Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - e30_eVG3n (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/149142-machetele-mele-e30_evg3n.html)

VENOX 23-01-10 00:11

Re: Machetele mele - e30_eVG3n

E foarte misto 159-le, m-a impresionat si pe mine, avand in vedere ca e la 1/24 si mai e si Welly. Chiar imi place mult macheta asta!

Racer21 23-01-10 13:44

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3004661)
Alfa Romeo 159 Sportwagon 1/24 Welly (multumesc Razvan;))
Este primul Welly din colectie si m-a surprins foarte placut, avand motorul si interiorul foarte detaliate pentru aceasta scara. Modificari aduse:
- Interior mochetat
- Ornament esapament inox
- Sticker-ul 4Tuning
Cand se face vreme mai buna o sa-i fac niste poze afara la lumina naturala, sa se vada cat de frumoasa e;)

Azi mi-a venit un Ferrari 456GT Bburago Italy 1/18, dar o sa-l prezint cu celalalt Ferrari pe care il astept(Testarossa 1984 1/ 18 ):D

De maine revin la HW. Stay tuned!

E cumva AutoArt Alfa-ul? Nu de alta, dar stiam ca AA nu produce la 1/24 :lol: Superb! :shock:

Si omule, esti tare de tot, daca astepti sa iti vina Testarossa la 1/18 :shock: (:lol:)

Dark Side 23-01-10 15:02

Hahahaa !
Cum sa fie Alfa AA ?
Daca scrie omul acolo ca e Mondo ?
Ce post fara logica !!!
Auzi "astept sa-ti vina Testarossa 1/18"... daca taceai filozof ramaneai. :x

Racer21 23-01-10 15:09

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3006537)
Hahahaa !
Cum sa fie Alfa AA ?
Ce post fara logica !!!
Auzi "astept sa-ti vina Testarossa 1/1"... daca taceai filozof ramaneai. :x

Nu ai observat smiley-urile astea? - :lol:
Sau nu stii ce inseamna??!! Bineinteles ca era o gluma, Doamne feri, ca doar nu-s prost sa confund AA cu Welly (apropo, tu ai zis Mondo:-P si defapt e Welly:-P). Si am mai pus un smiley care rade cand am zis ca ii vine Testarossa la 1/1...Ce vroiai, dupa fiecare cuvand sa pun cate un smiley care rade? Sa umplu postul de smiley-uri, doar sa iti dai seama tu ca e o gluma ce zic?

Mi-a placut ca te-ai calmat o perioada, dar vad ca ai inceput din nou...

Dark Side 23-01-10 15:13

Deci calitatea unui amarat de Welly este comparabila cu un Autoart la 1/24 care nu exsista ?!! Arata bine dar e mai bine sa il pui in vitrina si acolo sa ramana daca intelegeti ... :lol:

e30_eVG3n 23-01-10 20:25

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3004751)
Intr-adevar o macheta la scara 1/24 reusita! Ma bucur ca a ajuns la tine! Sa o stapanesti cu placere! ;)

Mersi:D Cea mai detaliata si frumoasa 1/24 care o am!

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3005018)
E foarte misto 159-le, m-a impresionat si pe mine, avand in vedere ca e la 1/24 si mai e si Welly. Chiar imi place mult macheta asta!

Ma bucur ca iti place. Nici eu nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult, imi tot zicea Ravzan ca e superba, dar cand am vazut-o era mai mult de atat;)

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3006323)
E cumva AutoArt Alfa-ul? Nu de alta, dar stiam ca AA nu produce la 1/24 :lol: Superb! :shock:

Si omule, esti tare de tot, daca astepti sa iti vina Testarossa la 1/1 :shock: (:lol:)

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3006537)
Hahahaa !
Cum sa fie Alfa AA ?
Ce post fara logica !!!
Auzi "astept sa-ti vina Testarossa 1/1"... daca taceai filozof ramaneai. :x

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3006563)
Nu ai observat smiley-urile astea? - :lol:
Sau nu stii ce inseamna??!! Bineinteles ca era o gluma, Doamne feri, ca doar nu-s prost sa confund AA cu Welly (apropo, tu ai zis Mondo:-P si defapt e Welly:-P). Si am mai pus un smiley care rade cand am zis ca ii vine Testarossa la 1/1...Ce vroiai, dupa fiecare cuvand sa pun cate un smiley care rade? Sa umplu postul de smiley-uri, doar sa iti dai seama tu ca e o gluma ce zic?

Mi-a placut ca te-ai calmat o perioada, dar vad ca ai inceput din nou...

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3006572)
Deci calitatea unui amarat de Welly este comparabila cu un Autoart la 1/24 care nu exsista ?!! Arata bine dar e mai bine sa il pui in vitrina si acolo sa ramana daca intelegeti ... :lol:

1. @Racer21 si Dark Side: Mersi pentru aprecieri, fie ele pozitive sau negative!
2. Acest forum foloseste BBcodes(probabil nici nu stiti cu ce se mananca asta), care este o forma simplificata a HTML-ului, si de aici s-a strecurat greseala ca "astept un Testaroosa 1/1", cand de fapt mesajul original era "astept o Tastarossa 1/18 si paranteza", dar a fost citit ca smiley-ul "cool8)" de catre message board. Greseala se va repara asta seara in postul original, sper(daca nu zilele urmatoare). Data viitoare promit sa citesc de 5 ori postul meu daca este ceva in neregula, spre a nu mai ajunge la acest off-topic penibil.
3. AutoArt produce 1/24 pentru cultura voastra generala:D Si anume machete "Slot Car" metalice(die-cast) realizate dupa standardele Aa, dar sealed. Iar preturile depasesc unele 1/18 cu mult. Printre modelele 1/24 Aa, mentionez: Veyron, Ford GT40, Gallardo, 996 GT3 etc.
4. Ganditi inainte sa scrieti: stiti ce inseamna un Testarossa 1/1? Pretul? Ei bine cautati;)
5. @DS: Mai gandeste cand spui "amarat de Welly", te inseli amarnic, poate o sa ai ocazia sa-l vezi pe viu si sigur iti vei retrage cuvinetele;)

Cum am zis, revin la HW:
'07 Police Patrol 5-Pack
Editie exclusiv americana, adusa de un prieten din State. Continea si un poster cu toate modele pe 2007, pe care l-am ratacit prin casa(cand il gasesc, il fotografiez si-l pun aici). Toate cele 5 modele sunt produse in China:
'05 Mustang GT Concept (prezentat la postul 188 )
Ford Fusion
Zotic
Pit Cruiser
Armored Truck

Deci, primele doua:
Ford Fusion 1/64 HotWheels
Zotic 1/64 HotWheels

Dark Side 23-01-10 20:46

Un Testa' de prin 90' adica ultimul Testa original "LateModel" nu costa chiar asa mult...
AUTOart nu face la 1/24 !
Nu face ce cumparam noi adica MACHETE STATICE asa ca nu face. Nu ma incalzeste ca face masinute metalice pentru piste cand nu am ce sa fac cu asa ceva... Practic nu face pentru acest segment de piata al machetelor statice.
Si te intreb pe tine ... cat de misto poate sa fie un welly ?
Adica sunt peste BBurago si MAisto (daca alea se pot numi "machete")... practic ele si cu Cararama sunt singurele "MACHETE STATICE" la scara 1/24... aaa si am uitat de MotorMax si Mondo care sunt cam la fel de slabi ca si Maisto si BBurago...

Bubu21 23-01-10 21:01

e30_eVG3n are dreptate:D
http://www.autoartmodels.com/product...=sr.1.24.title
Aici sunt modelele Autoart 1/24;)

VENOX 23-01-10 21:22

Frumoase HW-urile si nice pack dude!!!

PS: Am cumparat azi un 1963 Chevrolet Impala de la Welly (1/24), care m-a lasat gura casca. Asa ca eu unul sustin sus si tare ca exista calitate si la asa zisele non-machete.

Creative256 23-01-10 21:24

Eu am sa trec peste discutia vostra Off topic foarte frumoasa si am sa zic : :shock: , cat noroc pe tine sa prinzi pack-ul ala , e foarte foarte tare! La cat mai multe dinastea !

Dark Side 23-01-10 21:33

Daaa am si uitat de el (Evo 10 vs. Evo IX), nu ?
Ca sa inchei... Welly sunt singurele MACHETE la scara 1/24 care se gasesc (si cateva mondo d-alea scumpe tot la 1/24).... restu sunt bune de aruncat in cap....

e30_eVG3n 23-01-10 21:37

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3007708)
Un Testa' de prin 90' adica ultimul Testa original "LateModel" nu costa chiar asa mult...
AUTOart nu face la 1/24 !
Nu face ce cumparam noi adica MACHETE STATICE asa ca nu face. Nu ma incalzeste ca face masinute metalice pentru piste cand nu am ce sa fac cu asa ceva... Practic nu face pentru acest segment de piata al machetelor statice.
Si te intreb pe tine ... cat de misto poate sa fie un welly ?
Adica sunt peste BBurago si MAisto (daca alea se pot numi "machete")... practic ele si cu Cararama sunt singurele "MACHETE STATICE" la scara 1/24... aaa si am uitat de MotorMax si Mondo care sunt cam la fel de slabi ca si Maisto si BBurago...

Un Testarossa este in jurul pretului de 50000$, ceea ce pentru mine este enorm in momentul de fata. Si la urma ce sa faci cu un astfel de supercar pe drumurile din RO?
Ai dreptatea ta cu Aa 1/24;)
Crede-ma Afla e mult peste celelalte Welly, in primul rand interiorul care e foarte detaliat, toate chestiile alea mici despre care intr-un Bburago si Maisto nici nu poate fi vorba. Repet Alfa este singurul Welly care imi place, am avut multe Welly in mana si am prefer sa nu am modelul respectiv decat la calitatea aia... Cat despre Maisto, nu voi cumpara NICIODATA asa modele indiferent de scara(exceptie fac CSL si 350z Nismo, ambele 1/18 ). La Bburago e discutabil, am in mana acum doua modele de Murcielago(unul Bburago China, celalalt Maisto)... la Bburago(care e kit) e motorul detaliat(bloc motor, furtunase), cum tot ce vrei tu, la Maisto e placa... wtf? Cat Mondo si Motormax, prefer sa ma abtin...
Ai mai uitat Franklin Mint, Johnny Lightning sau PMA Minichamps;)

PS Cand se stabileste un criteriu clar si pertinent de votare, facem battle-ul cu Evo-urile, da?

Quote:

Originally Posted by Bubu21 (Post 3007762)
e30_eVG3n are dreptate:D
http://www.autoartmodels.com/product...=sr.1.24.title
Aici sunt modelele Autoart 1/24;)

DS are dreptate cand zice ca alea-s modele pentru circuit, dar totusi exista 1/24, oricum ar fi:D

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3007831)
Frumoase HW-urile si nice pack dude!!!

PS: Am cumparat azi un 1963 Chevrolet Impala de la Welly (1/24), care m-a lasat gura casca. Asa ca eu unul sustin sus si tare ca exista calitate si la asa zisele non-machete.

Mersi!;-)
Probabil, nu contest pentru ca nu am vazut. Eu tot ce am vazut, m-a lasat rece:???: Prezinta-l cand poti, sa-l vad si eu:D

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3007836)
Eu am sa trec peste discutia vostra Off topic foarte frumoasa si am sa zic : :shock: , cat noroc pe tine sa prinzi pack-ul ala , e foarte foarte tare! La cat mai multe dinastea !

:lol::lol::lol:
Mersi! Norocos a fost prietenul, pe care l-am rugat sa-mi aduca niste HW autentice de la mama lor, din America, si mi le-a adus pe astea care imi plac si mie foarte mult:-)

e30_eVG3n 24-01-10 22:00

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3007857)
Daaa am si uitat de el (Evo 10 vs. Evo IX), nu ?
Ca sa inchei... Welly sunt singurele MACHETE la scara 1/24 care se gasesc (si cateva mondo d-alea scumpe tot la 1/24).... restu sunt bune de aruncat in cap....

Exact, abia astept sa facem battle-lul:D
S-o lasam balta, fiecare are dreptatea lui... intr-un fel, da... Welly e peste celelalte!

Azi, incheiem Police Patrol:
Pit Cruiser 1/64 HotWheels (fost TH in 2006)
Armored Truck 1/64 HotWheels

VENOX 24-01-10 23:22

Ce imi pare mie maxim rau e ca nu mi-am luat si eu niste motociclete HW cand le-am vazut pe raft, dar mai e timp si sper sa mai gasesc. Foarte frumoase amandoua machetele prezentate! Ce usa blindata i-au facut lui Armored Truck, misto! :D

Racer21 25-01-10 08:27

Tare tare cum i se deschide usa aia blindata la Armored Truck, iar motocicleta are un design foarte...tare! :shock:

si imi cer scuze pt. offtopicul creat, o mare parte din vina mi-o asum eu pentru ca i-am raspuns lui DS, in loc sa-l las pe fiecare cu parerea lui, scuze Eugen inca odata, sper ca nu ti s-a distrus threadul cu discutia asta:sad:

edyopel 26-01-10 13:59

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3007623)
Mersi:D Cea mai detaliata si frumoasa 1/24 care o am!

Ma bucur ca iti place. Nici eu nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult, imi tot zicea Ravzan ca e superba, dar cand am vazut-o era mai mult de atat;)

1. @Racer21 si Dark Side: Mersi pentru aprecieri, fie ele pozitive sau negative!
2. Acest forum foloseste BBcodes(probabil nici nu stiti cu ce se mananca asta), care este o forma simplificata a HTML-ului, si de aici s-a strecurat greseala ca "astept un Testaroosa 1/1", cand de fapt mesajul original era "astept o Tastarossa 1/18 si paranteza", dar a fost citit ca smiley-ul "cool8)" de catre message board. Greseala se va repara asta seara in postul original, sper(daca nu zilele urmatoare). Data viitoare promit sa citesc de 5 ori postul meu daca este ceva in neregula, spre a nu mai ajunge la acest off-topic penibil.
3. AutoArt produce 1/24 pentru cultura voastra generala:D Si anume machete "Slot Car" metalice(die-cast) realizate dupa standardele Aa, dar sealed. Iar preturile depasesc unele 1/18 cu mult. Printre modelele 1/24 Aa, mentionez: Veyron, Ford GT40, Gallardo, 996 GT3 etc.
4. Ganditi inainte sa scrieti: stiti ce inseamna un Testarossa 1/1? Pretul? Ei bine cautati;)
5. @DS: Mai gandeste cand spui "amarat de Welly", te inseli amarnic, poate o sa ai ocazia sa-l vezi pe viu si sigur iti vei retrage cuvinetele;)

Cum am zis, revin la HW:
'07 Police Patrol 5-Pack
Editie exclusiv americana, adusa de un prieten din State. Continea si un poster cu toate modele pe 2007, pe care l-am ratacit prin casa(cand il gasesc, il fotografiez si-l pun aici). Toate cele 5 modele sunt produse in China:
'05 Mustang GT Concept (prezentat la postul 188 )
Ford Fusion
Zotic
Pit Cruiser
Armored Truck

Deci, primele doua:
Ford Fusion 1/64 HotWheels
Zotic 1/64 HotWheels

pune o poza si cu posterul primit

e30_eVG3n 27-01-10 17:46

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3011686)
Ce imi pare mie maxim rau e ca nu mi-am luat si eu niste motociclete HW cand le-am vazut pe raft, dar mai e timp si sper sa mai gasesc. Foarte frumoase amandoua machetele prezentate! Ce usa blindata i-au facut lui Armored Truck, misto! :D

Da, intr-adevar au fost cateva motociclete interesante anul asta... si mie imi pare ca am ratat cele cateva:sad:, dar totusi ma consolez cu 3, 2xPit Cruiser si Blast Lane. Si mie imi place mult usa aia blindata;)

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3012142)
Tare tare cum i se deschide usa aia blindata la Armored Truck, iar motocicleta are un design foarte...tare! :shock:

si imi cer scuze pt. offtopicul creat, o mare parte din vina mi-o asum eu pentru ca i-am raspuns lui DS, in loc sa-l las pe fiecare cu parerea lui, scuze Eugen inca odata, sper ca nu ti s-a distrus threadul cu discutia asta:sad:

Mersi!
Stai linistit, off-topicul s-a creat cu ideea ta, ca-mi iau un Testarossa 1/1 si de acolo a continuat "conflictul" tau cu DS! Cat despre distrus thread nici nu poate fi vorba;)

Quote:

Originally Posted by edyopel (Post 3017012)
pune o poza si cu posterul primit

Promit sa il caut in weekend si o pun poza:D

In sfarsit a sosit...
Mitsubishi Lancer Evolution X 1/43 Vitesse(SunStar) Dealer Edition
Foarte bine realizata (interior&exterior). Eu as fi vrut-o pe rosu, dar din motive de disponibilitate nu s-a putut aduce - dar imi place la fel de mult si asta pe argintiu:D
Pun si o poza de grup cu cele 3 Evo-uri(VIII, IX si X), urmeaza sa iau un Evo VI Cararama:D

Bubu21 27-01-10 17:51

De unde il ai pe Evo X si Evo XI:?:
Sunt f frumoase amandoua;)...felicitari:D:D

VENOX 27-01-10 19:07

Ha ha, ce tare, doar ce am cumparat si eu o japoneza argintie :lol: . Foarte misto colectia de evo-uri! Chiar ca felicitari!

CALIN 79 27-01-10 19:51

Foarte tare Evo 10, e super macheta, sa stapanesti sanatos toate Evo-urile:D

ervinbv 28-01-10 12:57

Superba colectia Mitsubishi 1:43!!!Parca vad ca peste cateva zile mai apare vreun EVO ceva :D.

steaua23 28-01-10 13:20

Frumoasa reuniune. Cum sunt machetele SunStar la 1:43?

gabitzUU 28-01-10 17:09

SUUUUPPPPPEEEEEEERRRRRRR EVO8 este demential :X dar nici X-ul nu se lasa mai prejos :) mai frumos 8-ul :)) :D

e30_eVG3n 28-01-10 20:37

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bubu21 (Post 3021389)
De unde il ai pe Evo X si Evo XI:?:
Sunt f frumoase amandoua;)...felicitari:D:D

Adica Evo IX si X...:D Ambele sunt luate de la reprezentanta, Evo IX era singura expusa, iar Evo X a fost adus pe comanda. Mersi!

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3021668)
Ha ha, ce tare, doar ce am cumparat si eu o japoneza argintie :lol: . Foarte misto colectia de evo-uri! Chiar ca felicitari!

Mersi! Astept sa o prezinti cand te intorci;) Apropo ce japoneza ai luat, un S13 cumva?

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3021831)
Foarte tare Evo 10, e super macheta, sa stapanesti sanatos toate Evo-urile:D

Mersi! E intr-adevar un model foarte frumos si bine realizat;)

Quote:

Originally Posted by ervinbv (Post 3024115)
Superba colectia Mitsubishi 1:43!!!Parca vad ca peste cateva zile mai apare vreun EVO ceva :D.

Mersi! Eee... nu chiar cateva zile, dar urmeaza un Evo VI Cararama rosu:love:

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3024195)
Frumoasa reuniune. Cum sunt machetele SunStar la 1:43?

Ma bucur ca ai intrebat. Mie mi se par foarte bine facute si punctate detaliile, de ex., la cele doua Evo-uri interiorul este demential pentru scara asta (bordul facut foarte atent, scaune scoica Recaro), iar la exterior mentionez jante BBS, discuri de frana si etrieri Brembo, eleron "carbon". Comparativ cu Alexander Fischer(vezi Seat Leon WTCC), cele SunStar sunt ceva mai bine realizate;) Sper sa fac cat de curand si o comparatie cu AutoArt si Minichamps, tot 1/43;) Per total cele SunStar si-au meritat banii.

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3024893)
SUUUUPPPPPEEEEEEERRRRRRR EVO8 este demential :X dar nici X-ul nu se lasa mai prejos :) mai frumos 8-ul :)) :D

Evo 8 e Welly si e slabut realizat, dar nici nu poate fi comparat cu Evo X;)

Desi aveam alte machete in plan pe azi, o prezint pe cea venita azi:
Dacia Logan Prestige 1/43 Eligor (multumesc sherbandel si Razvan;-))
Macheta foarte bine realizata la pret de Bburago 1/43:lol: Pe cat e de mica macheta, pe atat e de mare cutia;)

gabitzUU 28-01-10 21:08

mie imi place mai mult 8-ul:)

steaua23 28-01-10 21:42

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3025686)

Ma bucur ca ai intrebat. Mie mi se par foarte bine facute si punctate detaliile, de ex., la cele doua Evo-uri interiorul este demential pentru scara asta (bordul facut foarte atent, scaune scoica Recaro), iar la exterior mentionez jante BBS, discuri de frana si etrieri Brembo, eleron "carbon". Comparativ cu Alexander Fischer(vezi Seat Leon WTCC), cele SunStar sunt ceva mai bine realizate;) Sper sa fac cat de curand si o comparatie cu AutoArt si Minichamps, tot 1/43;) Per total cele SunStar si-au meritat banii.

Am si eu un SunStar 1:18 si am ramas surprins de raportul calitate/pret. Mi s-a parut ca arata foarte bine la exterior, dar la interior nu-mi dadeam seama din poze si de asata am intrebat.
Autoart 1:43 100% o sa fie mai bine realizate. Am vazut cateva si am ramas surprins.

Spor la colectionat. Astept sa vad ce mai aduci:)

DTH 28-01-10 21:50

ce tare e loganul :)) fa-i niste poze cu un alt fundal ...pe afara , de nu o sa zica lumea ca e real :))

CALIN 79 28-01-10 21:55

Fain Logan-ul, il am si eu, intradevar e foarte mare carcasa de plexi, nici nu incape in raft la mine :lol:.

Bubu21 28-01-10 22:12

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3025686)
Adica Evo IX si X...:D Ambele sunt luate de la reprezentanta, Evo IX era singura expusa, iar Evo X a fost adus pe comanda. Mersi!

Mersi;)

e30_eVG3n 29-01-10 20:19

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3025798)
mie imi place mai mult 8-ul:)

Normal, si mie imi place, ca de-aia l-am si luat:D Dar totusi nu poate fi comparata cu Evo X, alte standarde de calitate;)

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3025934)
Am si eu un SunStar 1:18 si am ramas surprins de raportul calitate/pret. Mi s-a parut ca arata foarte bine la exterior, dar la interior nu-mi dadeam seama din poze si de asata am intrebat.
Autoart 1:43 100% o sa fie mai bine realizate. Am vazut cateva si am ramas surprins.

Spor la colectionat. Astept sa vad ce mai aduci:)

Mersi! Bani sa fie, ca am multe modele 1/43 Aa si Minichamps in cap:D

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3025956)
ce tare e loganul :)) fa-i niste poze cu un alt fundal ...pe afara , de nu o sa zica lumea ca e real :))

Mersi! Am facut niste poze pe balcon, cat am mai prins lumina pe afara, dar promit sa fac poze mai realistice cand e vreme mai buna:D

Am uitat sa zic ieri ceva bun si ceva rau la Logan:
+ Discuri de frana (se vad daca te uiti atent)
- Lipsa oglinzii retrovizoare

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3025978)
Fain Logan-ul, il am si eu, intradevar e foarte mare carcasa de plexi, nici nu incape in raft la mine :lol:.

Mersi! Carcasa e aproape dubla fata de cea de la SunStar:lol:

Pentru azi:
BMW E90 330i 1/60 Welly
BMW E63 645Ci 1/60 Welly

B-23-HAN 01-02-10 20:53

Frumos BMW-ul .

radu_rs 01-02-10 21:21

frumos de tot Lancer-ul EVO X! Am vrut sa mi-l iau si eu de la Mitsu/ Accesorii si costa 100 Ron. Tu tot de acolo ti l-ai luat?

e30_eVG3n 01-02-10 21:53

15 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-23-HAN (Post 3039936)
Frumos BMW-ul .

Mersi(cred ca te referi la E90, acela este mai reusit);-)

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3040066)
frumos de tot Lancer-ul EVO X! Am vrut sa mi-l iau si eu de la Mitsu/ Accesorii si costa 100 Ron. Tu tot de acolo ti l-ai luat?

Mersi! Da, de la reprezentanta de la Piese de schimb, pe comanda mi l-au adus! A fost 97 de lei, dar merita;-)

Saptamana asta o sa fie SAPTAMANA 1/18 pe thread-ul meu!
Asa, pentru azi avem:

Ferrari Testarossa (1984) 1/18 Bburago Italy (multumesc Madalin)
Macheta foarte veche, se deschide totul la ea, directie activa, vopsea originala, motorul se putea un pic mai bine realiza. Minus: puncte de vopsea sarita.

andreigica 01-02-10 22:49

O macheta care a devenit rara astazi si foarte frumoasa acest Ferrari Testarossa produs de BBurago:D

steaua23 01-02-10 22:53

Frumos model. Ar merita unpic restaurat. Eu as incepe prin a vopsi masca din fata si din spate cu negru, in culoarea originala :)

VENOX 02-02-10 09:44

Hopa, am trecut la categoria grea :D Fain Ferrari!

lopez23 02-02-10 10:49

felicitari pentru Ferrari, frumoasa macheta

e30_eVG3n 02-02-10 20:28

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3040533)
O macheta care a devenit rara astazi si foarte frumoasa acest Ferrari Testarossa produs de BBurago:D

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3040546)
Frumos model. Ar merita unpic restaurat. Eu as incepe prin a vopsi masca din fata si din spate cu negru, in culoarea originala :)

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3041385)
Hopa, am trecut la categoria grea :D Fain Ferrari!

Quote:

Originally Posted by lopez23 (Post 3041607)
felicitari pentru Ferrari, frumoasa macheta

Va multumesc pentru aprecieri, baieti!:hug: Este intr-adevar o macheta frumoasa
@steaua23: O s-o las asa stock; chiar daca ar arata mai bine cu grila fata neagra, eu o prefer asa;-)

Continuam, azi cu:
Fiat 500 1/16 Bburago Italy
Macheta are 12 ani, directie activa, parasolare mobile, se deschide totul la ea.
Minus: geamuri blurate de la acetona (greseala mea:shakefist).

coman razvan 02-02-10 20:34

Frumoasa macheta asta ... cand am vrut sa o iau eu nu ai vrut sa mi-o vinzi! :punch: Imi pare rau de gamurile alea ... :(

Mexikanu1405 02-02-10 20:40

Masina reala pare mai mica decat macheta asta:D. Frumoasa foc.

All times are GMT +2. The time now is 09:53.

- Copyright 2026 4Tuning