![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
uite-mi masina: |
Tot Clio Symbol are si al batran al meu.
Nu te-ar interesa un Clio Symbol 1/43, Norev la cutie? 130 lei.;) |
Foarte tare asta mica. Daca megan-ul mare avea portbagaj puteai sa o pui acolo :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Gasiti si voi pe la 4000 E, eu am prins-o la EXTRA SALE :)) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
hey, ca tot am "somat" de atata vreme, m-am gandit ca-i timpul pt. o re-prezentare a modelului Ferrari 456 GT.
Ferrari 456 GT, 1/18, Bburago Italy (aprox. 18 ani). P.S Noutatile sper saptamana viitoare. Porsche si Renault |
Superb:!::!::!:
|
Macheta asta merita o prezentare mai buna, si uite ca ai facut-o :D Foarte frumoasa, cred ca tii foarte mult la ea avand in vedere varsta ei :-)
|
Mie imi place. Nu mi-o donezi ? :evil_laug
|
Quote:
Quote:
Merci Racer21 8) Quote:
|
1 Attachment(s)
news! AUTOart si Norev. Prezentarile Sambata, am de gand sa le scot afara. Cel putin Porsche-ul.
|
Quote:
ps: ce musama ai :D |
Asteptam pozele din natura cu frumoasele machete:!::!::!:
|
Quote:
Quote:
|
Am citit topicul ,ai cateva machete , o colectie mica dar numai de bucati bune ;), am observat ca iti ei cam cate 2 1:18 la , 2sapt , la tine nu e criza :shock::shock: , cat ai dat pe ultimul porsche de la autoart :D ? daca nu imi poti spune aici dami un PM. Multumesc , si la mult mai multe :-)
|
Frumoase noutatile, sper sa ai vreme buna pentru poze ;).
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
multumesc baieti de aprecieri. Cu asta am cam incheiat cu Megane la 1/18. Ca le am pe toate care ma interesau.
pt. azi avem : Renault Megane Rs, //MTK version, 1/18, NOREV |
6 Attachment(s)
ceva detalii, fara motor ca n-am mai avut timp si de el.
|
Ioti asa imi trebe si mie unu. :D
|
arata foarte bine...cel mai mult imi place evacuarea pe centru si jantele aurii in combinatie cu albastrul masinii...este foarte tare
|
Foarte faina , de mult ma uit si eu la el pe MCW :-D. Combinatia de culori da foarte bine, albastru cu auriu, foarte Impreza like ;)
|
Frumos si asta!Identic cu al meu numai ca este albastru:-P...ce alte modele de Megane la 1/18 mai ai?
|
Frumos Megan, imi plac detaliile:!:
|
Radu, imi plac pozele. Din punctul meu de vedere e mai frumoasa versiunea asta decat cea gri. Parca arata mai bine farurile asa.
Quote:
|
Quote:
Foarte frumos modelul, chiar peste asteptari la exterior, ca de interior nu are rost sa vorbim;) Din ce am vazut pe la alte machete pe forum nu e prea apreciata,dar mie ,si e clar ca si tie, imi place foarte mult:lol: |
6 Attachment(s)
Multumesc tuturor de aprecieri vis-a-vis de acest model, cum spune si Radu, imi place foarte mult din considerentul ca este un Renault Megane! Interiorul... aoleu... puteau sa-si dea mai mult silinta!
Pt. Mariusgl, gasesti raspunsul la intrebarea ta in imaginile de mai jos :) Renault Megane Trophy, Renault Megane Sport, Renault Megane Sport //MTK (vampire body-kit) |
Superbe!;) Te opresti numai la astea 3, cate Meganuri sunt.;)
|
Chiar vroiam sa iti zic sa faci niste poze cu toate Megane-urile. Sper sa nu te opresti aici , sa gasesti alte varinate si sa le adaugi la colectie :-D
|
Quote:
Quote:
Momentan ma opresc aici cu modelul Megane. Mai sunt modele de Megane dar difera culoarea si chiar nu are rost sa le cumpar. Cand va aparea noul model de Megane Sport o sa-l iau si dupa chiar ma opresc cu acest model. Sunt multe machete premium (Autoart sau Kyosho, hw61) care merita luate. Urmatorul in lista este Porsche Carrera Gt Autoart. :evil_laug |
:evil_laug acum hai si cu porcele :D
|
Bengoase rau Meganele tale, felicitari pentru ele.
|
O macheta frumoasa pentru pretul sau,pare ok din poze pentru o macheta realizata de catre cei de la Norev!:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
17 Attachment(s)
Pt. azi o macheta absolut superba! N-am reusit sa-i fac poze afara deoarece la Brasov a tot plouat si vremea n-a fost asa cum ma asteptam pt. poze.
Pot spune de macheta ca este un model mai vechi a celor de la AUTOart, are dog legs si nu are geamuri laterale fata. Dar, DAR, compenseaza prin frumusete, este absolut superba macheta. So...: PORSCHE 911 TURBO , 1/18, AUTOart Sper sa nu ma sanctioneze moderatorii ca am pus un nr. mai mare de poze dar macheta este frumoasa si merita. |
Frumoasă :D me like it ....roşu la porsche dă un ton de eleganţă 8)
|
In sfarsit :). E frumoasa foc. Are ea cateva lipsuri, dar ramane o machete de top.
|
Bine ai zis absolut perfecta:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning