![]() |
Re:
Quote:
astept o argumentare logica si la obiect. sper ca n-am cerut prea mult. multumesc. |
subscriu la ce a zis aleks si astept
|
din cate stiu eu nu..
|
Raspunsul:MERTAN a venit prima data cu ideea uitati
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=12204 ANUNTZ IMPORTANA CATRE TOATA LUMEA. SIGLA CRAZY DRIVERS SE VA MODIFICA. SE VOR DA LA VOT 2 SIGLE. EU MAINE SPER SA PUN CA MODEL 2. |
ai punctat foarte bine aleks. sigla care este acum o sa fie (ceva frumos si discret)...
dar daca cineva vrea sa vina cu propuneri pt sigle noi nu-i bai sa vina... Daca cineva face o sigla mai reusita ca cea de acum o sa va zic:), dar pana acum nimic. |
nu schimbam nimic!, dar asta nu inseamna ca nu pot sa vina cu noi propuneri pt. sigla sau altele.
mertan inteleg ca esti entuziasmat si vrei ceva si mai bun dar mai intai vedem si dupa tragem linia! |
si argumentare logica? :roll:
|
gata. nu se schimba nimika. vad ca am dat foc la paie.
|
Chiar nu mam gandit niciodata de ce schimbam sigla ..... eu cred k am ramas cu impresia k schimbam sigla din cauza stikerelor :? .....
|
Re:
Quote:
|
Si eu sunt de acord cu sigla deja existenta. Nu vad de ce ar trebui pusa o adresa de net cat to parbrizul sau luneta.
|
Da. Poate fi inchis si se inchide acuma. Daca considerati ca este necesara deschiderea lui ma anuntati si il redeschidem.
|
pe 6 o sa aiba cineva stickere?
contra cost, nu-i problema, ca nu se fac din spuma marii, costa si alea niste bani :lol: |
eu sper sa fie gata pana atunci
|
pretul o sa fie mic simbolic chiar..
|
k. Asteptam pretul.
|
porecle membri crazy drivers
cine are porecle sa ni le comunice. sau daca nu are sa le punem noi 8)
|
Nume Mircea
Porecla :arrow: Zerofast :!: |
Re: porecle membri crazy drivers
Quote:
|
bine ma. tu nu o sa ai porecla. vb de ceilaltzi.
|
bun.. si pana la urma care e ideea? :roll:
|
nu mai deschide topicuri aiurea!
|
porecle
nu as fi vrut sa deschid subiectul dar am ajuns la o limita:mai baiete cizeleaza-ti putin limbaju (ba,ma,etc)ce naiba ai aproape 18 ani ,am pretentii de la tine ce naiba?
|
gata. pe viitor nu o sa se mai intample.
|
cine ar spune pe forum ca porecla lui e ....c*aie....m*ie....oaie.....shuiu....gheaba...mo flea......mortu....cioara....pedala....dinti....fa sola.....astea-s porecle ale unor oameni pe care-i stiu.
nu,toti ar spune ca \"porecla mea e ingeras,ninja,bredpit,pitbul,etc.... conteaza parerea mea?(ca nu-s membru) |
Re: porecle
Quote:
|
SALUT numele meu esti ADRIAN iar porecla aDytZa :D :D
|
vad ca faza cu porecla prinde la lume. 8) :oops:
|
Re:
Quote:
|
deci ce spui despre asta gabi?????? vezi ca prinde????????
|
andrei vezi ca ai un membru inscris la 2 cluburi..nu mai stiu care e dar la nsl si la voi :lol:
|
verific de indata ce ajung aks.. si il extermin :2gun:
:peace: |
rezolvat?
cine era, ca sunt curios... |
nu rezolvat inca, abia am intrat.. inca nu mi s`au dezghetat picioarele :evil:
|
Si eu sunt curios ... carei ala cu 2 cluburi ...? :?
|
facem una in bucuresti la primavara?
Facem una in bucuresti la Primavara? sunt o gramada locuri unde ne putem strange si unde putem face un show frumos ! si pana atunci vor mai fi si mai multi membrii !
|
De azi suntem si pe mIRC. Detalii aici :
Incepand de azi avem canal #CrazyDrivers si pe mIRC.
Trebuie doar sa va conectati la serverul irc.sidenet.org si sa intrati pe canalul #crazydrivers Toti membrii care au acces la internet sunt asteptati pe acel canal. |
:)
i`m there:)
|
oki...
am intrat super comod :wink: |
sal
o idee foarte buna.. sunt acolo si eu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning