![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
a fost ok, ne vedem data viitoare...
|
Azerty.cel mai de treaba baiat ;) respect!
|
sal..si eu sunt de acord sa ne mai vedem cu totii ca a fost misto in seara asta..au fost si ceva masini(vreo 25 parca numarasem),deci..................vad ca toata lumea a fost multumita:)
|
la noi nu au fost nici macar jumatate din baieti...data viitoare poate vom stabili intalnirea un pic mai din timp,sau poate k baietii isi vor scoate masinile de prin service,nu vor tine cont de ce le spun iubitele(k asta e o prob frecvent intalnita :)) ) nu-si vor mai gasi de treaba in ziua respectiva si vor face in asa fel incat sa fie prezenti :)
|
multe masini sunt in service :))
|
ok...si se modifica ceva pe aici?..sau doar se vorbeste si se lipesc stickere?..
|
Hai salut la toata lumea! Se vorbea de "prieteni cu toata lumea"... Aha! Cu cine ma ? Cu andy ala care`i haleshte de fund pe totzi? :) N`au venit pt k de multzi a avut grija prietenul asta al vostru Andy sa`i distantzeze... Iar altzii habar n`au avut unde shi la ce ora pt k nu`s anuntzatzi... Aia "multzi" ar fi venit dak le`ar fi lasat macar un offline... Mess`ul e mok fratzie... Dar nah... M`ai cu cine qoae!
|
Quote:
frate ai cumva parasolarul ???? esti din club de scoti vorbele astea ??? Quote:
|
da`... tu de ce te agitzi asha ? :) vretzi sa facetzi un club... dak lumea vrea sa intre in clubul asta... cu oameni agitatzi k voi o sa`shi bage p***... cat despre modificari... nici nu se pune problema... xpert_customs... aici se circula cu dacia lu` padre :))
|
Quote:
|
bai agreatule... "din cate cred"... shtii prea bine cine eshti shi pe catzi din "club"`ul asta ii haneshti de fund... las`o asha k eshti o pasarik toata!
|
jdm B16 salut, nu cred ca e cazul sa facem afirmatii de astea pe forum..
|
Quote:
|
comi dao si tu in logica si spune-mi cine abereaza eu sau tu ? :)))) am zis ca nu e cazul sa vb despre asta pe forum-ul clubului nu am zis altcv sa zici ca am dato in grade, pricepi acum? :D
|
Quote:
pretenas nu ma tine nimeni in palma .....si hai sa incetam cu prostiile parca am fi copii |
ce`ai ene`A? ai innebunit ? :)) termina ca n`a zis nimeni de grade :)))) las`o`n sange... ca eu am treaba cu andy ala...
te`n fapt ca vreau sa ma dau cu tine sa vad ce`tzi poate NFS`ul :D zicea unu` mai sus ca... sa spunetzi fiecare ce mashini avetzi... face cineva lista s`o vad shi eu ? :D |
Quote:
|
lasa aia... am auzit k au mai venit... :))
|
bine....si dupa cum ziceam...o piesa?..o cursa?..o modificare?...un beculet?..o muzica?........o janta?..nik nik?.....
|
o cursa :D nu se organizeaza nimic? vreau sa vad ce shtie nebuna asta a mea :))
|
vino sambata chiar is curios de nebuna ta mika;)
|
pe vremea asta?
|
dap e cam naspa ......:(
|
mai asteptam..
|
Quote:
Nu mai stii ''sa vorbeste romaneste''???? Sau mai mult decat atat nu mai stii sa scrii corect in limba romana.......VEZI CA FORUMUL ARE UN REGULAMENT!!!!! CITESTE ACOLO CU ATENTIE!!!!! |
ma u_tuning..da asta faci tu la munca?...postezi pe forum?...:))))
|
Yes my dear...............in timpul liber:))))))))))
|
Quote:
Quote:
as vrea si eu sa muncesc ca tine :))) |
bling bling cand iti vad si eu masina? :D
|
mey JDM?u ce masina ai de te lauzi asa mey?....si probabil u circuli cu dacia lu padre,noi nu
|
Quote:
|
dupa avatar, are o honda probabil :))
|
cu siguranta e si jdm si b19 virgula 5 :))
|
cred ca nickname-ul lui vine de la nr de inmatriculare "b 19 jdm"......probabil;)
|
e B-19-JDM pt ca e in leasing nu?....ca daca era a lui poate era de galati
|
Quote:
Cand vrei tu....eu ma duc la garaj in fiecare weekend! |
Poate chiar are omu' jdm b16-le,da tot nu-i frumos sa se dea rotund.
|
are o honda civic crx neagra are nr de GL .... frumusica ....
|
ori civic ori crx?
|
Crx ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning