Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Toyota SUPRA vs Audi RS4 ...... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1607-toyota-supra-vs-audi-rs4.html)

catalin rs4 20-02-05 14:24

hai gata nu va certati!! asa este max..cu greutatea iti spun eu la fiecare scrie altceva in talon.. :twisted:

LEXUS 20-02-05 14:39

Eu nu ma cert Cataline..:))..doar ca nu-mi place sa se arunce aiurea asa niste vorbe...doar pentru ca lui ii place supra mai mult..si nu accepta o comparatie de genul asta...

akimoto 20-02-05 15:46

ce tot vrei mah ? ce tot aberezi atata ? cine nu accepta comparatie ? mi se pare ca tu nu accepti ca poa sa mai existe alta parere decat a ta
si cu quote ala ce-i ? ce nu ti-e clar ? cu servisul ?
in caz ca nu te tine pe tine memoria: \"...sau te duci pt o revizie simpla in garantie in germany ?\", iar eu am zis: \" ce revizie in garantie ?\" :oops: serios ? si cam cat are garantie supra ? daca nu te superi...
ti-am mai zis o data, daca nu ai nimik de zis mai bine taci, cred ca ai vreo 20 de posturi off topic numai aici...

LEXUS 20-02-05 16:07

:lol: :lol: :lol: :lol:
la tine o masina noua nu are revizii periodice si la un anumit nr de km...interesant... as vrea sa vad si eu ce producator da garantie fara revizii periodice..:)))))) si se pare ca tu nu esti ala care nu accepta alta parere din moment te bati atata cu pumnii-n piept...si esti asa de iritat...cand 3 oameni si-au spus parerea pro ...tu o sti pe-a ta...si gata...n-am zis nimic referitor la parerea ta..care este subiectiva..la fel ca si a mea...si a fiecaruit om..hai sper sa nu te mai ataci atata si sa mai si reflectezi asupra ce scrii

akimoto 20-02-05 16:44

degeaba, esti o cauza pierduta...
copile, n-am nimik cu rs4...rs4 si rs6 is chiar preferatele mele dintre toate europenele...DAR, daca as avea de ales, as lua supra...PRICEPI ?
iar cu reviziile, tot n-ai priceput nimik ! ai idee de cati ani nu se mai fabrica supra ? ce naiba de revizii in garantie visezi ?

LEXUS 20-02-05 16:51

stiu foarte bine de cand nu se mai face supra...si daca TOT EU NU CITESC TOT.....ca ai spus ca nu faci serv in RO:)))))daca tre sa schimbi cureaua la 60mii ce faci?te duci in alta tara????sau m arog.dk o fi pe lant asta e..
iti pica ceva...si efectiv nu poti sa sa mergi cu masina O PUI LA AVION? DOAR CA SA N_O REPARI IN RO??? fara suparare dar gandesti limitat

catalin rs4 20-02-05 18:29

:twisted: :twisted:

LEXUS 20-02-05 18:35

este cata?n-am dreptate...si nu vreau sa o priceapa ca pe un afront personal....dar asa-s unii mai pricinosi

akimoto 20-02-05 19:12

nu mai imi pierd timpul cu tine..
repar-o unde vrei, cara televizoare, meri la ski cu ea, baga 5 persoane, agata fetele de eleron, fa taxi, fa-i reviziile in garantie in Germania la o masina care a iesit de mult din garantie....fa ce vrei
stai linistit, n-am cum s-o pricep ca pe un afront personal de la unu de varsta ta si cunostintele tale...
vezi-ti mai departe de cariera de avocat, vezi poate are sebi nevoie de ajutor pe vreun topic :wink:
\"este cata?n-am dreptate\"...pusi pusi cata :lips:

LEXUS 20-02-05 19:17

ESTI PROST...de eleron sa-ti agati tu la supra..si nu stii ce cunostinte am eu..AVOCAT nu ma fac..chiar o facultate in domeniu urmez..si asta e nu stii sa pierzi mai ales in fata unuia de varsta mea.....

akimoto 20-02-05 19:22

:lol: :lol: :lol:
inkideti-l undeva pe copilu asta

one 20-02-05 19:40

rs 4 costa 65.000
supra costa 40.000
de 25 de mi imi fac verificarile periodice si in japonia daca vreau:)
imi mai iau un 4x4 mai eftinutz si imi cumpar si 2 mapeti sa ma pupe in cur toata ziua pe formum ca am masina tare:) hihii
+ ca supra arata de dau pizdele pe spate si rsu e inodor incolor insipid
parerea mia

one 20-02-05 19:46

am auzit ca iese 3fast 3 furios si masinile principale o sa fie un rs4 un ford galaxy si un bmw x5:) Goo!!!!!

SEBASTIAN 20-02-05 19:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"one\"
am auzit ca iese 3fast 3 furios si masinile principale o sa fie un rs4 un ford galaxy si un bmw x5:) Goo!!!!!

Eu am auzit ceva de o LADA combi!?

LEXUS 20-02-05 20:10

true or false:))

EvLSant0S 20-02-05 22:44

ce caterink de topic .. atzi dat-o in mijtouri ..

one :) eu am zis ca apare rs4 in 3f3f :) :) m-a auzit regizoru ? :) :) nu imi vine sa cred :) :)

so... supra is still pe primu loc :)

P.S: dak apare rs4 in 3f3f , e clar ca o sa castige batalia pe topicul asta ..

btw , lexus / akimoto ... am ras... cu lacrimi ,sunteti haiosi rau de tot :lol:

LEXUS 20-02-05 22:46

merci santos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: macar cineva apreciaza comediile de buna calitate:))))..ce zici am sanse la hollywood:)))?

EvLSant0S 20-02-05 23:33

VIN DIESEL ( tdi , vr6 sau gti ) E un mucos pe langa tine frate, deci - ai mari sanse la hollywood

NA ca atzi aflat si cine-i actorul principal in 3f3f.....

:lol: :lol: :lol: iubesc ironia - si simtul umorului bine dezvoltat

LEXUS 20-02-05 23:34

in fine..nu conteaza...tu TOT la supra ta ramai...tocmai de aceea certurile astea nu-si au locul aici pt omul este subiect totdeauna...SAU in 99la suta..

EvLSant0S 20-02-05 23:39

n-ai inteles mesajul meu ....chiar te-ai atacat un piculetz.. si nu inteleg de ce ... anyway ... nu asta conteaza...

ai grija ce faci in 3f3f , vrem sa te vedem rupand masini .. nu gluma ..

peace

LEXUS 20-02-05 23:43

n-am vrut ...dar la ora asta-s cam irascibil :oops:

teddy 21-02-05 00:11

aleg RS4, am vazut cam tarziu topicul nu? :lol:

Gsx_18 21-02-05 01:30

Aici dupa parerea mea ar trebui comparate numa performantele masiniilor, eventual aspectul asa ca .... zic ca functionalitatea , si prostii din astea nu conteaza .... deci is pe parte Suprei (ii masina mea pref. :) )
Daca chiar vreti ceva si performant, sportin da sa poti duce si televizorul cu ea sau inca 4 pers sau sa mergi la schii sau la sat atunci va recomand Impreza. E si 4x4, e si destul de spatioasa, arata si bine si si motorul e performant

Turbo110 21-02-05 02:26

:D

deci din 18 pagini nu am inteles decat atat !
daca vreau sa car frigider sau televizor sau sa bag 5 persoane in masina atunci imi iau RS4 !
Daca vreau sa agata 5 fete si sa le pun pe eleron atunci iau Supra !
Dar mai bine nu iau nici una ca nu am service in romania dupa cum se intelege
aaaaaaa era sa uit si am mai invatat ceva...........Garantia cica tine si daca nu te ducie la revizii ce chestie bestiala !

catalin rs4 21-02-05 03:39

vai fratilor va rog nu mai aberati atata.... :) ii doar un topic simplu si am mai spuso sunt 2 masini total diferite...nu prea se pot compara..posibilitati de tuning normal ca sunt la amandoua la supra se pot face mai multe..si cine isi ia rs4 nu isi ia sa mearga la tara sau sa care frigidere ma rog :D cel putin eu nu cunosc pe nimeni...care sa faca asa ceva..

dj05dpx 21-02-05 04:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
vai fratilor va rog nu mai aberati atata.... :) ii doar un topic simplu si am mai spuso sunt 2 masini total diferite...nu prea se pot compara..posibilitati de tuning normal ca sunt la amandoua la supra se pot face mai multe..si cine isi ia rs4 nu isi ia sa mearga la tara sau sa care frigidere ma rog :D cel putin eu nu cunosc pe nimeni...care sa faca asa ceva..

eu aleg rs4-ul , e exact asa cum imi place mie, lupul in blana oii , o masina cu un motor puternic + sistem de ambreiaj performant care-i permite plecari violente

cine da cateva zeci de mii de E pe un rs4 nu cara televizoare cu el,are banii sa plateasca pe altii :wink:

Turbo110 21-02-05 10:16

:D

Pai am zis ce am inteles Ce vina am eu ca oameni vb despre tel frigidere si viseaza femei pe eleroane !

LEXUS 21-02-05 10:21

nu era vorba ca visam una si alta....dar akimoto a dk-o tot tinea p-a lui cu supra ca-i cea mai buna..mi-a sarit tandara:)) putea s-o spuna altfel, incat sa nu dea impreasia ca TOT ce zice EL ESTE CORECT..putea sa expuna ca pe o alegere personala..iar tre sa repet ca in astfel de topicuri parerile sunt subiective...si treba cu caratul nu vad care-i problema..intervine ceva urgent....tre sa care ceva..si nare timp sa astepte pana vine alta masina..
dar nu mai scriu nimic....

Turbo110 21-02-05 10:58

=))

Lexus nu te poti kk in gustul omului eu sunt topit dupa BMW cred ca daca deschidem o discutie iti fac capul patrat cu BMW de la stema pana la directie iti dau o mie si unu de motive dece e mai bun zic si eu decat Honda nu ca ar fi am dat un ex !
Fiecare isi spune pnctul de vedere si atat !
Dar cred ca sa ajuns prea departe La carat TV si fete pe eleroane !
Repet nu te poti kk in gastul omului !

aleks 21-02-05 11:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
nu era vorba ca visam una si alta....dar akimoto a dk-o tot tinea p-a lui cu supra ca-i cea mai buna..mi-a sarit tandara:)) putea s-o spuna altfel, incat sa nu dea impreasia ca TOT ce zice EL ESTE CORECT..putea sa expuna ca pe o alegere personala..iar tre sa repet ca in astfel de topicuri parerile sunt subiective...si treba cu caratul nu vad care-i problema..intervine ceva urgent....tre sa care ceva..si nare timp sa astepte pana vine alta masina..
dar nu mai scriu nimic....

eu am inteles ce ai vrut sa spui si ai dreptate. trebuie sa fii realist. daca ti-ai cumparat o masina din segmentul break-urilor, nu inseamna ca nu trebuie sa-i folosesti capacitatile specifice, doar pentru ca are un motor super-potent.
Probabil ca daca pleci in concediu o ei cu tine, ca doar nu ai luat-o sa o tii in fata casei, si atunci vei fi foarte multumit de capacitatea ei de incarcare. In momentul in care audi a motorizat asa tocmai versiunea avant al a4-lui, s-a gandit la acel segment de soferi cu abilitati sportive, dispusi sa plateasca banii pe ea, dar care au orizont ce merge mai departe de \"furios si iute\", si care e posibil sa fie - ce blasfemie!!! - chiar familist, si sa aiba nevoie in anumite momente si de ceva mai mult spatiu decat 2+2 locuri si portbagaj de 20 l

LEXUS 21-02-05 11:36

exact..eu nu-s contra parerii altuia..dar cand o sustine k orice om linistit..si mie mi-a placut supra..nu mai imi place demult...probabil k dk era in discutie o Laraki...(eu) vs rs4 mi-as fi sustinut mai grav placerea pt laraki..dar nu denigram rs4;)

one 21-02-05 12:31

Quote:

eu aleg rs4-ul , e exact asa cum imi place mie, lupul in blana oii , o masina cu un motor puternic + sistem de ambreiaj performant care-i permite plecari violente
sa ne explice cata rs4 cum e cu sistemul de ambreaj ca nea explicat la linutzele de la timisoara da nu prea lam intzles :lol:

akimoto 21-02-05 12:31

copile, cine o denigrat rs4 ? chiar am precizat ca rs4 si rs6 sunt preferatele mele dintre toate europenele, dar daca ar fi sa aleg, as lua supra...ce-i asa de greu de inteles ? ce tot o dai in lambada ? am venit cu argumentele mele de ce as lua supra, iar tu ai sarit ca ars, ca vezi doamne, tre sa cari televizoare si si bagi gagici in masina, ceea ce la supra nu e posibil si implicit tre sa le agati de eleron...
si vis a vis de \"...eu nu-s contra parerii altuia..dar cand o sustine k orice om linistit\"...nu mai fi penibil, ca nu esti tu vreun miez sa decizi cum tre sa-si sustina cineva parerea
\"probabil k dk era in discutie o Laraki...\" :lol: :lol:
normal incetam demult aceasta discutie, dar vreau sa vad pana unde poti sa mergi cu penibilul...

one 21-02-05 12:33

ba lake :) iara stai palmat pe mesenger!? tz tz:)

aleks 21-02-05 12:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
copile, cine o denigrat rs4 ? chiar am precizat ca rs4 si rs6 sunt preferatele mele dintre toate europenele, dar daca ar fi sa aleg, as lua supra...ce-i asa de greu de inteles ? ce tot o dai in lambada ? am venit cu argumentele mele de ce as lua supra, iar tu ai sarit ca ars, ca vezi doamne, tre sa cari televizoare si si bagi gagici in masina, ceea ce la supra nu e posibil si implicit tre sa le agati de eleron...
si vis a vis de \"...eu nu-s contra parerii altuia..dar cand o sustine k orice om linistit\"...nu mai fi penibil, ca nu esti tu vreun miez sa decizi cum tre sa-si sustina cineva parerea
\"probabil k dk era in discutie o Laraki...\" :lol: :lol:
normal incetam demult aceasta discutie, dar vreau sa vad pana unde poti sa mergi cu penibilul...

ma scuzati ca ma bag intre voi, dar v-am urmarit discutia de vre-o cateva pagini incoace si... aveti amandoi dreptate, doar ca va sustineti punctul de vedere prea vehement. Eu kiar nu inteleg de ce va certati pt ca voi nu va contraziceti pe o problema ci faceti fiecare referire la altceva. ok, aveti dreptate amandoi in ceea ce afirmati, tu despre supra si lexus despre rs4, mergeti mai departe, alta argumente, ca nu are rost sa va contrati pe aceleasi kestii inca 3 pagini

catalin rs4 21-02-05 14:31

Re:

Quote:

Quote:

sa ne explice cata rs4 cum e cu sistemul de ambreaj ca nea explicat la linutzele de la timisoara da nu prea lam intzles :lol:

adica fi mai explicit? ce vrei sati explic?? :?: atunci chiar am avut probleme cu masina crezi nu crezi.. :twisted: sa nu crezi ca mia fost frica de ceva...sunt sigur ca asta crezi :lol: sunt curios dupa ce o sa clarific toata treaba cu subaru cand vin ce mai ai de zis atunci :wink: ps cred ca stiu cine esti si ce vrei :D

one 21-02-05 16:20

io mis one si am o rabla celica roshie da nu cred ca ma sti
oricum ,ce vreau este sa te vad dandute cu rsu ala:)
aia e ce credeai ca vreau eu?
sau credeai ce credeam eu crezand ca tu crezi ? :lol:
+ ca miar place sa vad o masina care face subaru pe 1/4
desi nu cred ca rsu poate. daca poate dau io bere ca mam inselat:)
apopo de sistemu de ambreaj, e sau nu e performant?ca aia era ideea
in fond

catalin rs4 21-02-05 21:50

Re:

Quote:

io mis one si am o rabla celica roshie da nu cred ca ma sti
oricum ,ce vreau este sa te vad dandute cu rsu ala:)
aia e ce credeai ca vreau eu?
sau credeai ce credeam eu crezand ca tu crezi ? :lol:
+ ca miar place sa vad o masina care face subaru pe 1/4
desi nu cred ca rsu poate. daca poate dau io bere ca mam inselat:)
apopo de sistemu de ambreaj, e sau nu e performant?ca aia era ideea
in fond

se pare ca team confundat :lol: acuma am lat ambreiaj mai bun sport..iti spun eu ca poate rs multe sunt sigur ca nu prea ai vazut cum merge un rs pt ca nu prea sunt asa multe in tara (rs4) la vara sigur daca totul va fi bine si nu dau masina pana atunci am sa ma dau cu subaru..si eu sunt curios...dar sunt sigur pe mine :D

aleks 22-02-05 08:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
...la vara sigur daca totul va fi bine si nu dau masina pana atunci am sa ma dau cu subaru..si eu sunt curios...dar sunt sigur pe mine :D

vrei sa dai rs4? si ce iti iei in loc?

one 22-02-05 10:43

daca iese noua supra (desi nu cred) desfintzam topicu:)

All times are GMT +2. The time now is 11:59.

- Copyright 2026 4Tuning