![]() |
Re: speedster vs ????????
dar esti invitatul nostru la calarasi si daca cu mine tot nu merge potzi sa te dai cu speedsterul de 150cai
|
cu cel de 150 de cp as incerca si eu... desi nu cred ca o sa am masina gata pana la calarasi :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor fiti seriosi cu 5-ul
Pleaca nebunia aia de speedster intr-un mare fel. |
Quote:
|
Hai ca deja o dati in SF-uri...nu zic ca nu fug R5-urile dar...nici chiar asa. :D
|
stati linistiti... omul a zis ca mai vrea sa incerce o data... ce-i rau in asta?
totul este sa depaseasca handicapul tractiunii fata ;) |
Nu s-a luat nimeni de el ca vrea sa incerce. Dar sa spui ca pui banii pe r5 "da data asta" .... Si .. chiar crezi ca "sa depaseasca handicapul tractiunii fata " e toata problema ? Pai r5 e cu 200 kg mai usor ca speedster dar si cu minim 100 cai mai slab . Mai vorbim si de rapoarte , aerodinamica ... Ar fi ceva extraordinar sa aibe 5-ul o sansa . Dar nu inteleg de ce nu se ia problema usor. Mai e un speedster aspirat de 150 cai . Logic era sa incerce intai cu ala .
|
eu n-am "pus banii" pe nimeni, speranta mea de 5-ar este sa bata speedul, luru greu de facut insa nu imposibil ;)
|
La o partida de table are sanse sa il bata.
|
sa lasam masinile sa vorbeasca, parerea mea chiar daca nu am nici o sansa parerea lui Lucian.
apropo, Lucian cand ai masina gata echipata cu toata cavaleria de cai si nitro te rog suna-ma. |
Te sun dar daca te bat promiti sa nu te mai dai la speedster ? ;)
|
vad ca lumea o da in bascalie...... si nu e amuzant....
|
Quote:
|
Achim ... in cazul asta DA . Nu vezi ca se vrea din 1.7 @ 0.7 bar presiune FWD @ 800 kg sa bata Speedster ? Hai sa va pun la curent cu ceva . Maine il provoc pe Sebastian cu Subaru . I-am pus nos la nova si cred ca-l fac ! De ce te superi Puiule ? Nu ti se pare cam tras de par sa tot spui ca vrei sa bati cu un r5 un speedster de 300 cai ? Nu e normal ca lumea sa o ia k pe o gluma ? Pai Lancia Delta 2.0 turbo + nitro ce ar trebui s amai zica de speedster ? Are tot 800 kg , tot FWD dar probabil aceeasi cai k Pepy . 5-ul are macar autoblocant ?
|
K sa intelegeti punctul meu de vedere .... la curse nu se urca cu liftul ci pe scari - treapta cu treapta . Sa bata si el un speedster aspirat , apoi un subaru , un porsche , sa se dea cu evo 9 .... nu sa o tina sus pe net ca el se da cu speedster . Probabil ca daca ii plateste benzina Pepy se va da zilnic cu el dar mi se pare aiurea sa o tot ti sus si tare pe net ca ai sanse mari sa bati speedster ? Si la concluzia asta s-a ajuns cum ? De fapt nu e rew de vina ci cei de pe margine care o tot tin sus si tare . Faza cu "eu nu as pune banii pe speedster" a fost chiar tare . De ce ? Tocmai a batut supra ? Tocmai i-a dat 2 masini lui Ducu ? La asta ma refer .... aceste lucruri nu se fac la intamplare . Va jucati aiurea cu cuvintele pe un forum . Cobor putin . E un pusti care vrea sa alerge pe langa masina mea . El zice ca ma bate pe 1 km din mers . Cred ca vrea sa triseze si sa vina pe role .
|
da... inteleg si ptul tau de vedere...
|
nu stiu de ce sari asa lucian, daca un om isi stabileste un target, fie el si foarte greu de atins, inseamna ca abereaza si il trecem in categoria copiilor tampiti, iar cei ce decreteaza asta se cred niste semizei...............
p.s. nu uita ca sunt r5-uri care de mult au coborat sub 12 sec/400m.......... |
Primii 4 timpi in Anglia si nu numai (conform RTOC) sunt : 11.4 , 11.5 , 11.92 , 12.06 . Pe Baneasa cu masina stock Pepy a scos 12.9 . Sa nu uitam ca nu va mai fi stock sa nu uitam ca are si nitro si sa nu uitam ca am dat timpii primilor 4 cele mai bune 5-uri din Anglia . Ca fapt divers cel de pe primul loc merge cu 30 psi iar cel de pe locul 2 cu 22 psi dar este alt motor (1419 cmc) , chiuloasa Gordini si injectie . Cel de pe locul 3 ... 25 psi iar locul 4 ... este acesta http://www.tira.tv/mauri/gianni.htm . Tocmai din acest motiv consider ca este bun un target de 12 sec @ 402 m nu un Speedster turbo + nitro in care se investeste pt performanta .
|
1 Attachment(s)
Si daca tot spuneai ca se poate cobora sub 12 sec ... ei bine iata un dyno al celui care este pe locul 1 . Tare sunt curios care este parerea ta sincera Puiu. Eu sincer consider ca este intr-un fel deprimant avand in vedere ca abia acum multa lume ar trebui sa realizeze ca suntem copii de mingii .
|
parerea mea sincera este ca are sanse(ce-i drept mici) la speedul din configuratia actuala, dar cu alta configuratie a 5-ului lui dan ;)
mai departe mai vedem :D |
Gata bay...nu mai are voie omul sa viseze?!! :)
|
Inca astept telefonul Lucian...
Pepy a raspuns provocarii, fara sa se simta ofensat in nici un fel, asa ca nu are rost sa mai insiri pagini pe forum degeaba. |
Draga domnule rew. Din cate stiu ti-am spus ca in momentul in care termin masina te sun . Cat despre cum s-a simtit Pepy .... nu ma bag . Cert e ca exista un grup de oameni amuzati teribil de indrazneala cuiva si a "avocatilor" acelei persoane care nu a avut adversar pana acum . Nu are rost sa dam nume . Dar acel grup abia asteapta sa fie gata macar unul din adversari . Spun "unul din adversari" pt ca vorbesc de o masina de grp B , una de C si una de D asta ca acea persoana sa nu aiba loc de intors . Chiar nu e nici o rautate in ce am spus eu dar vad ca cineva incearca sa-l imite pe David Blain (tipul care reuseste sa leviteze) si in loc sa-i apreciem efroturile si reusita suntem nevoiti sa ii criticam ... visele . :rolleyes2 We can all be friends ! :twisted:
|
Quote:
Cine mi-a dat 2 masini? Pepy?... Sau despre ce e vorba pt ca chiar nu m-am prins. |
Mai sus Lucian tocmai dadea exeplu folosind intrebari retorice si spunea ca acea masna nu a confirmat. Nu a castigat nici o cursa cu masini cat de cat rapide.
|
Quote:
pierzi tu vreun ban ... ce te agiti atat ai facut ditamai polemica asa aiurea , nust cine e avocatul cui ? eu nici macar nu il cunosc personal pe dan pur si simplu omu a zis ca vrea sa mai incerce odata si atat si eu am zis ca as paria pe el. de ce trebuie sa se dea cu alte masini ca sa se dea cu el? omu poate sa accepte provocarea sau nu ... ai ajuns sa intrebi ce are omu pe masina (ai autoblocant???) treaba lui ce are si ce nu are nu cred ca esti tu in masura sa ai spui cu cine sa se dea. apropo tie itzi merge masina ? |
Quote:
|
Quote:
Fiind un forum public imi permit sa comentez asa cum probabil ai comenta si tu daca eu as spune ca vreau sa ma dau cu Tentean (sa nu zic Sebi) si Pepy ar spune ca am sanse si ca pariaza pe mine . Din momentul asta eu nu mai comentez nimic. Sa se dea cu Pepy si sa se linisteasca . Iti promit eu ca-l bat la cap pe Pepy ca atunci cand iese masina de la DiBas , in drum spre casa sa se intalneasca intamplator la un semafor cu Rew . |
Quote:
e treaba mea ce fac public si ce nu , ca si in cazul tau iar faptul ca nu am facut un topic repede sa spun ca am nos sau turbo e din nou treaba mea. |
sunt pregatit sa raspund iar la orice provocare!:)
|
h3h3h3... ce bine suna! ;)
cum se simte masina dupa atata vreme de stat!? eu cel putin la a mea am simtit ca a avut nevoie de putin timp sa isi "dea drumul" si probabil sa ma acomodez din nou eu cu ea... |
masina se simte excelent.. eu am avut ceva probleme la plecarea de pe loc dar mi-am revenit
|
cunosc... atunci, multa bafta ;)
|
pepy chiar ai 4,9 suta???de fabrica?/
|
Cu siguranta scoate si mai bine.
|
In conditii optime de aderenta .
|
nu... ne minte :D
|
poti sa incerci cele 6,... ale hondei in compania lui.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning