![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
alta masina:oops::oops:
arata super bine acum!!! |
Mersi mersi :oops: alta viata e acuma si pentru mine :D nu am frecat prea mult cu caucicurile vechi ca am facut maxim 15 km cu ele ca nu am circualt cu masina pana nu am rezolvat problema...numa de la un service la altul :D
Astept sa si rotile de vara is tare curios cum vin alea pe masina :D |
arata foarte bine...mare grija la drumurile din cluj,apropo pe unde stai?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa nu credeti ca eu nu`mi spal masina niciodata :lol:
|
cei cu ea asa stirba?:))
|
Quote:
|
ba ce viata cu ea lasata asa. pe mine ma ia cu rau de inaltime cand ma sui in a mea:lol:
|
Quote:
|
Masina arata bine , sa o stapanesti sanatos in continuare :D .
Cum e sa ai masina asa joasa ? Nu e nasol la gurile de canal sau cu gropile ? |
Iti dai seama ca abia astept sa o las.
O prelungire de gti/vr6 iti trebuie acuma:D |
nu am probleme...atata ca nu mai pot parca pe borduri...da oricum nu prea parcam nici inainte ca sa nu lovesc cu toba :D asa stiu o treaba macar ca nu pot urca deloc :lol:
de buza nu stiu ce sa zic...nu prea imi place cum arata mai ales ca nu am si praguri sa fie cat de cat la nivel toata masina si plus de asta dupaia chiar e foarte joasa fata :shock: |
Daca pui prelungire poti foarte bine sa maturi pe strada, fa si tu un contract cu Primaria :lol: Eu zic ca sta foarte bine asa, nu-i mai trebuie prelungiri. Barile fata spate poti sa le faci clean de tot, daca si-asa nu mai pui nimic in gaurile alea :D
|
Quote:
|
Ce joasa e:lol:.Ma intreb cum de nu ai probleme pe drumurile cu gropi:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi mi`am gasit masina in parcare cu bad boy :lol: 8)
|
Quote:
|
Da bine combinatia alb cu culoarea la masina :mrhappy: :lol: .
|
dar cu grila ce este de ce nu ti-ai luat inca una fara semn?
|
Quote:
|
vopseste semnul negru. o sa arate destul de ok. :) nu trebuie neaparat ca sa fie "tuning" sa aiba semnul scos. bafta.
|
Quote:
|
te-am vazut azi in sensu de pe Campului...arata f bine masina,numai ca ar trebui spalata:)) si sa faci ceva acolo la semnalele alea ca arata urat locul ala gol...parca ii lovita:))
|
Quote:
p.s. imi poate explica cnva cum se scoate manivela de la geam? are undeva o siguranta? :oops: |
Jantele cu cauciucurile de iarna de pe masina sunt ale mele de acuma :twisted: pastrez 2 seturi de iarna si vara sa nu tot dau cate 50 de lei in fiecare iarna si primavara pe mutat cauciucuri :D
Si mi`am facut rost si de plasticurile din bara de langa semnalizare sa nu mai ziceti ca e stirb golfu` :lol: Ma poate ajuta totusi cineva cu un DIY cu desfacerea panoului de la usa fata ? am cautat o ora pe net si nu gasesc nicaieri o schema :sad: imi trebuie urgent ca mi`am stricat manivela si nu mai pot lasa geamu` in jos numa sa`l ridic :sad: |
1 Attachment(s)
si poza cu plasticele inbara :D
|
panoul il stiu desface eu...insa cu manivela nu stiu daca te pot ajuta...daca vrei da-mi id pe prv si iti zic
|
2 Attachment(s)
A primit si fetita un cadou de 8 martie :twisted::twisted:
Le`am primit...din ce scrie pe ele is philips albe...imitatie de xenon :shock: sper sa se si vada asa :D |
2 Attachment(s)
Quote:
(prima ii scurta si a 2a poza lunga) |
2 Attachment(s)
si incaltarile de vara :D parca m`am obijnuit si cele de iarna si imi placeau mai mult :rolleyes2
P.S. daca vrea cineva din Cluj sa facem schimb de cauciucuri (destul de forjate) le dau ale mele Toyo 195.50.15 pentru ceva mai inguste (185.50/45.15 de exemplu)...vreau sa stea mai strech :D P.S. II. cat pot fi cele mai inguste cauciucuri pe jante 7j? |
|
Quote:
|
Ti-as sugera 175/50 , am avut 165/8j si vine deja arata prea naspa , calca prea putin si iti intinde guma de tio rupe. La 175 arata putin intins dar si frumos.
|
1 Attachment(s)
Quote:
azi mi`am schimbat telescoapele de pe spate...am sperat ca o sa se lase mai tare cu astea da vad ca ii cam aceeasi chestie dar totusi is mai tari si nu`mi mai freaca cauciucu in aripa la viraje stranse :D |
1 Attachment(s)
ma gandesc sa vospesc jantele cu negru mat inloc de negru lucios...dar sunt in dubii daca sa fac dunga argintie albastra...cv de genu` :D ar arata urat? :rolleyes2
|
mai bine alb ;) da muult mai bine.
|
eu iti sugerez sa lasi asa buza. arata foarte bine. cauciucuri e cam greu sa gasesti ceva pe 15, talon de 40 sau 45, chiar si 165/50/15 e greu. eventual cauta un 175/55/15 , se gasesc pentru smart, si se mai gasesc 135/70/15, tot pt smart.
|
Quote:
|
Salut...masina arata f bine...felicitari...dar am si eu o intrebare,Cum ti-ai montat tu subwoofer ul k am si eu un sistem de 6 boxe si urmeaza sa-mi pun un subwoofer?Am inteles k iti tragi de la baterie un fir,nu?Bun toate bune si frumoase dar dar lasi sistemul dat drumu cu motoru oprit.....:d nu iti rupe bateria?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning