Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele: sergini0 (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/149218-desenele-mele-sergini0.html)

denees 12-06-10 21:01

Re: Desenele mele: sergini0

No comment. Foarte frumos! Felicitari!!

sergini0 12-06-10 21:37

Blue, o sa modific umbra ca am vrut sa uploadez desenul pana plec in oras. Acum sincer, asta e singura chestie care ti se pare gresita?:D ca daca e doar asta asa mai vizibila e foarte ok.
denees, mersi:d.

sergini0 28-06-10 00:45

Gata schita si hasura capotei masinii din noul desen, miercuri cel tarziu uploadez varianta finala.

pgapac 28-06-10 09:27

abia astept :D , spor la treaba

paullardo 29-06-10 03:20

deci acest ferrari ce l`ai facut acum este bestial
poti zice ca e o poza alb negru pentru un necunoscator
super desene
bafta in continuare

sergini0 30-06-10 02:24

1 Attachment(s)
O poza de noapte buna, cam slaba dar asta e...revin maine cu retusari si o poza mai buna ca nu mai pot acum.
Attachment 1544187

pgapac 30-06-10 08:52

super tare :D.....si stii ce imi place cel mai mult ? Ca are numere de PH :X

sergini0 30-06-10 12:24

1 Attachment(s)
O fotografie putin mai calitativa, dar tot nu e cine stie ce, oricum n-am timp sa-l scanez ca deja l-am inramat si diseara ajunge la noul posesor :), si anume colegul copolinox de pe forum... la multi ani ;).
Attachment 1544529

silviun95 30-06-10 13:23

pff..e super tare! mi se pare mai tare ca ferrari-ul :D (parere personala) dar ceva de comentat..roata e putin stramba..si farurile de pe bara..sunt prea indreptate spre stanga atat...restul e belea..bravo !

sergini0 30-06-10 14:40

1 Attachment(s)
Era 3 cand lucram la roata spate, azi dimineata trebuia sa plece urgent la inramat si n-aveam timp sa-l mai bibilesc, eram prea obosit. Proiectoarele de pe bullbar asa ar trebui puse la orice masina (teoretic) pentru ca daca ar sta drepte i-ar orbi pe cei de pe contrasens. Stai linistit ca nu eram atat de but incat sa le fac atat de inclinate daca nu ar fi trebuit sa fie, imi dadeam si eu seama :d. Uite si fotografia originala.
Attachment 1544768

P.S.: Ma bucur ca-ti place, sper sa-i placa si lui :D. Asupra urmatorului desen inca nu m-am hotarat.. dar daca imi vine blocul A2 pana plec din tara va fi cu masina personala.

MilTen 30-06-10 15:32

foarte frumos jeepul dar trebuia sa accentuezi reflactia blocului si restul cum ar fi..roata in spate e cam putin inclinata in interior...app nu mai da cu degentu si am impresia ca nu mai ai B`uri:D sau graffti faci cu creionul mecanic ...apoi stergi cu degetul sau cu servetelul.....

banuesc.. nu stiu daca este asa....

bft!!

sYdanyel 01-07-10 15:04

foarte tare jeep`ul serginio , felicitari! :d

copolinox 01-07-10 21:41

Heh , cat s-a chinuit baiatu asta pt mn :D :oops: , mi-a placut foarte mult , asta peste 50 de ani o sa imi trezeasca amintiri cu masina asta care au ajuns la inima :D:twisted:

silviun95 02-07-10 21:41

Quote:

Originally Posted by copolinox (Post 3486521)
Heh , cat s-a chinuit baiatu asta pt mn :D :oops: , mi-a placut foarte mult , asta peste 50 de ani o sa imi trezeasca amintiri cu masina asta care au ajuns la inima :D:twisted:

Vezi sa ai grija de masina aia..ca in desen e mai ingrijita decat in realitate :))

sergini0 02-07-10 23:39

off: Ai grija ca el ia astfel de replici ca atac la persoana :D...
on: Saptamana asta sper sa imi vina un bloc A2 si sa desenez masina familiei, adica sper s-o termin vara asta si s-o pot bineinteles inrama si pune pe perete prin casa... . Dar asta nu inseamna ca nu o sa mai desenez pe Bristol Smooth, adica colile actuale, mai am destule cat sa updatez topicul cu desene pe putin 2 ani( 30-34 de coli). A2-urile vor fi oricum o raritate din cauza numarului de luni necesare(mie) finisarii unui asemenea proiect...
O seara buna baieti.

silviun95 03-07-10 12:06

Eu sper sa nu :D ma refeream ca era murdara

copolinox 04-07-10 22:22

Da , m-am prins , prima oara cand am citit se razvratea Mopar'ul din mine :)):twisted: dar mi-am dat seama ca zici ca era murdara...
Mie unu imi place mai mult jeep'ul cand e murdan , dar nu orice murdarie , spre exemplu asta nici mie nu imi place ,dar noroiul sta bine pe ea :D:"> .
Oricum ingrijita este , poate nu in exterior dar , ca parte tehnica si interior eu zic ca sta foarte bine :)

sergini0 04-07-10 23:43

Zici tu ca sta foarte bine?:-) Studiaza din nou termenul de foarte bine te rog cand e vorba te starea optica a unei masini, eu din cate stiu se apropie de 'impecabil', si fara suparare, dar nu poti spune asa ceva despre o masina de 13 ani cu 300 si (destule) mii de km la bord ca arata foarte bine pe interior, cel putin nu de cea de care este vorba. Zic asta pentru ca am vazut-o si aici nu sunt de acord, mie chiar imi sare in ochi, nu poti sa zici ca nu se vede ca e o masina cu care s-a mers... (o fi atentia la detalii de la atata desenat:D). Cu alte cuvinte 'Mai putin parfum si mai mult sapun..' adica lasa laudatul si ai grija mai multa de ea.
Mie mi-a placut mai tare cand am vazut-o pentru prima data (eu cel putin) recent spalata, adica la reuniunea cu americane, arata mai bine.
Cum sa interpretam 'se razvratea Mopar'ul din mine' ?:???: adica inteleg replica, dar nu era un furnizor de piese si accesorii pentru Chrysler? poanta de la dans cu ''hai sa vad cum joaca parameciu'-n tine'' era mai perceptibila...

sergini0 05-07-10 14:10

Baieti, peste o saptamana plec din tara si n-o sa desenez o perioada, sper ca pana plec sa imi vina blocul A2, dar tot am chef de desenat, cred ca o sa fac ceva fugitiv pana la sfarsitul saptamanii pe formatul actual, as avea chef de un concept.

copolinox 06-07-10 12:47

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3493376)
Zici tu ca sta foarte bine?:-) Studiaza din nou termenul de foarte bine te rog cand e vorba te starea optica a unei masini, eu din cate stiu se apropie de 'impecabil', si fara suparare, dar nu poti spune asa ceva despre o masina de 13 ani cu 300 si (destule) mii de km la bord ca arata foarte bine pe interior, cel putin nu de cea de care este vorba. Zic asta pentru ca am vazut-o si aici nu sunt de acord, mie chiar imi sare in ochi, nu poti sa zici ca nu se vede ca e o masina cu care s-a mers... (o fi atentia la detalii de la atata desenat:D). Cu alte cuvinte 'Mai putin parfum si mai mult sapun..' adica lasa laudatul si ai grija mai multa de ea.
Mie mi-a placut mai tare cand am vazut-o pentru prima data (eu cel putin) recent spalata, adica la reuniunea cu americane, arata mai bine.
Cum sa interpretam 'se razvratea Mopar'ul din mine' ?:???: adica inteleg replica, dar nu era un furnizor de piese si accesorii pentru Chrysler? poanta de la dans cu ''hai sa vad cum joaca parameciu'-n tine'' era mai perceptibila...

Arata foarte bine , pentru o masina de 13 ani ! Si tu cu majoritatea nu intelegeti un lucru , KM parcursi efectiv nu prea conteaza , daca masina este ingrijita ,serviceurile sunt facute la timp , schimbul de ulei la motor , cutie , si consumabilele shimbate. Un motor de americana rezista lejer peste milionul de km cu majoritatea pieselor stock. Oare dc crezi ca au facut motoare foarte mari , cu putini cai putere?
Daca aspir interiorul , si curat praful , eu unul n-am observat o zgarietura pe bord , recunosc , am vazut in zona contactului , mai rateaza omu. Dar in rest e ok. Recent am desfacut tot bordul , am aspirat , curatat , tratat , si mi se pare foarte ok :).
Mopar intradevar a fost un furnizor de piese renumit. Au facut cam cele mai capabile motoare si rezistente ,daca te uiti putin in urma , motorul R/T de pe Charger si Challenger , avea rezerva de eputere 400% , in anii 1969-1970 ( adica il puteai duce pe acelasi bloc motor cam pana la 1000CP )

Evoluzione 06-07-10 22:23

Va rog sa ramaneti la subiect. Aici vorbim de lucrarile lui sergini0, nu de masina.

sergini0 06-07-10 22:40

1 Attachment(s)
OFF: Uzura este inevitabila oricat ai intretine o masina, deci da, km parcursi conteaza. Am avut (noi) si masina din '92 si crede-ma ca stiu ce inseamna masina veche intretinuta:-P. Se vede si in pozele de pe topicul tau ca nu-i o masina care tinde spre impecabil. Ce legatura are ce am zis eu legat de Mopar cu ce zici tu? eu ti-am zis doar ca nu prea mergea integrat in ce-ai vrut tu sa spui, nu am pus la indoiala faptul ca nu a facut treaba buna sau ca nu sunt niste piese reusite.
ON: Baieti am hotarat sa-mi fac un sevalet de birou la comanda (daca gasesc o tamplarie buna) pentru ca m-ar ajuta ca pozitie... ca sa stau drept cat desenez, avand in vedere ca voi desena si A2-uri si imi trebuie un suport mai stabil decat biroul pe care nu am foarte mult loc. Am facut si o schita, credeti ca e ok pana acum ca idee macar? Oricum as vrea sa ma mai gandesc la forma lui ca sa il concep in asa fel incat sa se plieze sa-l pot depozita mai usor prin casa.
Attachment 1555752

Criss 10 07-07-10 08:14

Mie sincer imi place ideea..nici prea mic nici prea mare si se plieaza ca un scaun de pescuit (sau asa ceva :rolleyes2)

mnc.risty 07-07-10 08:37

Sa iti pui un suport pentru foaie la baza placii pentru a-ti sta foaia dreapta, si pentru a nu-ti pica in caz ca nu o lipesti.

denees 07-07-10 10:27

Nu este stabil acel reglaj al inclinatiei. La cea mai mica miscare, va cadea.

sergini0 07-07-10 17:01

De ce nu este stabil acel reglaj al inclinatiei?:-?
@mnc.risti, da, voi pune si o mica 'bordura', oricum colile vor fi lipite...
P.S.: De ce a disparut atasamentul?

sergini0 02-08-10 16:41

In sfarsit, dupa aceasta pauza lunga, am ceva timp liber si ma apuc de un nou proiect, un Mercedes-Benz C123. Pana acum un inceput de schita(destul de subtire), sper ca intr-o saptamana- doua sa-l termin.

silviun95 03-08-10 08:29

Frumoasa masina :X pana acum nu stiam ca exista modelul asta si in doua usi..e prea tare

sergini0 03-08-10 22:02

Da, e foarte tare, si am avut noroc sa dau de o poza cu un unghi care-mi place enorm, una super clara, cu o gramada de detalii, voi incerca sa transpun cat mai multe.
P.S.: Va fi o serie de cateva E-classe-uri, C123, W124 facelift, W210 facelift, W211(probabil tot facelift). Din pacate de mult timp nu prea pica nicio provocare sau challenge cu ce ma apuc eu de desenat, n-am mai participat de mult la un pool. :D
P.S.2: Dupa E-classe-uri imi planific sa fac o serie de SL-uri, mai exact W113, R107, R129, R230. Cred ca aceste 8 desene imi vor consuma intre 6 si 9 luni din viata dar sper sa merite. O seara buna :).

sergini0 07-09-10 13:22

1 Attachment(s)
Urat! ajunsesem pe pagina 2, trebuia sa improspatez topicul cu ceva 'nou', n-am mai lucrat la el de o gramda de timp dar il postez pentru ca mi-a murit topicul, as vrea sa incerc sa-l termin saptamana asta dar nu cred ca o sa reusesc, oricum... UP :P.
Attachment 1644303

silviun95 07-09-10 16:04

Placuta nu pare plasata prea bine, altceva gresit nu vad

Sper ca nu uiti emblema nu? :D

sergini0 09-09-10 20:58

Or sa mai apara modificari la schita oricum si nu, nu voi uita emblema:d.

cysco 28-11-10 23:12

reproduci f bn maisinile. imi place
ai un stil tehnic ca sa zic asa

sergini0 01-12-10 22:12

1 Attachment(s)
Un update, azi am avut în sfârşit ceva timp liber şi am avansat cu schiţa. Poate mai fac mâine o fotografie la lumină naturală.
Attachment 1764794

sergini0 02-12-10 10:32

1 Attachment(s)
Update, fotografie la lumină mai bună. (rog un moderator să unească posturile):-)
Attachment 1765094

mba 02-12-10 13:02

ce dimensiune e?

ceva e in neregula cu grila si numarul de inmatriculare... nu sunt simetrice

radu.3 02-12-10 17:27

Nu sunt paralele, cred ca asta vroiai sa zici Alex :D.

Sergiu, excelent arata...sa n-o strici, ca ne certam :lol:

mba 02-12-10 19:04

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 3864253)
Nu sunt paralele, cred ca asta vroiai sa zici Alex :D.

Sergiu, excelent arata...sa n-o strici, ca ne certam :lol:

simetric raducule...

ma refer la faptul ca daca continui linia de pe mijlocul grilei si pe numar, numarul este pus intr'o parte adica asimetric adica nu este simetric :lol:

radu.3 02-12-10 19:13

Ne cerem scuze, domnu` dizainar :lol:. Eu credeam ca vrei sa zici ca, in termeni care nu E de dizain, numarul nu e paralel cu grila.

Oricum, desenul tot frumos ramane :D:D

sergini0 02-12-10 19:13

Dimensiune 28*35,5 cm.
Grila e ok, problema este la siglă care este înclinată cam mult pe spate (spatele maşinii) dar o să o refac. La plăcuţa numărului de înmatriculare linia verticală din stânga nu este destul de verticală şi de paralelă cu cea din dreapta ca să zic aşa... şi trebuia să fie puţin mai lungă (în jos) ca să înceapă şi cea orizontală puţin mai de jos. Nu trebuie să fie nici pe un plan paralel cu cel al grilei dacă iei ca puncte de reper începutul şi sfârşitul benzii verticale de pe mijlocul grilei, cel puţin în fotografia de referinţă nu este aşa, dar cred că ar arăta mai "liniştit" proporţionat aşa...

All times are GMT +2. The time now is 07:06.

- Copyright 2026 4Tuning