![]() |
Re: E34 - Al meu e34
1 Attachment(s)
si cum nu sunt bani la tinichigerie inca nu a intrat.dar au ajuns niste bunatati:D.bbs rs 745 si 744 pe 18"
|
ce bunatati ti-am dat;)...sa te bucuri de ele si astept sa vad masina [an trafic]finalizata...bafta...
|
msms.crede-ma ca si eu astept ca parca nu se mai termina
|
1 Attachment(s)
a inceput nebunia
|
ce se taie , ce se sudeaza????????
|
3 Attachment(s)
podeaua si pragurile.e haos general.partea buna din toata combinatia asta e ca fac eu si cu profesorul de tinichigerie masina.intre timp masina a mai primit o sora.un e39 525d break.am polishat si bbs-urile.si daca ma misc cu talent poate o si vopsesc integral.
|
hai ca nu e chiar asa rau se prezinta binisor......am vazut si mai rau:lol::lol:
intrebare informativa cat au costat polisatul buzelor la jante??? |
nimic.eu le-am facut.cel la care le dusesem nu a facut nimic timp de 2 luni asa ca mi le-am facut eu.
|
bafta cu masina...rotile sunt senzatie;)
ce culoare o faci? |
aceeasi culoare.sper sa o vopsesc bine pt prima integrala care o fac
|
bafta cu masina , jantele sunt super 8)
|
ms.sper sa iasa bine.tre sa ma misc repede cu tinichigeria ca pe 15 dec cel tarziu tre sa o dau afara din atelier.si pana atunci sper sa o si vopsesc
|
Nimic nou de pe frontul restaurarii???
|
nimic.am decis sa abandonez proiectul cu restauratul din cauza ca nu am actele in regula.si sa investesc o gramada de bani aiurea mai bine stau potolit.ori aduc una din germania si o inscriu pe bune ori un urs.momentan ma bucur de e39
|
masina s-a vandut.se poate inchide.multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning