![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
Urmaresc topicul de la inceput, si stiu masina asta de o gramada de timp, mi se pare extraordinara transformarea, dar mai ales rabdarea si pasiunea ta Tonny, imi dau seama ca n-a fost usor sa faci o asemenea masina.
Felicitari maestre, a iesit din mainile tale una din cele mai frumoase Calibre, daca nu cea mai frumoasa de la noi. Hai si cu niste poze profi, merita din plin masina. |
electric,jantele sunt alea de iarna...
interiorul este senzatie! tonny incearca si fa ceva cu luftul dintre aripa si capota,in stanga din poze,se vede urat....in poza 4,5.... |
Quote:
|
Bravo!!!Ai reusit sa ma faci sa stau de la ora 17:32 pana acum in fata calculatorului sa citesc acest thread.Ai o masina deosebita..impecabila..imaculata..intr-un cuvant SUPERBA,iar despre tine ce pot sa zic ca esti un om care ce isi doreste ..obtine , ce vrea... primeste..esti extraordinar...Inca odata BRAVO FELICITARI..!!!!!!Masina....BIJUTERIE...spor la treaba dar nu cred ca mai trebuie sa zic ca ai destul...
|
Superb interiorul restu masinii tiam mai sups ca e seznationala.Felicitari omule nu stiu cine mai are atata pasiune si mai ales rabdare sa stea sa faca ce ai facut tu cu amsina asta:X:X:X.
|
Quote:
|
Quote:
|
Te-am vazut azi pe DN1 ,prea frumos arata masina:shock:
|
Quote:
Merge maine la dus :) |
Maine ajunge la service pentru o verificare tehnica urmata de una estetica :)
- Sistem franare - Articulatie - Suspensie - Spalatorie ca la maica-sa :) |
te-am vazut azi pe la unirii(la accidentu ala)
am ramas:shock: foarte frumoasa masina |
Iti multumesc , solidaritatea,spiritul civic,curiozitatea si inainte de toate sustinerea campaniei " Stop accidentelor rutiere " m-au determinat sa nu trec nepasator.
Bine ca si fetita si tasu ala bou si idiot cat si celalalt baiat sunt bine. Multumesc de aprecieri,iesisem si eu ca nu am apucat anul asta sa vad luminitele,am trecut de mii de ori da odata nu am cascat si eu gura si nah,nici de data asta nu am apucat,ma duc la noapte:) |
Tonny, părerea mea o ştii deja !
Maşina e fantastică, arată prea bine . Bara faţă cam are de suferit din cauza vremii . Baftă ... La mulţi ani ! |
Quote:
|
Gabi si tu sa ai parte de sanatate , fericire si multe impliniri. La multi ani si tie.
Bara fata pana acum a facut fata cu brio,este o masina de zi cu zi si nu o tin in garaj pentru ca nu am si pentru ca nu pentru asta a fost facuta. Si mie imi este frica cu bara fata,cu vopseaua cu toate celelalte insa ..... cum doreste Dumnezeu. Daca nu in primavara sau vara isi primeste o alta haina noua :) Asta mi-as dori sa ii intreb si eu pe nemti, de ce nu au vopsit manerele in culoarea masinii da nu am apucat :) Trebuia sa existe ceva contrast intre chedere,bandouri,oglinzi. Sunt anti manere vopsite! Poate-mi aduce anul nou 1 set manere Corsa:) |
splendit peisajul in ninsoare...si mai ales contrastul asta veeeerde :twisted: !!! La multi ani si toate cele bune !
|
O HO,HO,HO ...:D:D:D frumos de tot ;) PSD'u in zapada ' Sarbatori Fericite !!!8)
|
A dat zapada si la capitala!! Frumos ,culoare e unicata ,nu?
|
Sarbatori fericite si voua si la multi ani! A dat zapada si in Bucuresti destul de multa... culoarea , custom :)
|
la munti ani!
te-am vazut ieri pe DN1 pe la Sinaia,intradevar culoarea e super si masina la fel bafta! |
Eu voiam sa te intreb cat ai stat ieri pana ai trecut de aglomeratia de pe dn1...prin busteni parca am trecut pe langa tine,cu viteza melcului ca la fel de prost se circula pe ambele sensuri....nu-mi plac masinile cu spoilere pana la pamant dar arata bine a ta :P
|
Quote:
ai mers in spatele meu dupa ce ai plecat de la un popas |
da da da,ala eram...popasul era facut pentru nevoi...ca nu mai tineam in minte :d
|
Da,am avut cu zapacita asta PSD-ista cateva momente de relaxare plecand in Poiana Brasov pentru a petrece alaturi de cativa prieteni anul nou.
Cand m-am intors a fost destul de aglomerat,pana s-a dat drumu la mers am stat circa 1 ora si 30 minutele mergand cu 5km/h :) dupa care am mers foarte bine. Am salutat in trafic mai multe masini care aveau insemnele 4tuning si insemnele altor cluburi " asa-i frumos nu? " un la multi ani din mers :) |
Si promiteam in urma cu ceva vreme ca va voi tine la curent cu modificarile aduse la masina de fiecare data cand acestea apar.
In urma cu 1 saptamana am achizitionat urmatoarele : 1. - Trapa care va fi dusa la un atelier de specialitate sunt satul de a ma baza doar pe faptul ca merge. In acest moment este functionala insa la capat de cursa croncane deci va ceda,drept urmare am luat alta pe care o voi duce sa ii schimb curelele si ansamblele mecanice. 2. - Bara stabilizatoare fixa ,Wiechers, spate 3. - Eleron haion Rieger ( inca nu stiu daca-l voi monta nu-s hotarat 100% ) nevasta-mea zice sa ma imbat inainte de-al monta eu zic ca merge si treaz. 4. - Scaune sport Recaro, rabatabile + centuri Scroth prindere in 3 puncte. Scaunele vor pleca la tapitat saptamana care urmeaza ,le voi tapita in piele neagra si cusaturi crem exact cum erau cele stock. 5. - Suspensie KW reglabila duritate - inaltime -> o voi monta in proportie de 95% inca nu sunt decis.... si voi vinde Ta-Technix -ul. 6. - Volan RAID HP si il voi schimba pe cel original ( care dealtfel este la vanzare ). Acestea imi sunt planurile pentru acest inceput de an si primele lucruri care vor veni / masina sunt scaunele si volanul. Sper ca in 2 saptamani sa le am montate. |
asteptam poze :D!
|
Mai e ceva de asteptat momentan am o alta activitate alergatul la asigurari.
Ieri seara in timp ce viram la stanga si opream la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate de trecere oamenilor angajati in traversare.. am fost lovin din spate de un auto marca Dacia model Logan apartinand unei firme de taxi. Daunele nu sunt foarte majore insa ingrijoratoare stagnandu-mi pentru moment partial proiectul. - Bara spate este sparta - Suportii de bara rupti-indoiti - Tripla dintre stopuri iarasi sparta Dauna tinand cont de costul materialelor este mare,vopseaua ma va costa mult,tripla si tapiteria la tripla asemenea si pe langa asta timpul si nervii pe care ii voi pierde si avea. Mentionez ca proiectul continua in paralel cu meciurile cu societatea de asigurare a vinovatului. Va voi tine la curent si voi posta in curand toate planurile.. |
Baaaa ce dracu ma ? ai magnet la lovituri din spate ?
|
I-am zis că vopseaua lui e hipnotică
|
Zica ceva nevasta-mea intr-un timp de cur misto cand eram cu masina acum nu stiu daca se referea la al meu sau la al masinii :)
Ce sa-i facem asta este.. mergem mai departe,luptam,muncim si in scurta vreme aducem noi bucurii. Sper ca viitoarele modificari sa fie de efect si eficiente... sper ca nu am sa dezamagesc toate sunt in lucru... |
cred ca nu prea mai ai cum sa dezamagesti :)
spor la treaba |
Multumesc Radu,prioritara-i asigurarea lu bou ,secundare toate celelalte planuri pentru moment :( am sesizat si tripla crapata si aparatoare crapata 1cm. cand am vazuto acum pe lumina ma luat capul pentru ca eu de la asigurari banii pe tapiteria aia nu ii scot si nicio unitate service nu mi-o va retapita. Drept urmare voi urma calea regie proprie.
- Nuanta nu vor putea sa mi-o scoata niciodata cu siguranta - Tapiteria de la tripla nici atat |
din pacate sunt niste riscuri la care ne expunem cu totii cand iesim pe strada...
bafta multe in lupta cu asiguratorul, va incerca sa traga cat de mult in jos, in special daca mergi pe regie proprie; oricum, mergi cu un deviz de service, sa-i mai sperii putin |
Am fost la service total dezamagit de agentul constatator insa asta este nu am timp,nervi de cearta mai mult de atat.
Am facut constatarea : - Aparatoare noroi stanga - Suport bara stanga central - Lampa numar stanga - Bara spate de reparat R5 si vopsit si toate cele. I-am zis si de tripla dintre stopuri ca e sparta nu mi-a trecuto... m-am dus la Gold&Platin... si aia mi-au zis ca sunt prost ca nu am tras de ala sa mi-o treaca ca daca stau pentru reconstatare o sa dureze si mai mult. .. M-am intors la ala... i-am zis sa mi-o treca ca nu mi-a trecuto,a facut reconstatare si a trecuto pe alta foaie... deci se adauga si tripla la reconstatare... I-am explicat ca bara e dintr-o bucata el ca se reface... insa,service-urile nu lucreaza cu fibra de sticla as putea sa ii duc hartie ca nu poate fi reparata insa am o greata de astea de nu se poate mai bine imi bag un bat in ***. |
Bara ta banuiesc eu ca este facuta pe o bara GM originala. Cere banii de bara GM, stop original si asa mai departe.
Eu pentru o armatura de bara stramba am incasat 45 de milioane. Am cerut pana si suporti motor noi pe motiv ca eram intra 1-a cand m-a lovit si din soc s-au rupt. Am fost la DI-BAS sa fac constatarea si le-am explicat clar ... despagubiti ce este pe masina adica piese originale nu aftermarket sau nu mai discutati cu mine ci cu avocatul meu. In doua saptamani am avut banii. Mentionez ca si eu tot bara de fibra aveam facuta pe bara originala GM. |
E dintr-o bucata din fibra de sticla nu este facuta / bara originala. Ala de la Asirom anul trecut mi-a schimbato si era de 3 ori mai putin lovita asta de la Omniasig imi da Reparatie '5 ,ba ai draQ,fac sesizari la C.S.A
|
Nasoala intamplare.
Sa sti ca asa se intampla mereu,cu cat ti la ele mai mult cu atat se strica mai repede sau dau vreun sarac dasta in tine asa aiurea. Si asigurarile astea la noi sunt mai mult degeaba. Ce reparatie frate?Inlocuit ce s-a stricat, ca eu nu stau cu masina carpita.Scade valoare a de piata si nu-mi permit.(nu ca as vrea sa o vand in curand) dar P(ana)L(a)M(agazin) Nu are rost sa-ti faci nervi, ca nu rezolvi nimic. I-mi dau seama ca e nasol, ca astia fac pe prostii. |
Nu e frate , fac scandal si iese rau si urat. Eu nu stau sa alerg la 5 service-uri si sa nu`mi faca astia nici deviz si ba mai mult Di Bas-ul sa`mi zica sec " nu reparam masini modificate ".
Astept sa imi faca reconstatare si sa verifice evenimentul de anul trecut,sunt similare ba mai grav acum,insa cu bara e problema. Vreau sa imi fac alta bara ca asta insa dintr-o bucata sau sa`mi comand alta de la Rieger din Germania. MOR CU EI DE GAT,nu ma las nici mort indiferent de consecinte. Poate sunt ei versati insa nici eu nu sunt badygard la biserica |
Acum am vazut si eu cele intamplate ... urat moment. Am trecut si eu prin asta si este foarte dureros :) Am stat cu masina in service o luna jumate , nu dorea sa mi o faca cum vreau eu , am tot tras de ei telefoane peste telefoane si in final a fost ok . Sper sa nu ai problme si sa fie treaba buna .
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning