Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Provocari,barfe,zvonuri,certuri,acuze,scuze.. (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/151115-provocari-barfe-zvonuri-certuri-acuze-scuze.html)

privat4u2 07-01-10 12:05

Re: Provocari,barfe,zvonuri,certuri,acuze,scuze..

Shadows Rm Valcea ureaza un sincer si calduros La Multi Ani tuturor purtatorilor numelui Ion/Ioana.Sa fitzi sanatosi si sa vi se indeplineasca toate dorintzele.

mydream 07-01-10 13:19

La multi ani tuturor de poarta numele de Ion/Ioana , multa sanatate ....

kitz` 07-01-10 19:14

la multi ani ion/ioana/ionla/ionut/ionica/

soricel69 15-01-10 15:11

http://www.erepublik.com/en/referrer/asdfsdfsd58

joc de strategie online pentru cei interesati

CaDDy 30-01-10 01:20

crec ca aici e cel mai potrivit loc ...

Trafy sincer,( si stiu ca o sa te superi pe mine ca iti zic treaba asta ) fara sa zic cu ironie sau sa reprosez... am obs ca vorba aia " haina face pe om "sau in cazul nostru masina ... se potriveste la unii. Nu stiu cum sau dece ( nici nu ma interseaza prea mult ) .. dar am vazut cum ai trecut de la "baiatul" ala cuminte cu opel astra care nu se dadea la liniutze , nu venea decat la unele intalnitri .. ca nu avea masina pt asa ceva ... si te-ai transformat in " masculul feroce " cu bmw ( nu intelege gresit - sunt fan bmw) ... cu care ai dat rusine la foarte multi SOFERI incepatori , masini de 1.3 , 1,6, 18TDS... iar acum .. deja ti-a crescut cota de piata si ai si anumite standarde... ca deh, esti in ELITA acum :lol: chiar ma faci sa rad.

Intrebare... tu vrei masini cu putere apropiata de a ta .. minim 100 cp... dar sa nu fie SOFERI ... sa fie incepatori ? daca raspunzi nu... atunci spune`mi dece ai refuzat categoric sa te dai cu dragos ( cu pisica 1.6 ) , cu florin inca odata , cu bobby (chiar daca are mai multi cp)

vrei exemplu ? GOE ... audi a4 , 1.9 tdi ... s-a dat si cu kalu si cu alte masini MULT mai performante si stii treaba asta .. se da cu oricine se nimereste dar se da pt ca ii place ... chiar daca e constient ca nu are nici o sansa !

dar lasand morala la o parte.
.. ce zici trafyan ... te cobori atat de mult la nivelul asta ca sa te dai cu mine?:) :lol::lol: conteaza prea putin cine castiga... de cate ori si ce o sa se vorbeasca dupa (nu ziceti ca nu e asa ca abia asteptati o liniutza sa va certati sau sa va aludati performantele uluitoare ca niste tzatze)
Passat 1,9 TDI combi ,suspensii sport, 90cp + chip ... ar fi trebuit sa fie undva la 115 .. dar sa zicem 100 ( unii au mai murit pe drum de la vechime ) cu tot cu geamuri , usi , trusa de scule , roata de rezerva , eu , bratudul parfumat , cd`urile si telefoanele.

PS: daca nu scriu des pe forum ... nu inseaman ca nici nu urmaresc :)

ice_wysss 30-01-10 01:55

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3029815)

Trafy sincer,( si stiu ca o sa te superi pe mine ca iti zic treaba asta ) fara sa zic cu ironie sau sa reprosez... am obs ca vorba aia " haina face pe om "sau in cazul nostru masina ... se potriveste la unii. Nu stiu cum sau dece ( nici nu ma interseaza prea mult ) .. dar am vazut cum ai trecut de la "baiatul" ala cuminte cu opel astra care nu se dadea la liniutze , nu venea decat la unele intalnitri .. ca nu avea masina pt asa ceva ... si te-ai transformat in " masculul feroce " cu bmw ( nu intelege gresit - sunt fan bmw) ... cu care ai dat rusine la foarte multi SOFERI incepatori , masini de 1.3 , 1,6, 18TDS... iar acum .. deja ti-a crescut cota de piata si ai si anumite standarde... ca deh, esti in ELITA acum :lol: chiar ma faci sa rad.

Intrebare... tu vrei masini cu putere apropiata de a ta .. minim 100 cp... dar sa nu fie SOFERI ... sa fie incepatori ? daca raspunzi nu... atunci spune`mi dece ai refuzat categoric sa te dai cu dragos ( cu pisica 1.6 ) , cu florin inca odata , cu bobby (chiar daca are mai multi cp)

vrei exemplu ? GOE ... audi a4 , 1.9 tdi ... s-a dat si cu kalu si cu alte masini MULT mai performante si stii treaba asta .. se da cu oricine se nimereste dar se da pt ca ii place ... chiar daca e constient ca nu are nici o sansa !

.. ce zici trafyan ... te cobori atat de mult la nivelul asta ca sa te dai cu mine?:) :lol::lol: conteaza prea putin cine castiga... de cate ori si ce o sa se vorbeasca dupa (nu ziceti ca nu e asa ca abia asteptati o liniutza sa va certati sau sa va aludati performantele uluitoare ca niste tzatze)
Passat 1,9 TDI combi ,suspensii sport, 90cp + chip ... ar fi trebuit sa fie undva la 115 .. dar sa zicem 100 ( unii au mai murit pe drum de la vechime ) cu tot cu geamuri , usi , trusa de scule , roata de rezerva , eu , bratudul parfumat , cd`urile si telefoanele.

Salut,

Fara suparare,afirmatia ta mi se pare putin deplasata.Nu stiu ce intelegi sau unde vrei sa bati cand zici (deja ti-a crescut cota de piata si ai si anumite standarde... ca deh, esti in ELITA acum :lol: chiar ma faci sa rad. )Partea cu ELITA mi se pare putin deplasata.Daca a ajuns unde tu`i zici ELITA,inseamna ca are niste calitati.
A nu se intelege gresit.Nu`i iau apararea din simplu fapt ca este coleg de club cu mine.
Consider ca era mai simplu sa`i lansezi o provocare decat sa`i atragi atentia cum era acum 3 ani sau cum era la gradinita..

In fine..Toate cele bune.Va intelegeti voi intr`un final.Sunteti baieti mari.:pelvic_th:peace::peace:

florynvl (X29 ZMT) 30-01-10 07:37

si oricum eu cu trafy faceam caterinca, chiar daca am cam dat-o putin in nesimtire.deci sa nu se creada ca avem ceva unu cu altu, sau mai stiu eu ce.
caddy, 90 de cai + chip, chipul ala cand l-ai facut ? era facut cand ne-am dat noi 2 ?

luci4n_vl 30-01-10 08:09

hai sa v`o zic pe ce`a mai tare:

inainte cand aveam masina varza...ma refer la TDS...toti se dadeau cu mn si ma incingeau de nu intelegeam nimic,exemple:

gogu BJP,bmw 1,6....ma spart

emil VIS,bmw 320i....ma rupt!!!

citroen ma nenorocit,

luci bmw 18is..eehheehheee....sa va mai zic? a facut crima cu mn.

si altii are nu ii mai tin eu minte,

akm ca mi`am vfacut si eu masina,vreau sa lanez o provocare:

ma dau cu orice bmw cu motor de maxim 2mii benzinare,si diesel pana in 2500,daca este cineva care vrea sa ma onoreze,o poate face aici....totul amical,prieteneste,....sa imi testez masina...pt ca dupa cum stiti sunt la inceput si vreau sa acumulez experienta pt cursele legale....

PS...bmw`urile sa fie modele e36,si e46.

lupalb 30-01-10 09:20

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3029815)

Sincer caddy, nu cred ca a zis omu` cu rautate. Vreau sa iti zic ca omu` s-a dat cam cu toata lumea, a vazut pe cine bate si pe cine nu. Acuma, daca eu m-as da cu tine, si tu m-ai face de 3 ori, sau de 5 ori, dup aia cand as pune un filtru sport pe masina (care nu ajuta cu aproape nimic) si as veni la tine , tu te ai mai da cu mine?
Stiu, omu` si-a pus motor nou, da` e la alegerea lor daca se dau sau nu.
Micile atacuri sunt facute tocmai in scopul de a se ajunge la start.
Eu il stiu si pe flo` si pe trafy, si stiu cum faceau si dupa ce s-au dat...deci trust me ca e in limitele normale la ei.
Cat despre faza cu masini cu diferenta mare de putere, care mai e sensu`?? ala cu masina mai tare nu se forteaza, si te face, si tu rupi masina in 2 si esti foarte dezamagit (cand zic diferenta mare ma refer de la 50 cp in sus)

florynvl (X29 ZMT) 30-01-10 09:37

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3030163)
Micile atacuri sunt facute tocmai in scopul de a se ajunge la start.
Eu il stiu si pe flo` si pe trafy, si stiu cum faceau si dupa ce s-au dat...deci trust me ca e in limitele normale la ei.

:D :D :D :D :D :D

CaDDy 30-01-10 11:39

stiu si eu ... ideea nu era sa il condamn eu pt ce face :) dar si faza cu aronel ... si costin cand a zis ca nu a avut ce face din ei :)) si ei erau 6 in masina ... nah , si eu va spun ca am nenorocit un trabant la semafor :)) sunt tare nu ? :))

de`aia am lansat si provocarea... sa vad daca accepta sau nu:evil:
daca ii ziceam pur si simplu ... sarea cu schema de " minim 100" :)

@emyl..... stai linistit tati ca nu ma refeream la elita ... adica la club. ma gandeam ca se poate intelege asa.. dar nu asta am vrut sa spun , ma refereram ca acum are masina....bmw :) .. numai are jucarie :)

am si scris acolo ca o sa`i sariti in cap .. dar eu v`am spus parerea unui om care nu e zi de zi cu voi ... ci vine mai rar si citeste decat un forum :)

dci trafyan ... ne dam ?:))

radu_nb1 30-01-10 13:31

caddy unde ai ma suspensiile alea sport:)) dak u ai suspensii sport pe masina eu dau 3 ture de bulevard in alergare

IONUT-GBP 30-01-10 15:05

are ma si frane brembo si chip :D

BogdaNel_kisss 30-01-10 16:00

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3030608)
stiu si eu ... ideea nu era sa il condamn eu pt ce face :) dar si faza cu aronel ... si costin cand a zis ca nu a avut ce face din ei :)) si ei erau 6 in masina ... nah , si eu va spun ca am nenorocit un trabant la semafor :)) sunt tare nu ? :))

@emyl..... stai linistit tati ca nu ma refeream la elita ... adica la club. ma gandeam ca se poate intelege asa.. dar nu asta am vrut sa spun , ma refereram ca acum are masina....bmw :) .. numai are jucarie :)

am si scris acolo ca o sa`i sariti in cap .. dar eu v`am spus parerea unui om care nu e zi de zi cu voi ... ci vine mai rar si citeste decat un forum :)

:>lasa sa vina caldura....

rzn_vl 30-01-10 18:16

Lansez si eu o provocare tuturor proprietarilor de BMW,audi,VW,si oricare masini pana in 180 CP:) chiar si 190 CP:) doar prieteneste:)sa nu se inteleaga gresit,doar ceva amical.

cEaska 31-01-10 12:22

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3030608)

cate telefoane ai ma in masina ? :))

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3030003)
hai sa v`o zic pe ce`a mai tare:

inainte cand aveam masina varza...ma refer la TDS...toti se dadeau cu mn si ma incingeau de nu intelegeam nimic,exemple:

gogu BJP,bmw 1,6....ma spart

emil VIS,bmw 320i....ma rupt!!!

citroen ma nenorocit,

luci bmw 18is..eehheehheee....sa va mai zic? a facut crima cu mn.

si altii are nu ii mai tin eu minte,

akm ca mi`am vfacut si eu masina,vreau sa lanez o provocare:

ma dau cu orice bmw cu motor de maxim 2mii benzinare,si diesel pana in 2500,daca este cineva care vrea sa ma onoreze,o poate face aici....totul amical,prieteneste,....sa imi testez masina...pt ca dupa cum stiti sunt la inceput si vreau sa acumulez experienta pt cursele legale....

PS...bmw`urile sa fie modele e36,si e46.

e30 nu iti plac ? :D

luci4n_vl 31-01-10 19:27

cEaska:..
cum sa nu?doar sunt posesor de asa ceva...si daca nu ma insel...cred k eu am primul e30 turbo din valcea...asa ca...

Provenzano 31-01-10 20:34

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3035489)
cEaska:..
cum sa nu?doar sunt posesor de asa ceva...si daca nu ma insel...cred k eu am primul e30 turbo din valcea...asa ca...

esti primul posesor de bmw e30 turbo din Jud valcea.

cEaska 31-01-10 20:40

da man, stiu ....... numai ka tu scrisesi ka vrei cu e36 si cu e46 ... :)

rzn_vl 31-01-10 20:43

Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 3035828)
da man, stiu ....... numai ka tu scrisesi ka vrei cu e36 si cu e46 ... :)

vreau eu mah.cu ce vrei u.chiar si cu 2.5 benzina! sa vad cum stau langa.nu conteaza ca ma bate:)

rzn_vl 31-01-10 23:21

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

Am si eu o intrebare daca se poate,catre userul TEO,cu bmw`u 325i,daca se poate si daca accepta un 402 M ? amical!!!!! nu intre cluburi!!!!! nu am chef de comentarii si de barfe si de alte chestii inutile! vreau doar sa vad cum stau langa un 325 benzina si atata tot,nu ma intereseaza ca ma face,desi sunt sigur ca ma face dar vreau sa vad cum stau cu el.Adresez aici aceasta intrebare pentru ca mai tarziu sa nu se inteleaga gresit!

Provenzano 31-01-10 23:29

a innebunit Pee:)))

rzn_vl 31-01-10 23:30

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 3036609)
mai ai vreo 5 masini si ai facut toata valcea:))

si asta trebuie sters

tocmai l`a mutat de pe MR! asa ca nu mai comenta atat.daca nu`ti convine ceva treci si u la start.

rzn_vl 31-01-10 23:31

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3036608)
a innebunit Pee:)))

nu am innebunit fratica,doar ca vreau sa vad cum stau cu el..daca accepta bine daca nu caut pe altcineva cu 2.5i ..e simpla ideea.

privat4u2 01-02-10 21:38

E de apreciat felu in care Pee munceste la masina lui si e normal sa caute combatantzi ca sa vada cum sta...sper sa iti reuseasca nebunia si atunci chiar nu o sa mai avem loc de u la start:))))

luci4n_vl 01-02-10 22:57

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 3036563)
Am si eu o intrebare daca se poate,catre userul TEO,cu bmw`u 325i,daca se poate si daca accepta un 402 M ? amical!!!!! nu intre cluburi!!!!! nu am chef de comentarii si de barfe si de alte chestii inutile! vreau doar sa vad cum stau langa un 325 benzina si atata tot,nu ma intereseaza ca ma face,desi sunt sigur ca ma face dar vreau sa vad cum stau cu el.Adresez aici aceasta intrebare pentru ca mai tarziu sa nu se inteleaga gresit!

vei fi refuzat din START!!!!

dar chestia este tare...pt ca din cate stiu eu ai cam batut toate BMW`urile cu care te`ai dat...inclusiv p mn care masor si eu vre`o 173 cai pe tds....

Provenzano 02-02-10 00:07

a bagat spaima in ei PEE:)))

rzn_vl 02-02-10 01:32

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3040174)
E de apreciat felu in care Pee munceste la masina lui si e normal sa caute combatantzi ca sa vada cum sta...sper sa iti reuseasca nebunia si atunci chiar nu o sa mai avem loc de u la start:))))

Pai in sa zicem asa...fac si eu ce pot...si deasta caut masini mai puternice ca a mea sa vad si eu cum stau...atata tot.nu vreau sa caut scandal sa fac eu stiu ce porcarii...nu vreau certuri intre cluburi si alte cele.

Inca odata specific.vreau doar sa vad cum stau langa o masina mai puternica ca a mea.

THX all.

rzn_vl 02-02-10 01:35

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3040556)
vei fi refuzat din START!!!!

dar chestia este tare...pt ca din cate stiu eu ai cam batut toate BMW`urile cu care te`ai dat...inclusiv p mn care masor si eu vre`o 173 cai pe tds....

nu e problema ca voi fi refuzat.nu ma supara faptul asta.doar cum am mai specificat vreau ceva amical,si sa vad cum stau langa o masina mai puternica.de aceea l`am intrebat pe Teo daca poate,si daca vrea asta.
Daca nu,caut pe altcineva si vad eu ce si cum.Eu as vrea pe cineva cu un URS 325i sa vad cum stau cu el,dar nu stiu pe nimeni care detine.Daca cumva se gaseste cineva,astept msj aici sau PM

Dj. Kameleon 02-02-10 08:24

Fortzzzzzzzaaaaaaaa SHADOWS

luci4n_vl 02-02-10 09:31

rzn_vl:

ursul sa fie turbo?:D

Provenzano 02-02-10 10:33

shoby nu fi rau.......nu a spus ca se Da cu Bestii de 300 hp:)))

luci4n_vl 02-02-10 10:38

poi cn a zis k ma dau? o tin pt expozitie in fata blocului..pt ca ma simt mandru cand vad cate 50-60 de persoane ca mi`o admira zilnic!!!!

Provenzano 02-02-10 10:40

Bine ai zis ....ti-am zis eu ...daca mai tii minte ca o sa fie fotografiata mai mult decat Beyonce

DannyKid 02-02-10 22:25

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3041587)
daca mai tii minte ca o sa fie fotografiata mai mult decat Beyonce

8)8)8):twisted::twisted:

rzn_vl 03-02-10 04:12

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3041345)
rzn_vl:

ursul sa fie turbo?:D

Da sobo si daca e turbo ce?:D cu atat mai palpitant pt u:))) sti u ca Fortzaa PEE nu pierde niciodata;)

VL-05-GIM 05-02-10 19:15

cat puteti sa suferiti ma oameni buni .. cateodata eu chiar nu va inteleg

Provenzano 05-02-10 23:06

Quote:

Originally Posted by VL-05-GIM (Post 3054600)
cat puteti sa suferiti ma oameni buni .. cateodata eu chiar nu va inteleg

care tu mah?? prezinta-te mai intai....apoi vb...

lupalb 06-02-10 15:00

asta scrie la toate threadurile, baga injectii peste tot, dupa care ne lasa pe noi sa scriem asa. Eu zic ca ar fi cel mai bine sa primeasca ignore din partea tuturor, si am rezolvat problema. Cine vrea sa vb cu el sa vb, cine nu, nu.

Provenzano 06-02-10 15:47

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3057140)
asta scrie la toate threadurile, baga injectii peste tot, dupa care ne lasa pe noi sa scriem asa. Eu zic ca ar fi cel mai bine sa primeasca ignore din partea tuturor, si am rezolvat problema. Cine vrea sa vb cu el sa vb, cine nu, nu.

sau mai bine un ADMIN sa ii dea BAN

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning