![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Quote:
Succes in continuare ursarilor , la anu' vreau sa revin in forta si eu cu un urs nou ca imi este tare dor de viata , de ursar :D . |
Quote:
Quote:
Quote:
Dupa ce schimb suspesia o sa fac poze la arcurile de pe fata care au fost pe masina sa vezi cat de mici sunt...au numai 3 spire!!! |
Ai idee ce drop ai acum pe fata?
|
Quote:
|
am arcuri fk 60/60 germany daca vrei la 3 mil...sunt impecabile....call me;)
|
Am fost ieri sa vad cum merge treaba la masina si am vazut cat de greu se schimba bucsile de la punte....e nebunie mare de tot.
Pentru ca tot e desfacuta aproape toata masina am vazut ca mai trebuie schimbate placutele de frana si pe fata ....iar la puntea spate repartitorul de frana si conductele de frana de la repartitor pana in fata la abs.... Astea le-am comandat pe original la bmw in Germania....daca tot m-am apucat s-o fac cap coada atunci voi schimba tot ce este necesar inclusiv prezoanele de la planetare care prind planetarele de grup(sunt cam ruginite:D) Am schimbat si toba finala care nu imi placea cum suna cu o toba Zender care cred ca va urla pe placul meu:D |
Quote:
|
salut te-am zis sa imi schimbi si mie topigul la un prieten si vad ca te faci sa uiti....
|
Quote:
|
si cum arata cu noua suspensie?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Masina s-a ridicat numai un centimetru jumate si arata foarte bine....in afara de faptul ca de acum nu voi mai strange din buci la fiecare denivelare masina si-a pastrat si linia low de la suspensia veche:D Abia astept sa fie gata cu totul si s-o pun la treaba la Tg Secuiesc;) Azi am dus si conductele originale de frana si repartitorul spate si e cam gata:D |
treaba......suspensia inca e noua...o sa se mai lase...deci tot nu o sa scapi de strans din......:)
|
He he...merci frumos pentru poze.....ai prins ursul cu toba noua montata:D
|
in sfarsit o sa faci si tu juma' de ora pana la ploiesti...nu 2:-)
|
mah, dar ghinionist esti cu conducta de frana :cry::cry::cry:
|
Ceva rezultate de la Targul Secuiesc?
|
Quote:
|
Quote:
Oricum va multumesc pentru rabdare si pentru treaba foarte buna pe care ati facut-o la masina mea. Quote:
Quote:
Imi pare rau pentru Madalin...daca n-ar fi plouat cu slickurile lui ar fi castigat grupa sigur. |
Quote:
|
Quote:
infractor ce sa mai....:lol: |
5 Attachment(s)
Poze cu o zi inainte de Tg Secuiesc....ultimile verificari:-)
Plus una de la curse unde se vede cum arata cu noua suspensie:D |
Am avut ghinionul sa merg numai pe partea stg unde era defect senzorul de viteza.Asa ca pe biletelele cu timpii am avut cea mai mare viteza 70 la ora:D
Imi pare rau pentru Madalin...daca n-ar fi plouat cu slickurile lui ar fi castigat grupa sigur.[/QUOTE] :hug::sadblinky asta e ...maybe next time... |
salut ai un urs superb, felicitari, sa il stapanesti sanatos. Da-mi si mie pm cu id tau sau uite id meu: caddy26alex. vreau sa te intreb ceva.
|
1 Attachment(s)
' ca cado '
|
Quote:
|
fratele meu frumoasa masina :D
|
Ţpluţă ursuleţul tău ady,să īl stăpāneşti sănătos şi cred că oricine şi-ar dorii un e30 atāt de ţiplă ;) !
|
frumos tare ursul tau Ady, sa ai mare grija de el. Poate ne gasim intr-o zi sa-l vad si eu indeaproape . bafta :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Din lipsa de timp am neglijat ursul in ultima perioada...insa aseara am reusit sa schimb blocantul 3.46 cu unul 3.25 mult mai potrivit pentru un 25 24v:D
Ca sa vad exact diferenta va trebui sa-l pun la treaba ....as fi vrut la Braila dar din motive obiective sunt plecat la Cluj si voi rata acest eveniment.:sad: Probabil ca tot pe la Ploiesti intr-o seara cu gratare voi baga ursul in focuri:D |
Aseara am facut primele probe cu noile modificari insa nu sunt multumit de motor...nu trage deloc cum ar trebui si banuiesc ca softul ar fi de vina...blocantul 3.25 a facut diferenta in bine si de el sunt multumit.
Deci: VS E30 3.5 0-1 (m-a ucis la treapta a treia:D...a disparut de langa mine unde abia ce-mi faceam sperante ca stau langa el pentru ca la primele 2 trepte eram egali:D) VS E30 2.5 12V 1-0 (unde inainte stateam bara la bara si castiga cine pleca mai bine acum cu blocantul 3.25 l-am dat cu o jumatate de masina) La a doua incercare am ratat a 2-a si Jakal s-a oprit si el nemaiavand rost sa continue cursa fiind castigata fara probleme. VS BX 1.9 Turbo 1-0 (cred ca nu-i tragea masina prea bine avand in vedere distanta pe care i-am dat-o) VS E30 2.5 12V 1-0 (Tot o jumatate de masina dar de data asta cu Madalin la volan care a vrut sa vada exact diferentele intre masinile noastre....si mi-a confirmat ca motorul meu nu trage cum ar trebui) Per total o seara frumoasa ca de obicei cu caterinca maxima cu gasca de nebuni de la Ploiesti, Campina si Targoviste:D |
cu blocantul pe care il ai ma asteptam sa ma spulberi......cel putin o masina...
apoi ai mai zis si de soft.....nu e treaba cu motorul ala...are ceva.... soft+ blocant corect trebuia sa imi dai 2 masini lejer..... eu mai m-am dat si pe 16"..gume petarda.....si cu madalin am fost cu bara la pasajul din roata fata... ceva nu e in regula acolo..........:rolleyes2....daca masina are aceasi configuratie ca a lui madalin....care imi da un tir......:oops: in rest distractie.....mai ales ca am avut rutiera dupa noi la intoarcere.....:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de la Ianca gasite aici pe forum:D
|
Chiar si pe ploaie, mi se pare ca pleci mult mai bine fata de ultima legala unde te-am vazut, Alexeni.
Am vrut sa schimbam doua vorbe dar fie nu te-am vazut, fie nu erai la masina. Am vazut ca ai schimbat si grupul dar cred ca te-ai si acomodat mai bine cu ea. De aratat... arata la fel de bine. Ai grija de el ca merita din plin. Mult succes pe mai departe. |
1 Attachment(s)
o poza si de la claudia :lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Tot de la Claudia cu multumirile de rigoare cateva poze. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning