![]() |
Re: E36 - bmw
Quote:
dar tu sti mai bine ce faci pnt ca este masina ta si faci ce iti place tie....:) si cand am zis de partea mecanica sti la ce mam referit....pnt ca nu este usor sa ti un motor turbo dar cu bani se rezola totul:*:* trebuie sa te gandesti si pe viitor la masina nu doar prezentul..... |
Re: E36 - bmw
dak va fii un motor turbo va fii facut cu cap,si cu interne schimbate si cu tot,pentru ca nu vreau sa bag mereu bani sa repar masina..daca umblu la motor o sa il fac sa dureze..ca nu vreau sa dau prea multe amanunte si c am scris a fost in mare a ca sa nu ma pronunt aiurea,si pe urma sa nu fie cum am zis..momentan nu stiu daca o sa ii schimb motorul,eu am scris cam ce as vrea sa fac ca idee...dak se va pune si in practica ramane de vazut;)
|
Re: E36 - IL 21 KRO
4 Attachment(s)
inca cateva poze:D
|
frumoasa, dar de ce e lacul sarit in halul ala??:shock:
|
Ca frumos mai poate arata BMW-ul asta!
|
lacul e sarit din cauza ca am avut masina 4 luni afara,fara sa circule,pentru ca nu am avut garaj,din decembrie pana in aprilie,exact cand au fost ploile si ninsorile alea mari..asta e...sper sa o vopsesc toata cat de curand si sa ii schimb si motorul...bine ca am scapat de inmatriculat,si acum sper sa imi iau si banii pe taxa inapoi..daca reusesc sa ii iau,sigur vine motorul sau vopsitul:D
|
De vanzare!
|
[QUOTE=Gyo*TDS;3917275]De vanzare![/QUOTE
:shock::shock:Asa ceva nu se poate sincer.Care e motivul?:sad::sad: |
[QUOTE=Wilgax;3917281]
Quote:
|
se vinde pentru ca imi doresc ceva mai nou:D
pretul este de 3500 de euro,accept si variante,mai multe detalii la messenger:[email protected] |
Quote:
|
Ahhh un chilipir la banii aia. Succes cu vanzarea! Chiar mi-a placut matza asta pentru ca seamana foarte foarte mult cu a mea. Ar trebui sa-ti zic si mersi ca m-ai convins cu nasul negru. Nu eram sigur ca ar da prea bine negru pe cularea asta dar se pare ca e chiar misto. O sa-l fac si eu.
|
Frumoasa evolutia masinii.
SUPERBA masina. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning