![]() |
Re: Seatul meu minor !
bafta maine ..sa iei plasticul
|
bafta !!!
ps: daca esti interesat de un scaun "mai sport" , arunca un ochi aici :) https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...ml#post3314266 |
Mda,pentru cei care sunt din Judetul Neamt e de ajuns sa spun cu cine am dat ca sa stiu ce am facut,cu Vlad,mi-a spus tu conduci foarte bine,imi place cum conduci dar pentru ca la indicatorul Copii n-ai mers cu 30(aveam 32-33) esti respins. Am mers perfect f*tui morti masi.
|
Nasol rau!:sad:
|
Pfoai, sorry man. Lasa ca ti-l iei data viitoare. Oricum, mi se pare foarte naspa sa te pice pentr 2km in +, stiam ca atata se iarta. Pe langa asta, kilometrajul arata cam cu 10 km mai mult decat realul, stiu ca am fost cu un prieten iar pe gps aveam 60 iar pe kilometraj 75.
|
ai picat ????..pfuuuaaaaiiii ...nasol........
|
L-a sunat astazi un prieten de-al tatalui meu si a spus : "A fost cel mai bun astazi,dar asa a fost treaba,data viitoare o sa fie bine".
|
2 saptamani nuu?
|
Quote:
|
cunosc sentimentul
|
1 Attachment(s)
Mda,cam asta-i...
|
Asa e cand nu te arunci cu banii...
Sper sa nu patesc si eu la fel |
salut vladM:Dsi eu am dat luni cu vlad si tot pe faza cu trecerea de pietoni ca aveam 35km/h:???:ce om nebun nu pot sa il inteleg:evil:
|
Mi-a spus cineva azi ca daca am dat cu el data viitoare dau cu altcineva,este adevarat ?
|
eu nu cred ca este asa ...............deobicei inainte sa se plece .....ei ( gaborii) impart dosarele .....asa se organizeaza care cu care merge
|
aaa.. si nu iti mai zic ca mia dat bani inapoi:rolleyes2
asa ar trebui sa nu mai dai cu el data viitoare:oops: eu cred ca ma duc maine sa vad dak imi primeste dosaru...cand trebuie sa stai 2 saptamani cand nu..is si astia ca p**a:evil:nu mai zic de sictirutu ala de la giseu,cand il vezi iti vine sa ii dai una ce sictir are pe el:x |
Quote:
Da cat i-ai dat ? Poti sa te programezi daca nu trec cele 15 zile ?:O |
200E:???:cu programarea niste prieteni si-au depus dosaru fara sa stea 15 zile;)
eu dau a 2 oara..am mai dat prin ianuarie cu luca:twisted:alt fraier..la el am avut 42pct penalizare:yikes: |
Imi are rau pt tine Vlad....e cel mai antipatic politist...eu cand am dat mi s'a zis ca sigur nu mai vine el ca fusese cu o saptamana inainte dar cand l'am vazut ca se da jos din masina am avut putin morcou...dar din fericire nu m'a strigat si am dat cu Rusu...cel mai bun politist...nici nu se uita la cum merg...vorbea la telefon
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce`l mai prostesc lucru in trafic ii ca masinile se cred superioare motociclistilor si nu acorda prioritate si nu te baga in seama:|
|
Mda,asta este,acum si vestile bune,masina e gata,partea de tinichigerie,totul este ok,a spus tata ca a iesit foarte bine,maine intra la vopsit ! L-am rugat pe tata sa-i faca niste poze dar sunt convins ca v-a uita :))
|
Ce culoare-i dai ? :)
Pune mana si mai repeta daca tot stai in casa , cand mai ai examen ? bafta ! |
O fac alba :)
Pai cand ies din gips ma duc direct la Piatra,si da,saptamana viitoare ma apuc de invatat serios :) |
Ieri i-am schimbat uleiul,filtrele,i-am pus stergatoare si ceva sa miroase mai frumos in masina :)) Marti intra la vopsit !
|
eu am fost si lam bagat azi8)vineri sala luni orasu sa speram ca de data asta cad cu unu mai normal:)):twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nimic nou ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asteptand poze nerabdatori hai cu pozele
|
Am niste poze cu ea de cand a iesit de la tinichigiu,dar sunt pe telefon si n-am cablu de date. Am fost astazi la vopsitor si am vazut-o,era trasa in chit,statea singurica langa un copac :( A spus ca azi se apuca de ea,nu s-a apucat pana acum sa o vopseasca pentru ca i-a spus tatal meu sa o faca incet si cu atentie ca nu e nicio graba. Mai bine o treaba buna facuta cu cateva zile in plus decat o treaba de mantuiala da mai repede,oricum nu merg cu masina acum. Culoarea a zis ca o sa fie Alb Boreal sau ceva de genu...
|
Quote:
Succesuri! Pana'i gata masina ocupate de celelalte aspecte :) P.S. Cu cat iti vand un set de huse alb/negru pentru scaune si bancheta? Is fff misto (alea de leam avut 1 saptamana pe Fiat) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning