![]() |
re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
Quote:
Corect!!!........pe aeroport nu avem nevoie de politie.......dar la parada de sambata din oras avem.(hartiile sunt pt acea parada).A fost greseala mea ca nu am specificat. |
masinile spectatorilor nu se parcheaza in incinta aeroportului
|
mikafly iti merge masina?
|
Citisem undeva ca nu va fi gata pana la eveniment.
|
Quote:
Nici daca o remorchez.........e pe capre........si nu are motor..........editia asta isi odihneste pistoanele si turbina.In primavara........ |
Prezent si eu de Sambata! Poate organizam si noi ceva p-acolo seara! ;)
Si inca ceva....la s4-s5 ce mashini sunt inscrise???? Ca din informatziile mele nu am auzit de nimik serios! Sau ma insel???? |
http://www.vremea.com/
http://vremea.ido.ro/Tulcea.htm http://vremea.acasa.ro/prognoza_romania_Tulcea.htm Asta am gasit acum sa speram ca nu o sa fie precipitatii. |
:(( cred ca o sa ploua :((
|
Dupa cum se arata vremea,ploile din vest se muta catre sud sud-est...si asta nu e bine.
Sa speram ca duminica,se inseala cei de la starea vremii. |
mda .... vedem ce o sa fie ... sunam duminica dimineata si aflam daca ploua ori nu :)
|
in cazul in care pana maine nu se opreste ploaia o sa fim nevoiti sa amanam cursa pentru un weekend mai insorit.Dar se va comunica asta maine dupamiaza sa speram ca se termina ploaia pana atunci si incepe sa dea macar cu putin soare
|
|
|
si noi :d
|
sa speram ca asa vs fi, altfel ar fi pacat de munca sufletul si banii investiti intr-un astfel de eveniment
|
poate totusi vremea o sa tina cu noi.
|
Datorita conditiilor meteo probabile,ne vedem nevoiti sa va adresam o intrebare....catre toti participantii.....pe noi nu ne impiedica nimic sa tinem cursa,indiferent ca ploua sau ca e uscat.....intrebarea este......."Daca noi tinem cursa,voi va dati indiferent de conditii?"..(exclus zapada).. cred ca e cea mai corecta abordare.Potentialii participanti sunt rugati sa raspunda.....conditiile raman aceleasi.....doar ca va fii ud(sau nu) pe jos.In aceste conditii grupa moto dispare.
|
Intrebare pentru organizatori:
Am de realizat niste setari la masina si nu le pot face decat in ziua concursului, probabil in incinta. Exista o zona unde o sa pot face niste probe cu masina, fara a deranja ceilalti participanti? Multumesc. |
Quote:
@bogdane problema este alta si anume nu ne intereseaza cum va fi vremea in localitatile de pe unde venim ci cea de la locul "faptei" adica TL poa-sa ninga poa-sa ploua mi-am luat canadiana noua 13 gr celsius vreme tocmai buna pt curse doamne ajuta!!!:-P |
Quote:
Mie imi convine pe ud :D |
Quote:
daca vor fi 40 ce ve-ti face:?: |
Quote:
insa daca ploua abundent, bate vantul etc. - ma gandesc ca va fi destul de dificil: vizibilitate redusa, cronometrarea probabil nu va mai functiona corespunzator, comunicarea intre participanti - organizatori va fi ingreunata etc... :rolleyes2 iar apropo de prognozele de pe diversele site-uri nu stiu cat de relevante/corecte sunt... cred ca cea mai buna prognoza o puteti obtine de la oficialii aeroprtului (ca ma gandesc ca totusi la un aeroport ajung prognoze ceva mai exacte) |
ar fi cam rau pe ploaie................!baniuesc ca pentru bobi si alti participanti cu tractiune spate si cu ,,citiva cai"sub capota va fi cam greu sa aiba aderenta pe ud....poate vremea va fi binevoitoare:D
|
Quote:
|
Vreun raspuns si pentru mine va rog?
|
Am hotarat ca sa asteptam pana maine dimineata la 8 , sa stim o prognoza cat mai corecta . chiar nu mi-as dori sa ne intalnim doar sa ne vedem , bani cheltuiti si lume nemultumita.
Noi putem sa o amanam pentru saptamana viitoare , trebuie doar sa refac autorizatiile. |
Quote:
Quote:
|
http://www.eurometeo.com/english/forecast/city_LRTC
au mai modificat ceva in bine |
Voi suferiti de prognoze rau de tot. Voi chiar nu intelegeti ca sunt la vrajeala pentru babe obosite care n-au ce face?
La cate curse am fost prognozele de pe net au fost complet pe langa la cel putin jumate. Ba mai mult, din prognoza de furtuna a fost soare si din prognoza de soare 30 grade era innorat si picura. Lasati siteurile si uitati-va pe cer, cei din CT/TL. Aia e cea mai buna prognoza. |
Nu stiu cum e in Tulcea dar in Constanta azi refulau canalizarile dadeau afara , e nasol rau aici , macar sa ploua acum si sa scapam atunci.
|
Quote:
|
pacat...multa lume o sa renunte din cauza vremii.
|
Vremea este incă fleaşcă. :D
|
vad ca n-a raspuns nimeni la intrebarea lui Fly.
Daca se tine cursa si ploua, eu ma dau. Daca nu se tine, make sure ca anuntati din timp. |
Pana una alta poftim cum arata treaba prin Tulcea: http://85.204.149.242:81/cgi-bin/guestimage.html[/QUOTE]
pfuuuuuuuu ce vreme nasoala:x |
Eu ma dau si pe ploaie... n-are ce sa se intample decat sa ma invart dar bine ca e aeroport si am loc :)
|
Eu sunt prezent poate poate se mai poate face ceva,adik sa fie cat de cat uscat.Si cu motoru nush dak este sa il iau depinde cum va fi vremea duminica dim...incerc sa fiu printre aia 30 :D
|
Daca vremea e urata, eu nu vin...
Pe uscat imi rupe aderenta pana in treapta 3, pe ploaie, nu vreu sa ma gandesc... |
Asteptam sa ne anunte organizatorul cand poate despre situatia de fapt.
|
http://www.eurometeo.com/english/forecast/city_LRTC
acesta e site-ul dupa care m-am ghidat. hotararea o iau maine la ora 8 cand o sa am si datele meteorologului de la aeroport. deci cei care vor sa plece de sambata va rog consultati de maine forumul voi face anuntul aici . |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning