![]() |
Quote:
PS: poate esti cu el vineri si o sa-ti zic si face 2 face cateva :P |
E aiurea sa discuti prin mesaje pt ca totul se poate interpreta...zic asta pt ca stiu ca nu ai zis nimic din rautate...din cate am citit pe forum nu ai prea avut nimic cu nimeni, asa ca de ce sa incepi cu mine? :wink:
\"Sprintenelul\"? Cred ca o sa moara de ras cand va citi.... Din pacate vineri noapte Bogdan lucreaza si nu o sa putem veni...dar ne vedem sigur la mare, nu? |
cosmina: stie de \"sprintenel\", ca i-am zis azi :lol:
PS: stiu ca lucreaza, ca mi-a spus azi, da' am in plan o plimbare foarte prelungita prin Bucuresti :) si de ce nu, o vizita la el la sala? :wink: |
Ar fi super!!! Si el s-ar bucura!!! Tu cu cine si cand pleci la mare? Noi, sambata dimineata si voi conduce eu :mrhappy: :dance: sau mai pe la pranz si va conduce el.... :sadblinky
|
cosmina: de vazut ne vedem sotto (cel putin eu cu el :P). Daca vin la sala (si vin sigur), poate te vad si pe tine.
La mare, din pacate, nu mai merg, pentru ca au intervenit niste \"chestii\". Ata ete. Va spun de acum (tie si lui) drum bun si \"blana\" sa fie cat mai rapida :peace: |
La data de 29 aprilie (ziua lu' mama :D), utilizatorii nostri au scris un numar de 37157 articole si avem 900 utilizatori inregistrati.
|
La multi ani! :D
|
Iupiiii si...la mai mare!!
|
care e mah faza cu lupii?
|
Iupii ma... nu Lupii... :) :) :) :)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:hahano: :joy: :clap:
Lamultiani2yourMother :wink: Lamultiani4tuning :D |
loool
yo credeam ca e vorba de lupi :lol: :lol: :lol: ai rau is :lol: :lol: |
Cu intarziere, va multumesc pentru urari si...
La 07.05.2004, utilizatorii nostri au scris un numar de 38871 articole si avem 946 utilizatori inregistrati |
La 1000 de utilizatori facem chef? Eventual la iarba verde, cu mici, bere si cerculete?... 8)
|
sigur ca da, dar aici, pe langa bucuresti...
vii? |
Deja sunt 963. Mai tre' 27 :twisted:
|
SUNTEM PE CALEA CEA BUNA :arrow: :!: :?: :idea: :twisted: :x :shock: :D 8)
|
asai ma ......................Gratzian facem chef pe teren neutru sa aveti si voi cheltuiala nu numai cei din provincie :D
|
unde?
|
cred ca o sa vorbim pe 10 iulie de treaba asta :shock: :D :lol:
|
alex: era vorba ca atunci cand facem 1000 de utilizatori inscrisi sa fie chefu' si... pana pe 10 iulie mai e destul (vreo 2 luni) si cred ca sarim de 1000 cu mult :wink:
|
Quote:
|
eu propun pe langa cluj ... ca astia si asa is mai lipsiti de evenimente ... e in mijlocul tarii :D
|
n0namee: te contrazic :P Sibiu e mai in mijlocu' tarii + ca si ei sunt lipsiti de evenimente + ca e frumoasa zona :wink:
|
da ma ,am zis pe teren neutru (nu la cluj)la sibiu ii k..................... :D
|
Si in doar 3 zile, avem 979 utilizatori inregistrati, cu 16 mai mult ca pe 10 mai. Inca 21 :twisted:
PS: am depasit si pragul de 40000 de mesaje. |
sunt placut surprins... cum intru ep forum un membru nou :) cool .. si imi place sa scrie respectivu` :) e tare treaba de abia astept 10 iulie
|
I'm back! Did u miss me ? Hehe
O vreme nu prea am avut net, dar de acum pot reintra pe forum .... Imi place cu arata forumul dupa lunga mea absenta.... Membrii multi, mesaje garla. Ce mai traba extraordinara. S-auzim numai de bine si in continuare |
Welcome back Amytal :wink:
|
:) :) amytal chir ma intrebam unde esti ? :) , welcome back , super avatarul super super !!! supra rulz
|
Cica...
Quote:
|
Luat de pe statistici.ro
Vizitatori pe lunile din 2004 () 1. Ianuarie 31072 2. Februarie 35341 !!!!! 3. Martie 24660 4. Aprilie 12402 5. Mai 7469 Total 110944 Afisari pe luni 1. Ianuarie 538520 2. Februarie 588820 !!!! 3. Martie 493525 4. Aprilie 161321 5. Mai 96819 TOTAL 2004 1879005 (afisarile sunt mai multe pt ca vizitatorii intra de mai multe ori) Oricum in Februarie anu asta, a fost un varf de vizite.... influentat acest lucru probabil de cursa de la Prisma... deci 4tuning rulez.....sa moara concurenta de invidie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
suuper pana la urma pe ce loc sunteti?? :)
|
In top100 pe 7.
Oricum, pe primele 6 locuri sunt 1 site despre pesti (:?: :evil:) si restu', site-uri ale echipelor de fotbal. |
ma fwt in el fotbal! :x
|
tek: daca te gandesti mai bine, situatia nu e chiar asa tragica. In fata noastra nu e nici un alt site de tuning so...
|
mmdeah... aici ai dreptate
|
inca 6 useri si da-ti de 1000 :) , felicitari de pe acum va zic :) peace... si eu ma fwt in fotbal tekno :) poate o facem in 3 :) glumeam
|
17 mai 2004 - 1000 de utilizatori inscrisi!!!
La multi useri 4tuning.ro :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning