![]() |
Re: Nissan GT-R 35 vs Restul
Bat pariu cu oricine ca peste cativa ani toata lumea o sa aprecieze mult mai mult un GT-R lasat stock decat unul tunat. Asa e cam cu orice masina din clasa asta. Odata cu trecerea anilor, originalitatea o sa fie cea mai cautata. Ghiciti de ce? Pentru ca o sa fie extrem de rare ;)
|
Quote:
|
mai cumpara un gtr. unul il pastrezi stock , pe celalalt..ce-o vrea Cel de sus.
simplu nu? :-P |
Quote:
|
M3`ul de 420 si`o fura de la R8 de 420.
R8 de 525 si`o fura de la gtr de 480. Daca m3-ul are sasiul mai slab decat al r8`ului, si r8`ul il are mai slab decat al gtr`ului... ce parere ai? Cine castiga dintre m3 si gtr la aceeasi putere? |
Voi comparati masinile doar dupa putere sau la liniute ? :lol:
|
Dupa timpii pe circuite.
In linie dreapta e mai rapid m3 decat r8. |
E amuzant cum toata lumea arunca timpii pe circuit cand 99.9% din persoanele care fac parte din aceasta conversatie nu au fost cu masinile pe un circuit si probabil nici nu vor fi . Asa ca ... cine alege o masina de zi cu zi avand la baza doar faptul ca una e cu o fractiune de secunda mai rapida decat cealalta, timpi stabiliti pe nu stiu ce circuit de nu stiu ce sofer profesionist, este un idiot in opinia mea.
Eu personal as alege oricand un porsche in detrimentul unui gtr daca as avea banii sa il intretin din simplul motiv ca arata mult mai bine , are traditie si este fiabil si pare mult mai confortabil decat un gtr. faptul ca e posibil sa ia bataie de la gtr la o milisecunda pe un circuit de 7-8 minute este absolut irelevant. Pe locul 2 ar fi un gtr , best bang for the buck dpdv al performantelor. |
Quote:
Multi de aici ar merge pe un circuit sa se dea cu masina personala dar avand in vedere ca cel mai apropiat circuit e la sute de km departare si nici banii nu cresc in copaci. |
Quote:
Din punctul meu de vedere cei care fac si astfel de comanetarii sunt niste idioti: Timpii pe circuit sunt relevanti pentru calitatiile sasiului si transmisiei. De ajuns pe circuite unii nu ajung pentru ca nu exista circuite in Romania, dar asta nu inseaman nu poti sa alergi pe un Dealu Negru, Rasnov, Bicaz, etc.. Pe mine personal ma intereseaza la o masina sportiva timpii pe circuit pentru ca pe mine ma intereseaza foarte mult sasiul si pentru ca chiar am de gand sa o alerg, asa ca nu ma intereseaza nici vre-un obosit de Mustang, nici vre-o rapandula de S3 (prima generatie) care chiar daca au sau pot fi duse peste 300 CP nu poti sa fortezi o curba. Ma bucur ca alegi tu Porsche care "pare mult mai confortabil", de unde "pare" nu stiu !? :)), care este de 2 ori mai scump si este mai inconfortabil ca GT-R-ul. Traditia auto in ziua de azi nu mai face 2 parale. Porsche este o masina absolut superba, dar supraevaluata. Si ar mai trebui sa studiezi si raportul CP/Kg ca sa vezi intr-adevar calitatile GT-R-ului. . |
La raportul cai/kg sta mai bine Porsche din ce stiu eu. Mai e buna si traditia aia undeva, nu degeaba inca nu au dat faliment Porsche si traiesc numai din vanzari de super masini, nu de cosuri de cumparaturi si pick up truckuri.
Daca parlesti engleza, citeste asta: http://www.caranddriver.com/reviews/...mparison_tests Mie mi se pare unul dintre cele mai misto articole despre masini sport si placerea de a conduce. Scris de un pasionat de masini, nu de un inginer boxeur de cuvinte. + http://www.2009gtr.com/2009/12/2010-...ssan-gt-r.html Primul comment: so sorry to have to dissapoint you gtr fan bois,...but the gtr is now down to selling 45 gtr's a month now here in the u.s,...as of oct. 2010,...people are really over this car big time,...and won't pay these kind of bucks for a supposed porsche-killer that now CAN'T kill it's competition anymore,...with numbers that dismal,...i don't expect nissan to continue selling this turkey much longer,...by way of comparison,..the 911 sells 500 a month, even in this crappy economy! |
Quote:
Ca masina de zi cu zi normal ca este mai bun un M3, ca o concurenta sportiva directa M3 este codasul absolut al lui GT-R si Porsche 911 Turbo (mai nou si mult mai bun cel cu facelift). Chiar ei spun: "If you’re interested only in performance numbers, the GT-R proves to be a match for Ferrari’s finest". In realitate comparatia intre M3 si GT-R sau 911 Turbo este chiar stupida, la fel cum au spus si ca Civic TypeR este alegerea lor comparativ cu R8, o alta aberatie reala, sunt 2 masini din clase total diferite. Asa putem foarte simplu sa spunem ca CL 65 AMG este mult superior M3-ului din multe privinte, dar depinde ce vrei de la o masina. Cat despre comentariul papagalului de pe forumul GT-R sa nu uitam ca un 911 Turbo, Fabricatie: 2007, Rulaj: 40,000 km, Switzer tuning - 750 CP( intake plenum, bobine de inductie de mare putere, supape de recirculare turbo - 30.000 EUR), cu un pret total cam de 170 k de EUR se cere pe el 93,000 EUR, adica se pierd bani cam de valoarea unui GT-R, sau un 911 Cabrio 2008 stock 30,000 km, 325CP, masina de 120 K de EUR noua (cu optiunile de pe ea) zace la vanzare cu 60 k de EUR si nu o cumpara nimeni. (Surse Autovit + relatie directa). Deci pretul de 45 k al GT-R si din prima generatie (cu cunoscutele probleme) normal ca se vinde greu. Intre timp pana la facelift au mai fost vre-o 4 "revizii" iar cine-si cumpara un GT-R stie si asta banuiesc. |
gtr, nu ai inteles, dar nimic. :D
Articolul este despre placerea de a conduce, de feeling, de ce iti ofera o masina,nu niste timpi seci obtinuti de x si y pe un circuit pe care oricum nu o sa ajungi niciodata. Iar tipul ala de pe forum spune ca GTR nu se vinde in America, dau 45 de masini pe luna spre deosebire de Porsche care vand ~500, mai ales de cand faceliftul de la porsche sterge pe jos cu gtr din orice pozitie. Si americanii sunt o piata libera si fara complexe, ei cumpara japoneze, ii intereseaza best bang for the buck. Doar ca Nissan a dezamagit enorm. Asa zic ei cel putin. Mie mi-e egal, nu o sa mi cumpar prea curand nici 911 turbo, nici M3 e90 nici alte rachete. |
Quote:
Asa este clar ca un M3 se conduce mult mai misto si decat o masina de WRC si decat una de WTCC, sau Gumpert Apollo Speed dar nu ai cum sa le compari. Acum daca incerci sa ne convingi ca intr-adevar un bestial BMW, M3 este mai misto decat un Porsche Turbo sau GT-R chiar devii stupid :)) 997 facelift terge pe jos la ce ??? :)), abea il bate cu 20 CP in plus si 170 KG mai putin :))) si asta pana la GT-R cu facelift, sa vezi acum stergere pe jos cu Porsche. Putin ma intereseaza vanzariile unuia sau altuia, sunt absolut irelevante la orice tip de masina, GT-R este o masina strict de pasionati, 911 Turbo in Germania cred ca are medie de varsta a propietarilor de 60 ani, iar POrsche intr-adevar isi iau foarte multi si pentru imagine, care este si la propriu si la figurat superba, dar pe mine nu imaginea ma intereseaza. Gumpert Apollo Speed este o uratenie din toate punctele de vedere, dar in acelasi timp este o masina superba, deci depinde din ce punt de vedere privesti. Eu nu o sa-mi iau masini sportive sa le afisez pe Dorobanti, o sa mi le iau ca sa-mi satisfac placerile. Sa nu ma intelegi gresit, nu as stii ce sa aleg dintre un GT-R si un 997 Turbo daca ar fi la acelasi pret, dar la diferenta asta de pret este stupid sa discutam. O masina bestiala este 997 GT2 si sigur mult mai misto de condus decat un Turbo este si GT3 (normal sau RS). Numai bine! |
|
Da, e misto facut testul. Si cel mai important, facut de un profesionist. Diferenta notabila: zr06, all controlls off, cutie manuala->de'a latu' vs un computer ambulant 4by4 super asistat si cosmetizat. Eu dintre alea 3 masini as fi ales Fordul cu ochii inchisi :D, a real american muscle car la un pret imbatabil.
|
Quote:
|
|
Quote:
"cutie manuala->de'a latu' vs un computer ambulant 4by4" - Ca sa ne intelegem mai bine, de-a latul este o bazaconie cand vorbim de performante reale, de sasiu, de timpi, de alergat. De-a latul este o joaca nu o performanta. Computerul ambulant 4by4 nu este real nici un computer ambulant, este un motor f bun, o cutie f buna, un 4x4 foarte bun, un sasiu f bun si o suspensie f buna. In test nu are nici un fel de sistem activ, este ca orice masina 4x4 chioara doar ca profita de un sistem 4x4 deosebit (dar ai tu reprosuri) si o cutie dublu ambreiaj ca si a altor constructori, DGK, PDK, etc. Ce vezi tu computerizat in testul asta la GT-R??? Eu zic ca ar trebui sa-ti deschizi viziunea pentru ca nu exista un singur constructor pe pamant sau o singura natiune. Trebuie sa stii sa apreciezi orice masina, poate sa fie ea si facuta in India, atat timp cat isi demonstreaza calitatile, trebuie apreciata. Pe mine nu m-a interesat afinitatea fata de motocicletele japoneze cand a aparut un suprem superspot BMW. L-am apreciat. Ce conteaza ca nu au traditie sau ca este primul lor supersport? Au scos unul si este cel mai bun. Asa este si la masini, nu ma fi fanatic. Pe mine nu ma intereseaza ca se numeste Nissan, Porsche, BMW, Audi, Renaul, Kia, etc., cand un producator scoate ceva ce merita apreciat, apreciez. Cu GT-R Nissan a dat o palma tuturor constructorilor de supersporturi speculanti. Au aratat ca pot face o masina foarte rapida, foarte usor de condus la un pret mai mult decat decent pentru ce ofera - adica la un pret REAL. Sa nu crezi ca, costul de fabricatie este mult mai mic la a acest GT-R decat la un Ferrari, Porsche sau Lamborghini, doar ca este vandut la un pret corect, nu cauta sa faca profituri uriase ca la VAG sau altii. O zi buna! |
Quote:
<object id="flashObj" width="486" height="412" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,47,0"><param name="movie" value="https://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1" /><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /><param name="flashVars" value="videoId=773820739001&playerID=1898242908&pl ayerKey=AQ~~,AAAAAHEk3X0~,zM4RQ9vWMtzwLtbADYKp69ce 15RSQQEg&domain=embed&dynamicStreaming=true" /><param name="base" value="http://admin.brightcove.com" /><param name="seamlesstabbing" value="false" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="swLiveConnect" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="https://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1" bgcolor="#FFFFFF" flashVars="videoId=773820739001&playerID=189824290 8&playerKey=AQ~~,AAAAAHEk3X0~,zM4RQ9vWMtzwLtbADYKp 69ce15RSQQEg&domain=embed&dynamicStreaming=true" base="http://admin.brightcove.com" name="flashObj" width="486" height="412" seamlesstabbing="false" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" swLiveConnect="true" allowScriptAccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></embed></object> Acceleration, 0-30 mph (sec.) 1.4 0-45 mph (sec.) 2.1 0-60 mph (sec.) 3.1 0-60 with 1 foot of rollout (sec.) 2.9 0-75 mph (sec.) 4.4 1/4-mile (sec. @ mph) 11.1 @ 124.1 0-30 mph, trac ON (sec.) 2.2 0-45 mph, trac ON (sec.) 3.2 0-60 mph, trac ON (sec.) 4.3 0-60, trac ON with 1 foot of rollout (sec.) 3.9 0-75 mph, trac ON (sec.) 5.6 1/4-mile, trac ON (sec. @ mph) 12.0 @ 122.2 Braking, 30-0 mph (ft.) 27 60-0 mph (ft.) 108 Slalom, 6 x 100 ft. (mph) 74.7 Slalom, 6 x 100 ft. (mph) ESC ON 74.2 Skid pad, 200-ft. diameter (lateral g) 1.02 Skid pad, 200-ft. diameter (lateral g) ESC ON 1.0 Dyno test: <object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/vL9uKTtzsDY?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/vL9uKTtzsDY?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object> http://blogs.insideline.com/straight...trdyno_new.jpg http://blogs.insideline.com/straight...rdyno_both.jpg http://blogs.insideline.com/straight...dyno_boost.jpg |
@gtr
O masina de 500 de cai este de distractie IMO, poate 1 la suta le cumpara sa se dea cu ele pe circuit, in general o masina din asta o iei ca sa iti bucure sufletul, sa iti dea senzatii tari, pentru restul exista S klasse si plm :D. Si toti cei care au condus GTR, de la primul model pana la asta de acum au zis ca este o masina care merge singura. Daca ai observat, toti au zis: look mommy, no hands, o conduci cu o mana, ca pe playstation, accelerezi in curbe, nu tre sa faci practic nimic, asta cu "controlls off" la Nissan o scoti de la tine din burta, masina aia are mai multa electronica in ea decat ai tu in casa si la firma cumulat. Eu nu stiu daca e asa "boring", mi-e greu sa imi imaginez o masina de 500 de cai plicticoasa, doar ca toti au zis ca e "dull", asta inseamna ce inseamna. Nu o subestimez, doar comentez niste chestii, nu am avut onoarea sa conduc GTR. Nu sunt fanatic, nu am o obsesie pentru un anumit brand. Din testul ala, cum spune si pilotul, daca vrei "driver's car", alegi z06, daca vrei o masina care merge singura si nu te sperie, iei Nissanul. Personal nu ma dau in vant dupa NFS, daca vreau NFS joc acasa. Pentru mine, o masina nu este numai timp pe circuit, este un cumul de chestii, unele nici nu se pot descrie. Si cum nu am condus nici una din cele 3, tot ce scriu, ca si tine, este pura speculatie din ce spun altii. Apropos de fanatism, nu eu am nickname GTR. :) Si lol, nu eu am facut un thread GTR vs the world. E culmea, tocmai tu ma acuzi de fanboyism... :D Inainte de Nissan, au existat americanii cu super masini la preturi de nimic, corvette z06, zr1, alte muscle caruri. Doar ca Nissan au lansat GTR cu o campanie de marketing enorma, asta a fost toata diferenta. GTR2012 nu bate inca zr1, o masina din 2008. |
Contul il am din 2005, nici de GTR 34 nu prea stiam pe vremea aia, iar nick-urile gtr si gtrazvan le folosesc de vre-o 15 ani :)
ZR1 este absolut superb, este cu 20% mai scump iar pe Nordschleife, Germany (20600 m) este cu 2:20 sec mai lent decat GT-R facelift. Acum daca o masina este sigura si se conduce foarte tare, usor si in siguranta avem ce sa-i reprosam... Eu doar am mers nu am condus inca GT-R-ul si crede-ma ca G-urile sunt mai mult decat multumitoare si placerea este deosebita, daca vreau senzatii diferite si sa simt pericolul in piept e adevarat ca pot sa le am mai mari intr-un ursulet, dar cand vb de o masina care sa-mi dea siguranta si la peste 200 KM/h si pe soselele Europene nu ma mai intereseaza drifturile. Repet, nu este vorba numai de circuit, mai ales ca la noi lipseste cu desavarsire, dar este vorba ca poti sa alergi pe drumuri montane la fel de frumos (si mai periculos). Si cu atat mai mult cu cat nu conduci preponderent pe pista, un GT-R este mult avantajat in mersul de zi cu zi, unde pericolul de a lovi un Corvette este mult mai mare. Asa si STI sau EVO nu sunt apreciate nici pt. pista nici pentru drift dar sunt dorite de multi soferi pasionati printre care ma numar si eu si nu inseamna ca daca nu mergem pe pista si masinile nu fac drifturi nu mai sunt bune. Chiar, de ce ne plac atunci STI si EVO??? Pasul meu urmator este un STI si faptul ca peste vre-o 2,3 ani o sa-mi permit probabil si o sa-mi achizitionez un GT-R (care o sa-l duc si pe pista) este una din dorintele pe care nu mi le vedeam usor de implinit inainte decat cu un Corvette (mai mult sau mai putin multumitor). |
Eu am o antipatie fata de Nissan pentru ca mint si o ard cu marketing jegos, gen timpi fantasmagorici pe ring, supercar killer si chestii care nu le ies decat lor cu masinile lor speciale. Si asta ma face sa nu am incredere in ei, mi se par fakeri si wannabes.
"Somebody made a very good point in another thread recently when they pointed out that the 911s that Porsche races in international competitions has specs similar to the production 911 but the GTRs that Nissan races are completely different from production GTRs - even utilizing V8 engines. The 911 is truly racing bred while the GT-R is a one lap poser." "The Nürburgring has always been a major part of Nissan's GT-R marketing, why don't they attend the 24H of the ring with an almost stock car to show the world what a great and reliable machine the GT-R is?? it would be sooo simple. pls don't tell me that they're too busy getting raped in GT1, it's just a single race and not a championship, this can't be a reason. Toyota did this with their preproduction LF-A and their marketing is far less focussed on the ring. " Fictiune: http://www.autospies.com/news/2012-N...urgring-58519/ Realitate: http://www.sportauto-online.de/testb...t-2822697.html Sunt prea mari diferentele ca sa ii mai ia cineva in serios. Spre deosebire de ei, Porsche tot timpul declara timpi foarte conservatori in performantele masinii, care in realitate sunt mai buni decat cei declarati. Gen, Turbo S are declarat 3.3 s suta, iar in realitate are sub 3, testat si confirmat. Nissan sunt exact pe dos. http://www.caranddriver.com/reviews/...turbo_s_page_6 |
Serios te intreb, pe ce planeta traiesti????
Porsche si nemtii in general au avut la inceput o aitudine specifica americanilor in cazul Toyota (care s-a demonstrat a fi un mare rahat mincinos). Rezultatele GT-R-ului au fost confirmate cam de toate revistele de specialitate din toata lumea (adica de piloti). Oare de ce dupa marile comentarii de cac.at facute de Porsche la inceput au amutit ulterior??? Este si normal ca un GT-R sa faca un Porsche numai daca ne gandim la repartitia maselor pe punti si sistemul 4x4 mult mai bun al lui GT-R. Defapt de aici a plecat si problema, 997 Turbo este mai rapid pe linie dreapta si mai slab pe pista. Dupa comentul facut de Porsche legat de Nurburgring GT-R a imbunatatit timpul si cu filmarea de rigoare si asa au amutit mancatorii de *** de la VAG. Au fost teste si facute de italieni, si de englezi, si de americani, si de nemti in care GT-R a batut clar 997.1 si atunci Porsche au trebuit sa inghita galusca. http://www.fastestlaps.com/compariso...ssan_gt-r.html >80% din timpii astia nu sunt facuti de japonezi sau de masini speciale oferite de ei. E normal pt, VAG ca si in cazurile Audi-VW cand isi iau bataie sa improaste cu rahat, cam asta este caracterul lor "asa zis marketing". Aparuse o masina la jumatate de pret care batea cam rau un mit scump si s-a demomstrat ulterior ca ca erau si ei capabili sa faca o masina mult mai performanta in aceeasi multi bani, care se screme sa bata un GT-R. Acum cu facelift-ul GT-R-ului iar o sa-si ia bataie 997 si spre binele cumparatorilor viitorul 911 este dezvoltat de la 0, cu o repartitie a maselor si un sistem 4x4 mult mai bune. Macar daca cer o caruta de bani sa si merite. Daca cumva nu stiai 997.2 nu ar fi aparut daca nu aparea GT-R intre timp, ca de, mai bine vinzi mai mult mit decat sportivitate, ca asa se face profitul "baban". GT-R de competitie exista si a castigat in Japonia unde unde el a fost preparat conform clasei din care face parte. Pe mine putin ma intereseaza cel de competitie, nu o sa caut sa-mi iau un GT-R de competitie ca nu am ce sa fac cu el. Putin ma intereseaza masinile de competitie. Citroen a dominat clar WRC-ul si ce relevanta are asta in masinile de strada??? Ce-mi ofera Citroen sa cumpar??? Cand or exista competitii de masini aproape stoc atunci or sa ma intereseze rezultatele, ca in cazul grupei N de Rally-uri. In WRC o cutie de viteze costa cat 6 masini stoc, STI sau EVO, asa ca diferentele pot fi enorme si total irelevante in calitatile masinilor de serie. |
Nu poti spune ca 997 e o masina lenta. Oricat de mult urasti porsche si vag, nu poti spune asta.
Doar ca gtr a ridicat stacheta undeva mai sus. Asa evolueaza toti, prin competitie. Daca nu avea cu cine sa concureze, de ce sa faca o masina mai buna/rapida? |
Quote:
|
Daca pentru tine un argument este fastestlaps, unde bmw 123d este mai rapid decat 135i, ce sa mai zic. Am spus tot ce aveam de spus oricum. Eu nu am zis ca nu imi place GTR, mi se pare un monstru de masina. Nu imi place atitudinea celor de la Nissan, modul cum mint si isi fac marketing cu cifre umflat. Oricum nu are nici o importanta, cand o sa iti iei GTR poate ma dai si pe mine o tura.
|
Quote:
|
Quote:
123d are alt target, este un compact premium diesel cu ceva valente sportive. Poate sa te mai incante o liniuta eventual si oricum il bate 135i. 997, GTR, Ferrari, Corvette, Lamborghini sunt supersport, adica fix cu sportivitatea se lauda de cand lumea si pamantul. Acum conduc un C220 CDI Sportcoupe si putin ma intereseaza ce reformantele sportive are - consuma putin, are destule optiuni, nu a costat o avere:)), nu o sa-l duc pe pista, este o masina de zi cu zi si isi face treaba pentru care a fost conceput. Nu acelasi lucru pot sa spun de un STI, GT-R sau alta sportiva. Quote:
1. Bosorogii - cumpara pt imagine si distractie la batranete 2. Figurantii basinosi - cumpara pt imagine si cam atat 3. Soferi si pasionati sportivi - cumapara pt. placerea de a alerga cu masina categoriile 1 si 2 acopera >70 din vanzari |
|
|
cand cumperi ferrari, porsche, lambo, nu cumperi o masina, cumperi istorie si exclusivitate. Am vazut ca romanii le numesc masini pentru snobi, mosi, figuranti, etc., eeeii nu e asa! Ferrari are istorie in motorsport, vreo 63 de ani de formula 1, poate nu mare lucru pentru unii, pune pe strada cel mai puternic motor aspirat, asta e mare lucru, pentru ca oricine poate sa puna turbo, dar sa scoati 600, 700cp dintr-un aspirat e chiar mare realizare. Ferrari poate sa scoata oricand un model biturbo si cu siguranta va fi cel mai puternic, oricand poate scoate o masina plina de electronica si sa incerce sa vanda o masina condusa de un robot, dar pe cine va interesa asta? Ce pasionat,fan Ferrari va dori o masina in care calculatorul decide? Nimeni!
Daca tot GT-R e mai bun ca Ferrari in opinia unora, as vrea doar sa dau un exemplu, anume, Ferrari F40 model aparut in '87, twin-turbo ce avea 470cp, vad ca nissan a scos asa ceva in 2007, unde automobilismul a evoluat fantastic. Porsche, 28000 de victorii in motorsport:rolleyes2 si nu mai e nimic de comentat! GT-R e un model bun, dar nu e altceva decat o masina scoasa de un producator pt mase, o companie ale caror masini nici macar nu sunt premium, o masina plina de electronica cu un motor supraalimentat, scuzati-ma, dar sunt destule masini de genu', nu face decat sa faca parte din "restul". That's all folks! sper sa nu imi sariti in cap. |
Quote:
|
probabil, am citit doar pagina 14, acum trag concluzia ca si tu esti paralelipiped.
|
Quote:
Înţelege că aici, ca în orice comunitate, chit că e pe stradă, la locul de muncă sau pe un forum, se formează o anumită legătură între oameni. Nu poţi fi ultimul venit şi să începi să arunci cu pietre în ceilalţi, eventual în cei mai vechi, doar pentru că ţi s-a atras atenţia privind un aspect pe care nu-l faci chiar cum trebuie. Deci, punem stop, rewind, reluăm de la zero discuţiile, ok? |
Quote:
Aici s-a discutat de cel mai bun raport pret/performanta, atat in varianta stock cat si tuning. Deci nu are ce cauta nici F40, nici McLaren F1, nici Veyron, etc. Daca poti sa vi cu un exemplu de masina cu un raport pret/performanta mai bun sau macar apropiat esti invitatul nostru. O zi buna! |
Ariel Atom dar partea naspa e ca te ploua in el :lol:
|
Quote:
|
World of GT R 2012 GT R Documentary English Subtitles
https://www.youtube.com/watch?v=L4zl0rfLbtQ AMS Performance Alpha 10 R35 Nissan GT-R sets new Record https://www.youtube.com/watch?v=VjB1TGtG28g . |
Quote:
Record actual : https://www.youtube.com/watch?v=yvOxJ...eature=related |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning