Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - VENOX (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/151262-machetele-mele-venox.html)

Creative256 11-01-10 06:30

Re: Machetele mele - VENOX

Frumoase OZN-uri ai nimerit :-D, eu nu am multe dinastea dar cred ca de le vedeam le luam si eu :-P

gabitzUU 11-01-10 13:04

Frumoase rau mai ales primul.De unde sunt??? :D

VENOX 11-01-10 13:35

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2965242)
Frumoase OZN-uri ai nimerit :-D, eu nu am multe dinastea dar cred ca de le vedeam le luam si eu :-P

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2966108)
Frumoase rau mai ales primul.De unde sunt??? :D

Nu mai stiu sincer din ce magazin le-am luat, a fost in timpul sarbautorilor candva :drunk: . Oricum idea Tooligan-ului mi-a placut foarte mult.

VENOX 11-01-10 23:09

4 Attachment(s)
Pentru azi avem:

F1 Racer (1/64) Hotwheels

VW Beetle (1/64) Hotwheels 2010

Creative256 11-01-10 23:16

Ai ce m-ai lovit aici... Ciuda ciudelor cand vad gandacul asta la oameni, am fost cu el in mana si am zis ca nu mai acuma ca si asa nu am bani si am luat deja un Mustang :(. Trebuie sa il gasesc si eu ca e tare fain asa fantezist si ar da bine langa restu VW Beetle din colectia mea :-D.

VENOX 11-01-10 23:27

Ti-am facut poftica nu? Lasa ca ai la dispozitie tot anul sa il gasesti :), doar e pe 2010, ce mama masii...

Racer21 12-01-10 14:47

Oooo, ai trecut bine pe 2010, HotWheels-uri adevarate! :D F1 Racer (me:lol:) e frumos, dar nici Beetle nu e mai prejos, simpatic ;)

offtopic: iti mai trebuie machetele acelea de la mine? un p.m. pentru confirmare;)

gabitzUU 12-01-10 15:53

Frumoase rau amandoua mai ales F1,beetle-ul cred ca l-am mai vazut undeva in magazine dar nu imi aduc aminte unde :-??

VENOX 12-01-10 15:59

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2969755)
Oooo, ai trecut bine pe 2010, HotWheels-uri adevarate! :D F1 Racer (me:lol:) e frumos, dar nici Beetle nu e mai prejos, simpatic ;)

offtopic: iti mai trebuie machetele acelea de la mine? un p.m. pentru confirmare;)

Ma bucur ca iti plac! (PS: Ai PM)

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2969951)
Frumoase rau amandoua mai ales F1,beetle-ul cred ca l-am mai vazut undeva in magazine dar nu imi aduc aminte unde :-??

Eu cred ca la Carrefour l-am gasit pe Beetle.

Bubu21 12-01-10 17:46

VW Beetle este foarte frumos....bafta;)

CALIN 79 12-01-10 20:25

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2969951)

In Carrefour este si in Oradea, l-am vazut ieri, erau vreo 3.

VENOX 12-01-10 23:11

4 Attachment(s)
Fiindca azi a fost soare si frumos in Bucuresti, mi se parea ca vine primavara, voi prezenta in continuare doua decapotabile:

Camaro Convertible Concept (1/64) Hotwheels
(sa fiu sincer imi place macheta, dar nu imi place paintjob-ul deloc, ma rog e o chestie de gust)

Corvette C6 (1/64) Hot Wheels

Creative256 12-01-10 23:15

Nice! imi place foarte mult cum a luat foc Camaro, mult mai fain decat cel albastru al meu :-D, iar Corvette-ul e si in lista mea de achizitii pe anu asta, desi as prefera si unu coupe'

VENOX 12-01-10 23:16

Poate facem schimb candva, daca iti place mai mult asa :D

Creative256 12-01-10 23:19

Acuma a mea e a mea ,tin la ea deci nu ma pot despartii, dar daca ma mai uit mult la a ta si o mai si vad in magazine poate ii iau un geaman ;)

VENOX 12-01-10 23:20

Ai si tu dreptatea ta, nu zic nu :D

gabitzUU 13-01-10 16:42

Imi place mult corvette :D si cealalta e frumoasa dar vorba ta paintjobul ala e cam urat :D Felicitatiuni :)

VENOX 13-01-10 23:08

4 Attachment(s)
Multumesc gabitzUU pentru apreciere!

Azi continuam cu niste "americanas" :lol:

1/64 by Hotwheels:

'64 Continental

'68 Chevelle SS 396

e30_eVG3n 13-01-10 23:15

Si Lincoln-ul l-am avut in mana si l-am pus la loc si de atunci nici ca l-am mai vazut! Foarte reusit;-)

PS: Prezinta toata colectia Muscle Mania!

VENOX 13-01-10 23:17

Promit ca ii fac o poza cat de repede, dar nu in seara ca mi-e lene sa le pregatesc :D

Creative256 13-01-10 23:20

Le am :-D , sunt tare faine, Lincoln-ul nu pot sa zic ca se preteaza la flacari dar ca model e fain. Al meu e mai clasic la PJ, iar de Chevelle sa vezi cand ma apuc sa prezint ;)

VENOX 14-01-10 23:38

4 Attachment(s)
Daca Eugen a facut pauza de Hotwheels o zi, hai ca imi permit sa fac si eu :lol:

Asa ca azi prezint:

BMW X5 (1/64) Amsterdam Toys

Volkswagen Beetle Cup (1/64) Amsterdam Toys

alexu_bad_boy 15-01-10 00:51

hai ca e tare amandoi am prezentat X5......bafta in continuare

Creative256 15-01-10 06:48

Arata foarte bine amandoua, sincer nu am auzit de Amsterdam Toys. De unde le ai?

VENOX 15-01-10 09:03

Le-am luat de la real. Au fost de fapt pe un tir cu platforma Scania. Aveam nevoie de asa ceva ca sa am cu ce cara restul mititelelor. Va urma si tirul in curand la prezentare. X5-ul si Beetle-ul sunt de fapt din plastic, dar am zis ca merita prezentate pentru ca sunt lucrate destul de bine. Scania in schimb e din metal si e destul de detailata deasemenea.

gabitzUU 15-01-10 17:09

Foarte interesante daca sunt de plastic chiar frumoase. Ia sa ma duc si eu prin real :D ca la carrefour batea vantu la HW/Majorette

Racer21 15-01-10 17:19

Frumos frumos, nu stiam ca exista X5 la 1/64, misto! :-)

p.s.: Am auzit ca si Jada si MondoMotors fac masinute la 1/64 si modele destul de misto (F100 Pick Up , respectiv Zonda S, na dar nu doar astea, poate gasesti, si o mai lasi cu HW-urile mai usor :lol:)

e30_eVG3n 15-01-10 18:05

Foarte faine ambele! Nu pot sa cred ca sunt din plastic, cel putin X5-ul, ca Beetle-lul arata putin(ii trebuia parca un eleron, arata prea "chel" spatele:-)). Daca prind si eu asa ceva prin Real, sigur nu ratez;-)

VENOX 15-01-10 21:27

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2980255)
Foarte interesante daca sunt de plastic chiar frumoase. Ia sa ma duc si eu prin real :D ca la carrefour batea vantu la HW/Majorette

Ma bucur ca iti plac si chiar te invit sa iti achizitionezi, merita, si tirul e foarte fain!

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2980300)
Frumos frumos, nu stiam ca exista X5 la 1/64, misto! :-)

p.s.: Am auzit ca si Jada si MondoMotors fac masinute la 1/64 si modele destul de misto (F100 Pick Up , respectiv Zonda S, na dar nu doar astea, poate gasesti, si o mai lasi cu HW-urile mai usor :lol:)

Da stiam si eu ca fac si Jada, dar HW-urile sunt o dragoste mai veche la care nu renunt asa usor :lol:

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2980482)
Foarte faine ambele! Nu pot sa cred ca sunt din plastic, cel putin X5-ul, ca Beetle-lul arata putin(ii trebuia parca un eleron, arata prea "chel" spatele:-)). Daca prind si eu asa ceva prin Real, sigur nu ratez;-)

Da intr-adevar X5-ul n-ai zice ca e din plastic. Tine minte ca ele nu sunt de vanzare decat impreuna cu un tir Scania. Pe ambalaj scrie Auto Transporter. Din aceeasi serie se mai gasesc tiruri care cara: lemne, buldozer, excavator, elicopter si animale. Dupa parerea mea asta cu masini si ala cu elicopter merita cel mai mult luate! Bafta sa le gasesti!

Creative256 15-01-10 22:07

Acuma sunt curios de tirul ala, poate dau si eu o tura la Real luni sa vad daca se potriveste sa care ceva HW ;)

VENOX 15-01-10 23:05

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2981369)
Acuma sunt curios de tirul ala, poate dau si eu o tura la Real luni sa vad daca se potriveste sa care ceva HW ;)

Daca tot am starnit curiozitate cu tirul, desi il aveam pregatit pentru mai incolo, m-am hotarat sa il prezint azi. Asa ca iata-l:

Scania Auto Transporter (1/64 cred...) by Amsterdam Toys

Tirul momentan este plecat cu un transport de exotice ;) :lol::lol:

Creative256 15-01-10 23:07

Nu ma asteptam sa fie asa fain! Il iau, poti sa imi zici cat o sa ma rupa la buzunar? :-D

VENOX 15-01-10 23:13

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2981629)
Nu ma asteptam sa fie asa fain! Il iau, poti sa imi zici cat o sa ma rupa la buzunar? :-D

Nu o sa te rupa asa rau avand in vedere ca e ditai tirul cu remorca functionala plus 2 machetute dragute 8). La aproximativ 30 lei eu zic ca e parfum. :D

Am uitat a doua macheta pe ziua de azi...

Morris Mini (1/64) Hot Wheels

Creative256 15-01-10 23:18

Bun ... sa vedem daca mai gasesc si reusesc sa scot banii aia de undeva, mie imi e folositor ca la TM tin numa ce cumpar recent, pana duc acasa langa celelalte si asa as tine pe remorca ;). La mini numa atat ne arati sau al tau nu e cal al meu ? ;)

steaua23 15-01-10 23:26

frumos si mini morris. imi plac ideile celor de la hot wheels

e30_eVG3n 15-01-10 23:30

Prea tare tir-ul! Daca-l gasesc, acum sigur nu-l ratez, imi place mult! Cabina se desparte de remorca?
In legatura cu HW-urile ai completat si seria Heat Fleet, ca mi se pare ca ai ceva modele(sper sa nu confund cu Heat Fleet)?

VENOX 15-01-10 23:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2981669)
Bun ... sa vedem daca mai gasesc si reusesc sa scot banii aia de undeva, mie imi e folositor ca la TM tin numa ce cumpar recent, pana duc acasa langa celelalte si asa as tine pe remorca ;). La mini numa atat ne arati sau al tau nu e cal al meu ? ;)

Ce faza cu Mini asta, daca nu imi spuneai ca e ceva de aratat nu ma prindeam care e treaba cu el :lol: . Deci mi-am dat si eu seama in cele din urma dupa ce am inceput sa il puric pe toate partile despre ce e vorba. Si anume - Pop-Off Body, adica are o clema in spate care se apasa si da drumul caroseriei de pe sasiu. Am atasat si o poza facut in graba.

gabitzUU 15-01-10 23:44

Foarte foarte frumos tirul,de unde se achizitioneaza?ca la banii aia e pomana :)

Creative256 15-01-10 23:45

Daca ai curaj si te uiti atent se da si rollcage-ul jos ;), e o mica bijuteria Mini-ul asta. O sa mai vezi un pop-off la mine la finalul colectiei de pick-up's ;)

VENOX 15-01-10 23:46

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2981693)
frumos si mini morris. imi plac ideile celor de la hot wheels

Ma bucur ca iti place, dar ce zici de idea cu caroseria pop-off? :D

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2981703)
Prea tare tir-ul! Daca-l gasesc, acum sigur nu-l ratez, imi place mult! Cabina se desparte de remorca?
In legatura cu HW-urile ai completat si seria Heat Fleet, ca mi se pare ca ai ceva modele(sper sa nu confund cu Heat Fleet)?

Cred ca se desparte si cabina dar nu sunt 100% sigur. Am impresia ca trebuie sa tragi mai bine de ea, mai ferm, dar mi-a fost frica :lol:

Cat despre seriile de la HW, nu am completa nici una, tocmai mi-am dat seama ca nu am Plymouth din Muscle Mania :sad:

All times are GMT +2. The time now is 19:58.

- Copyright 2026 4Tuning