![]() |
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
ca a iesit bine sau nu nu conteaza? De ce intrebi pe altii dc le place? Important e sa-ti placa tie... sau tu ai tunat-o pt altii?
|
1 Attachment(s)
ma ma ce masina ce dreaku maa ai vi sa parut misto am vazuto si nu mea placut ,clantele e ceva mai deosebit. da an privinta spoilerelor praguri e 0 mai are de munca cine a vazto live la 4dey stie despre ce vorbesc, cum ereau prinse pragurile, mai aveau putin si cadeau se vedeau suruburile an afara si mai ereau ala vit ceea ce au toate dacile mai de munca se ancadreaza la sti tu, daca ai pune niste genti an 4 ar arata belea si spatele facut cu plasa si 2 evacuari. bafta an continuare
|
Sa inteleg ca Dacia din poza ta ...este chiar a ta ? Bano...
Din poza de la semnatura ma refer. |
collins nu vezi ca masina aia este de pe site-ul de la auto vit?
poate imi vin pozele de la filmari ca azi am avut filmari cu masina la un videoclip! este vorba de eu si prietena mea de la casa loco care va aparea peste 2 sap dar eu o sa pun poze in premiera.... in cateva ore o sa primesc toate pozele si le voi pune aici... asa ca putina rabdare |
Quote:
|
Quote:
grila o sa o vopsesc chiar saptamana asta, si am dat sfoara in tara pt niste jante pe 14 sau pe 15 usoare asa ca daca stii ceva in 4 prezoane ori 100 da-mi un pm! tre sa caut si niste stopuri frumose si restu usor usor.... ms pt sfaturi 10x |
Mda....am scris tot ce am scris degeaba !
MA REFEREAM LA POZA DIN SEMNATURA LUI BANO ...CEEA CU DACIA ALBASTRA ... Intrebarea ramane valabila Bano . |
nu nu , dacia aia e de vanzare 3500 si nui a mea
|
am vaz masina la 4tday si mi s a parut ca nu prea s a acordat atentie detalilor + ca vopseaua in multe locuri sarita mai ales pe partea dreapta in fata ,nimik impresionant decat o dacie oricum are un + fata de celelalte
|
jantele unde sunt la masina???, ca sa te prezinti la un show de tuning cu capace e ceva deosebit...
macar sgm are motor hardcore...e un sleeper..nu exteriorul a contat... |
Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
B-69-TAU cu a sa dacie a ajuns la T.V bahhhh !!
Tocmai ce s au incheiat filmarile la ultimul videoclip "Cassa Loco" , cu masina lui tau ca si "actor principal" FELICITARI TAURASULUI SI MEMBRULUI NOSTRU DE CARE SUNTEM MEGA MANDRI !!!!! Pozele si restul chestiilor de aratat le va pune TAU. Deci cu ajutorul lui Tau ... si clubul EVOLUTION CREW se numara acum printre cluburile care au avut masini in filme/videoclipuri/reclame. FELCITARI INCA ODATA !! Si tine te de treaba , sa o termini mai repede ! ;) |
Re: Prima Dacie Din Rom. Intr Un Videoclip!!
fratele
tipa masina dupa janteeeeeeeeeeeeeee |
am vazut si eu :))))) cu tipa .dar bravoo
|
bai da rautaciosi suntetzi hai sa va bag putin in boala....
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...305#post370305 i-a sa intrati aici si sa va mai aud comentariile astea rautacioase:D:D |
mamaaaaaaa
felicitari tauruleeee. foarte tare frate |
in concluzie .. ashteptam cu nerabdare noul videoclip ca$$a loco :)
|
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Niste jante beton si vreau sa zic ca arata chiar decent.
|
Prima Dacie Berlina din LUME intr-un videoclip!!
Bravo TAU-le, super-treaba, ti-ai lucrat masina si acum "dai" cu ea pe "sticla" sa-i oftici a barosani...
Felicitari frate... P.S. Apropo, pune-i niste jenti, asaa de gura lumii... Ce zici? |
Re: Prima Dacie Berlina din LUME intr-un videoclip!!
Quote:
|
jantele sper din tot sufletu sa fie pe 15' daca nu eu ti le fur de pe masina .....iar de suspensie vb cu sgm sa-o faca asa cum stie el si arata graaaavvvvv in schimb mamutoiu ala de pe capota cred ca a luat foc....cu fetele alea pe el acolo.....a fost mai castigat decat tine :))))
|
foarte tare taure :D felicitari , felicitari evo :D
|
foarte tare TAULEEEEEEEE .... FELICITARI si du Evo pe cele mai inalte culmi ... BRAVOOOO
|
Frumoase femeile. Pacat ca nu raman permanent pe capota. Ar fi adus un + de tuning considerabil . Te superi sau nu .... scoate dracu' ... dracu ala de pe capota . Vrei airbrush ... de ce nu vb cu Husky ?
|
nu ma supar, inca nu stiu ma gandesc oricum o sa mai fac o capota!
sap viitoare o sa mai cumpar una, vreau sa fac altceva pe ea;) |
Foarte tare TAULE.............Felicitari
|
Una din putinele Dacii reusite...
Felicitari! |
Felicitari! Foarte frumoasa ...2 kestii ar fi insa :
1. Jante 2. Holsurub sau yo shtiu cu ce ai prins u bara puteai sa il vopseshti la culoarea mashinii ca se vede urat infipt acolo |
bv robert super tare ;)
|
BV barosane ;)
|
Respect omule.Tot asa s-o tii.Felicitari!!!Acum vede toata tara masina ta.
|
bai Tau ce surpriza mi-ai facut...chiar am ramas interzis. abia astept sa vad videoclipul
|
ce era cunoscuta dacia ta....da' c o sa fie d acum inainte. Toata lumea o sa vb d "DACIA AIA DIN VIDEOCLIP, AIA MAH....FARA MANERE. AI VAZUT CAT D ***** E." Bravo TAU, tine-o tot asa....
P.S. si u care vroiai sa o vinzi :D |
Sa-i faci niste poze .... alb-negru . ;)
|
bv evo...bv tau...
|
eu nu as mai spala masina ;)!!!:):):):):)
|
jenti si gata, e super marfa
|
Felicitari!!! :)
|
felicitari shi la mai multe filmari ;)
|
Bravo TAU-le ....
He He He ... Sa-ti traiasca dracushoru' de pe capota ! :P |
E super tare masina TAU si tocmai de aceea te intreb ceva: AI ANTIFONATO PE DEDESUPT? toti stim ce tabla proasta au daciile si o asemena frumusete trebuie pastrata.Un sfat cu tot respectul:daca nu ai antifonato pls antifoneazo si pune-i niste aripi de protectie(se pun pe interiorul aripilor la roti),ii lungesti mult viata
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning