Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Resoftare Ford Focus RS 2.5 T - SKN (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/156987-resoftare-ford-focus-rs-2-5-skn.html)

duud40 14-01-10 20:40

Re: Resoftare Ford Focus RS 2.5 T - SKN

Iti voi explica intelesul propozitiei : Eu cred ca ar trebuii sa primeasca ban ca nu ti-a citit postul.
Tu esti persoana la care ma refer cand spun ti-a citit postul .
Cealalta persoana la care fac referire este intelocutorul tau din postul in care spui ca nu a fost atent la un alt post al tau in care afirmi ca motoarele de pe rs si st sunt de turatii joase iar cel de seat de turatii inalte.

BYG'u 14-01-10 20:42

eee , nu am dat foc la masina cand am pierdut si ar fi chiar culmea sa-i dau foc cand castig :))

duud40 14-01-10 20:42

Stii bancul cu politistul si banca din parc nu? Mai tii minte de ce s-a rupt banca ? Cel mai destept cedeaza. Am lucruri mai urgente de facut decat sa fac o intrecere cu el, sau cu oricine altcineva .
Si ca sa imi pun cenusa in cap, nu sunt inginer. Inca. Mai am 6 luni pana voi fii absolvit.

Byg-ule , consideri ca semnatura mea este reprezentativa pentru intelectul meu? Cum poti fii atat de obtuz? Este destul de evident ca in semnatura mea se afla un non-sens.

BYG'u 14-01-10 20:43

Quote:

Originally Posted by duud40 (Post 2977920)
Iti voi explica intelesul propozitiei : Eu cred ca ar trebuii sa primeasca ban ca nu ti-a citit postul.
Tu esti persoana la care ma refer cand spun ti-a citit postul .
Cealalta persoana la care fac referire este intelocutorul tau din postul in care spui ca nu a fost atent la un alt post al tau in care afirmi ca motoarele de pe rs si st sunt de turatii joase iar cel de seat de turatii inalte.

Am citit mai atent cand a rasp rbn .
Sa stii ca ai dreptate ;)

duud40 14-01-10 20:45

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2977936)
Am citit mai atent cand a rasp rbn .
Sa stii ca ai dreptate ;)

No problem.
Serios acum. Nu putem pune toate animozitatile astea deoparte si sa facem ceva productiv?
Nu va surade nici unuia ideea unui track-day?

BYG'u 14-01-10 20:46

Quote:

Originally Posted by duud40 (Post 2977933)
Byg-ule , consideri ca semnatura mea este reprezentativa pentru intelectul meu? Cum poti fii atat de obtuz? Este destul de evident ca in semnatura mea se afla un non-sens.

Nu nicidecum pentru intelectul tau . Asta ai inteles tu ??? atunci nu stiu care e obtuzul dintre noi :))

BYG'u 14-01-10 20:47

Quote:

Originally Posted by duud40 (Post 2977947)
No problem.
Serios acum. Nu putem pune toate animozitatile astea deoparte si sa facem ceva productiv?
Nu va surade nici unuia ideea unui track-day?

in sfarsit un post care nu merita sters din ultimele pagini :lol::lol:

duud40 14-01-10 20:49

Eu credeam ca nu te vei osteni sa imi raspunzi pt ca tu consideri ca nu voi fii in stare sa inteleg argumentele tale.

Cel putin asta am inteles eu din postul :
duud40 vroiam sa iti raspund la prostiile care le-ai scris dar avand in vedere ca ti-am vazut semnatura o las asa pt ca as incerca degeaba .

Asta e tare , ar trebuii sa primesc ban )) i-ai intrecut pe toti

Dar sunt si eu , ca si voi, om si pot gresi. In cazul in care gresesc te rog explica-mi.

duud40 14-01-10 20:51

Sa stii ca spre deosebire de alti ingineri pe care ii cunosc eu imi asum acest "defect de fabricatie" .
Dar acum suntem off-topic.

BYG'u 14-01-10 20:56

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2977636)
Se pare ca aici se intampla altceva .RBN and co. vs Superchips . Cel putin asa vad eu .

Eu sincer m-am saturat ca am ajuns sa ma contrazic cu RBN and co. si asta ma plictiseste.

La asta ma refeream cand am zis ca nu are rost . ai inteles acum ?

cristi_407 14-01-10 21:05

ASL PLS? :))

Raul_WST 14-01-10 21:37

interesant rau topicul ... dar pana la urma cine e ala mic si negru de respira greu ?

razvan_gti 14-01-10 22:58

@ RBN Fara suparare dar filmuletzele care le-ai pus erau alea cand aveam probleme cu evacuare,cei care erau acolo stiu,a zis si putza intr-un post anterior daca te uitzi.Aveam downpipe-ul cazut ,suruburile zburasera .Cursa s-a reluat a 2-a zi.A si nu uita cand eram stock putza imi dadea de la 3 masini in sus :)

AlecsM 14-01-10 23:40

eu nu mai inteleg nimic !?

sa mi spuna si mie razvan_gti si b_13_wrc cum stateati cand focusul avea soft skn si cum stati acum !?

iar cei care cred ca putza are pompa de benzina schimbata, da te cu el dupa care mergeti la service si vedeti ce pompa are ;) plateste manopera cine a avut dreptate !!!

iar faceti numai curse din taste ...

bafta

Hooya1985 15-01-10 00:57

Ma bucur ca a aparut si proprietarul Rs-ului :)
Care e rezultatul ultimei curse?

Hooya1985 15-01-10 02:18

Duud40 daca tot ai incercat sa bagi raca intre cei doi posesori (Cupra si Ford Rs)... am vazut ca vrei sa il provoci pe BYG ce zici ...
Te astept la start cu rs4 ... ti se pare ok?
Si vedem ce si cum sta Revo ...
Ca doar nu are rost sa te dai cu o masina mai usoara ,nu?

BYG'u 15-01-10 04:05

oricand
ma dau cu dudu de pe loc dar te rog adu televiziune sa vada cum mananca bataie

cu rabanisti nu ma mai dau decat filmat

p.s. Mariuns te rog sa nu uiti de canistra de benzina

Hooya1985 15-01-10 04:11

https://www.youtube.com/watch?v=-2A8M...eature=channel

banuiesc ca aste e bmw 320 turbo nu?

Ce cinstit esti!! :))

Ma dau oricum ca e 328 sau 320 ...

Ps: vrei sa imi arat din nou calitatile de medium ?

duud40 15-01-10 04:45

Fetelor nu mai generalizati.
Imi termin si eu treburile care le am de rezolvat si ne dam cum vreti voi. Si o sa filmez eu.
Si filmuletele tot eu am sa le postez.

Si daca o sa ma bati si daca nu tot aia o sa se intample.
Fix nimica.
Stii dece? Pt ca eu nu consider masina ta ca etalon pt performantele masinii mele.
Este posibil sa ma bati ? Bineinteles, dar e o chestie pe care ti-o asumi in momentul in care te bagi in "cocina". Crezi ca ar fii o performanta extraordinara sa ma bati?
Daca tu faci din a bate un rs4 un tel, iti voi acorda aceasta mica placere a vietii si chiar daca o sa fim in cazul in care eu am sa castig o sa facem cateva filmulete in care sa castigi tu.
Crezi ca imi fac iluzii ca un 2l cu turbina mare sau alte modificari substantiale nu ma poate depasi?
Am renuntat la astfel de convingeri de prin liceu.

Tu chiar crezi ca eu am orgoliul atat de mare incat sa dau foc la masina daca ma faci tu?
Prietene nu esti nici primu si nici ultimul care ma intrece :) .

Zic toate chestiile astea pt ca pt mine chiar nu are importanta daca castig sau nu, pentru mine chestia asta nu are decat valoare dedusa prin importanta pe care o acordati voi.

Hooya1985 15-01-10 05:16

Ma asteptam la un raspuns strict la obiect , mai exact afirmativ sau negativ...

Nici unul din noi nu are momentan upgrade de turbo....

Prin mica ta poveste nu prea ne arati ca ai terminat de mult viata de liceu ... :)
Dar in fine.... vorba lui Rbn hai sa terminam cu frustrarile ....

PS:
Tu chiar crezi k eu sau BYG luam ca etalon un rs4??

duud40 15-01-10 05:35

Tu acum joci dur? :))
Ti-am zis ca da, sunt deschis propunerilor si ca le accept.
Vrei sa iti desenez?

Am zis eu ca tu sau el aveti turbina mai mare?
Am zis ca nu imi fac iluzii ca un 2l cu turbina mare ma poate depasi. Generic .
Ti se pare ca de la 22 de ani la 24 e distanta asa lunga?
Ai ceva cu care sa sustii asa afirmatie?
Dar daca mie-mi place la liceu?

Habar n-am ce luati voi ca etalon . Poti sa-ti iei si un metronom ca etalon. Nu ma intereseaza.

Hooya1985 15-01-10 05:57

Daca iti place sa desenezi iti fac pe plac si accept o schita din partea ta...
Ce legatura are metronom-ul cu noi??
PS: ce-ti mai place sa fi agitator :)

Glavan 15-01-10 09:58

ce danseaza lumea aici :) @ andrei - e momentul sa faci o discoteca - vad ca sunt multi dornici sa danseze pe ringul tau =)))

si pana la urma care e concluzia? traieste elodia?

b_13_wrc 15-01-10 10:51

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 2978489)

sa mi spuna si mie razvan_gti si b_13_wrc cum stateati cand focusul avea soft skn si cum stati acum !?

RS-u cu soft SKN statea perfect egal cu mine de la 50-220+....

Cu soft Superchips in prima intalnire la care avea mici probleme la evacuare a stat undeva la usa mea din spate (se vede si pe filmuletz).... dupa ce si-a remediat problema la evacuare pe treptele 2-3 suntem egali pe 4 ma duc eu iar pe 5 ma egaleaza si mergem asa pana la 200-210 unde Rs-u intodeauna franeaza, am sa atasez si filmuletzele de la sesiunea 2.

PS: In sesiunea 2 RS-u a venit cu rotzi mai mici, nu stiu dak sunt sau nu mai usoare dr trebuie mentzionat.

b_13_wrc 15-01-10 10:57

Quote:

Originally Posted by Hooya1985 (Post 2978714)
https://www.youtube.com/watch?v=-2A8M...eature=channel

banuiesc ca aste e bmw 320 turbo nu?

Ce cinstit esti!! :))

Ma dau oricum ca e 328 sau 320 ...

Ps: vrei sa imi arat din nou calitatile de medium ?

Iar vb fara sa cunosti....masina a fost 320 la inceput dupa care i-a pus 2.8 (si 2.0 a fost facut turbo)

YCSNHT 15-01-10 11:51

MOMENTAN MASINA LUI RBN ESTE 328 TURBO SI INTRADEVAR A FOST SI 320 TURBO....

AlecsM 15-01-10 13:26

Quote:

Originally Posted by b_13_wrc (Post 2979225)
RS-u cu soft SKN statea perfect egal cu mine de la 50-220+....

Cu soft Superchips in prima intalnire la care avea mici probleme la evacuare a stat undeva la usa mea din spate (se vede si pe filmuletz).... dupa ce si-a remediat problema la evacuare pe treptele 2-3 suntem egali pe 4 ma duc eu iar pe 5 ma egaleaza si mergem asa pana la 200-210 unde Rs-u intodeauna franeaza, am sa atasez si filmuletzele de la sesiunea 2.

PS: In sesiunea 2 RS-u a venit cu rotzi mai mici, nu stiu dak sunt sau nu mai usoare dr trebuie mentzionat.

teoretic ar trebui sa aiba avantaj cu rotile mai mici ...chiar si avand aceiasi greutate cu alea mari dar sa ignoram asta ......DECI dupa rationamentul meu, daca cu soft skn masinile erau perfect egale iar acum cu soft revo focusul pierde pe una din trepte si castiga pe alta treapta dar masinile sunt tot egale, eu cred ca este masina merge mai prost sau hai, nu mai prost ...dar nici mai bine ...gresesc ?!

@ duud40 ...inteleg ca ai un rs4, ce zici te dai pe bani cu un batran clio RS ?

B39738 15-01-10 13:30

copyright MPA

in Romania, la momentul de fata, exista 2 feluri de dat cu masinile: datul mic, pe strazi, si datul mare, pe forum.

Dragos

Glavan 15-01-10 14:11

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 2979608)

ma bag eu la asta! daca vrei - detalii pe pm

yoda 15-01-10 14:18

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 2979626)
copyright MPA

in Romania, la momentul de fata, exista 2 feluri de dat cu masinile: datul mic, pe strazi, si datul mare, pe forum.

Dragos

:lol::lol::lol: BETON !

bbm 15-01-10 14:36

http://www.kingofeurope.net/2010/ind...=114&Itemid=44

dragi colegi de forum, pastrati-va energia pt momentul "zero" , acolo o sa vedem cit de mari sau mici sintem fiecare

pregatiti-va masinile

razvan_gti 15-01-10 14:59

Nush de unde ideea ca se duce cupra pe 4 si revin eu pe 5.Nu a fost deloc asa,dar nu mai are rost sa zic nimic ca ies discutzii din nimic.Nu cred ca mai au rost chestile de genu SKN vs SUPERHIPS si care era mai tare.Numai eu sunt in masura sa zic care sunt diferentele ,dar consider ca e de bun simt sa nu le zic pe un forum ,cine vrea sa stie ma intreaba in particular.

AlecsM 15-01-10 15:11

Quote:

Originally Posted by Glavan (Post 2979739)
ma bag eu la asta! daca vrei - detalii pe pm

da Glavan :D ...cu ce masina ?

Glavan 15-01-10 15:20

detalii pe pm.

AlecsM 15-01-10 15:26

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2979803)
http://www.kingofeurope.net/2010/ind...=114&Itemid=44

dragi colegi de forum, pastrati-va energia pt momentul "zero" , acolo o sa vedem cit de mari sau mici sintem fiecare

pregatiti-va masinile

mamaaaaaaaaaaaaaa ce veste :D:D nota 10 :D

AlecsM 15-01-10 15:28

Quote:

Originally Posted by Glavan (Post 2979912)
detalii pe pm.

daca tu crezi ca masina ta e asa tare, scrie aici ...eu nu discut pe PM, n am nimic de ascuns ....plus ca ma pot da doar la o cursa legala !!! Nu particip la curse ilegale ...lunea :))

BYG'u 15-01-10 16:18

@ alex mirea : masina acum are soft Superchips nu are Revo :D
Revo face doar Vag si Porsche ;)

Foarte adevarata zicala lui MPA

ma bucur ca a intrat posesoru RS`ului si a clarificat

b_13_wrc 15-01-10 16:40

Quote:

Originally Posted by razvan_gti (Post 2979859)
Nush de unde ideea ca se duce cupra pe 4 si revin eu pe 5.Nu a fost deloc asa,dar nu mai are rost sa zic nimic ca ies discutzii din nimic.Nu cred ca mai au rost chestile de genu SKN vs SUPERHIPS si care era mai tare.Numai eu sunt in masura sa zic care sunt diferentele ,dar consider ca e de bun simt sa nu le zic pe un forum ,cine vrea sa stie ma intreaba in particular.

Intr-un post am spus ca tu spre deosebire de altzii ai vrut sa clarificam problema doar noi 2 ca nu vrei discutzii...., la momentu respectiv am zis "uite si oameni cu bun simtz" dr se pare ca m-am inselat!!! Geo(YDT) si Calibra au vazut aseara o filmare din sesiunea 2 in care se vede clar ca eu eram in fatza dar pentru a lamuri situatzia intre noi 2 te invit la start, dr dupa loc asa cum sa fac cursele (nu tzin neaparat sa conduci tu pentru ca Teo(grecu) mi-a zis ca daia am castigat pentru ca tu conduci ca o bunica)

PS: Daca tu si ai tai suntetzi asa de siguri pe masina aia si pe ceea ce poate "iesitzi afara"!!!

Tzin sa precizez ca m-am dat din mers cu el de fiecare data la rugamintea lui pentru ca nu stie sa plece!!! Acum ne dam ca la carte st 2 masini cu aceeasi tractziune asa ca nu exista discutzii de aderentza!!!

razvan_gti 15-01-10 17:13

Sa lamurim situatia, in ultima cursa dintre cupre si rs pe final de 4 ma duceam un bot si pe 6 venea peste mine,e posibil sa nu mai stam egali pe 6 ci sa se duca in fatza pt ca am eleron si oricum tfsi-urile se duc mai mult la viteza mare.Nu am nici o problema sa ma prezint la start mai ales ca am o revansa de luat dupa ce cu soft skn m-ai batut de pe loc o data si apoi am fost egali(parca asa tin minte ,ma corectezi daca zic aiurea).

Raul_WST 15-01-10 17:27

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 2979608)

asa rau e batranul clio, tine pasul cu o masina 4x4 cu cai aproape dublu decat el pe 400m :lol: ..

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning