eu spun ca acolo va fi. Asteptam pozele sa vedem exact care e treaba. Abia astept KoE de anul asta.
Cand apare calendarul cu tot cu orase? Vreau si eu sa stiu la cate etape din Campionatul National de Drift pot ajunge. Din filmuletele de la B si TM am vazut ca si la astea a fost atmosfera frumoasa. |
Quote:
|
trebuie tricoloare mari si galagie sa se stie ca Romanii au sustinatori!!!:twisted: niste incurajari nu strica :D
|
imi pare nespus de rau ca nu am ajuns la timisoara,dar la cluj voi fi sigur,in ciuda faptului ca masina este in pregatiri!speram sa avem mai multe detalii despre eveniment de data asta si daca se poate ceva mai repede....oricum felicitari celor care au fost la timisoara si ne vedem la cluj!!
|
Quote:
pregatiti steaguri, sirene si tot ce mai credeti de cuviinta |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning