![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
Bafta! |
ce mai face ursu mic ?
|
vrea un itp ...
da si se pregateste de up^^ ..... in toate felurile.... adica dupa e30 fest .. cred depinde cind este dupa a doua sesiune daca e dupa a doua sesiune masina se pregateste ... de a gazdui niste kg in plus de putere..... sa vedem care este targetul |
5 Attachment(s)
am prins azi masina ...:twisted:
ce sa mai,am prins nou posesor... ;).... |
Quote:
///Trebuie sa ne vedem mai des\\\ |
Masina o primit o spoiala noua in partea fata si un nou cablaj :D.....
- urmeaza dupa Stresiune sa incepem incet incet sa o mai aducem asa cum vreau eu :D -adica un audio mai oki ( + statie + niste boxe mai stablie ) ( nu zic ca ce mi-a lasat radu nu sunt adica mai stabile inseamna un pic ma vinjoaze pe o statie bunicica) - un set de jante pina in octombre ( pt iarna ) - plus un set de gume in plan mai calumea nu slicuri :)) - si un set de ( buji noi ) plus anu asta o sa inceapa sa se adune piese pt noul motor - iar noul motor cred ca va fi unul de 3.0 d cel de 184 de cai asa ca nu stiu sigur dar sunt 90% sanse sa fie acesta D:..... ( nu intrebati dc vreau asta ) pozele vin pe luni cu lucrarea terminata asa imi place mie :D la sf de lucrare :D |
pozele o sa vina in ziua mitingului inaite sa plec de acasa si unde ne stringem restu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: