![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
Hai ma lasa ca acolo la intalnire cred ca toti le aveam spalate ca doar tre sa arate frumos si sa luceasca.CARE MA AJUTA SA FAC CURAT IN PORTBAGAJ??
Silviule ia zi ce mai ai de gand sa faci pe la cazan?ceva noutati |
noutati ....hmmmmmmmmm.... cam nimic ...astept sa vopsesc oglinzile ...mai las o sapt maxim folia pe ele
|
1 Attachment(s)
care credeti ca e cea mai tare din astea 3 ? :D
|
cazanul de departe :)) le da fum alora
|
chiar dk este porsche la puterea a II a :))
|
Quote:
|
pai da ...degeaba ai 4 ...daca nu ai una si buna ..ca la racheta :))
|
lasa ma ca racheta poate sa aiba si 5 evacuari. :))
|
Quote:
|
basule s-ar putea sa ai dreptate nu am diesel ca sa comentez.Oricum sa sti ca merge frumusel cazanu'.Am ramas placut impresionat
|
1 Attachment(s)
l-am facut pe adi :lol: :lol: :lol:
iam dat fum si mare cox :lol: :lol: :lol: pe langa faptu ca vb la 5 telefoane :rolleyes2 |
presupun k nici n-avea rost sa mai skimbi a 3-a, k nu-l mai vedeai in oglinda :)
|
iegzact :D
eu ma gandeam ca i so fi stricat automata :D |
cum a ramas cu pleoapele :D ?
|
nu vezi ca nu mai zice nimic nimic de parca a disparut de tot...oricum sper sa mai faca o modificare ceva la ea
|
pleoape nu am pus ...erau naspa alea care le gasisem si nu mi-au placut ...
o sa vedeti oglinzile vopsite .....in curand > data exacta nu stiu :) |
5 Attachment(s)
doar poze noi
am dat cazanu cu crema de soare ...cred ca se observa :lol: |
bravo tata te astept si la mine ca e vai de mama ei la cat de murdara e...
|
:) da eu ce fac ...spal masini :)
iti spun numai unde o spal eu ....tie de ajuns :D |
nu ma dar eu nu am timp de masina sa o spal si mai nou nici macar bani sa o spal :)) dar lasa o veni si vremea ei
|
roger roger
|
oare cum ar arata cu masca vopsita la culoarea masinii?
|
sincer ...am stat si eu si m-am gandit si imaginat ...habar nu am
|
silviu...
se poate face chip tuning la dieselar? cat costa...? la ce putere ajungi? ma intereseaza serios... |
se poate si costa in jur de 350 E
15 cai + - 3 asta din ce mi sa explicat |
te bagi la o liniutza cu diselaru tau ? a mea e 1.4 8v
provocarile au loc in alta sectiune!;) B-69-TAU |
terminalu ala la toba are si efect sonor sunt curios... Pana la urma mi-a sosit si mie cazanelu si mi-am pus zilele trecute un terminal dragutz dar care nu are efecte deosebite.Am mai vazut si altele cu tot felul de supape si aerisiri da m-am gandit ca nu se merita sa dai mai mult de 300 mii pe un terminal! mai bine strangi si schimbi toata toba :) ! spor in continuare si keep up the good work
|
arata si tu o poza cu finalu ....
|
2 Attachment(s)
ti-am zis ca nu e cine stie ce....
|
da ..stiu modelu ...ai grija ca s-ar putea sa o ia rugina .....
|
8 Attachment(s)
sa va zic ce am facut azi :) cu cazanu :)
am facut un scurt VTM la propiu :) pe un drum forestier de la cota aprox 2000 :) din bucegi :rolleyes2 :twisted: coboram cu 70 km/h ..cine nu crede ...asta e :) si am asistat si la o dinamitare live din cariera de piatra uitativa la tot filmul sil5 scutul lam lovit de peste 10 ori > per tottal 0 stricaciuni imi pare rau ca am filmat cu , camera la coborare la extrem dar nu stiu ce sa intamplat cu filmele :sad: cred ca am fost singurul logan care a ajuns acolo asa de sus am urcat pe drum forestier 1 45 de min aproape 70 de km in sus de la sinaia :rolleyes2 o singura lada 4X4 care mai era in fata mea ..in rest nema oameni pustiu total ... |
Quote:
p.s. gripa aviaara control ? |
23 Attachment(s)
si acum cele facute cu za canon ball :lol:
|
9 Attachment(s)
>>>>>>>>>>
|
misto mica escapada...la mai multe:D
|
sincer ...dupa mine a fost chiar mare ....aveam stangu amortit de la atatea schimbari ...70 de km in panta ...masina era incinsa ...ma saturasem de atata urcat ...si nu se termina ..aveai tendinta ca urci la infinit si cu toate astea vedeai cerul ff aproape
in orice caz ....a fost SUPER ! :D |
frumoasa ieshirea ...
da` nu itzi e mila sa tragi asha de bietu logan ?? :lol: :lol: bafta ;) p.s.nice pics :D |
tare frumos ai avut ce vedea.ps: mi-am luat zilele trecute niste huse vai soarta lor am dat 600.000 de mii si m-am pacalit tot km de atat.Le-am luat pentru k imi placea mult culoarea si modelu,dupa ce le-am pus si am mai mers cu masina s-au lasat intr-un mod oribil si nu imi place deloc cum arata! pls help me cu un sfat ceva,am inteles ca sunt unele din vinilin sau something like that!merita?stii cat costa? 10x . u pe ale tale de unde le-ai luat,cat ai dat si daca esti multumit de ele pls tell !
|
transpiri orisicum ....120 ron targ ....> multumit :)
si apropo de excursie ....era aprp 0 gr :))))))) mergeam cu geamurile deschise muzica la maxim si caldura la max :) sareau pietrele pe dedesubt si se loveau ca floricele :))) |
faza care nu v-am zis-o ......un rezervor a facut aripi in mai putin de 5 ore :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning