![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Frumoase OZN-uri ai nimerit :-D, eu nu am multe dinastea dar cred ca de le vedeam le luam si eu :-P
|
Frumoase rau mai ales primul.De unde sunt??? :D
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pentru azi avem:
F1 Racer (1/64) Hotwheels VW Beetle (1/64) Hotwheels 2010 |
Ai ce m-ai lovit aici... Ciuda ciudelor cand vad gandacul asta la oameni, am fost cu el in mana si am zis ca nu mai acuma ca si asa nu am bani si am luat deja un Mustang :(. Trebuie sa il gasesc si eu ca e tare fain asa fantezist si ar da bine langa restu VW Beetle din colectia mea :-D.
|
Ti-am facut poftica nu? Lasa ca ai la dispozitie tot anul sa il gasesti :), doar e pe 2010, ce mama masii...
|
Oooo, ai trecut bine pe 2010, HotWheels-uri adevarate! :D F1 Racer (me:lol:) e frumos, dar nici Beetle nu e mai prejos, simpatic ;)
offtopic: iti mai trebuie machetele acelea de la mine? un p.m. pentru confirmare;) |
Frumoase rau amandoua mai ales F1,beetle-ul cred ca l-am mai vazut undeva in magazine dar nu imi aduc aminte unde :-??
|
Quote:
Quote:
|
VW Beetle este foarte frumos....bafta;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Fiindca azi a fost soare si frumos in Bucuresti, mi se parea ca vine primavara, voi prezenta in continuare doua decapotabile:
Camaro Convertible Concept (1/64) Hotwheels (sa fiu sincer imi place macheta, dar nu imi place paintjob-ul deloc, ma rog e o chestie de gust) Corvette C6 (1/64) Hot Wheels |
Nice! imi place foarte mult cum a luat foc Camaro, mult mai fain decat cel albastru al meu :-D, iar Corvette-ul e si in lista mea de achizitii pe anu asta, desi as prefera si unu coupe'
|
Poate facem schimb candva, daca iti place mai mult asa :D
|
Acuma a mea e a mea ,tin la ea deci nu ma pot despartii, dar daca ma mai uit mult la a ta si o mai si vad in magazine poate ii iau un geaman ;)
|
Ai si tu dreptatea ta, nu zic nu :D
|
Imi place mult corvette :D si cealalta e frumoasa dar vorba ta paintjobul ala e cam urat :D Felicitatiuni :)
|
4 Attachment(s)
Multumesc gabitzUU pentru apreciere!
Azi continuam cu niste "americanas" :lol: 1/64 by Hotwheels: '64 Continental '68 Chevelle SS 396 |
Si Lincoln-ul l-am avut in mana si l-am pus la loc si de atunci nici ca l-am mai vazut! Foarte reusit;-)
PS: Prezinta toata colectia Muscle Mania! |
Promit ca ii fac o poza cat de repede, dar nu in seara ca mi-e lene sa le pregatesc :D
|
Le am :-D , sunt tare faine, Lincoln-ul nu pot sa zic ca se preteaza la flacari dar ca model e fain. Al meu e mai clasic la PJ, iar de Chevelle sa vezi cand ma apuc sa prezint ;)
|
4 Attachment(s)
Daca Eugen a facut pauza de Hotwheels o zi, hai ca imi permit sa fac si eu :lol:
Asa ca azi prezint: BMW X5 (1/64) Amsterdam Toys Volkswagen Beetle Cup (1/64) Amsterdam Toys |
hai ca e tare amandoi am prezentat X5......bafta in continuare
|
Arata foarte bine amandoua, sincer nu am auzit de Amsterdam Toys. De unde le ai?
|
Le-am luat de la real. Au fost de fapt pe un tir cu platforma Scania. Aveam nevoie de asa ceva ca sa am cu ce cara restul mititelelor. Va urma si tirul in curand la prezentare. X5-ul si Beetle-ul sunt de fapt din plastic, dar am zis ca merita prezentate pentru ca sunt lucrate destul de bine. Scania in schimb e din metal si e destul de detailata deasemenea.
|
Foarte interesante daca sunt de plastic chiar frumoase. Ia sa ma duc si eu prin real :D ca la carrefour batea vantu la HW/Majorette
|
Frumos frumos, nu stiam ca exista X5 la 1/64, misto! :-)
p.s.: Am auzit ca si Jada si MondoMotors fac masinute la 1/64 si modele destul de misto (F100 Pick Up , respectiv Zonda S, na dar nu doar astea, poate gasesti, si o mai lasi cu HW-urile mai usor :lol:) |
Foarte faine ambele! Nu pot sa cred ca sunt din plastic, cel putin X5-ul, ca Beetle-lul arata putin(ii trebuia parca un eleron, arata prea "chel" spatele:-)). Daca prind si eu asa ceva prin Real, sigur nu ratez;-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Acuma sunt curios de tirul ala, poate dau si eu o tura la Real luni sa vad daca se potriveste sa care ceva HW ;)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Scania Auto Transporter (1/64 cred...) by Amsterdam Toys Tirul momentan este plecat cu un transport de exotice ;) :lol::lol: |
Nu ma asteptam sa fie asa fain! Il iau, poti sa imi zici cat o sa ma rupa la buzunar? :-D
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am uitat a doua macheta pe ziua de azi... Morris Mini (1/64) Hot Wheels |
Bun ... sa vedem daca mai gasesc si reusesc sa scot banii aia de undeva, mie imi e folositor ca la TM tin numa ce cumpar recent, pana duc acasa langa celelalte si asa as tine pe remorca ;). La mini numa atat ne arati sau al tau nu e cal al meu ? ;)
|
frumos si mini morris. imi plac ideile celor de la hot wheels
|
Prea tare tir-ul! Daca-l gasesc, acum sigur nu-l ratez, imi place mult! Cabina se desparte de remorca?
In legatura cu HW-urile ai completat si seria Heat Fleet, ca mi se pare ca ai ceva modele(sper sa nu confund cu Heat Fleet)? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte foarte frumos tirul,de unde se achizitioneaza?ca la banii aia e pomana :)
|
Daca ai curaj si te uiti atent se da si rollcage-ul jos ;), e o mica bijuteria Mini-ul asta. O sa mai vezi un pop-off la mine la finalul colectiei de pick-up's ;)
|
Quote:
Quote:
Cat despre seriile de la HW, nu am completa nici una, tocmai mi-am dat seama ca nu am Plymouth din Muscle Mania :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning