Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Virtual Tuning (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/15813-virtual-tuning.html)

tng 08-01-07 20:16

Re: Virtual Tuning

2 Attachment(s)
Poftim smedy
Nu am facut-o avion .. ceva soft, realizabil chiar
Sper sa-ti placa :|

Dirty Pusherman 08-01-07 20:20

Quote:

Originally Posted by tng (Post 376214)
Asta e locul in care va puteti pune masina (ma refer la cei din Ploiesti) si sa vedeti cum i-ar sta tunata :D

Pozele pe care le puneti trebuie sa aiba o rezolutie relativ mare (de la 800x600 in sus), pozele sa fie clare,nemiscate,facute pe zi,fara reflexii de umbra,soare.. ca sa iasa ceva frumos.

Quote:

Originally Posted by tng (Post 647335)
Un polo :arrow:

parca zicea cineva ca pe thread-ul asta se pun vt-uri pe masinile din comunitate...
pusesem si eu un bmw mai de mult care nu avea legatura cu comunitatea si a sarit cineva pe mine...;)

se poate sterge...sau se poate ignora acest mesaj.

tng 08-01-07 20:32

da sef, pui pozele celor din comunitate .. ptr ca cei care stiu VT , sa le lucreze.la asta m-am referit

ori polo ala de l-am pus eu mai sus, era facut de mine, si folosit ca o prezentare sa readuc topicul la viatza

deci, de prezentat lucrari e OK ;)

smedy 09-01-07 06:34

Foarte frumos tng ai realizat chiar ce imi [ropusesem sa fac eu in viitorul apropiat

kraven_4_all 14-02-07 10:11

1 Attachment(s)
dak are cineva timp ..si se plictiseshte.....

jante spitate de preferabil OZ:)...
mai coborata...
kit de 2000Edition...dak se poate...
folie

DONU' 14-02-07 10:25

Mah nebune, tu chiar tii la masina asta!
;) Re5pekt
Hai baietzi, incercatzi sa scoatetzi ce e mai bun din mouse-uri... :lol:

kraven_4_all 14-02-07 10:29

si asta bro`...k la kta munk am bagat in sea..n`a...mi`a ajuns la corason:)....si tb k sincer ...nu mai am nici o poza de la alte deplasari dekt ultimele 2 la bucuresti si dekt poza asta era mai reushita pt un vt!!!....yo am calcu` gol de poze si muzik in momentu` asta!!!...k mai bagam si poze cu alte mashini....prost am fost k nu m`am apukt si yo de vt mai devreme:)k le faceam je cum vroiam

DONU' 14-02-07 10:44

Mah.., poti sa te apuci si acum. Pe bune..., nu e asa greu. Am reusit si eu sa pun niste jante pe o masina. Pe Cielo mai faceam VT-uri...
Usurel asa..., sa vezi ce misto invetzi. Mie nu-mi place migaleala si sa stau ore-n sir sa fac un rahat, dar daca iti place iese misto!

kraven_4_all 14-02-07 11:20

shtii kre e beleaua ..am prea mari pb cu calcu` sa`mi reziste si photoshopu` ala...e belea mare...orikum..dak e sa`l pun la punct...o sa ma apuc ...asha incetu` cu incetu`....am si revistele 4tuning cu tutorialele aksa:)...si le iau asha...incetishor da sigur:)....poate oi deveni si yo vreun VT mai renumit asha:)

Gabi 15-02-07 14:01

2 Attachment(s)
Azinoapte :roll:

shantzu 15-02-07 14:02

wow... ce bine dau modelul asta de jante pe masina :)

platon911 15-02-07 15:18

aham da nar strik ceva si pe la farurile alea.....zici k au cataracta .........o mask ceva.......

kraven_4_all 15-02-07 17:49

gabi nice...poti sa pui niste jante cu multe spite...OZ ultralegera sau nush exact cum se numesc...sunt cu multe spite....farurile n`au nik....e dekt un model de pleoapa...orikum vin mai bine...cele kre vor fi puse again pe mashina....si tre` sa gasesc niste poze cu kitu` de 2000 Edition ...dak poate cineva sa`l adapteze...dar mai trebuiesc niste poze...mai k`lumea

Skma 17-02-07 14:48

Bai Shantzule ai facut poze aseara la masina mea vreau si eu un VT ! Dar fii atent ! Capota BadBoy Look cu Jentile care le am acuma albe si barile albe si faruri cu angel eyes ! SI pune si originalul ca poate mai fac si baietii ! Si coborata inca putin de spate :-P

shantzu 17-02-07 15:49

1 Attachment(s)
masina lu' bonu cu jentile si folie .... restu poate mai incolo ...
skma masina ta vine mai pe seara ;) inca nu am apucat sa scot pozele de aseara ;)

kraven_4_all 18-02-07 01:00

mersi shantule....akuma chiar am putut sa vad si yo cum dau jantele spitzate pe mashina....nush dc drq nu puteam sa mi le imaginez...yo cu imaginatzia mea ..aia multa:)

platon911 18-02-07 01:27

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 754999)
masina lu' bonu cu jentile si folie .... restu poate mai incolo ...
skma masina ta vine mai pe seara ;) inca nu am apucat sa scot pozele de aseara ;)

mamaaaaaaa...sti cum i-ar sta cu un eleron pe spate d'ala inalt!!!!:rolleyes2 .........

kraven_4_all 18-02-07 12:17

deja ma gandesc la ce ai zis u platoane...kitch direct...dar depinde de modelu` eleronului...chiar de rog sa pui o poza ..sa vad la ce model te gandeshti`...dar mi`e greu sa kred k da bine...

platon911 18-02-07 13:05

1 Attachment(s)
Uite k la masina asta....sorry k nam un unghi mai bun,dar banuiesc k sti despre ce eleron e vb Kravene.....

Gabi 18-02-07 13:06

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 756413)
Uite k la masina asta....sorry k nam un unghi mai bun,dar banuiesc k sti despre ce eleron e vb Kravene.....

Vectra, asa cum o vrea el, arata cel mai bine ! Un eleron de genu' ala ar fi ca Mos Craciun imbracat in roz cu galben, in loc de rosu cu alb.

shantzu 18-02-07 14:13

2 Attachment(s)
pt skam ! mai mult de atat nu am putut sa fac pt ca calitatea pozei lasa de dorit :cry:

Skma 18-02-07 14:18

Merci Shantz ! Lasa ca ii fac io tinichigeria si vopsitoria ! :twisted:
Daca mai incearca cineva o varianta e bine venita ! Si puteai sa stergi si tu nr de inmatriculare !;)

Si ai mai uitat de barile albe si de folie !:evil:

Gabi 18-02-07 16:13

2 Attachment(s)
Ma baieti, am si eu 2 intrebari:

1. voi aveti numai Opel Vectra in Ploiesti (e deja a 3-a pe care o "lucrez")? :lol:

2. voi (kraven & skma) numai seara iesiti cu masinile ?

Si-n final...

No Speed Limit Opel Vectra

MODs:

- coupe;
- roti;
- side skirt;
- shaving;
- tinichigerie :lol:

kraven_4_all 18-02-07 16:46

gabi...yo n`am luat permisu` fratzioare:(...poate pe viitor...orikum deokmdata nu e nici in plan!!!

platon...sper k ai glumit cu eleronu` ala...knd o da ala bine pe vectra...ma tai cu lama si ma leg de mashina lu` nebunu` si`i zic sa`i dea kt poate in mashina si yo sa alerg dupa el!:)

gabi...a lu` skma kred k mai bine o lasai in 4 ushi...nush...mie unu personal nu prea`mi place cum a venit coupe`u asta...:)....mai aveam yo niste poze cu vectra coupe dar nu le mai gasesc...

shantzu 18-02-07 17:13

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 756736)
Ma baieti, am si eu 2 intrebari:

1. voi aveti numai Opel Vectra in Ploiesti (e deja a 3-a pe care o "lucrez")? :lol:

defapt masina care a pus-o kraven , e masian lu' Donu ! deci ai lucrat 2 vectre :mrhappy: cea bleumarin e cea bleau pe care ai lucrat-o mai demult :)

Gabi 18-02-07 17:19

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 756816)
defapt masina care a pus-o kraven , e masian lu' Donu ! deci ai lucrat 2 vectre :mrhappy: cea bleumarin e cea bleau pe care ai lucrat-o mai demult :)

:lol:

Stupid me !

Skma 18-02-07 17:57

Quote:

voi aveti numai Opel Vectra in Ploiesti (e deja a 3-a pe care o "lucrez")
Merci Gabi de prelucrare ! Ideea cu coupe-ul merge ptr. ca vreau sa fac shaved doors ! :twisted:

Si referitor la Vectre in Ploiesti suntem 3 numai in NSL !

Eu 2000 8v ,an '91, Serbica (el nu intra pe forum) 2000 8v , an '90,si DOn-u 2000 8v , an'89 ! Deci vezi cum sunt toate aceeasi motorizare si pe langa noi astia 3 din NSL mai avem un SFI frumos rau si un LET ! :twisted:

Si eu ies numai seara de fapt majoritatea fiindca in restul zilei sunt la munca !:evil:

tre 18-02-07 23:37

faceti si cupeu' meu, as vrea partea de sus neagra sau in orice caz o culoare mai inchisa. aveti poze la my photos.

bogdan_wrc 19-02-07 08:24

plin de vectre..plin..nu mai ai loc de intors de ele :)))

shantzu 19-02-07 14:11

1 Attachment(s)
arata destul de bine cu plafonu negru !

dshockevo 19-02-07 14:27

1 Attachment(s)
Attachment 219424 zececaractere ...

tng 19-02-07 20:12

arata bine rau doar cu capota si plafonu in negru.
tre ? ce faci ?

dshockevo 19-02-07 20:42

1 Attachment(s)
Attachment 219632

...cam asa :?:

tre 19-02-07 22:50

mda, nu-i rau deloc.

DONU' 20-02-07 13:28

Vreau si eu doua dungi albe cum avea Taz pe Matiz. Care-mi pune si mie?
Avetzi poza mai sus.

Skma 20-02-07 13:32

Si tu mai suferi de Viper8)

DONU' 20-02-07 13:36

:lol:
Nu mah, dar vreau sa vad cum ar arata cu dungi albe... ;)

Skma 20-02-07 13:37

Dungi pe vectra = tzaranie pe fatza !;)

shantzu 20-02-07 13:40

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 760468)
Dungi pe vectra = tzaranie pe fatza !;)

corect ;) Bonule vezi ca asta e a doua greseala pe care ai facut-o ;)
prima e cea cu neoanele ;)

DONU' 20-02-07 13:40

vreau doar sa vad cum arata, mah Skamos!?

All times are GMT +2. The time now is 05:15.

- Copyright 2026 4Tuning