Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1619-poze-and-comentarii-exclusiv-masini-modificate-cluj.html)

Stefan_arici 18-11-04 08:03

Mah interesanta treaba!Spor la lucru, asteptam poze! :D

tekno 18-11-04 14:59

yea... ai clientzi nun gluma 8) bafta cu TIUNINGU :lol: :lol: :lol: ashteptam poze... cel putzin yo :D

Piry 18-11-04 20:25

Spor la lucru sfigmo asteptam poze!!! dale in gura la albanezi ! ... Tiuning :D

sfigmo 19-11-04 07:00

2 Attachment(s)
si am inceput...YEEAAAAAAAAAAAAAAH...se taie esperoooooo......

oq 19-11-04 22:05

au innebunit clujenii...... :))... sau... albanezi....

Stefan_arici 19-11-04 22:09

Eu zic ca Fast and the furios feever! 8) Tre sa fie nebun omul care isi taie un espero(zici ca nou nout) cu flexul :D Sau alta varianta e ca are plea multi bani :shock: VREAU SI EU!

lancerEvo 19-11-04 22:59

dupa cum arata taietura inclin sa cred ca omu vrea aerisire de Evo 6.. pacat ca putini stiu ca numa aia pe capota nu foloseste la nimic...la Evo, aerul rece intra prin gura mare de aerisire din spoiler si pe la capota iese aerul cald... asa ca fara spoiler gen Fred nu o rez nimik numai aspect mai selekt

tekno 20-11-04 01:38

da mah... ptcalanoi tuning inseamna doo prizde ded aer in capota
trrei in baara ceva praguri jante... shi cateodata un filtru sport shi eshapament ce \"suna\"
nu zic ca nu ar fi exceptzii :wink: da' in toata tzara cam asha e...

sfigmo 20-11-04 06:56

2 Attachment(s)
hahaha...credeati ca e asa de putin?...masina e in lucru...watch this...

sfigmo 20-11-04 07:02

sper ca o voi termina pe marti...mai sunt de modificat putin spoilerele, trebuie montate pragurile, eleronul, etc...intr-adevar kitul e de EVO inclusiv eleronul...si da...de multe ori TUNING= kit caroserie +filtru de aer+jante+tobe...nu in ordinea asta ar trebui dar ma rog...tipul isi va pune si un motor de vectra 2000 16v caci cel actual pufaie de mama focului...nu mai merita facut...apoi se va trece pe partea de audio...dar in timp toate ca nici cu bani nu poti cumpara timpul...parerea mea e ca iese bine...o sa vedem dupa ce iese de la vopsitor...bafta...

sfigmo 20-11-04 07:06

1 Attachment(s)
LOL...tocmai am fost ridicat la rangul de cuzinet...hahaha...funny...si iata inca una tot de alba...Tigra 1.4, 16V, 90 HP, suspensie Weitec noua cu -4cm garda, filtru de aer, tobe si urmeaza kit caroserie...in curand...

sfigmo 20-11-04 07:25

1 Attachment(s)
si cea mai , cea mai, al nostru GEF...CLUBUL SOFERILOR NEPRINSI DE RADAR SALUTA MATIZU' FURIOS !!! :)

Stefan_arici 20-11-04 10:16

Incepe sa arate cumva espero...merge,merge...
P.S.Nu esti sufer daca nu ai fost prins macar odata de radar :D (2 times)

CJ-01-WOB 20-11-04 18:51

Sfigmo unde te aflii cu fabrica asta de decupat fier si montat plasticuri si fibre? 8) :wink: ? in ce zona? imi placea masina ta ! ai lucrat sau lucrezi in Gh . langa CATV ?zona Diana?

Xdriver 20-11-04 21:15

Toata faza naspa e ca in ultima vreme, toti care vreau sa facu tuning pe orice fel de masina, isi pun pe fata spoiler de BMW sau EVO.
Nu zic ca nu arata bine, dar......fiti si voi mai originali!

Stefan_arici 20-11-04 21:18

Mda..cam asa.La noi nu se gasesc altele?poate o fi din cauza asta...
Ma uitam acuma pe net, ce tuning se face afara...la noi e caca.
Exemplu ce se poate face dintr-o Skoda 120L (masina verde)
http://www.skoda.aktualne.cz/auta/BR.../Htm/pic16.htm

Piry 21-11-04 01:53

iti dau dreptate da faza ii ca spoilerele astea se gasesc ... restu mai greu si is mai scumpe ... ii ca si cand meri la rusi si ii plin de mingi rosii da aia albastra ii mai mare da si mai scumpa :))

oricum aerisirea din capota pe espera pare dragut .. vorba lu sfigmo sa vedem ce iasa la vopsitor.

apropo lasa prostiile si apucativa de mirciulica ca sa castige cluju :D:D:D:D chef iuhu ... sa bem :d

sfigmo 21-11-04 08:18

Yup din pacate doar astea sunt la noi...e chestia de bani pana la urma caci din banii de pe un spoiler original iti cumperi un body kit complet...in plus pentru Espero nu gasesti nimic original de la nici o firma si e altceva sa iti bagi flexul in 100 de euro sau in 550 de euro...sincer m-ar durea sufletul sa dau cu flexul si sa pun fibra pe asa ceva...ata ete...facem ce se poate...plus ca in Alba nu sunt o mie de spoilere la fel ca in Cluj...sincer impartrasesc parerile voastre caci eu pe masina mea nu mi-as pune spoilerele astea...e chestie de originalitate dar ideea e sa le montezi...atelierul meu e in zona abator si magazinul este pe str.Paris nr.28 vis-a-vis de fostul cinema Steaua Rosie...bafta

Stefan_arici 21-11-04 10:05

Tre sa vedem ce magazin ai pea acolo...Oricum trec prin zona in fiecare zi.Bafta la munca si cati mai multi albanezi sa vina!

ZanDer 23-11-04 20:03

Xdriver vrote: \"Toata faza naspa e ca in ultima vreme, toti care vreau sa facu tuning pe orice fel de masina, isi pun pe fata spoiler de BMW sau EVO.
Nu zic ca nu arata bine, dar......fiti si voi mai originali! \"

Pei treaba zic io sta asja: este la cluj un \"tuner\" care are o matrita sau doua de spoilere pe care le face la un pret rezonabil ca dara n'are amu tata lumea bani de spoilere originale shi nush ce tuning (io sincer inca n-am vazut in cluj) ... da cre'ca asta sjtii shi tu nu?! ... deci cre'ca intzelegi carei treaba ... :wink: nasol da asta e ... :P

alexufo 24-11-04 00:17

tu esti fly?? vezi ca este filtru sport daca iti mai trebuie cica la vreo 50 de euro

Laju 24-11-04 03:05

Lasati mah daewoourile in pace ca is masini de ***...ma bucur ca am scapat de ea...isi pune ala motor de 2000 16v?....hmmmm....si cat 75% din masina mai schimba sa reziste???.Da intradevar arata misto...

sfigmo 24-11-04 07:11

Bah motorul il are deja si se potriveste la fix pe espero...treaba lui ce face si ce schimba e adevarat..eu nu ma bag sa ii modific si sa ii indes acel motor pe espero...eu ma ocup de partea de caroserie si ce fac iese bine...o sa vedem la final...trebuie schimbate multe dar se fac in timp...de ce nu se comenteaza decizia lui TGA sa isi modifice dacia?eu cred ca e o chestie de curaj sa faci din ce ai ceva deosebit...alegeti-va masina in functie de ce spoilere gasiti in Romania...bafta...

ZanDer 24-11-04 11:28

Alexufo ... da io's :)
Ok mersi de info da poate vand masjina akuma shapei nu mai are rost sa-i pun filtru. Sa vad ce zice ala daca ii tra masjina daca nu atunci ma intereseaza ... da ca filtru ii?? marca ...

Stefan_arici 24-11-04 21:00

:)

1 Attachment(s)
:D

Laju 07-12-04 20:42

1 Attachment(s)
Va mai amintiti.....???...Acu arata altcumva....

Laju 07-12-04 20:44

1 Attachment(s)
Si inca una....fain sistem....nu??? :twisted:

Laju 07-12-04 20:46

Si apropo baieti....ca si uitasem......vopseaua...e CAMELEON!!!!!hehe

Stefan_arici 07-12-04 21:15

Mda arata super! Dar imi place mai mult cum e facut in matizul lui Mircea(nu?)

P.S.Vopsea gen cameleon ce e asa mare lucru?
Cu doua sprayuri iti fac si eu vopsea cameleon :lol:

lancerEvo 07-12-04 21:19

mah cameleon nu inseamna ca ii masina vopsita in doua culori.....inseamna ca daca te uitzi dintr-o parte vezi o nuanta a culorii, daca te uiti din alta parte vezi alta nuanta....(ca la dacie, numa acolo daca te uiti la o usa vezi o nuanta si daca te uitzi la alta vezi alta nuanta :lol: :lol: just kiddin')

Stefan_arici 07-12-04 21:23

stiu la ce se refera :D Am vorbit din experienta mane, am facut treaba asta de mult....Trebuia sa vopsesc o gramada de bumerange.Le faceam cu 2 sprayuri, iesea super! Te uiteai dintr-o parte era verde, din cealalta parta albastra.
Totdeauna trebuie sa alegi culori asemanatoare, altfel nu iese nimica :D

lancerEvo 07-12-04 21:27

poi eu de unde sa stiu...
nice, iti iesea ceva?

Stefan_arici 07-12-04 21:29

da...daca vrei iti arat...cred ca mai am un bumerang pe undeva in camaruta :)

Stefan_arici 07-12-04 21:31

inca ceva...saptamana trecuta joi parca ti-am vazut masinutza(dacia EVO) :lol: E draguta!

lancerEvo 07-12-04 21:32

hehe ms...pacat ca nu merge...poate o rezolv saptamana asta, sper...
cred ca suntem cam off topic aici

alexufo 23-02-05 01:55

4 Attachment(s)
vreti masini modifiacte ??

tekno 23-02-05 07:27

damn :roll: faine jantele lu' luci :lol: 8) is cam mici pt mashina lu driveru... da' oricum arata mai bine cu ele :wink:

ZanDer 23-02-05 08:01

chiar ca's faine jantele ... hmz oare cat o dat pe ele nu sjtie careva? si ce marime is ca din poze ... hmz un 15\" 16\" da nush sigur ...

Stefan_arici 23-02-05 08:05

Faina masina lui luci, fain fain!

tekno 23-02-05 08:16

shtefane... mashina i a lu driveru nu a lu luci... numa jantele-s alui... lol :lol: is pe 15\"

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning