![]() |
Re: E30 - B-86-BOH
ursul va fi scos la vanzare incepand de luni....a aparut o oferta la o masina pe care nu o pot refuza...normal...tot bmw...
in fine....multa lume stie masina...dreapta pe serii si acte....fara gram de rugina....amortizoare si evacuare sport....interior-exterior-motor tzipla....motorul este al ei...deci...trecut in acte Pret:3000eu....cash.....batut in cuie.variante nu ma intereseaza...mai ales cele neinmatriculate ro. tel: 0727 607 398.bobi. |
Asteptam noua achizitie
Masina merita si ultimul banut.:D |
ms pt apecieri....intr-adevar...merita toti banii..din burta ce pot sa dau e ca va fi un e34...M5...mai mult nu;)....pana una alta...ma bucur de el in fiecare zi
|
2 Attachment(s)
masina s-a vandut....baiatul cu cashul nu a venit....poate ca a fost mai bine totusi....la ce calcule imi facusem pt M5...nu prea ma incadram....urma sa inghita o gramada de bani...iar pe prafurile astea...mai greu. in schimb a venit un baiat din mures care vazuse masina si o vroia.....rezultatul.....achizitionarea unui passat vr6.
va urma un topic cat de curand....acum nu am timp un mic teaser;) |
Ce-ai facut mah???.....ai dat ursul sa-ti iei tigaia aia?
Pacat c-ai renuntat la M5.:cry: |
Quote:
|
Quote:
sincer e o combinatie f. proasta..... diseara te astept la gratar cu VR-u.....;) |
lasati baieti ca stie si VR-u cate ceva in linie dreapta;)...bafta cu noua achizitie:D
|
Quote:
dar vorba propietarului...e tractiune fata......nu mai e distractie....:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning