Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 (b5) OOOO (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/151384-audi-a4-b5-oooo.html)

ar_66_rau 07-02-11 18:53

Re: Audi A4 (b5) OOOO

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 4060568)
PH 01 MSQ - multumesc mult pt aprecieri colegu:-) categoric un clean look arata mai bine ca orice (parerea mea):-)

Astazi am schimbat beculetele la climatronic deoarece jumatate era pe intuneric:-P am pus toate beculetele la fel si de o intensitate mai mare:oops:

bv bolandule....;)....da vezi ce faci cu sony-u ala ca daca ajunge altundeva decat la mine....nush ce pot sa-ti fac....:D....
bafta in continuaree...abia astept sa vina vara sa "aplecam" tot orrraasssuuuuuu :D:D

Stanley 07-02-11 19:50

noi vom fi cei care ii "apleca" pe toti =))))) nu stiu de unde tot le scoti:))) Sony ala pleaca numa daca gasesc un cd player original:oops::oops: daca nu la mine moare:twisted:

Stanley 09-02-11 15:31

1 Attachment(s)
As dori sa demontez "trim-urile" din interior deoarece vreau sa le fac altcumva.. am incercat cateva posibilitati dar nu a mers m.am documentat cat am putut dar nimic.. daca a mai demontat cineva sau stie exact cum se procedeaza (fara nici o avarie) il rog foarte frumos sa imi spuna si mie cum se face.. mentionez ca am incercat sa il scot de la usa din spate si nu am reusit si in plus l-am si zgariat putin
Pun o poza sa vedeti despre ce este vorba

b0gdy 09-02-11 22:21

sall am vazut ca nu ai geamuri electrice fatza...nut e bate gandu satzi pui?......eu stiam ca se pot da jos trimu-rile......ca eu vroiam sami alte fete de usi si am zis ca se pot da jos...daca reusesti ceva....posteaza.....si ceva poze din timpu lucrarii...

Stanley 09-02-11 22:26

ma bate de mult gandu sa imi pun geamuri electrice dar trebuie sa gasesc pe cineva care si dezmembreaza si care poate sa mi le si monteze:D am inteles ca trebuie sa dau fete de usi jos si atunci pot scoate trimurile:D daca reusesc ceva maine voi face poze si le voi posta aici:D

koala_boy 09-02-11 22:44

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 4070185)
ma bate de mult gandu sa imi pun geamuri electrice dar trebuie sa gasesc pe cineva care si dezmembreaza si care poate sa mi le si monteze:D am inteles ca trebuie sa dau fete de usi jos si atunci pot scoate trimurile:D daca reusesc ceva maine voi face poze si le voi posta aici:D

da nu le poti infolia direct pe masina? sau vrei sa le pregatesti altceva? :D

Stanley 09-02-11 22:50

:oops:uite cum vreau sa le fac: https://www.youtube.com/watch?v=MtII-d4eoo4

koala_boy 09-02-11 23:43

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 4070269)
:oops:uite cum vreau sa le fac: https://www.youtube.com/watch?v=MtII-d4eoo4

da esti sigur ca e din aluminiu al tau si nu din plastic? :D de ex tata are din lemn de nuc :???:

Stanley 10-02-11 01:09

sunt foarte sigur.. le-am verificat:D si cele din videoclip sunt exact ca si ale mele:D

koala_boy 10-02-11 02:56

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 4070514)
sunt foarte sigur.. le-am verificat:D si cele din videoclip sunt exact ca si ale mele:D

atuncea succes...o sa dea mult mai bine :D

Stanley 10-02-11 10:10

Multumesc mult:oops: succes si tie cu suspensia aia:-P

Stanley 10-02-11 16:14

2 Attachment(s)
Astazi am reusit sa demontez trimurile de la usile din spate iar unu din el l-am si facut cum doream.. nu am reusit sa fac poze in timpul operatiunii dar promit sa fac maine cand ma apuc sa le demontez pe cele de pe usile din fata:D

Pun 2 poze cu trimul modificat

valitataye 10-02-11 18:51

A iesit bine acel trim.O sa dea alt aer interiorului:)

b0gdy 10-02-11 22:19

super....... ale mele nush din ce sunt facute...oare exista si din plastic....ca ma gadesc ca sunt din plastic......abia astept sa vad cum arata la interior.....si plus....sa vd cum ai dat fetele de usa jos.....bafta in cont...si pozele:D:D:D

Stanley 10-02-11 23:22

Si eu sunt nerabdator sa termin..sa vad rezultatul final:oops: va mai dura cateva zile pt ca ii mai mult de munca la desfacutul trimurilor de pe bord:-P cu ocazia asta voi vopsi si manerele deoarece sunt putin zgariate. Maine voi face si poze cand ma voi apuca de cele din fata sa vedeti si voi cum decurge treaba:-P

b0gdy - Mersi.. eu cred ca si ale tale sunt din aluminiu..nu sunt sigur insa poti sa verifici. Si in cazul in care sunt din plastic le poti face negru lucios.. eu intre astea doua oscilam.. intre aluminiu si negru lucios:oops:

b0gdy 11-02-11 00:05

daca sunt din plastic....ma gandesc la sa le infoliez in folie de carbon....sau folie cu aspect e carbon....dar vedem cand o sa mai dea caldura....ca si eu am cateva defecte de reparat.....numai sa dea caldura....si sa termin cu seseiunea....bafta in continuare....si de abia astept pozele...

Stanley 11-02-11 18:10

11 Attachment(s)
Dupa cum am promis am revenit cu poze din timpul demontarii fetei de usa din fata.. sper ca pozele facute sa va ajute si pe voi cand aveti nevoie:-P

singura unealta de care aveti nevoie este o surubelnita stelara:D
Trimurile au 4 cleme la usile din spate si 5 la cele din fata.. in poza am incercuit doar 2 din ele restul fiind ascunse sub buretele acela:D

Dupa ce au fost scoase toate suruburile fata de usa trebuie ridicata exact cum v-am exemplificat in ultima poza

b0gdy 11-02-11 18:15

pfooaaii....super explicative...ms mult de poze....o singure neintelegere la a 8 poza nu inteleg ce sa fac cu aia incercuita...se desface?.....

Stanley 11-02-11 18:18

"carligul" din a 9-a poza se scoate din locul incercuit in poza a 8-a :D

b0gdy 11-02-11 18:22

ms mult...acu sa dea caldura si o s ama apuc si eu sa dau o fatza de usa jos...nu de alta da miam ars o boxa......si cu motivu asta ma uit si pe la rama sa vad cat ii de compliat de schimbat rama....multumesc de poze...si bafta in cont cu masinutza....sis a veem produsu final al trimurilor.....

Stanley 11-02-11 18:24

Multumesc mult si bafta si tie daca te apuci!
Cand voi termina voi pune alte poze..si voi face poze si in timpul demontarii trimurilor din bord:oops:

valitataye 11-02-11 21:41

Felicitarile mele! Foarte explicative pozele:)

Stanley 11-02-11 22:01

Multumesc.. m-am gandit sa fac un topic special gen (DIY) sa ne ajutam intre noi cat putem:-P

Stanley 14-02-11 11:39

1 Attachment(s)
Am terminat de curatat trim-urile si astazi urmeaza sa le dau un strat de lac iar maine sau cel tarziu poimaine le voi monta pe masina si voi reveni cu pozele de final:D

bluey 14-02-11 11:45

Au iesit mult prea frumos.
Da-le si un polish dupa lac sa fie treaba completa.
Daca mai ai de gand sa faci DIY pentru B5 iti fac un topic sticky unde le poti posta (si daca mai gasesti filmulete de prezentare diy pe youtube).
Sunt sigur ca iti vor fi recunoscatori multi proprietari de B5.
Spor la treaba!

ovidiu89 14-02-11 11:57

ti-au iesit super. asteptam poze cu ele pe masina:D

Stanley 14-02-11 11:58

Multumesc bluey. Dupa ce le voi da lac le voi da si un polish cu siguranta:D
Poti face un topic DIY sticky deoarece chiar vroiam sa pun niste poze cum am demontat si partea din fata pt a scoate trim-urile:-) si pot pune mai multe lucruri care pot fi de ajutor posesorilor de Audi in general:D

Multumesc Ovidiu - voi pune si pozele de final saptamana asta:D

clausweb 14-02-11 12:04

Bravo Stanley, ti-au iesit foarte frumos. Felicitari! Trimurile de la bord se demonteaza greu?

Stanley 14-02-11 12:08

Nu se demonteaza foarte greu doar ca ai nevoie de rabdare deoarece nu se vad clemele ca la cele de pe usi.. ii putin mai aiurea fiind in spate dar cu putina rabdare si chef de munca reusesti usor.. voi pune mai tarziu poze cu ce trebuie demontat pt a ajunge la trimurile din bord.

valitataye 14-02-11 23:03

Ti-au iesit super.Se vede ca ai muncit ceva timp la ele:D

Stanley 14-02-11 23:18

Multumesc baieti.. trebuie sa recunosc ca a fost ceva de munca.. nu am reusit sa le dau astazi lac pt ca trebuie sa caut un loc mai calduros pt a efectua aceasta operatiune:D

Stanley 17-02-11 15:30

4 Attachment(s)
Trimurile au fost lacuite si astazi am apucat sa le montez pe cele din fata.. cele de pe usi le voi monta maine sau poimaine deoarece am vopsit si manerele (negru lucios) si trebuie sa le dau si lor un strat de lac..
Pun cateva poze cu trimurile montate si lacuite:oops:

dark.rider1 17-02-11 19:35

Au iesit foarte bine ornamentele. Daca nu citeam, n-aveam idee ca-s de alu. Vreau sa te intreb, ce consum ai in oras? Si in afara, acum iarna. Mersi.;)

Stanley 17-02-11 23:42

Multumesc. Cand aveam jante pe 15 iarna aveam un 10-11% in oras (tot distante scurte) iar vara un 8-9% iar acum cu jante pe 17 undeva la 9% vara si 12% iarna. Tu cum stai cu el?

soosy 18-02-11 11:06

bine lucrat boss
ma bucur ca ai grija de audisor:)...eu ce as zice ca si parere personala ca era mai bine daca lasai fara lac(desi ineleg ca ai dat pentru protectie)nu de alta dar ea arata bine si luceste frumos dar restul bordului ii mat...
dar pana la urma eu zic ca era mai ok daca le colantai cu folie de carbon...

oricum frumos lucrat si spor in continuare

Stanley 18-02-11 13:09

mersi soosy.. daca le lasam fara lac de fiecare data cand puneam degetul pe ele ramanea amprenta si trebuia frecat mult ca sa o indepartez.. si lacul le da si un luciu frumos.. am ales sa le fac din aluminiu pentru contrast:D

bluey 18-02-11 14:53

lac mat?????

valitataye 18-02-11 16:02

Nu este lac mat dat pe ele din ce se vede.Au iesit chiar foarte bine:)

Stanley 18-02-11 17:00

3 Attachment(s)
In cele din urma am terminat si am montat totul la loc.. am reusit sa fac doar 3 poze sa va faceti o idee pana maine cand voi spala masina si voi mai face un set:D
Lacul este normal:-)
Manerele si consola centrala le-am vopsit negru lucios:D

koala_boy 18-02-11 18:05

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 4097469)
In cele din urma am terminat si am montat totul la loc.. am reusit sa fac doar 3 poze sa va faceti o idee pana maine cand voi spala masina si voi mai face un set:D
Lacul este normal:-)
Manerele si consola centrala le-am vopsit negru lucios:D

super interior ai acuma :D numai un volan de facelift i`ar mai trebui ca sa fie cireasa dp tort :D

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning