![]() |
Re: Dacia 1300 by Dacia Performance Club:D
Eu va multumesc dar trebe sa fie vreo cutie pana la urama nu ma las ca vreau sa pun motoru asta dar nus cati cai are (motorul este de 1.6):idea:
|
Quote:
|
Cel din poza e de 1.6 ?
C16NZ probabil.. Sper ca nu l-ai achizitionat.. E cam slab :o, nu are rost bataia de cap pentru un motor care scoate cam cat unul de 1.6 de Dacie. Gasesti C20NE cam la aceiasi bani, si e altceva, se duce in 130 cp relativ usor. |
Quote:
|
De ce ?
C16NZ are 75 cp, 1.6 de dacie tot atat. Ca e mai fiabil, si ca poate trage mai bine putin, sa zicem ca s-ar merita. Am condus masina cu motorul asta :lol:, nu e "dă curse", si nu s-ar merita investitia ca sa il montezi pentru performanta oferita. Si ca pret, da, se gasesc C20NE-uri relativ ieftine. Uite la o cautare de doua secunde, primul rezultat din bazar: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...e-9438415.html 150 euro mi se pare ok la cum trage motoru asta :D. Ca se duce la 130 cp ? Pai atat avea stock ca SEH. Adica cu modificari mici, RC marit, si evacuarea parca. |
Quote:
Chiar dacă sunt ambele de 1.6 ! Şi acum în funcţie de ce preferinţe are omul... Poate să-ţi pună 1.6 sau 2.0!... Pe ce anume se axează... putere sau fiabilitate... C20NE are 115cp stock ! |
Stiu foarte bine cat are C20NE, mi-am si bagat mainile prin motorul asta, si am zis ca se DUCE in 130 CP USOR, adica cat avea stock sub forma la 20SEH, care avea evacuarea mai putin restrictiva (lipsa catalizator parca), raport de comprimare marit, si o axa putin mai agresiva.
Si nu ma lua ca exista o diferenta intre GM si Dacia, ASTA am zis si eu, diferenta in fiabilitate, si in repartitia cuplului de-a lungul plajei de turatie, dar caii sunt cai. Deci daca isi pune motorul ala stock, o dacie 1.6 cu motorul in mintile lui cam va sta cu el. D-aia l-am si intrebat daca pune exact motorul din poza respectiva, si de pe ce masina e, cu orizontale, serpii, si alte modificari poate e mai interesant decat in varianta stock. Uita-te la topicul asta si macar la o singura poza cu masina, ti se pare ca el o face pentru fiabilitate ? Sincer, sper sa nu raspunzi, ca sa incheiem discutia asta aici, sau sa-l lasam si pe Puya_BSX sa posteze pana nu aberam noi inca cateva posturi pe aici. |
Motorul il am prin garaj si e pe benzina carburatie :!:
|
si nu-l urci pe masina:-s?
|
a dat spiritu de competitie in voi...eu zic sa numai umpleti threat-ul omului de offtopicuri si sa va trimiteti p.m-uri :)
|
Eu am pus niste intrebari si voi ati inceput sa va certati e asa ba nui asa (motoru este pe benzia carburatie cati cai are ):rolleyes2
|
lasand la o parte certurile..conteza la ce te-ai gandit tu sa faci :P
|
Quote:
|
Quote:
e o dacie in constanta cu nr HVB care pune masini smechere cu botu pe labe...asa ca un motor de 1.6 de DACIE "in mintile lui" cum spunea cineva si cu un sofer destept face minuni...cateva dintre dintre masinile puse cu botu pe labe se numara golf 4 1.4 si un ford focus 1.4..asa ca aveti grija ce spuneti ;) masina nu are axe si chestii trestii decat motorul de fabrica cu dublu corp foarte ingrijit si un ulei bun. |
Quote:
|
off
poate ai un motor identic in garaj dar nu e ala care l'ai pus in poza:lol: ala e un c20ne ....dar s'a dezmzmbrat si vandut de muuult tot ce era pe el;) |
Nu prea sunt eu cu astea mai vechi de 99..2ooo...dar arata bne...bafta !
|
10 Attachment(s)
Ia sa vedem ce are bunica in sac :shock:
|
Ce degetele ai.:D
|
e un zombii si daia
|
:zombie::zombie::zombie::zombie::zombie::zombie::z ombie::twisted::twisted:
|
salut de unde ai luat portfuzetele?8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
noutati ceva?
|
10 Attachment(s)
poze noi cu ati dorit :rolleyes2
|
Poze cum ati dorit :shock:
|
1 Attachment(s)
ce parere aveati :oops:
|
Old school ...ca Tina Turner 8-)
|
Sa faci culoarea masinii cum este spatele acum, griul asta lucios si va arata foarte bine si interesant.
|
Quote:
Gen COX! Şi seamănă ! |
Vopseaua e mai inchisa decat COX8)
|
arata bestial nuanta asta:D
|
Arata super bine. Felicitari!