![]() |
Re: Spl Team
oo,da. te rugam
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
baga frate ca e mandria ta si nu te speria ca daca e frumos precis va fi laudat ;) daca mai si suna vei fi iar laudat ;) acuma chiar ceva extravagant tot nu poti arata ca sa ne dam pe spate ca asa ceva nu am mai vazut :):):):):):) |
Quote:
p.s.golfu va fi gata pe vineri?daca da sa stiu luni sa rup macar juma de ora sa-l aud:) |
Quote:
golfu....iai tare sper ca nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) oricum daca pana vineri nu asta prea putin posibil dar atunci luni marti sigur ca sambata merg la tuning show in ungaria momentan eu si ric laguna sa reprezentam oradea noastra si wsr-ul ;) |
nu am cablu de date momentan sa pun pozele pe net.
adevarul e ca proiectul nu e terminat, si nici nu suna la inaltimea asteptarilor mele, dar sper ca in decurs de 1 luna sa fie complet gata. cat despre modificarile suferite de masina, inca nu e in stagiul final. |
pai???care e probema?cu atat mai bine ca e in stare de promovare si vedem ce a fost si ce a iesit ;)
|
9 Attachment(s)
poze pt curiosi!
|
arata bine fetele de usi!!!;)
|
mai e ceva de lucru pe ele, putin finisate, si vopsite culoarea masinii, dar nu am mai rezistat si a trebuit sa le montez
|
very nice !!! cum suna in final?
|
e ok nu fii asa trist;)si eu asa am inceput azi o fata de usa peste un an alta si a 3 a varianta este cea actuala ;)asta e o boala lunga din care nu ai scapare daca esti pretentios in sound ;)
|
Quote:
vlad, inca nu suna nici pe aproape cum vreau eu. mai trebuie setat mult si bine, ma omoara corectiile de timpi... cateodata regret ca nu am facut 2-way, si m-am avantat la 3-way, dar sant sigur ca rezultatul final va fi unul placut. |
frumos lucrat!
|
Quote:
|
care mi-a sters un post ?
mai mai mare p....a-i :):):);):):) |
io in nici un caz!;)
|
Quote:
sa te vada lumea la treaba!!! |
asta e ECHIPA 8) echipa SPL Team;)
|
Quote:
|
pai orice sef de trib trebuie sa fie interesant, dar ce-ti spun io, stii tu mai bine... :D :D :D
|
Quote:
gras mic :):):):) |
:):):):):):):):):)
|
gata shefu (de trib)!!!! cate kupe vrei ? daca iei mai multe iti fac reducere... :D :D :D
|
Quote:
|
scandal poti sa faci cat vrei... cupele se dau pentru cei care se baga la bataie... nu pentru cei care alearga singuri...
|
Quote:
|
n-am ce sa inteleg in afara de regulament, sunt 4 participanti la o clasa, se dau cupe, nu sunt 4 participanti la o clasa, nu se dau cupe.
cred ca este destul de simplu... nu ma trage in discutiile sefului tau de trib pentru ca nu ma intereseaza... |
Quote:
|
bre grasunule, tu chiar nu ai inteles nimic... scopul la dB Drag nu este sa-i bati pe ceilalti ci sa vezi cat esti tu de bun si sa devii mai bun...
Nu poti sa devii mai bun decat daca te bati cu unii si mai buni. Iar pe mine ma intereseaza sa devina mai buni aia multi, nu tu... tu esti unul singur, iar faptul ca esti singur in clasa ta nu te motiveaza in nici-un fel sa devii mai bun... Asa ca daca vrei sa fii mai bun baga-te la "bataie"... nu ma trage la nivelul tau ca nu am nimic de impartit cu tine... Uite-te la rezultatele din Street A si Street B de anul trecut si de anul asta... faptele vorbeste, cuvintele se pierd in ceatza... |
Quote:
|
:ciggy: data viitoare o sa fie mai multe masini si in categoria ta si poate primesti si tu cupa ;) pina atunci:workout: :chainsaw: :ihearu: :boogy:
|
Quote:
|
Quote:
|
la mare nici eu nu cred ca o sa ajung ......
|
Quote:
|
pana la marele show ar fi fain sa dati o mica masuratoare...:)
chiar va rugam...WSR DbDrag ;) daca va putem ajuta... :) |
Spl Team
Vineri, 4 August 2006 in parcarea din centrul orasului incepind cu ora 18 ,SPL Team si WSR va asteapta la o sesiune de masuratori dB Drag Racing Masuratorile vor fi gratuite si se vor face in ordinea primul sosit primul masurat. Va asteptam
|
^^haha
foarte fain. eu vin, desi nu imi masor masina, m-am saturat. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning