![]() |
Re: Dj16xxs...bmw E30
Quote:
|
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Pitic ce se mai aude cu prezoanele alea si cu distatoarele....??K tot uit sa te intreb...sa'mi aduci naiba aminte cand ne intalnim...
|
3 Attachment(s)
acum cateva zile am pus folie si azi am centrat bara de fata(cea noua)....cred ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare sa o am vopsita....acum am montat si sub-ul dar e o dezordine crunta in portbagaj asa ca maine am sa fac poza!!!
cam atat pentru moment!!! |
Iata ce bine iti vine si bara asta , apropo de usi eu zic ca nu e cea mai buna alegerea plasarea asa de spate a difuzorului sper in curand sa imi termin panoul meu de usi si sa iti arat cum ii , fac sistem cu 3 cai cu difuri de componente !
|
wow.....buna alegere, imi place la nebunie spoileru ala d la seidl. Felicitari, e senzatie masina asta, ink odata WOW
FELICITARI ! ! ! |
jmecherieee 8)
|
Frumos frumos!!!!da bine bara aia pe masina!!:)
|
frumos..da parca cere un eleron finut.. se termina cam brus spatele :D
|
Quote:
|
Ce sa intamplat cu bara veche?
|
Quote:
|
Super marfa bara asta ! Ii sta foarte bine ! Cand o sa-i scoti si rotile in afara va fi cu adevarat fioroasa :D
|
foarte tare... 8) frumos rau ursu'
|
5 Attachment(s)
am fost acum o ora pana la garaj si baietii lucrau intens la un g4 ...va fi ceva marfa....home made...si la un fiat punto super marfa....jantele o sa fie pe fiat...pe 17....
in curand am sa revin cu detalii despre cele 2 masini la sectiunea masina mea...g4 are motor 1.8 t benezen...+cip+filtru+evacuare sebring...faceti calculele... |
multumesc pentru incurajari si dupa ce vin de la mare...adica de la jumatatea lui august incolo ma apuc de motor....
in 2 sapt max exteriorul si interiorul vor fi gata complet....am mai schimbat pe la ea cate ceva dar n-am mai apucat sa fotografiez(ma refer la interior) |
ce spoiler beleah si-a tras john.. :O:O
|
Quote:
|
Pai arunca si tu un pret pe pm :)
|
Quote:
|
daca te rog nu pui poze cu golfu' 4 cand ii gata???imi plac mult si is curios cum o sa iasa!!!ms mult!!:)
|
Quote:
|
unde e garaju ala ?
|
Piticule, lu' Armand nu-i ajunge cat e de inalt ? Vrea si "cizme" pe 17", a ? :lol:
|
Mai ce cunoscute mi se par nu este cumva fusta aceea adaptata ce i-am trimis de ceva timp la Craiova oare?
|
Quote:
|
super... ce super arata golfu lui john si va arata mai super ;)
...iar despre bmw-ul tau pitcule ce sa zic... imi place noul look mai agresiv.. si ii lipsea folia bine ca i-ai pus ;) .. bafta in continuare ,.... ;) aaa.. si distractie placuta la mare |
Quote:
|
Quote:
golful lui john cam intr-o luna o sa fie gata... |
te`am vaz azi prin slatina.. e superb ursuletzul.. majoritatea intorceau capul dupa ea:P inclusiv eu
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
pozele....sunt facute pe serpentinele de la saru(intre craiova si slatina)...cine a fost pe acest drum stie despre ce e vorba.....
|
ai omologat culoarea la masina?
daca da cum a fost la R.A.R.? ca am auzit ca cica iti zgarie masina intr-un loc sa vada daca masina a fost culoarea vechea cea scrisa in acte |
Da, ai mare grija, mie mi-au zgariat seria rau de tot, au bagat shurubelnitza in vopsea ca dushmanii.. 30cm lungime si 3 inaltime... pe la tocu` usii.. pe prag... pe la balamale.. pe la portbagaj.. au zgariat in 6-7 locuri... m-am umplut de nervi... am vrut sa-i bat si sa-i pun s-o vopseasca... dar iti dai seama.. cred ca aveam 1% sanse sa mi-o faca....
Au dat cu acetona.. cu m... lor.. a trebuit sa vopsesc dinnou masina din cauza asta.. Ma omoara o curiozitate... de cat timp ai stikerele cu branduri pe lateral? |
Quote:
|
vand bara fata de pe masina....cine e interesat sa-mi dea un pm si vb....asta e topicul de la bazar unde aveti toate detaliile
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...017#post502017 |
frumos a iesit, eu le-as taia mina la toti care zgirie o masina, fie din prostie, fie de ciuda...bafta.
|
Quote:
merci pentru aprecieri!!!....m3 este in romania sau in germania acum??? ma refer la al tau? |
eu sint la constanta cu familia, jucariile sint toate la muenchen, am avut o invitatie de la TV, dar nu am cum sa ajung cu ea pe aici...din pacate...ma plimb acuma cu masina de familie, SUBARU.
|
[QUOTE=dj16xxs]deja mi-au zgariat-o pe usa....cred ca invidia mai mult decat prostia isi spune cuvantul....
ce oameni...:( :( creca le-ai furat gagicile si deaia |
Quote:
A ... am uitat sa spun ... avea si Airbrush pe masina ... tare , nu ? A zis ca daca afla care e autorul il despica dintre degetele mari de la picioare si pana in frunte ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning