![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
interesante si chestile astea doua... imi plac si mie! Sa sti ca am umrarit prezentarile la toate machetele tale si imi plac foate mult toate, ai modele interesanta si faine! Bafta si la cat mai multe machete...! ;)
|
Faine placutele! Hai ca bag si eu ceva la mine pe thread care nu e macheta, check!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi din pacate calitatea pozelor ramane la fel...cand le-am fazut nu aveam ideea si lampa sa fac poze mai ok, si din pacate multe o sa mai fie asa :rolleyes2 sper sa nu deranjeze asa tare pe multi dintre voi lampa din fundal si lumina cam difuza, am sa ma revansez cu poze mai bune la modelele ce le cumpar de aici inainte. Va prezint doua modele Ford, unul varianta custom su unul varianta race-ready a aceluias model :Ford Galaxie. Am inclus un mini istoric la Thunderbolt pentru ca imi place mult ideea din spatele modelului, competita Americana ce a dat nastere multor muscle cars celebre :-D
Hot Wheels 1/64 91.Ford Thunderbolt 92.Ford Galaxie Custom '64 |
Sunt tari amandoua, foarte frumoase!
|
Adevarat Venox chiar sunt foarte frumoase,mai ales al 2-lea :X
|
Foarte faine ambele, mai ales Galaxie Custom;-)
|
7 Attachment(s)
Hot Wheels 1/64
93.Mercury Cougar '68(adus de un prieten din Germania, este din seria Web Trading Cars din 2007) 94.AMC Javelin AMX |
Nu-i rau deloc Mercury! :D
|
7 Attachment(s)
Meric VENOX, vad ca nu a prins bine la public :-P. Mai incercam, ca am de unde sa tot scot modele noi ;).
Hot Wheels 1/64 95.Dodge Coronet Super Bee '69 96.Custom V8 Vega |
Frumos rau de tot AMC Javelin AMX dar nici Dodge Coronet Super Bee '69 nu se lasa mai prejos :D
|
Da, Coronet-ul il am si eu pe verde, e un exemplar frumos. Apropos, ieri am fost putin la cumparaturi si am gasit doua HW-uri din 2008, cu aniversara de 40 de ani pe blister, seria Rat Rods. Azi ies iar sa vad daca gasesc undeva ceva pe 2010.
|
Merci de aprecieri , VENOX baga o poza de grup sa vedem si noi ce ai gasit;)
|
Acum sunt la birou, dar cum ma intorc la hotel, promit sa bag o poza!
|
6 Attachment(s)
Azi va prezint doua din cele 3 Pontiac-uri, sper sa va placa. Am reusit, desi am zis ca ma abtin, sa mai fac rost de niste piticanii dinastea care zic eu ca sunt foarte interesante, sper ca o sa va placa o sa urmeze zilele astea cand am timp sa le fac niste poze.
Hot Wheels 1/64 97.Pontiac GTO '67 98.Pontiac GTO '65 |
Hopa, pe astea nu le stiam si sunt foarte faine. Lasa abtinutul, ca nici eu nu ma pot abtine, azi iar am mai luat vreo 2 HW-uri... si sunt 3 euro bucata aici. :cry:
|
Ohoo faine rau Pontiacele :X:X:X mi-am refacut pc-u revin si eu cu poze :D
|
Chiar faine Pontiac-urile cu asa paintjob cu flacari, super faine amandoua.
|
Jmechera colectia.8)..dar, rugaminte::rolleyes2
un pic mai mare atentie modelelor VW...am recunoscut vreo 2 pe care le am si eu, si sunt sigur ca mai sunt si altele:-) . |
9 Attachment(s)
Ma bucur ca au prins asa bine inflacaratele mele, azi o sa ajung la numarul 100 8). In legatura cu VW numa un Golf cred ca pus, mai am niste gandacei dar aia mai dureaza pana o sa apara ;).Azi un Pontiac GTO (iar , dar ultimul :cry:) si un Buick care are un truc interesant ;)
Hot Wheels 1/64 99.Pontiac GTO '70 100.Buick Grand Nationals |
Foarte tari astea doua, n-am mai vazut dacapotabila americana in stil vechi cu eleron, si faza cu Buick-ul e super tare.
|
Imi plac foarte mult astea doua. Intersanta faza cu Buick-ul;-)
|
Waw foarte tari ultimile doua,buick-ul e chiar destept facut la cat de mic e.Frumos rau si interesant cum i se deschide capota
|
8 Attachment(s)
Si mie imi place mult cum "se deschide capota" la Buick, a fost o surpriza placuta, am descoperit numai dupa ce am cumparat :-P. Pentru azi doua Plymouth un GTX si o pasare rara, Superbird.
Hot Wheels 1/64 101.Plymouth GTX '71(cu una din cele mai frumoase PJ din cele aparute pe model , dar sunt subiectiv ;) ) 102.Plymouth Superbird '70(un 2006 First Editions) |
GTX-ul il am si eu, este pe mov, dar PJ-ul de al tau este superb! Foarte tare logo-ul HotWheels gravat pe luneta, acum am vazut si la al meu!
Astept sa prind Superbird in 2010;-) |
Merci, si pe mov arata bine ;),apropo de logo de aia imi plac mie astea mici , detalii subtile micute care nu ai zice ca pot apare pe 1/64, mai din vopsea mai din gravat . Superbird e o macheta de avut in colectie de HW , daca o gasesc pe 2010 o mai iau si eu :-D
|
Frumoase si astea 2:D ma incanta mai toate :D Ultima are eleronu de zici ca isi ia zboru :)) La cat mai multe avioane dinastea :)
|
Buick-ul tocmai ce l-am luat si eu din Finlanda, iar Superbird-url e mult prea tare, l-as vrea si eu :).
|
7 Attachment(s)
Am facut o mica pauza, examene si nah :-P, azi fiind zi libera ca am scapat de inca unu mai pun niste Barracude . Azi incerc sa fac niste poze la noile achizitii si de maine cred ca o sa prezint ceva mai din anii '40 '50 si reale si care pot sa fie reale ;)
Hot Wheels 1/64 103.Plymouth Barracuda '70 (2006 Mopar Madness Series :-D) 104.Hemi Cuda |
E tare Baracudda! Am avut si eu o masinutza din seria Mopar Madness, dar nu o mai gasesc..:sad:
|
Deci Hemi Cuda este super smechera :X este mai veche,sau crezi ca am sanse sa o mai gasesc si in magazine?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
e nebunie cu Treasure Hunts...pur si simplu nebunie:D
|
Hemi Cuda nu este pe 2009, este pe 2008 din seria Team Muscle Mania(ti-am mai zis pe thread-ul meu;-)) Incearca sa tii TH in cutie, eu am 7 Fire Eater si am mai gasit un Fire Eater cu blisterul rupt si imi pare asa rau ca n-are si el cutie:-(
|
auzi la el... nu le tine in cutie... :cry:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Dupa cum am zis , trecem la niste modele mai clasice din anii '40.
Hot Wheels 1/64 105.Woodie '40's 106.Ford Convertible '40 |
Foarte fain Ford-ul, Woodie asemanator cu ala am si eu unul.
|
frumoasa colectia...ai ceva hot wheelsuri nu gluma :)) spor la colectionat
|
E tare Woodie, il am si eu, dar din vreo 2005 :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning