![]() |
Re: Virtual Tuning
2 Attachment(s)
Poftim smedy
Nu am facut-o avion .. ceva soft, realizabil chiar Sper sa-ti placa :| |
Quote:
Quote:
pusesem si eu un bmw mai de mult care nu avea legatura cu comunitatea si a sarit cineva pe mine...;) se poate sterge...sau se poate ignora acest mesaj. |
da sef, pui pozele celor din comunitate .. ptr ca cei care stiu VT , sa le lucreze.la asta m-am referit
ori polo ala de l-am pus eu mai sus, era facut de mine, si folosit ca o prezentare sa readuc topicul la viatza deci, de prezentat lucrari e OK ;) |
Foarte frumos tng ai realizat chiar ce imi [ropusesem sa fac eu in viitorul apropiat
|
1 Attachment(s)
dak are cineva timp ..si se plictiseshte.....
jante spitate de preferabil OZ:)... mai coborata... kit de 2000Edition...dak se poate... folie |
Mah nebune, tu chiar tii la masina asta!
;) Re5pekt Hai baietzi, incercatzi sa scoatetzi ce e mai bun din mouse-uri... :lol: |
si asta bro`...k la kta munk am bagat in sea..n`a...mi`a ajuns la corason:)....si tb k sincer ...nu mai am nici o poza de la alte deplasari dekt ultimele 2 la bucuresti si dekt poza asta era mai reushita pt un vt!!!....yo am calcu` gol de poze si muzik in momentu` asta!!!...k mai bagam si poze cu alte mashini....prost am fost k nu m`am apukt si yo de vt mai devreme:)k le faceam je cum vroiam
|
Mah.., poti sa te apuci si acum. Pe bune..., nu e asa greu. Am reusit si eu sa pun niste jante pe o masina. Pe Cielo mai faceam VT-uri...
Usurel asa..., sa vezi ce misto invetzi. Mie nu-mi place migaleala si sa stau ore-n sir sa fac un rahat, dar daca iti place iese misto! |
shtii kre e beleaua ..am prea mari pb cu calcu` sa`mi reziste si photoshopu` ala...e belea mare...orikum..dak e sa`l pun la punct...o sa ma apuc ...asha incetu` cu incetu`....am si revistele 4tuning cu tutorialele aksa:)...si le iau asha...incetishor da sigur:)....poate oi deveni si yo vreun VT mai renumit asha:)
|
2 Attachment(s)
Azinoapte :roll:
|
wow... ce bine dau modelul asta de jante pe masina :)
|
aham da nar strik ceva si pe la farurile alea.....zici k au cataracta .........o mask ceva.......
|
gabi nice...poti sa pui niste jante cu multe spite...OZ ultralegera sau nush exact cum se numesc...sunt cu multe spite....farurile n`au nik....e dekt un model de pleoapa...orikum vin mai bine...cele kre vor fi puse again pe mashina....si tre` sa gasesc niste poze cu kitu` de 2000 Edition ...dak poate cineva sa`l adapteze...dar mai trebuiesc niste poze...mai k`lumea
|
Bai Shantzule ai facut poze aseara la masina mea vreau si eu un VT ! Dar fii atent ! Capota BadBoy Look cu Jentile care le am acuma albe si barile albe si faruri cu angel eyes ! SI pune si originalul ca poate mai fac si baietii ! Si coborata inca putin de spate :-P
|
1 Attachment(s)
masina lu' bonu cu jentile si folie .... restu poate mai incolo ...
skma masina ta vine mai pe seara ;) inca nu am apucat sa scot pozele de aseara ;) |
mersi shantule....akuma chiar am putut sa vad si yo cum dau jantele spitzate pe mashina....nush dc drq nu puteam sa mi le imaginez...yo cu imaginatzia mea ..aia multa:)
|
Quote:
|
deja ma gandesc la ce ai zis u platoane...kitch direct...dar depinde de modelu` eleronului...chiar de rog sa pui o poza ..sa vad la ce model te gandeshti`...dar mi`e greu sa kred k da bine...
|
1 Attachment(s)
Uite k la masina asta....sorry k nam un unghi mai bun,dar banuiesc k sti despre ce eleron e vb Kravene.....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pt skam ! mai mult de atat nu am putut sa fac pt ca calitatea pozei lasa de dorit :cry:
|
Merci Shantz ! Lasa ca ii fac io tinichigeria si vopsitoria ! :twisted:
Daca mai incearca cineva o varianta e bine venita ! Si puteai sa stergi si tu nr de inmatriculare !;) Si ai mai uitat de barile albe si de folie !:evil: |
2 Attachment(s)
Ma baieti, am si eu 2 intrebari:
1. voi aveti numai Opel Vectra in Ploiesti (e deja a 3-a pe care o "lucrez")? :lol: 2. voi (kraven & skma) numai seara iesiti cu masinile ? Si-n final... No Speed Limit Opel Vectra MODs: - coupe; - roti; - side skirt; - shaving; - tinichigerie :lol: |
gabi...yo n`am luat permisu` fratzioare:(...poate pe viitor...orikum deokmdata nu e nici in plan!!!
platon...sper k ai glumit cu eleronu` ala...knd o da ala bine pe vectra...ma tai cu lama si ma leg de mashina lu` nebunu` si`i zic sa`i dea kt poate in mashina si yo sa alerg dupa el!:) gabi...a lu` skma kred k mai bine o lasai in 4 ushi...nush...mie unu personal nu prea`mi place cum a venit coupe`u asta...:)....mai aveam yo niste poze cu vectra coupe dar nu le mai gasesc... |
Quote:
|
Quote:
Stupid me ! |
Quote:
Si referitor la Vectre in Ploiesti suntem 3 numai in NSL ! Eu 2000 8v ,an '91, Serbica (el nu intra pe forum) 2000 8v , an '90,si DOn-u 2000 8v , an'89 ! Deci vezi cum sunt toate aceeasi motorizare si pe langa noi astia 3 din NSL mai avem un SFI frumos rau si un LET ! :twisted: Si eu ies numai seara de fapt majoritatea fiindca in restul zilei sunt la munca !:evil: |
faceti si cupeu' meu, as vrea partea de sus neagra sau in orice caz o culoare mai inchisa. aveti poze la my photos.
|
plin de vectre..plin..nu mai ai loc de intors de ele :)))
|
1 Attachment(s)
arata destul de bine cu plafonu negru !
|
1 Attachment(s)
Attachment 219424 zececaractere ...
|
arata bine rau doar cu capota si plafonu in negru.
tre ? ce faci ? |
1 Attachment(s)
|
mda, nu-i rau deloc.
|
Vreau si eu doua dungi albe cum avea Taz pe Matiz. Care-mi pune si mie?
Avetzi poza mai sus. |
Si tu mai suferi de Viper8)
|
:lol:
Nu mah, dar vreau sa vad cum ar arata cu dungi albe... ;) |
Dungi pe vectra = tzaranie pe fatza !;)
|
Quote:
prima e cea cu neoanele ;) |
vreau doar sa vad cum arata, mah Skamos!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning