Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Spl Team (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15440-spl-team.html)

bad_boy2k 19-07-06 16:10

Re: Spl Team

oo,da. te rugam

margineanu ovidiu 19-07-06 18:32

Quote:

Originally Posted by civic_ex
ovi, ce zici, sa pun niste poze cu micile transformari suferite la masinuta mea?

cu toata parerea de rau dar vineri nu pot ajunge in parcare ca plec din oras,eu zic sa mai astepti pana dupa intalnire pentru ca doua zile nu mai sunt asa mult dar pentru cei care vin la intalniri va fi ceva sa vada in premiera asa frumusete de instalatie audio:) si sa o asculte,eu as vi vrut sa ne aratam amandoi modificarile dar din pacate nu voi fi vineri,oricum le voi posta si eu pe proiecte inovatii saptamana viitoare,tu stii dar eu zic ca mai intai live ar fi mai ok:)

SoundIdentity 19-07-06 22:02

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
cu toata parerea de rau dar vineri nu pot ajunge in parcare ca plec din oras,eu zic sa mai astepti pana dupa intalnire pentru ca doua zile nu mai sunt asa mult dar pentru cei care vin la intalniri va fi ceva sa vada in premiera asa frumusete de instalatie audio:) si sa o asculte,eu as vi vrut sa ne aratam amandoi modificarile dar din pacate nu voi fi vineri,oricum le voi posta si eu pe proiecte inovatii saptamana viitoare,tu stii dar eu zic ca mai intai live ar fi mai ok:)

ce e frumos e frumos si live si pozat ;) asa ca baga :)

SoundIdentity 19-07-06 22:05

Quote:

ovi, ce zici, sa pun niste poze cu micile transformari suferite la masinuta mea?

tu esti prea mandru sau tre sa fii incurajat sa te afisezi cu ce ai?:)
baga frate ca e mandria ta si nu te speria ca daca e frumos precis va fi laudat ;) daca mai si suna vei fi iar laudat ;) acuma chiar ceva extravagant tot nu poti arata ca sa ne dam pe spate ca asa ceva nu am mai vazut :):):):):):)

margineanu ovidiu 19-07-06 22:20

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
tu esti prea mandru sau tre sa fii incurajat sa te afisezi cu ce ai?:)
baga frate ca e mandria ta si nu te speria ca daca e frumos precis va fi laudat ;) daca mai si suna vei fi iar laudat ;) acuma chiar ceva extravagant tot nu poti arata ca sa ne dam pe spate ca asa ceva nu am mai vazut:):)

eu zic ca e ceva unicat,pacat ca nu e 100% gata dar a avut ceva idei omul si cred ca e o masina de care oradea sigur va fi multumita pentru ca putine masini se vor ridica la nivelul ei:)o sa o vezi vineri,cum arata,cum suna si asteptam parerea ta.
p.s.golfu va fi gata pe vineri?daca da sa stiu luni sa rup macar juma de ora sa-l aud:)

SoundIdentity 19-07-06 22:29

Quote:

eu zic ca e ceva unicat,pacat ca nu e 100% gata dar a avut ceva idei omul si cred ca e o masina de care oradea sigur va fi multumita pentru ca putine masini se vor ridica la nivelul ei:)o sa o vezi vineri,cum arata,cum suna si asteptam parerea ta.
p.s.golfu va fi gata pe vineri?daca da sa stiu luni sa rup macar juma de ora sa-l aud:)

sa nu ma intelegi gresit!!!nu il atac ci il provoc sa puna odata pozele alea si sa nu se rusineze in orice stadiu e...ca doar de aia le facem sa le si prezinti nu????
golfu....iai tare sper ca nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) oricum daca pana vineri nu asta prea putin posibil dar atunci luni marti sigur ca sambata merg la tuning show in ungaria momentan eu si ric laguna sa reprezentam oradea noastra si wsr-ul ;)

civic_ex 20-07-06 14:11

nu am cablu de date momentan sa pun pozele pe net.
adevarul e ca proiectul nu e terminat, si nici nu suna la inaltimea asteptarilor mele, dar sper ca in decurs de 1 luna sa fie complet gata.
cat despre modificarile suferite de masina, inca nu e in stagiul final.

SoundIdentity 20-07-06 22:56

pai???care e probema?cu atat mai bine ca e in stare de promovare si vedem ce a fost si ce a iesit ;)

civic_ex 22-07-06 16:21

9 Attachment(s)
poze pt curiosi!

Mihaitza_tdi 22-07-06 16:45

arata bine fetele de usi!!!;)

civic_ex 23-07-06 00:57

mai e ceva de lucru pe ele, putin finisate, si vopsite culoarea masinii, dar nu am mai rezistat si a trebuit sa le montez

sfigmo 23-07-06 08:49

very nice !!! cum suna in final?

SoundIdentity 23-07-06 09:02

e ok nu fii asa trist;)si eu asa am inceput azi o fata de usa peste un an alta si a 3 a varianta este cea actuala ;)asta e o boala lunga din care nu ai scapare daca esti pretentios in sound ;)

civic_ex 23-07-06 13:16

Quote:

Originally Posted by sfigmo
very nice !!! cum suna in final?

vlad, inca nu suna nici pe aproape cum vreau eu. mai trebuie setat mult si bine, ma omoara corectiile de timpi...
cateodata regret ca nu am facut 2-way, si m-am avantat la 3-way, dar sant sigur ca rezultatul final va fi unul placut.

Ciky 23-07-06 13:28

frumos lucrat!

margineanu ovidiu 23-07-06 22:13

Quote:

poze pt curiosi!

trebiua sa ma pui si pe mine pe acolo nu,in campul muncii????:)

SoundIdentity 23-07-06 22:23

care mi-a sters un post ?
mai mai mare p....a-i :):):);):):)

Ciky 23-07-06 22:28

io in nici un caz!;)

civic_ex 25-07-06 01:59

Quote:

trebiua sa ma pui si pe mine pe acolo nu,in campul muncii????:)

sa te vada lumea la treaba!!!

joe_infect 25-07-06 10:36

asta e ECHIPA 8) echipa SPL Team;)

SoundIdentity 25-07-06 15:47

Quote:

Originally Posted by joe_infect
asta e ECHIPA 8) echipa SPL Team;)

echipa e faina;) sefu de trib e mai interesant :):)

viperu 25-07-06 16:31

pai orice sef de trib trebuie sa fie interesant, dar ce-ti spun io, stii tu mai bine... :D :D :D

SoundIdentity 25-07-06 16:34

Quote:

Originally Posted by viperu
pai orice sef de trib trebuie sa fie interesant, dar ce-ti spun io, stii tu mai bine...

tu sa taci :):):) si cumpara-mi cupele cu care imi esti dator :):):)
gras mic :):):):)

Ciky 25-07-06 18:18

:):):):):):):):):)

viperu 25-07-06 18:48

gata shefu (de trib)!!!! cate kupe vrei ? daca iei mai multe iti fac reducere... :D :D :D

SoundIdentity 25-07-06 21:06

Quote:

gata shefu (de trib)!!!! cate kupe vrei ? daca iei mai multe iti fac reducere...

fac scandal :)!!! ca nu vreau dealea cumparate doar cele meritate mahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!miticule !!!!!!! iti dau la coaste daca la urmatoru nu premiezi meritanti!!!:):):)daca stii sa ne taxezi ca pe ultimu necunoscut atunci premiaza meritele concurentilor:) tie love noua cupe ....mentionez doar pentru cine merita:)poate fatza mea nu merita da masina da ;) ssi te rog sa nu interpretezi in asemenea fel ca si mai sus ptr ca lumea poate intelege gresit gras mic ce esti :)tzia cerut cineva cupa la comercializare sau spre cumparare???:P

viperu 25-07-06 21:13

scandal poti sa faci cat vrei... cupele se dau pentru cei care se baga la bataie... nu pentru cei care alearga singuri...

SoundIdentity 25-07-06 21:18

Quote:

scandal poti sa faci cat vrei... cupele se dau pentru cei care se baga la bataie... nu pentru cei care alearga singuri...

nu stiu la ce te referi dar noi ai mai marisori ne-am bate cu cei marisori dar nu prea avem cu cine...ca cei mari dintre uni pleaca la ai mici sa se bata cu cei de stada ...stiu ca nici asta nu o sa vrei sa o intelegi dar infine

viperu 25-07-06 21:41

n-am ce sa inteleg in afara de regulament, sunt 4 participanti la o clasa, se dau cupe, nu sunt 4 participanti la o clasa, nu se dau cupe.

cred ca este destul de simplu... nu ma trage in discutiile sefului tau de trib pentru ca nu ma intereseaza...

SoundIdentity 26-07-06 16:33

Quote:

n-am ce sa inteleg in afara de regulament, sunt 4 participanti la o clasa, se dau cupe, nu sunt 4 participanti la o clasa, nu se dau cupe.

cred ca este destul de simplu... nu ma trage in discutiile sefului tau de trib pentru ca nu ma intereseaza...

si tu esti sef de trib si te bati cu cei de pe strada la competitii......e frumos asa?pai de ce e facut clasament pentru cei mai competenti?ca sa participe cei competenti..nu? hai si tu la clase mai mari si date cu mine:):):):):) te rup tot :):):)..hai gras mic ca vreau sa te provoc ;)

viperu 26-07-06 16:47

bre grasunule, tu chiar nu ai inteles nimic... scopul la dB Drag nu este sa-i bati pe ceilalti ci sa vezi cat esti tu de bun si sa devii mai bun...

Nu poti sa devii mai bun decat daca te bati cu unii si mai buni. Iar pe mine ma intereseaza sa devina mai buni aia multi, nu tu... tu esti unul singur, iar faptul ca esti singur in clasa ta nu te motiveaza in nici-un fel sa devii mai bun... Asa ca daca vrei sa fii mai bun baga-te la "bataie"... nu ma trage la nivelul tau ca nu am nimic de impartit cu tine...

Uite-te la rezultatele din Street A si Street B de anul trecut si de anul asta... faptele vorbeste, cuvintele se pierd in ceatza...

SoundIdentity 26-07-06 17:15

Quote:

bre grasunule, tu chiar nu ai inteles nimic... scopul la dB Drag nu este sa-i bati pe ceilalti ci sa vezi cat esti tu de bun si sa devii mai bun...

Nu poti sa devii mai bun decat daca te bati cu unii si mai buni. Iar pe mine ma intereseaza sa devina mai buni aia multi, nu tu... tu esti unul singur, iar faptul ca esti singur in clasa ta nu te motiveaza in nici-un fel sa devii mai bun... Asa ca daca vrei sa fii mai bun baga-te la "bataie"... nu ma trage la nivelul tau ca nu am nimic de impartit cu tine...

Uite-te la rezultatele din Street A si Street B de anul trecut si de anul asta... faptele vorbeste, cuvintele se pierd in ceatza...

gras mic :) hai sa tzio spun altcumva ca tot nu vrei sa intelegi....macar instalatori dealeri si cei mai profesionisti sa fim la alte clase decat street a b c ...eu atat vroiam sa iti sugerez...adica mai exact macar de la 150 de db. in sus...asta este scurt si la subiect....stiu ca este 150 db si la clase mai mici afara in competitii dar la noi inca nu prea asa ca acolo cei ce au macar un 150 sau peste si e mai voluminos sistemul si nu se incadreaza acolo mai jos sa aiba cu cine sa se ''lupte''...infine nu te mai provoc ca nu vreau sa ajungem la un conflict non sens daca nu e cazu ;)

joe_infect 27-07-06 20:23

:ciggy: data viitoare o sa fie mai multe masini si in categoria ta si poate primesti si tu cupa ;) pina atunci:workout: :chainsaw: :ihearu: :boogy:

margineanu ovidiu 27-07-06 20:30

Quote:

:ciggy: data viitoare o sa fie mai multe masini si in categoria ta si poate primesti si tu cupa ;) pina atunci:workout: :chainsaw: :ihearu: :boogy:

speram sa apara ceva concurenti noi la urmatoarele competitii ca deja cam greu se fac clasele!

SoundIdentity 27-07-06 21:55

Quote:

ce previzoriu esti :):):) te pregatesti ptr. mine va sa zica?sau ce vroiai sa zici?..din pacate la mare nu stiu daca ajung sau nu,doar daca revin din concediu ;)

joe_infect 28-07-06 09:10

la mare nici eu nu cred ca o sa ajung ......

margineanu ovidiu 30-07-06 01:23

Quote:

la mare nici eu nu cred ca o sa ajung ......

mai bine dam una mica asa intre noi de distractie in oras ca asa macar ne mai masuram si noi masinile ca nu a mai fost o etapa de masuratori cam de mult nu?de atunci cate masini s-au facut?ce ziceti facem un mic show in parcare intr-o zi????????????????

daflyer_oradea 30-07-06 11:28

pana la marele show ar fi fain sa dati o mica masuratoare...:)
chiar va rugam...WSR DbDrag ;)
daca va putem ajuta...
:)

SPL_Team 30-07-06 12:19

Spl Team

Vineri, 4 August 2006 in parcarea din centrul orasului incepind cu ora 18 ,SPL Team si WSR va asteapta la o sesiune de masuratori dB Drag Racing Masuratorile vor fi gratuite si se vor face in ordinea primul sosit primul masurat. Va asteptam

civic_ex 30-07-06 14:36

^^haha
foarte fain. eu vin, desi nu imi masor masina, m-am saturat.

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning